Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
QUICK MILL 0900 1988
QUICK MILL 0900 1988
Köszönöm az érdeklődést!A készülék elkelt.
QUICK MILL 0900 1988
Elnézést a tudatlanságom miatt. Ezt próbáltam pótolni. Azért ezt említettem mert nagyon nem értek ehhez de azt ismerem valamennyire. Ezelőtt egy Saeco HD főzőm volt.
Ebben nem található bojler? Milyen módon működik a gőzőlés? Mi az a termoblokk? Mi az előnye és a hátránya?
Ebben nem található bojler? Milyen módon működik a gőzőlés? Mi az a termoblokk? Mi az előnye és a hátránya?
QUICK MILL 0900 1988
Miért is kellene egy GC-hoz hasonlítani...nem értem...
Mivel ez volt a kérdés.
A szolenodid és az OPV miatt elnézést, úgy látszik, vannak fehér foltok az információimban a tárgyban.
QUICK MILL 0900 1988
Egy GC-hoz nagyjából sehogy. Ha jól tudom,ez egy termoblokkos gép, háromjáratú és OPV nélkül.
Miért is kellene egy GC-hoz hasonlítani...nem értem...egyébként van benne háromjáratú és OPV is,igaz nem állítható,de a szivattyú teljesítménye állítható bizonyos keretek között.
QUICK MILL 0900 1988
Ez a gép hogyan viszonyul mondjuk egy Gaggiához? Van benne opv vagy 3 járatú szelep?Egy GC-hoz nagyjából sehogy. Ha jól tudom,ez egy termoblokkos gép, háromjáratú és OPV nélkül.
QUICK MILL 0900 1988
Ez a gép hogyan viszonyul mondjuk egy Gaggiához? Van benne opv vagy 3 járatú szelep?
QUICK MILL 0900 1988
Sziasztok! Eladó az alábbi képeken látható kávégép.
Nem rég vásároltam,alkalmi vétel volt.Nagyszerű állapotban van,átesett egy átvizsgáláson és tisztításon.
Semmi rendellenesség nem volt vele,még vízkő sem-ezen magam is meglepődtem-
25000Ft Nem alkuképes az ár!
70/6248855
További képeket tudok küldeni email-ben.