Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Lelit Anna PL41EM Kávéfőzőgép
Elkelt, zárom.
Használtan, vagy újonnan vásároltad a gépet?
Használtam vettem garival egy gondos gazdától, aki szintén lágyított vízzel használta, rendszeresen visszaöblítve és vízkőtelenítve. Nálam kiválóan szogált, napi egy kávét csapoltam vele, nagyon szerettem. Most egy Lelit Gildára ruháztam be, ezért vállok meg tőle. Ajánlom mindenkinek, aki egy megbízható, rézkazános masinát szeretne.
Használtan, vagy újonnan vásároltad a gépet?
Megbontom, így vihető külön-külön is és az ár is csökken:
Lelit Anna 70 000
Nyitott kar 7 500
Tamper 3 000
IMS kosár 2 700
Egyben az egész 80 000
Varázslat! Köszönöm szépen a segítséget!
- giotto14
- Beköltözött

- Értékelés: 443
"Ma az emberek tudják mindennek az árát, de nem tudják semminek az értékét." /Oscar Wilde - Dorian Gray arcképe/
Sziasztok!
Eladom szeretett Lelit Anna gépemet. 1,5 éves, havonta vízkőtelenített, rendszeresen visszaöblített, csak lágyított vízzel használt masina. Kisebb, használatból adódó karcok előfordulnak rajta, de patika az állapota.
Adom hozzá, egy és kétszemélyes gyári szűrőjét, továbbá egy vak szűrőt, egy IMS Competizione (https://www.avxcafe.hu/avxcafe/eshop/0/ ... Szurokosar) kétszemélyes kosarat és egy Lelit XMC013 57mm-es Nyitott szűrőtartó kart. Valamint szintén jár hozzá egy 57-es Lelit tamper, ennek az elén egy helyen minimális tompulás van, de nem zavaró.
Elsősorban egyben szeretnék megválni, így 92 ezer Ft az ára. A kávéfőző Halásztelken van, keddenként a XI. kerületben is át tudom adni, valamint csütörtökön Kispesten.
Üdv,
Ádám
06harminc9162217
UI.: A képeket nem tudom miért fordította el....