Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Delonghi EC151.b
Delonghi EC151.b
Elkelt, zárom.
- SicTransit
- Lefelé a lejtőn

- Értékelés: 1
Delonghi EC151.b
Jól. Foglalom, és küldök üzenetet.
Delonghi EC151.b
Szerintem igen, engem pl. érdekel, csak még magas az ára. Tervezel rajta engedni, ha ennyiért nem viszik el? Munkahelyemre keresek valami megoldást.
Szia!
Elnézést kérek a kései válaszért.
Valamennyire alkuképes az ár feltéve, ha még mindig érdeklődsz.
13.000 Ft hogy hangzik?
Annyit még meg kell jegyezzek, hogy időközben a hirdetésben írt 51 mm-es tamper elkelt.
Üdv,
Dani.
- SicTransit
- Lefelé a lejtőn

- Értékelés: 1
Delonghi EC151.b
Szerintem igen, engem pl. érdekel, csak még magas az ára. Tervezel rajta engedni, ha ennyiért nem viszik el? Munkahelyemre keresek valami megoldást.
Delonghi EC151.b
Egyébként erdekel ez a gépecske bárkit is? Az az érzésem, hogy nem az ára miatt nincs érdeklődő.
Delonghi EC151.b
Eladóvá vált kb. egy évig használt kezdő kávé gépem.
A típussal kapcsolatos infók:
http://www.delonghi.com/hu-hu/termekek/ ... 0132104137
Ez a típus belső felépítését tekintve megegyezik az EC155-vel, EC156.b-vel, annyi különbséggel, hogy ennek a külső megjelenésében kevesebb a fém alkatrész (pl. a csepptálca műanyag).
Rozsdamentes acél bojlere van, és thermoblock rendszerű.
A géphez adom: szeleppel ellátott filter (1, 2 adagos), műanyag tömörítő, mérőkanál, 51 mm átmérőjű 2 adagos La Pavoni filter (ezzel használtam leginkább).
A szűrőkart átalakítottam, hogy használni lehessen a mélyebb filterrel, de funkcióját tekintve lényegében ez nem jelent változást. Én a képen látható módon használtam, hogy az alja nyitott, de pillanatok alatt visszaszerelhető rá a kar alja. A gőzkart is átalakítottam, hogy jobb tejhabot lehessen vele készíteni, de ez seperc alatt visszaállítható gyárira.
Pár opcionális extra:51 mm (flat) fanyelű tamper +3.000 Ft
49 mm (flat) fém tamper +2.000 Ft
51 mm belső átmérőjű, de a Pavoni filterhez képest mélyebb filter +2.000 Ft
A gép ára 15.000 Ft.
Új vagyok a fórumon, kérlek nézzétek el nekem, ha valamit nem jól csináltam a topic megnyitásával kapcsolatban.