Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
HANDPRESSO WILD S.E. POD. FULL SZETT KIEGÉSZÍTŐKKEL ELADÓ!
Ez "csak" POD-al működik.
Nem véletlenül vettem ezt.
A boltban kipróbáltam mindkettőt, az őrölt kávésat és ezt. A POD azon kívül, hogy egyszerűbb, tisztább, mindig friss, nem kell darálni, tároló dobozokat tartani, nem kell egy egész zacskó kávét megvenni, minden POD lehet más-más kávé fajta, hanem az elkészült ital minősége is sokkal jobb.
Én is azzal használom, sokkal egyszerűbb. Próbálgattam őrölt kávéval is, de mindent összekoszoltam vele folyamatosan, szóval az megmarad a nagy gépbe.
Én is egy ilyet használok időnként. Van a másikból is, de az nagyon macerás.
A podos nálam kizárva (rendes podos géppel sem üti meg a szintet). De ketten meggyőztetek, hogy a darált kávésból se vegyek.
A boltban kipróbáltam mindkettőt, az őrölt kávésat és ezt. A POD azon kívül, hogy egyszerűbb, tisztább, mindig friss, nem kell darálni, tároló dobozokat tartani, nem kell egy egész zacskó kávét megvenni, minden POD lehet más-más kávé fajta, hanem az elkészült ital minősége is sokkal jobb.
Én is egy ilyet használok időnként. Van a másikból is, de az nagyon macerás.
Webáruház:
http://www.avxcafe.hu/
http://www.avxcafe.hu/
- excalibur38
- Fórumlakó
- Értékelés: 31
Az enyémhez volt szűrő. De ha nincs, lehet külön kapni.
http://www.handpresso.hu/termek/handpresso-domepod/
Köyzönöm. Pár éve a kávébár bazáron kóstoltam vele készült podos kávét, ott azt mondta a hölgy, hogy működik darált kávéval is. Ezek szeri t több változat van, vagy csak elméleti a lehetőség.
Az enyémhez volt szűrő. De ha nincs, lehet külön kapni.
http://www.handpresso.hu/termek/handpresso-domepod/
Ez a típus csak POD-al működik.
Köyzönöm. Pár éve a kávébár bazáron kóstoltam vele készült podos kávét, ott azt mondta a hölgy, hogy működik darált kávéval is. Ezek szeri t több változat van, vagy csak elméleti a lehetőség.
Csak ese podal próbáltad, vagy frissen darált kávéval is?
Én a sajátomat próbáltam darált kávéval is, de poddal működik igazán jól.
- excalibur38
- Fórumlakó
Ez a típus csak POD-al működik.
- excalibur38
- Fórumlakó
Eladó a címben szereplő S.E. POD-al működő kávéfőző, hord táskával, kiegészítőkkel együtt.
Pár alkalommal volt használva (de akkor nagyon jó szolgálatot tett)
A vele készített kávé minősége függ a bele helyezett kávé ( POD) minődségétől is.
Természetesen nem lehet összehasonlítani egy otthoni karos gép által készített kávéval, de teljesen vállalható az általa készített ital minősége.
A szett tartalma:
Hord táska
1db. Handpresso Wild S.E. Pod kávéfőző
4db. Törhetetlen és hő álló presszókávés csésze
1db. Termosz
1db. Eszpresszó szűrő
1db. Intese szűrő (Ezzel a tartozékkal a lefolyás sebességét lehet lassítani. Megnövelve az ízek kioldásának idejét. Az eredmény, még aromásabb kávéital!)
1db. Tartalék tömítő gyűrű
A Handpresso WILD kézi presszókávé készítő géppel 16 bar nyomás állítható elő, mint egy kerékpár pumpával, ezt követően a forró vizet beleöntve, már csak az E.S.E podot szükséges beletenni, hogy a kiváló minőségű espresso elkészüljön. Nincs szükség, elemre, akkumulátorra vagy elektromos áramra.
Egyszerre egy espresso készítése, 16 Bar nyomásig pumpálható, így krémes espresso készíthető, Egyszerűen tisztítható szerkezet, Időtálló fém konstrukció.
A Handpresso wild egyszerű, könnyű, elegáns és kompakt. Használható bárhol: az irodában, szünidőben, hétvégén, túrázáskor vagy utazáskor.
Ára:32000Ft. (új ára: 59.990Ft.)