Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Heed Audio termékek
- rudulf
- V.I.P.
- Értékelés: 46
Heed Audio termékek
Egyébként hétfőn kimentem a Heedhoz meghallgatni a listán szereplő Naim erősítőt aztán nagyon kerek képpel jöttem el. Egyelőre próbálom feldolgozni amit hallottam meg majd elmegyek az új helyre is hallgatózni. Aztán majd megírom amit hallottam.
Van egy eladó Nexus C-S 100, ha otthon is mosolyogni akarsz...
Roksan Xerxes/Origin Live Silver/Ortofon HMC30, Audiomeca/Mephisto I., Soner Audio/nagy DAC, Soner Audio/előfok, végfok, Soner Audio/SL1 hangfal, HighWire/1100 összekötő kábelek, Harmonic Technology/Magic Power, JPS/Digital AC, Soner Audio/DAC táp kábel, Harmonic Technology/Magic Woofer
Heed Audio termékek
Baj?
Igen.
Heed Audio termékek
Nemrég kaptam egy használtcikk listát Zsolt Audio embléma alatt. Azon is van egy Ion System Obelsik 300 erősítő de az csak előerősítő. Zsolt szerint nem rossz de nem is valami nagy szám. És semmi köze a híres Obelisk erősítőhöz ezt valami technikus alkotta amikor az Ion cég már nem Richard Hay vezetése alatt működött.
Egyébként hétfőn kimentem a Heedhoz meghallgatni a listán szereplő Naim erősítőt aztán nagyon kerek képpel jöttem el. Egyelőre próbálom feldolgozni amit hallottam meg majd elmegyek az új helyre is hallgatózni. Aztán majd megírom amit hallottam.
Heed Audio termékek
ION SYSTEMS Obelisk 200látok egy ilyet hirdetve a hificityn. tud valaki róla valami bővebbet? még sosem hallottam ilyen erősítőről.
sajnos Vadász már nem jár erre, pedig Ő biztos tudna mesélni róla egy,s mást.
Én még régebben megkérdeztem. Ezt már nem Richard Heys tevezte, egyszóval mar nem az az irányvonal.
És is beszéltem Zsolttal erről, mert nála láttam egyet. Ő mondta, hogy már teljesen más tervezés és világ, nem az Obelisk, semmi kapcsolat. Neki is csak mind érdekesség küldték megnézni.
Üdv
Rag
Sztereó: Project turntable, Pioneer N-50, Pioneer PDS-901
Pointe Amplifica, vanDamme, Belden, Opera 2, Sytem Audio 1550
Mozi: CA Azur 551R + Sony KD-55XE9005
Pointe Amplifica, vanDamme, Belden, Opera 2, Sytem Audio 1550
Mozi: CA Azur 551R + Sony KD-55XE9005
Heed Audio termékek
Bigdewil!
Tőled is elnézést kérek ha valamit melléolvastam volna. De most így másodjára úgy látom, hogy mintha tényleg.
No ugye?
Meg wan bocsájtwa.
Különben légyszi jegyezd meg.
SEMMI BAJOM A HEED ELEKTRONIKÁKKAL! NAGYON JONAK TARTOM ÖKET.
EGYIK MÁSIK NEM ÉN WILÁGOM, DE AZÉRT JOK és az árukat nagyon megérik.
Rendben?
Heed Audio termékek
ION SYSTEMS Obelisk 200látok egy ilyet hirdetve a hificityn. tud valaki róla valami bővebbet? még sosem hallottam ilyen erősítőről.
Jo kis was. Föleg az elsö kiadás. Nekem sokáig wolt.
- fenyő
- V.I.P.
- Értékelés: 87
Heed Audio termékek
Ezt az oldalt eddig még nem találtam meg, pedig jó infókat ad:
http://www.hifiengine.com/manuals.php?man=Ion%20Systems
Heed Audio termékek
Bocs, rosszul írtam a nevet. Helyesen: Richard Hay
Pont most akartam Richard nevét kijavítani...
LP futómű: SME Model 10; Hangkar: SME V; Hangszedő: Benz Micro LP-S MR; CD futómű: Audio Research CD2; DAC: Audiomat Tango 2.5; Kazettás deck: Pioneer CT-95; Phono előfok: Audiomat Phono 2; Erősítő: Audiomat Récital MKIII; Hangfal: Coincident Super Victory; Equation 25; Hálózati kondícionáló: 2 x PS Audio Duet Power Center; Hangkarkábel: Stealth Audio Hyperphono; Digitális kábel: Heaven's Gate Audio Silver Signature; Interconnect kábelek: Stealth Audio Metacarbon és Heaven's Gate Audio Ultra Silence; Hangfalkábel: ValhallA AgPt-R, Heaven's Gate Audio Silver Signature; Hálózati kábelek: ValhallA AgPt-R, Elrod, Electraglide és PS Audio
Heed Thesis rendszer
- fenyő
- V.I.P.
Heed Audio termékek
Bocs, rosszul írtam a nevet. Helyesen: Richard Hay
Heed Audio termékek
Én még régebben megkérdeztem. Ezt már nem Richard Heys tevezte, egyszóval mar nem az az irányvonal.
hálás kösz, én is erre tippeltem
Heed Audio termékek
Lehet, hogy Vadász itt már nem aktív de úgy tudom elérhető. Nekem mindig sikerült ha valamiért kellett.
Bigdewil!
Tőled is elnézést kérek ha valamit melléolvastam volna. De most így másodjára úgy látom, hogy mintha tényleg.
- fenyő
- V.I.P.
Heed Audio termékek
Heed Audio termékek
ION SYSTEMS Obelisk 200
látok egy ilyet hirdetve a hificityn. tud valaki róla valami bővebbet? még sosem hallottam ilyen erősítőről.
Heed Audio termékek
Én már semmit nem értek
Ne izgulj mert én se. Én is azt hittem, hogy a Heed Canampról van szó. De ha még egyszer elolvasom akkor igen. Big meg Fülelek a másikról írt.
De ha ez számít én is Canampot használok és elégedett vagyok vele. Nem elemezgetem, hogy mi van benne. Azok közül amiket volt szerencsém meghallhagtni nekem ez jött be. Biztos vannak jobbak de ennyiért én ezt találtam a nekem tetszőnek.
De tényleg ki az a majki, és milyen oldalról van szó?
Heed Audio termékek
Én már semmit nem értek
ki az a majki
Michell Engineering, SOtM sMS Neo, Devialet D200, és MartinLogan CLS+ 2db Rytmik Audio, canare cable
Heed Audio termékek
Te bigdewil itt nem a Canampról volt ám szó!!! Zoli arra reagált, hogy zotyotis a 'majki' oldalán látható akármit épít. Az meg nem a canamp. Jó, hogy ahol éred ott akarsz mindig a konkurenciába belerúgni de előtte azért olvass is.
Te meg értelmezz!
Mert nem a canaprol irtam, hanem a majki oldalán léwö utánépitésröl. Bebebeeee.
Most tényleg ennyire nehezedre esik az értelmezés, wagy helyböl ilyen hülye wagy?
Olwasd wixxa fülelek reagálását, erre irtam ezt a smilét:
Aztán megmagyaráztam zotyisnak. Most neked.
WAN MÉG UJ AKI NEM ÉRTI????
Heed Audio termékek
Te bigdewil itt nem a Canampról volt ám szó!!! Zoli arra reagált, hogy zotyotis a 'majki' oldalán látható akármit épít. Az meg nem a canamp. Jó, hogy ahol éred ott akarsz mindig a konkurenciába belerúgni de előtte azért olvass is.
Heed Audio termékek
Minek örülsz?
Zoli azt irta, h kuwajo, ha mindent kicserélx benne, azaz csinálx egy tök másikat.
Ezen newettem.
Baj?
Heed Audio termékek
Minek örülsz?
Egyébként ha a Canamp tulajdonosoknak(és sokan másoknak) jó az NE5532- igaz más környezetben-, valószínűleg nekem se lenne túl rossz. Vannak ellenzői, amellett sokan dicsérik is. Valamint az említett kapcsolást is inkább ajálották mint lebeszéltek róla. Hozzáértők biztosan ki tudnak hozni belőle többet is, de nekem úgy is megfelel.
Heed Audio termékek
csak némi módositással, ha igazán jót akarsz...
más ic
más stabilizátor
más kompenzálás
amúgy jó
Heed Audio termékek
Sajnos ezirányú képzettségem kevés...
Ha tudnál konkrét változtatásokat, alkatrészeket említeni, megköszönném.
- fülelek
- V.I.P.
- Értékelés: 5133
Heed Audio termékek
(én most a majki oldalán lévő füles erősítőt szándékozom "elkövetni")
más ic
más stabilizátor
más kompenzálás
amúgy jó
Heed Audio termékek
Zsolt régi HT újságában nincsen?
Nem tudom...
Szia!
Ha érdekel a H&T újságban megjelent kapcsolás, azt el tudom küldeni.
(én most a majki oldalán lévő füles erősítőt szándékozom "elkövetni")
Heed Audio termékek
A Questar MC mennyiben ideális párja mondjuk egy Ortofon Salsának vagy 25 FL-nek?
Heed Audio termékek
Bocs, hogy a csapos közbeszól, de én Canopus-t árulok, de tényleg egy párat!
Cambridge Audio MXN10 - Heed Dactilus3-Q-psu, Heed Nexus SP 2.0 - Heed Nexus S-100 -WHARFEDALE LINTON HERITAGE