Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Gaggia Baby
Re: Gaggia Baby
Mivel a kutya sem írt ezért zárom! 

Re: Gaggia Baby
Mivel nem ment el egyben és már egy ideje hírdetem, így bontásra ítéltem, bármi kell írj !
- ulka vizpumpa-ep5gw-230v-50hz (szétszedve, tiszitva, müködik!) tartóbakkokkal együtt
- állítható potméter ( ez a házzal együtt vagy análkül)
- szoleonid szelep (ceme serie 588) , tömítéssel
- alu kazán, kompatibilis lehet classiccal, csavarokkal együtt
- gőz idom új tömítéssel (kazán tetejéhez csatlakozó fém idom) csővel együtt
- grouphead (kazán aljához csatlakozó rész új tömítéssel (felsőszűrővel mindennel együtt)
- gömbcsuklós gőzkar (lelit vagy rancilio nem tudom)
- ház
- víztartály
- talp (frissen festve ), rács
- kábelezés
-kapcsolók, gombok
- vakszűrő, dupla és szimpla szűrő, kar
- ulka vizpumpa-ep5gw-230v-50hz (szétszedve, tiszitva, müködik!) tartóbakkokkal együtt
- állítható potméter ( ez a házzal együtt vagy análkül)
- szoleonid szelep (ceme serie 588) , tömítéssel
- alu kazán, kompatibilis lehet classiccal, csavarokkal együtt
- gőz idom új tömítéssel (kazán tetejéhez csatlakozó fém idom) csővel együtt
- grouphead (kazán aljához csatlakozó rész új tömítéssel (felsőszűrővel mindennel együtt)
- gömbcsuklós gőzkar (lelit vagy rancilio nem tudom)
- ház
- víztartály
- talp (frissen festve ), rács
- kábelezés
-kapcsolók, gombok
- vakszűrő, dupla és szimpla szűrő, kar
Gaggia Baby
Eladó Gaggia baby class, felújítva (habár esztétikailag még van mit csinálni) . A gép kapott egy új festést a korrodált acél talpán, kapott új tömítéseket a kazánban, egy mélytisztítást, így a gép teljesen átmosott, vízkő és lerakódás mentes. Kapott egy új biztonsági (opv) szelepet. A gép szabályozható pumpával rendelkezik így kisérletezés után tetszőleges nyomáson főzhetünk vele. A gőzkarja nem gyári szerintem Rancilio vagy Lelit. Mellékelt fotó szerinti tartozékokkal. (Kétszemélyes kifolyó karral, 18 g és 10g os kosár, vakszűrő)
Személyesen Gyömrőn vagy Püspökladányban átvehető, kipróbálható. Garancia értelemszerűen nincs.
AVX forumosoknak akció csak 50 000 ft!
Személyesen Gyömrőn vagy Püspökladányban átvehető, kipróbálható. Garancia értelemszerűen nincs.
AVX forumosoknak akció csak 50 000 ft!