Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Faema Family rézbojler+ pid
Re: Faema Family rézbojler+ pid
Elkelt.
Rájöttem én is, azért köszi. Törölni nem tudom. Jelentettem, hátha törli majd valaki.
Szia! Véletlenül rossz topikba tetted:)
Az ár lemaradt: 59990 ft.
Faema Family rézbojler+ pid
Eladó a címben szereplő első generációs gyárilag nagyméretű rézbojlerral szerelt gépem. Évekkel ezelőtt napi használatból lett eltéve működőképes állapotban. A gép foglalkozós, festése gyári, de itt ott lepattogzott az idők során. Műanyag alkatrészek épek, szépek, hiánytalanok. A gép fűt, pid működik be kell állítani), mágnesszelep nyit, pumpa berreg, de valószínüleg vízkő, vagy egyéb dugulás miatt vizet nem ad, tehát felújítandóként adom el. 2 kar van hozzá: gyári 2 kifolyós, és ipari 1-es kar. A gépet fórumtárstól vettem, korábban az egyik szintén fórumos szerelő újította fel. 2 db dupla kosarat adok hozzá. A gyári vízterítő cserélve lett minőségi egyedileg gyártott daradra. A képen látható állapotban eladó, takarítás, rendberakás az új tulaj dolga lesz.
A gép bombabiztos csomagolásban várja új gazdáját.
Helyileg Sopronban átvehető, vagy futárral is tudom küldeni.
A gép bombabiztos csomagolásban várja új gazdáját.
Helyileg Sopronban átvehető, vagy futárral is tudom küldeni.
- Csatolmányok
-
- IMG_20221016_095911.jpg (3.42 MiB) Megtekintve 840 alkalommal
-
- IMG_20221016_100140.jpg (3.66 MiB) Megtekintve 840 alkalommal
-
- IMG_20221016_100123.jpg (3.1 MiB) Megtekintve 840 alkalommal
-
- IMG_20221016_100024.jpg (3.61 MiB) Megtekintve 840 alkalommal