Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Mazzer mini electronic B
Mazzer mini electronic B
Eladva, köszönöm a lehetőséget
Mazzer mini electronic B
Eladó a címben szereplő Mazzer mini karba őrlős változata.
Két állítható őrlési idővel, karral indítható őrlés, kartartó.Két szett kés tartozik hozzá. Mindkettő eredeti és mindkettő új. Az egyik a saját kése, amit lecseréltem a super jolly késére, ez utóbbival ugyanis gyorsabban megy az őrlés és egy kicsit talán jobb is az őrlemény. Én ez utóbbival használtam a darálót és kb. 3kg kávé ment át rajtuk, úgyhogy még bejáratva sincsenek.
A daráló szép esztétikai állapotban van. 1-2 egészen pici karc található csak rajta.
Ára: 130.000Ft
Ákos
0630540098négy
Szia, érdekelne. Írtam privátot.
- SicTransit
- Lefelé a lejtőn
- Értékelés: 1
Mazzer mini electronic B
Szép! De sajnos még nem az én árkategóriám.
Mazzer mini electronic B
Eladó a címben szereplő Mazzer mini karba őrlős változata.
Két állítható őrlési idővel, karral indítható őrlés, kartartó.Két szett kés tartozik hozzá. Mindkettő eredeti és mindkettő új. Az egyik a saját kése, amit lecseréltem a super jolly késére, ez utóbbival ugyanis gyorsabban megy az őrlés és egy kicsit talán jobb is az őrlemény. Én ez utóbbival használtam a darálót és kb. 3kg kávé ment át rajtuk, úgyhogy még bejáratva sincsenek.
A daráló szép esztétikai állapotban van. 1-2 egészen pici karc található csak rajta.
Ára: 130.000Ft
Ákos
0630540098négy