Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Szteroidos Mazzer Major 650W 400V
Elváltunk! Jó helyen lesz! : )
Szia. Nálam van 3 fázis és most szereztem be egy frekvenciaváltót. Érdekel az őrlő. Köszönettel . Totti Jani
Javaban folynak az uj projektek.
Ár 110e
Csereár 120e
Kerheto doserrel is.
Szép munka gratula!
Személyes véleményem, hogy akik ezeket a modokat igazán értékelni tudják, azokat a 3 fázisú motor ijeszti meg, kereskedelmi környezetben meg sajna pont lesz@rják, mekkorát üt a tengely.
Ettől függetlenül nagyon tetszik, ha valaki ilyeneken agyal és sajnálom, hogy a gép még nem talált méltó, új gazdára.
Köszönöm!
Igen tudom hogy a 3 fázis szűr, de nincs ezzel semmi baj. Mint mondtam, tök jól el vagyok vele. Innentől, még tökéletesebb alapanyag lesz a török kávéba Muszáj feszegetni a határokat. Szeretném ha jönne a következő, ami talán még jobb lesz, és így tovább. Tudod te milyen ez.
Szeretném azt, hogy az általam kínált gépek egyre és egy jobbak legyenek.
Lássuk ez miben másabb: Alsó késtartó felszabályozva!
A kés kapott kapott egy központosító gyűrűt, így a kés mozgása a tányéron = 0!
Felső tartó szabályozva, valamint a kés külső pereme a tartóba süllyesztve ezáltal teljes felületén felfekszik, valamint teljesen központos! !!Megszűnik a kés felett felgyülemlő pangó őrlemény!!
Vége a kés állítgatásoknak és az ilyen-olyan spec. csavarok használatának..
Beszéljenek a képek!
Teljes átalakításokat is szívesen vállalok, ha akad épp időm! : )
Szép munka gratula!
Személyes véleményem, hogy akik ezeket a modokat igazán értékelni tudják, azokat a 3 fázisú motor ijeszti meg, kereskedelmi környezetben meg sajna pont lesz@rják, mekkorát üt a tengely.
Ettől függetlenül nagyon tetszik, ha valaki ilyeneken agyal és sajnálom, hogy a gép még nem talált méltó, új gazdára.
Szeretném azt, hogy az általam kínált gépek egyre és egy jobbak legyenek.
Lássuk ez miben másabb: Alsó késtartó felszabályozva!
A kés kapott kapott egy központosító gyűrűt, így a kés mozgása a tányéron = 0!
Felső tartó szabályozva, valamint a kés külső pereme a tartóba süllyesztve ezáltal teljes felületén felfekszik, valamint teljesen központos! !!Megszűnik a kés felett felgyülemlő pangó őrlemény!!
Vége a kés állítgatásoknak és az ilyen-olyan spec. csavarok használatának..
Beszéljenek a képek!
Teljes átalakításokat is szívesen vállalok, ha akad épp időm! : )
Ujra elerheto..
Jég Bajnok számára!
Tehàt a félre èrtèsek elkerülèse vègett, valóban nem tudom belőni a pontos csere èrtèket. Van ilyen is. Kifogàstalan allapotban van, de megis csak 400v ami a piacon ezek szerint ertekcsokkento hatasu, ez nem baj, de ez nem segítsèg szamomra. Ha valaki fuggetlen szemely tudna egy tol-ig ban segíteni, azt megkoszonnem. Ide, hogy làssa mas is.
Mennyi lenne a csere érték?
Nice.
A negyedik képen háttérben a hírnévre vágyó cicmic
Koszonom! Egyre tobb helyen főszereplő. : ))
Nice.
A negyedik képen háttérben a hírnévre vágyó cicmic
Irta hogy csak csere
Igy van. Nyitott vagyok valami jo kis hasznalt holmira, de amennyiert ezek mentek, vagyis lattam, annyiert ez biztosan marad most.
Irta hogy csak csere
OK, már látom.
Webáruház:
http://www.avxcafe.hu/
http://www.avxcafe.hu/
Ár?Irta hogy csak csere
Tisztelt 400v-al rendelkezôk!
Napokban keszült el a gépem, teljes felùjításon esett ât:
-csapágyak
-kábelezés
-festés
- 0 km-es gyári kèsek, csak pròbalva lett eddig.
Szint csak csere erdekel!
Barmi johet: felùjítasra szorulo gep, daralo stb.
Saját részre kèszítettem, ezert a közeljovoben szolgalatba all. Napi 3-4 kave, de ugy gondolom ez az allapotan mit sem fog változtatni. : )