Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Heed Audio termékek
Heed Audio termékek
ja,csinál a fene berendezéeket. azt nagyon nehéz. mármint igazán jót. a Heed-nek is afféle belépő szintet sikerült(az én értelmezésemben, de ez nem félreértendő, mert magsak az elvárások) 20év alatt
Most aztán elbizonytalanodtam Úgy érzem a SIM2 projim, az Epos hangfalaim meg a 4.2 quattro Audim is a belépő szintet képviselik Igénytelen középszerű marketingáldozat fogyasztónak érzem magam, akinek revi felnyitja a szemét
Hangsugárzóm eladó: JBL 4406 Studio Monitor
-
Vendég
Heed Audio termékek
@revox úrhölgy mi okból egy tőle teljességgel idegen és ellenséges közegben (ti. a zene, és zenehallgatás) riszálja szottyadt szellemét?
talán azért,mert egy 50centis 47lab drótba több zeneiség szorult,mint egy egész évad heed topicba (még ha ellenkezőjét is gondolják páran)
Ezt egy kicsit erős és beképzelt bemondásnak tartom, de hidd ezt, ha valóban így gondolod, mert szíved joga ezt hinni, de vigyázz, mert ha ott belül mégis érzel némi kételyt, netán azt is, hogy ez így nem igaz, mert nem is lehet igaz, persze fordítva sem, tehát akkor ez a mondásod nem más, mint arcátlan hazugság és kötekedés. bekap6od.gif
Heed Audio termékek
viszlát mindekinek. nemsoká fölveszem 21'st kollegát. Ő legább holnaptól tudni fogja, merre hány méter ezzel a zenével.
én meg kiváncsi vagyok,hogy nyikkan meg a 120-130kilójával a kis buzuki-szamurály
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
Heed Audio termékek
@revox úrhölgy mi okból egy tőle teljességgel idegen és ellenséges közegben (ti. a zene, és zenehallgatás) riszálja szottyadt szellemét?
talán azért,mert egy 50centis 47lab drótba több zeneiség szorult,mint egy egész évad heed topicba (még ha ellenkezőjét is gondolják páran)
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
Heed Audio termékek
Összeáll a kép:
@revox úrhölgy a topic kiszeltündéje, s amint megjelenik gyűlnek köré a szőrös majmok.
Csak egyet nem értek: @revox úrhölgy mi okból egy tőle teljességgel idegen és ellenséges közegben (ti. a zene, és zenehallgatás) riszálja szottyadt szellemét?
Erre csak egy magyarázat lehetséges: itt közelebb érzi a zenehallgatás, számára max a fantomorgazmusig vihető élményének lehetőségét, ezért jön, és jobbkézzel pötyög, balkézzel fülbepettingeli magát, a platófázisban pedig mindíg, visszatérően és reménytelenül ezt a szót pötyögi a jobbal: HEED... HEED...HEED
Heed Audio termékek
- lecci vonuljatok ki az off-al a megfelelo topic-ba!
T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
Heed Audio termékek
És még azt is hozzátenné, h a szőrös, érett férfiakhoz vonzódik.
OFFTOPIC:
nem tom,mert a Kondor Csaba nevű takonygyerek nem tűnt sem öregnek,sem szőrösmajomnak
részlet a honlapjából:
""Kedves Tünde, nagyra becsüljük, hogy nemcsak ragyogó szépségével szegez bennünket, nézőket a képernyők elé, hanem azzal is, hogy műsoraival mindig felkészülten, szívvel-lélekkel és lelkiismeretesen szolgálja hűséges nézőit."
Az a baj,hogy amíg ilyenek emberek vannak addig az ilyen semmirekellő paraziták vígan lubickolva megélhetnek a dögszagű magyar média posvány világában.
Heed Audio termékek
OFFTOPIC:
nem szeretném halálra offolni a topicot, de soxor elgondolkodom, ki is a hülye. Tündike? Rajtunk röhögve keresi meg sokunk fizetését együtt, pusztán azzal, hogy "balfasz". De emléxem Anettkára egy régi újságban. Arról volt szó a cikkben, hogy a bugyuta Anettka nyaralni megy. Mellékelt képen a bőröndjei egytől-egyig méregdrága -és ez nem sznobkodás- gyönyörű, stílusos Louis Vuitton volt. Persze messze-messze a budapesti LV bolt nyitása előtti időkben, tehát nem amikor tömegtermékké vált a márka és a felsőbbrendűség hazai egyedüli értékmérőévé. szóval fene tudja ki is a hülye. aki méltóságát megőrizve átgürcöl egy életet, vagy aki tojik mindenre és átbulizza a neki szánt időt.nemtom, ha valaki azt mondaná, hogy fizet azért, hogy hülye legyek a TV-be, lehet... mondjuk én meg bunkó vagyok ingyen a neten... szal én se vagyok nagy géniusz
[OFFTOPIC]
Marantz SR6004 + Heed Canopus, Dactilus3, Onkyo DX7222 cd, Klipsch RP-8000F, Klipsch RC35, Klipsch RB25
Heed Audio termékek
OFFTOPIC:
nem szeretném halálra offolni a topicot, de soxor elgondolkodom, ki is a hülye. Tündike? Rajtunk röhögve keresi meg sokunk fizetését együtt, pusztán azzal, hogy "balfasz". De emléxem Anettkára egy régi újságban. Arról volt szó a cikkben, hogy a bugyuta Anettka nyaralni megy. Mellékelt képen a bőröndjei egytől-egyig méregdrága -és ez nem sznobkodás- gyönyörű, stílusos Louis Vuitton volt. Persze messze-messze a budapesti LV bolt nyitása előtti időkben, tehát nem amikor tömegtermékké vált a márka és a felsőbbrendűség hazai egyedüli értékmérőévé. szóval fene tudja ki is a hülye. aki méltóságát megőrizve átgürcöl egy életet, vagy aki tojik mindenre és átbulizza a neki szánt időt.nemtom, ha valaki azt mondaná, hogy fizet azért, hogy hülye legyek a TV-be, lehet... mondjuk én meg bunkó vagyok ingyen a neten... szal én se vagyok nagy géniusz
halfnote.hu
halfnote.hu
-
Vendég
Heed Audio termékek
a kiszel tunde egy orangutanra is fel tudna nezni intelligencia szempontjabol.
És még azt is hozzátenné, h a szőrös, érett férfiakhoz vonzódik.
Heed Audio termékek
a kiszel tunde egy orangutanra is fel tudna nezni intelligencia szempontjabol.
Heed Audio termékek
Ettől a beírásodtól nem leszel túl népszerű úgy gondolom.A Heed-et ősszehasonlítani Kiszel Tündével?Hát ez merész.
Szerintem te is csinálj hasonló berendezéseket.
Ha tudsz olcsóbban jobbat csinálni,akkor nem kell Heed-et venni.
Szerintem autót se vegyél.Te azt is bizonyára tudsz csinálni.
A Porsche minden autón 25000 Eurót keres.
Most képzeld el ezek után mindenki ezt fogja saját magának készíteni,mert ez kiderült.
Szegények bizonyára tönkre fognak menni.
korán van. szem kitöröl és újra olvas. a hifimagazinok fizetett hirdetésiről van szó, ami hasonlóan bújtatva végzi a reklámot,mint pl a Kiszel Tündés sztorik(de ez nem is titok szerintem, inkább közhely beszélni róla).
Ha már analógiában gondolkodom és idekeverném a Heed-et, akkor velószinüsíthetően a Tünde nemrégiben futó aktuállis Hunor pasiját hoznám fel. Hunor egy jó képességű "gyerek". A Debreceni Tudományegyetemen tanít(otta?) a programozó matematikusokat. Egyébként egyik kolleganőm ex-faszija. Belement egy ilyen játékba, ahogy Zsolt belekezdett a neten- gereblyézésbe a nem túl, hogy is fogalmazzak... elegáns(?)... nem, inkább nem hozzá méltó módszerrel. De ez az Ő dolga. Attól a termékei képviselnek egy bizonyos minőségi szintet (ahogy akár a Kerozin is lehet egy jó zenekar, lévén stílust váltottak és mostmár "punkok" -mint írják egy Kiszelhez kapcsolt cikkben), ami hála égnek inkább jó, mint rosz. Esetleg annyi marad, hogy az énfajtám vigyorog egyet a vissza-viszatérő "hú de szerencsés XY, mert kapott egyet az itthon soha többet be nem szerezhető termékből" sztorikon és méltán teszi egymás mellé a Kiszel történeteket a Heed történetekkel.
Persze lehet ezzel nem egyet érteni, de ettől kerek a világ. Minden esetre nekem sokkal szimpatikusabb az a fajta marketingelés, amit -ha már idekeveredtél- Te művelsz. előre leszögezve, hogy bótolni akarsz megjelentél. Később az egészből kinőve fizetett topicot nyitsz -ha jól vettem ki a dolgot-. Találkozókat szervezel és nincsenek bújtatott, az egyszeri ember lelki hiányosságait kihasználó csúsztatások.
a hifik árával kapcsiban meg lehet eltévedtél most árulok egy 2*10wattos -egydobozos- erősítőt -használtan- kisebb lakás áráért. Tőlem nagyobb lúzer nem kell a témában
ja,csinál a fene berendezéeket. azt nagyon nehéz. mármint igazán jót. a Heed-nek is afféle belépő szintet sikerült(az én értelmezésemben, de ez nem félreértendő, mert magsak az elvárások) 20év alatt és ez a szint ráadásul nem is mindenkinek elgendő. de az autógyártáson még elgondolkodom
halfnote.hu
halfnote.hu
Heed Audio termékek
Mi is szívesebben tennénk fel az egész tesztet, csak sajnos annak jogi (szerzői jogi) akadályai vannak.
fő(orv)vadász úr!
amikor egy újság szerzői jogi részéről olvasok, ott nem teljes cikkekre, tesztekre vonatkoztatják a jogvédelmet, hanem annak minden egyes elemére, az utolsó képig, illetve értelmezésemben mondatig. lehet nem így van, de nekem ez így jött le. akkor kicsit lehet lopni, nagyot már nem
egyébként mit kell fosni, úgyse írnak rosszat, ismerve a levajazott újságírást hifi témakörben. tévedés ne essék, mindenki vajaz. a sorok között meg ki lehet szűrni a lényeget. Kiszel tünde feeling. aki csenget pici pénzt Tünde menedszerének, papíron párszor megkettyinti Tündért, aztán bekerül a köztudatba(ismerősöm ezt csinálta, a sose volt Kerozin menedzser -és az új Kerozin lemez persze). Így lesz a valamikor 50ezres canopus- pár (ami eme pénzért igen jó alternatíva volt) 200ezres gép. Ez a bürokrácia, amibe a honi Robin Hood is bedarálódott
gerillamarketingel megkeverve még a végén a negált hazai potenciál be is dől a sztori(k)nak
Ettől a beírásodtól nem leszel túl népszerű úgy gondolom.
A Heed-et ősszehasonlítani Kiszel Tündével?Hát ez merész.
Szerintem te is csinálj hasonló berendezéseket.
Ha tudsz olcsóbban jobbat csinálni,akkor nem kell Heed-et venni.
Szerintem autót se vegyél.Te azt is bizonyára tudsz csinálni.
A Porsche minden autón 25000 Eurót keres.
Most képzeld el ezek után mindenki ezt fogja saját magának készíteni,mert ez kiderült.
Szegények bizonyára tönkre fognak menni.
Webáruház:
http://www.avxcafe.hu/
http://www.avxcafe.hu/
Heed Audio termékek
Mi is szívesebben tennénk fel az egész tesztet, csak sajnos annak jogi (szerzői jogi) akadályai vannak.
fő(orv)vadász úr!
amikor egy újság szerzői jogi részéről olvasok, ott nem teljes cikkekre, tesztekre vonatkoztatják a jogvédelmet, hanem annak minden egyes elemére, az utolsó képig, illetve értelmezésemben mondatig. lehet nem így van, de nekem ez így jött le. akkor kicsit lehet lopni, nagyot már nem
egyébként mit kell fosni, úgyse írnak rosszat, ismerve a levajazott újságírást hifi témakörben. tévedés ne essék, mindenki vajaz. a sorok között meg ki lehet szűrni a lényeget. Kiszel tünde feeling. aki csenget pici pénzt Tünde menedszerének, papíron párszor megkettyinti Tündért, aztán bekerül a köztudatba(ismerősöm ezt csinálta, a sose volt Kerozin menedzser -és az új Kerozin lemez persze). Így lesz a valamikor 50ezres canopus- pár (ami eme pénzért igen jó alternatíva volt) 200ezres gép. Ez a bürokrácia, amibe a honi Robin Hood is bedarálódott
gerillamarketingel megkeverve még a végén a negált hazai potenciál be is dől a sztori(k)nak
Szép vélemény
>>Egy nemzetnél sem vagyunk alábbvalók<
Heed Audio termékek
fő(orv)vadász úr!
halfnote.hu
halfnote.hu
-
Vendég
Heed Audio termékek
Persze, h vicc volt, 1 kis iróniával fűszerezve.
Előtte v 2-3 hónapig volt nálam kölcsönbe 1 HTA, oszt amikor azt vissza kellett adni vettem egyet.
Heed Audio termékek
Hát...többen mondták, h jó, és vegyem meg és különben se legyen saját véleményem.
Ezt ugye csak viccből írtad? A tanácsokat meg kell hallgatni, utána pedig döntsön az ember saját füle (meg persze a pénztárcája - de ez már egy más történet)!
-
Vendég
Heed Audio termékek
Nem is értem, hogy lehetsz így biztos benne, hogy tényleg tetszik -e.
Hát...többen mondták, h jó, és vegyem meg és különben se legyen saját véleményem.
Heed Audio termékek
Asszem életem végéig kétségek között leszek, h jó választás volt-e a HTA.
Nem is értem, hogy lehetsz így biztos benne, hogy tényleg tetszik -e.
Heed Audio termékek
Mug pontosan leírta, ez nem a "nagy" Heed hangszedő, csak egy enyhén módosított ACE-H. És teljesen egyedi darab, ebből nem készül több. Úgy gondolom e tekintetben Mug tényleg szerencsés... )Még egy észrevételt tennék az ACE-L modellel, azaz az alacsony kimenetű verzióval kapcsolatban. Azt írtam, hogy igazán a H a zseniális darab. Nos a Benz alacsony kimenetű MC hangszedőknek van egy olyan tulajdonságuk, hogy ideálisan 1kOhm lezárást igényelnek alacsony kapacitás mellett. És ezt - mostmár sok kisérlet után mondom - komolyan kell venni. 100-220 ohm lezárással - márpedig a mai MC fokozatok szinte kizárólag ebbe a tartományba esnek - kifejezetten lapos, testetlen hang az eredmény. Én is így jártam annak idején, amikor csak úgy bedugtam először. Már a 470 Ohm-os lezárás sokat segít (Questar MC, Quasar), de az 1kOhm az ideális. Így mostantól a Quasar bemeneti fokozata nem 100-220-470 Ohm között változtatható, hanem 100-470-1k a lehetőség.
Nálam ez a módosítás bevált.
>>Egy nemzetnél sem vagyunk alábbvalók<
-
Vendég
Heed Audio termékek
Asszem életem végéig kétségek között leszek, h jó választás volt-e a HTA.
Heed Audio termékek
Engem az is nagyon érdekelne, hogy várható-e a közeljövőben valamely magazinban teszt az Obelisk erősítőről.
Miért, mit is várunk a tesztjétől?
Önigazolást, hogy jót választottunk? Újat szvsz nem fogunk megtudni róla.
Hali,
hát igen, szerintem a legtöbben valamilyen szinten önigazolást is várunk egy ilyen teszttől, de ez speciel azért is érdekelne, mert szerintem egy kiemelkedően jó erősítőről van szó és éppen ezért kíváncsi vagyok, hogy egy "szakfolyóirat" milyen véleménnyel van róla.
Ha mondjuk nagyon lehúzzák (amit nem hiszek), akkor egyértelmű hogy hülyék Ha viszont a tesztelőket is bűvkörébe vonja, akkor ez természetesen egyfajta megerősítése annak, amit szerintem mindannyian tudunk/sejtünk.
Ráadásul a Heed még azzal sem vádolható, hogy azért kapna jó tesztet, mert hű de sokat hirdet egy adott lapban.
@Vadász:
küldök egy PM-t a honlapotok német változatával kapcsolatosan.
Üdv
Péter
Swans D1080 MKII (aktív monitor)
Windows Vista PC + Soundblaster Connect külső USB-hangkártya
Heed Audio termékek
Engem az is nagyon érdekelne, hogy várható-e a közeljövőben valamely magazinban teszt az Obelisk erősítőről.
Miért, mit is várunk a tesztjétől?
Önigazolást, hogy jót választottunk? Újat szvsz nem fogunk megtudni róla.
Heed Audio termékek
Mi is szívesebben tennénk fel az egész tesztet, csak sajnos annak jogi (szerzői jogi) akadályai vannak. Továbbá a tesztek azon része, ahol bemutatják technikailag a terméket (leginkább a honlapunkon egyébként iis olvasható útmutatás alapján) az unalmas is lenne. De mindenki elhiheti, hogy nem "összeollózott szövegekről van szó, a tesztek értékelése található meg. Az is bele kell kalkulálni, hogy haladunk tovább, olyan sok teszt lesz, hogy így is nagyon hosszúra nyűlik az oldal.
forras megjelolesevel, linkkent? ugy sem helyet nem foglal es megnezni se kotelezo
en szivesen olvasom altalaban eredetiben.
Először is köszi Vadász a gyors válaszért Jó hallani, hogy hamarosan számíthatunk Obelisk tesztre is
Ami a teszteket illeti: ezek szerintem olyan tesztek, melyek a neten nem férhetők hozzá, így nem lehet őket egyszerűen belinkelni. Több magazin is csak egy-egy tesztet ill. semennyit tesz pl. PDF formátumban elérhetővé.
Szerintem a Heed-honlapra felkerült tesztek esetén már az is értékelendő, hogy nem csupán egy-egy két-három soros rezümé került fel, hanem elég hosszú szövegek.
A Monitor Audio GS sorozatáról egyébként nemcsak hogy jó tesztek születtek, de a német fórumon elég sok MA tulajdonos is van, akik szintén nagyon elégedettek dobozaikkal.
Üdv
Péter
Swans D1080 MKII (aktív monitor)
Windows Vista PC + Soundblaster Connect külső USB-hangkártya
Heed Audio termékek
Mi is szívesebben tennénk fel az egész tesztet, csak sajnos annak jogi (szerzői jogi) akadályai vannak. Továbbá a tesztek azon része, ahol bemutatják technikailag a terméket (leginkább a honlapunkon egyébként iis olvasható útmutatás alapján) az unalmas is lenne. De mindenki elhiheti, hogy nem "összeollózott szövegekről van szó, a tesztek értékelése található meg. Az is bele kell kalkulálni, hogy haladunk tovább, olyan sok teszt lesz, hogy így is nagyon hosszúra nyűlik az oldal.
forras megjelolesevel, linkkent? ugy sem helyet nem foglal es megnezni se kotelezo
en szivesen olvasom altalaban eredetiben.