Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Quick mill 2835
Re: Quick mill 2835
Elkelt.
Quick mill 2835
Eladó Quickmill darálóval egybeépített kávégép. Nagyon szép állapotban sok tuninggal.
Nyomásmérő óra opv szelep 9 barra állítva, Fragola féle nyomáskiegyenlítő. A gyári alumínium felsőszűrő tartó rozsdamentes acélra cserélve új fejszelep rugóval összes o gyűrű ezeket mind Hollandiából rendeltem. Síktárcsás daráló egy pár módosítással, hogy ne maradjon benne annyi pangó egy pumpával akár egyadagosan is lehet használni de az időzítője is működik. Esetleg pidelni is tudom de szerintem nem sok értelme van mivel ez egy jó nagy termo-blokkos gép. A babtartályon kívül semmi műanyag nincs benne.
Tartozékok 1-2 adagos szűrő, szűrő kosár magasító, tamper.
Ára 150000ft
Megtekinthető kipróbálható Gyula
Érd.: 06703337200
Nyomásmérő óra opv szelep 9 barra állítva, Fragola féle nyomáskiegyenlítő. A gyári alumínium felsőszűrő tartó rozsdamentes acélra cserélve új fejszelep rugóval összes o gyűrű ezeket mind Hollandiából rendeltem. Síktárcsás daráló egy pár módosítással, hogy ne maradjon benne annyi pangó egy pumpával akár egyadagosan is lehet használni de az időzítője is működik. Esetleg pidelni is tudom de szerintem nem sok értelme van mivel ez egy jó nagy termo-blokkos gép. A babtartályon kívül semmi műanyag nincs benne.
Tartozékok 1-2 adagos szűrő, szűrő kosár magasító, tamper.
Ára 150000ft
Megtekinthető kipróbálható Gyula
Érd.: 06703337200