Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
H/K termékek
H/K termékek
Hát igen, ha tehetném én is azt venném. Még tőkesúlynak is jó De sztem nekem a kis lakásomba még a 235-sem tudja megmutatni mit is tud, mert kilakoltatnak
A 235-el bőven jól jársz. Vegyél egy univerzális távot és semmi hiányérzeted nem lesz a h/k-val
H/K termékek
Hát igen, ha tehetném én is azt venném. Még tőkesúlynak is jó De sztem nekem a kis lakásomba még a 235-sem tudja megmutatni mit is tud, mert kilakoltatnak
Tv : Samsung CW-25M064N Erősítő : H/K 247 + H/K The Bridge iPod Docking Station DVD :: Samsung 1080p7 Front : JBL E80 Center : JBL EC25 Füles : Technics RP-F800 Player : iPod mini 6Gb Hangfalkábel : In-Akustik Mikado 2x4.0
Pc : Alaplap: Abit kd7-g, Processzor: Athlon Xp 2100+, Videókártya: MSI GeForce4 Ti4200, Hang: SB Live 5.1, Dvd író: Pioneer DVR-109, Winchester: 160Gb WD, 120Gb IBM, 80 Gb IBM, 40Gb Maxtor, Monitor: Samsung SyncMaster 757NF
Fényképezőgép : Panasonic DMC-FX9
Konzol : Xbox 360
H/K termékek
Szvsz inkább a 330-as
Sztereó: Heed Audio Obelisk PRE+PX, Naim NAP250 DIY, SACD: SONY SCD-555ES, Hálózati: Pioneer N-70A (Hoer&Wege), Front: Etalon Supraton 5 (special edition), IC: Harmonic Technology Truth Link, Kimber Select 1010 és PBJ, Front: HydraSound Titan IV MK2, Tápszűrés: HiVox Alces 6
AVR: Marantz NR1609
AVR: Marantz NR1609
H/K termékek
Satsystemnél kapható H/K 235 és 330al kapcsolatos a kérdésem. Az utóbbi most 120e akcióban, míg előbbi 143e. Mi a különbség a kettő között? (gyártás éve miatt lehet a különbség? kifutott modellről lehet szó?) Érdemes a 330at megvenni, vagy inkább a 235re pályázzak? Válaszokat előre is köszi! Ki melyiket venné és miért?
Szia!
A 235-ös szerintem is a jobb választás, én nagyon meg vagyok vele elégedve egy-két hónapos együttlét után.
Most viszont a 435-öst venném meg, de előbb el kellene adni a mostanit.
Domi
H/K termékek
Satsystemnél kapható H/K 235 és 330al kapcsolatos a kérdésem. Az utóbbi most 120e akcióban, míg előbbi 143e. Mi a különbség a kettő között? (gyártás éve miatt lehet a különbség? kifutott modellről lehet szó?) Érdemes a 330at megvenni, vagy inkább a 235re pályázzak? Válaszokat előre is köszi! Ki melyiket venné és miért?
Én most vettem AVR-235 öt a Digitalko-tól.
http://www.digitalko.hu/
121.990 Ft
Igen kifutó modell a 330, őt váltja fel a 335.
Én is vaciláltam a 235, és a 335 között, de szerintem (csatornánként +5W, több ki és bemenet) annyival többet nem tud, hogy plusz 20.000 Ft-ot fizessek.
De azért várd meg hogy a nálamnál okosabbak mit mondanak.
H/K termékek
Tv : Samsung CW-25M064N Erősítő : H/K 247 + H/K The Bridge iPod Docking Station DVD :: Samsung 1080p7 Front : JBL E80 Center : JBL EC25 Füles : Technics RP-F800 Player : iPod mini 6Gb Hangfalkábel : In-Akustik Mikado 2x4.0
Pc : Alaplap: Abit kd7-g, Processzor: Athlon Xp 2100+, Videókártya: MSI GeForce4 Ti4200, Hang: SB Live 5.1, Dvd író: Pioneer DVR-109, Winchester: 160Gb WD, 120Gb IBM, 80 Gb IBM, 40Gb Maxtor, Monitor: Samsung SyncMaster 757NF
Fényképezőgép : Panasonic DMC-FX9
Konzol : Xbox 360
H/K termékek
FredperyAnnak idején nekem sem sikerült rábírnom, hogy vigye a Thomson TV-t. (Cserében viszont a Thomson távja sem vitte a h/k-t) Enyit a gyári kódolható "univerzális" távvezérlőkről.
Tusi
Valószínű elírás lesz az a h/k honlapján és a súlykülönbség csak 1,4 kg lesz. Én elhiszem Domi-nak a 13,9 kg-ot.
Gondolom a végfok, a hűtés és valószínű nagyobb a táp is, ha 7x50-et hajt és nem 6x50-et.
Hidd el, hogy a 230-as utódja, különben a h/k sem lenne bolond "alászámozni".
Szia!
Most megnéztem a hozzá adott használatit: pontosan 13,95 kg.
Domi
H/K termékek
Fredpery
Annak idején nekem sem sikerült rábírnom, hogy vigye a Thomson TV-t. (Cserében viszont a Thomson távja sem vitte a h/k-t) Enyit a gyári kódolható "univerzális" távvezérlőkről.
Tusi
Valószínű elírás lesz az a h/k honlapján és a súlykülönbség csak 1,4 kg lesz. Én elhiszem Domi-nak a 13,9 kg-ot.
Gondolom a végfok, a hűtés és valószínű nagyobb a táp is, ha 7x50-et hajt és nem 6x50-et.
Hidd el, hogy a 230-as utódja, különben a h/k sem lenne bolond "alászámozni".
gordon314.fw.hu
H/K termékek
Gordon olvastam a honlapod!
Tényleg nagyon jól teljesít stereoban, sőt továbbmegyek, én a lemezjátszót is vele hallgatom.
Sajnos csak a tv-t (Panasonic Tx-32 Ps 11p), illetve egy ősrégi sony (Slv-E470) videot tudok vele vele vezérelni. A Thomson (Dth 5000), és Pioneer (Dvr 433H) dvd-vel szóba sem áll. Sebaj!
Viszont át kellet rendezni az állványon a polcokat, mert nem tudott szellőzni. Eszméletlen meleg volt. Elég nagy a hőtermelése.
Szia
Ha mondanom kéne egy negatívumot az erősítődről, akkor az "csak"a távja lehet.
Ugyanezt a tv-t - ugyanolyat - szerettem volna én is vezérelni a távval, de nem szeresse A régi Yamaha dvd-met is csak Phillips kóddal vitte. (ráadásul szarul)
A hőtermelés normális. Nagyon izzós típus. Ha lemutézod fél órára közel olyan meleg lesz, mintha csutkára hajtva használnád
H/K termékek
A 235-ös a 230-as utódja, kiegészítve egy végfokkal (a 230-as "csak" hat végfokot tartalmazott) és a PLIIx-el.
A 230 6x50 watt illetve 2x65 sztereóban és 12,5 kg
A 235 7x50 illetve szintén 2x65 és 15 kg.
Ezzel szemben a 330 7x55 watt (tehát más végfok teljesítmény!) illetve sztereóban ez is 2x65 és 14 kg
Power consumption-nak mind a háromnál 118W idle, 890W maximum a megadott érték!
Egyébként már a 230-ast is 7.1-est vezérelni tudó processzorral szerelték, így 7.1-es preout is megvolt.
Szóval szvsz sokkal inkább a 230 utódja, hiszen azzal tulnyomó többségében azonos alkatrészekkel rendelkezik (végfokok pl). A 330-ban nagyobb teljeísítményű végfokok izzanak!
Szerintem közelebb ál a 330-hoz de nem akarok erről vitatkozni. A Chip sem ugyanaz tudtommal. A **5-ös alsó szériás h/k-k megkapták a 430/630-ból származó Cirrus CS 49400 csippet, mig a 4**/6** modellek a Texas Instrumentset.
De legyen a 230 utódja. Akkor is nagyon jó
OFFTOPIC:
2.5 kiló lenne egy végfok bordával együtt??
H/K termékek
Hölgyeim, és Uraim!
NZS egy ÚR (csupa nagy betűvel)!
Igen megkaptam, köszönöm szépen.
(egyébként úgy olvastam, hogy az AVR-230, és -235 között minimális a különbség.)
Köszi mégegyszer.
Pont hogy nem. A 235 inkább a 330-as. Teljsítménye, tömege.....
Meg a csipp is ugyanaz. Én nem is láttam még 335-s h/k-t
A 235-ös a 230-as utódja, kiegészítve egy végfokkal (a 230-as "csak" hat végfokot tartalmazott) és a PLIIx-el.
Ezzel szemben a 330 7x55 watt (tehát más végfok teljesítmény!) illetve sztereóban ez is 2x65 és 14 kg
Egyébként már a 230-ast is 7.1-est vezérelni tudó processzorral szerelték, így 7.1-es preout is megvolt.
Szóval szvsz sokkal inkább a 230 utódja, hiszen azzal tulnyomó többségében azonos alkatrészekkel rendelkezik (végfokok pl). A 330-ban nagyobb teljeísítményű végfokok izzanak!
Gordon olvastam a honlapod!
Tényleg nagyon jól teljesít stereoban, sőt továbbmegyek, én a lemezjátszót is vele hallgatom.
Sajnos csak a tv-t (Panasonic Tx-32 Ps 11p), illetve egy ősrégi sony (Slv-E470) videot tudok vele vele vezérelni. A Thomson (Dth 5000), és Pioneer (Dvr 433H) dvd-vel szóba sem áll. Sebaj!
Viszont át kellet rendezni az állványon a polcokat, mert nem tudott szellőzni. Eszméletlen meleg volt. Elég nagy a hőtermelése.
H/K termékek
Sziasztok!
Le lehet-e ellenőrizni azt, hogy jó-e a sub kimenet az erősítőn?
Ugyanis az a gondom, hogy rendeltem egy mélyládát és gyakorlatilag semmit nem szólt maximális hangerőn. (250 w)
Szerencsémre a kereskedő is elismerte ezt, így vissza vette a hangfalat. Most viszont félve veszek bármit, hátha az erősítő nem jó. (HK 235, az enyém 13,9 kg)
Köszi!
Domi
H/K termékek
Hölgyeim, és Uraim!
(egyébként úgy olvastam, hogy az AVR-230, és -235 között minimális a különbség.)
Köszi mégegyszer.
gordon314.fw.hu
H/K termékek
Hölgyeim, és Uraim!
Köszi mégegyszer.
- Khaosz
- V.I.P.
- Értékelés: 23
H/K termékek
Használd egészséggel! Sok örömöd legyen az új erősítődben. Én másra gyúrok. Lehet, hogy bedilulok, és építkezésbe kezdek... Nem bírom kiengedni a Wattokat! (Sajnos van aki éjjel egykor sem problémázik ezen...)NZS
Ismerem az érzést. Még úgy is hogy családi házban lekom. Bár mostanában nem szóltak a hangos zene miatt
Projektor: Vászon:VnX Black Horizon BrightTV 126" Proci: Lexicon MC-10 Végfok: Rotel RMB-1585+Pronomic XA800 Font: Elac Vela FS 409 Center: Elac Vela CC401 Surround: Elac WS1665 Sub:2db XTZ SUB 1X12 Edge + 2DB DIY 15" Ultimax
H/K termékek
Használd egészséggel! Sok örömöd legyen az új erősítődben. Én másra gyúrok. Lehet, hogy bedilulok, és építkezésbe kezdek... Nem bírom kiengedni a Wattokat! (Sajnos van aki éjjel egykor sem problémázik ezen...)
NZS
Nagyapám az utcán szellentett, egyetértettem vele, de az én véleményem sokkal tömörebb volt...
H/K termékek
Hölgyeim, és Uraim!
Köszi mégegyszer.
H/K termékek
fredpery: 10 részletben elment, meg is érkezett?
NZS
Nagyapám az utcán szellentett, egyetértettem vele, de az én véleményem sokkal tömörebb volt...
H/K termékek
Ez 230 kezelési, sok eltérés nem lesz talán. Mailodat add meg priviben, 3-4 részletben tudom átadni, mellékletben csatolva, mert korlátozva vagyok mail méretileg... (Cégesről legalábbis, otthoni gépemen + nincs fenn.)
NZS
H/K termékek
Valaki már felrakta ide, ill. vmelyik képtár helyre, talán JPG-ben. Nekem a melóhelyi gépemen + van, de csak kedden érek rá legközelebb. Küldj privit, hogy ne feledjem el, és megkaphatod. 28 oldal kb. Látod, milyen jó nekem van már kezelésim, erősítőm még nincsen. Cseréljünk! Ez vicc volt...NZS
NZS!
Előre is nagyon köszönöm!
H/K termékek
Valaki már felrakta ide, ill. vmelyik képtár helyre, talán JPG-ben. Nekem a melóhelyi gépemen + van, de csak kedden érek rá legközelebb. Küldj privit, hogy ne feledjem el, és megkaphatod. 28 oldal kb. Látod, milyen jó nekem van már kezelésim, erősítőm még nincsen. Cseréljünk! Ez vicc volt...
NZS
H/K termékek
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni! Vettem egy AVR-235 ös erösítőt, de magyar nyelvű leírás sajnos nincs hozzá!
Minden megoldás érdekel!
Előre is köszönöm!
H/K termékek
Csak nekem újdonság? DivX-es lejátszó a H/K-tól: DVD 23
About DivX Movie FilesThe DivX disc compatibility of this DVD player is
limited by the following:
• the available resolution size of the DivX file
should be below 720x576 (W x H) pixels.
• the total number of files and folders on the disc
should be less than 999.
• the number of screen frames per second should
be below 29.97 frames per second.
• the video and audio structure of recorded file
should be interleaved.
The player is capable of playing DivX files with
the extensions “.avi”.
The player is capable of playing subtitle files with
the extensions “.smi”, “.srt”, “.sub (Micro DVD
format only)” or "ssa". Other subtitle files won’t
be displayed. Subtitle files need to carry the same
name as the movie file (but with either one of the
above extensions) and should be located in the
same directory.
H/K termékek
azért az se lehet mindegy, hogy milyen alkatrészekből és milyen minőségellenőrzéssel/biztosítással
De nem ám! A "körülmények" alatt pontosan ezt értettem.
TV: Samsung WS32-Z108R; DVD: Samsung MAX-945 / MS XBOX; CD: Harman/Kardon HD720; Receiver: Harman/Kardon AVR2500; Front: JBL ATX30; Center: JBL ATX10C; Surround: Samsung HTE2200; Kábelek: Neutrik, Dietz, Hama