Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
La Piccola Piccola E.S.E podos gépecske
Re: La Piccola Piccola E.S.E podos gépecske
Hangfal csere már nem aktuális, viszont Karácsony előtt támogassuk a pénzüket podos kávéba ölő családokat: legyen 55.000.
La Piccola Piccola E.S.E podos gépecske
Eladó saját használatból a jelzett gép, kihasználatlanság miatt, és mert a feleségem egy másik ESE podos gépet jobban szeret.
(Amin van gőzölő is...)
Rozsdamentes inox ház, 1 literes üveg víztartály (ha megtalálom, van hozzá egy ugyanilyen tartalék is), 15 bar nyomás, 7 kg. Elvileg ez a rézkazános, de nem szedtem még szét.
Nem tudom tökéletesen karcmentesre takarítani, úgy néz ki, ahogy a fotókon, természetes fényben talán egy kicsit azért jobban! :)
Irányár: 65.000 Ft.
Csere is lehet nagyobb értékű polchangfalra, ez esetben még rá is fizetek!
Személyesen Nagykőrösön, vagy el is vihetem nem túl távoli helyekre, megbeszélés alapján.
(Amin van gőzölő is...)
Rozsdamentes inox ház, 1 literes üveg víztartály (ha megtalálom, van hozzá egy ugyanilyen tartalék is), 15 bar nyomás, 7 kg. Elvileg ez a rézkazános, de nem szedtem még szét.
Nem tudom tökéletesen karcmentesre takarítani, úgy néz ki, ahogy a fotókon, természetes fényben talán egy kicsit azért jobban! :)
Irányár: 65.000 Ft.
Csere is lehet nagyobb értékű polchangfalra, ez esetben még rá is fizetek!
Személyesen Nagykőrösön, vagy el is vihetem nem túl távoli helyekre, megbeszélés alapján.