Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Gaggia Baby "Primo Modello" + PID (1978)
Nagyon szép és megbízható szerkezet. Volt alkalmam többször is megtekinteni a masinát, valamint megkóstolni a vele elkészített eszpresszót. Nem volt hiányérzetem. Ezt a készüléket a csizmalakók valószínűleg nem pár évre tervezték, hanem évtizedekre, ez látszik a felhasznált anyagokon, és alkatrészeken is. Számomra az is értéket jelent, hogy az első Baby gépek közül való. Sok sikert az eladáshoz!
Nagyszerű "kis" gép. Az IMS szűrők sokat dobnak a csapolt kv minőségén.
<p>Forrás: Marantz CD 67 SE; Dual 505-3; SB Classic; Sony MDS-JB 930 Eősítő: Heed Obelisk; Heed X2 Hangsugárzó: Rega R 5
Esetleg eladó a címben említett gépem.
Fél éve felújításon esett át:
- vízkőtelenítés
- tömítés csere
- porfestés (feliratok, logók átlátszó hátterű címkével pótolva)
- új OPV 9bar-ra állítva (a gyári sajnos eltörött) http://danetti.hu/index.form.php?p=form&productid=22427
- IMS 200 mikronos felső szűrő
- Rex C100 PID
Tartozék: 2adagos (12/18gr H24,5) IMS szűrő, eredeti gyári kar és kifolyó, eredeti állítható termosztát
A gépben gyárilag réz vízterítő található.
Negatívumok:
- porfestésen 2 helyen némi "rücskösség"
- kapcsoló nem gyári, hanem egy classicba való kapcsoló van benne
- PID doboza egyszerű műanyag műsszerdoboz, lehetne szebb is
- a gép oldalán van egy fúrt lyuk (már így vettem), itt vezettem ki a PID vezetékeit
- gőzre felfűtve néha hajlamos ereszteni felül a gőzcsapnál egy kis vizet
Ár.: 85.000 Ft
Az ára fix, mivel nem szeretném minden áron eladni!
Eladás oka: Esetlegesen egy ipari gép beszerzése itthonra