Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Gaggia Classic Gold
Re: Gaggia Classic Gold
Topicot zárom.
Új akciós ár: 50.000Ft
új ár: 60.000 Ft
Új ár 65.000Ft
Up!
Up!
Gaggia Classic Gold
Sziasztok!
Eladóvá vált az említett Gaggia Classic Gold gépem. 1998-as gyártás, első tulajdonosa vagyok.
Karbantartva volt, kartömítés jobbfajta szilikon, cseréltem a vízterítőt aluról bronzra, kapott egy alap felsőszűrőt is anno. 1 dupla, 1 VST The Single és a vakszűrő van meg hozzá.
25 év nyomot hagyott rajta néhány helyen, ahogy a képeken látszik, azonban a géptesten minimális hajszálkarcok csak. A tálca alatt sincs átrohadva.
Szűrőkar műanyag nyele repedt - pótolható (Expolygon pl.)
Működik rendben, gőzcsap nem csepeg - eladás oka típusváltás.
Ár: 70.000 Ft.
Átvehető Bp. 22. kerülete (szállításban tudok segíteni BP területén - posta részemről kizárva.)
Érdeklődőket itt várom :)
Eladóvá vált az említett Gaggia Classic Gold gépem. 1998-as gyártás, első tulajdonosa vagyok.
Karbantartva volt, kartömítés jobbfajta szilikon, cseréltem a vízterítőt aluról bronzra, kapott egy alap felsőszűrőt is anno. 1 dupla, 1 VST The Single és a vakszűrő van meg hozzá.
25 év nyomot hagyott rajta néhány helyen, ahogy a képeken látszik, azonban a géptesten minimális hajszálkarcok csak. A tálca alatt sincs átrohadva.
Szűrőkar műanyag nyele repedt - pótolható (Expolygon pl.)
Működik rendben, gőzcsap nem csepeg - eladás oka típusváltás.
Ár: 70.000 Ft.
Átvehető Bp. 22. kerülete (szállításban tudok segíteni BP területén - posta részemről kizárva.)
Érdeklődőket itt várom :)