Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
ECM Casa II + PID
Re: ECM Casa II + PID
Még vihető ez a remek masina.
Legyen 120.000 Ft.
ECM Casa II + PID
Feljebb lépés okán eladó lett a címben említett gép.
Nagy megelégedéssel használtam az elmúlt években, de el jött az ideje egy E61 nagy gépnek...
Kb. 3 éve túlesett egy belső felújításon, teljesen szét lett szedve, kitakarítva, kapott egy pidet és a szükséges dolgok cserélve lettek. Azóta kizárólag szűrt vízzel ment és a gyári felső szűrőt cseréltem egy IMS-re.
Szép állapotban van, azonban sajnos a tetején vannak használatból eredő nyomok, ezek a képeken láthatóak.
Egyes, kettes szűrő és szűrőtartó kar, vakszűrő jár hozzá.
Frissen vízkőtelenítve és kitakarítva adom át az új tulajának, új fejtömítéssel.
Átvehető Újpesten, postázni nem szeretném, mivel a doboza sajnos nincs meg.
Ára: 130.000 Ft
Nagy megelégedéssel használtam az elmúlt években, de el jött az ideje egy E61 nagy gépnek...
Kb. 3 éve túlesett egy belső felújításon, teljesen szét lett szedve, kitakarítva, kapott egy pidet és a szükséges dolgok cserélve lettek. Azóta kizárólag szűrt vízzel ment és a gyári felső szűrőt cseréltem egy IMS-re.
Szép állapotban van, azonban sajnos a tetején vannak használatból eredő nyomok, ezek a képeken láthatóak.
Egyes, kettes szűrő és szűrőtartó kar, vakszűrő jár hozzá.
Frissen vízkőtelenítve és kitakarítva adom át az új tulajának, új fejtömítéssel.
Átvehető Újpesten, postázni nem szeretném, mivel a doboza sajnos nincs meg.
Ára: 130.000 Ft