Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
H/K termékek
- GTomi
- V.I.P.
- Értékelés: 667
H/K termékek
Szerintem ergo a Hifi Piacból szedte az adatokat, amik tévesek, a dts 96/24 jelzés a 235-ön is rajta van.
nagy lelkesen igen
jó, hogy a hifi piac naprakész..
(mondjuk a dts 96/24nél nekem is gyanús volt...)
Rega Io / amp4you / DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / HiDiamond, Hivox, Oyaide, DIY, AQ
H/K termékek
trafó is hízott egy kicsit, és a támogatott hangformátumok között megjelent a DTS 96/24 is, valamint, mikrofonos mérôrendszer állítja be a a hangsugárzókat, ami a fejhallgató bemenet alatt kapott helyet set up mic felirattal.
ennyi a változás.
Háát, fogalmam sincs; lehet hogy igazad van, de a hivatalos használati utasítások technikai része szerint (amit a www.harmankardon.com -ról szedtem le) a 235-ös model 13,95 kg és 890W-os táp van benne; a 240-es 13,3 kg (sőt a honlap szerint csak 11,1 kg ) és 540W-os táp! Úgyhogy szerintem pont nem hízott, hanem fogyott a táp!
A DTS 96/24 pedig a 235-ös H/K-ban is benne van!! És ez biztos, mert van olyan tesztanyagom ami DTS 96/24-ben van rögzítve és simán gond nélkül felismerte és kiírta hogy DTS 96/24!
Szerintem ergo a Hifi Piacból szedte az adatokat, amik tévesek, a dts 96/24 jelzés a 235-ön is rajta van.
Mozi: JVC DLA-NP5, Zidoo Z9X, Anthem AVM 60, Myryad MXA7150, B&W 603S2, B&W HTM7, B&W 601S2, Jamo SW505E.
Zene: Hansugárzók: Almássy Audio Magus A, Előfok: Dénes Péter, Végfok: Dénes Péter monoblock pár, Marantz SA-15S1, Marantz ST-15S1, LP: Tesla nc 440 + Shure M95ED pickup
Zene: Hansugárzók: Almássy Audio Magus A, Előfok: Dénes Péter, Végfok: Dénes Péter monoblock pár, Marantz SA-15S1, Marantz ST-15S1, LP: Tesla nc 440 + Shure M95ED pickup
H/K termékek
trafó is hízott egy kicsit, és a támogatott hangformátumok között megjelent a DTS 96/24 is, valamint, mikrofonos mérôrendszer állítja be a a hangsugárzókat, ami a fejhallgató bemenet alatt kapott helyet set up mic felirattal.
ennyi a változás.
Háát, fogalmam sincs; lehet hogy igazad van, de a hivatalos használati utasítások technikai része szerint (amit a www.harmankardon.com -ról szedtem le) a 235-ös model 13,95 kg és 890W-os táp van benne; a 240-es 13,3 kg (sőt a honlap szerint csak 11,1 kg ) és 540W-os táp! Úgyhogy szerintem pont nem hízott, hanem fogyott a táp!
A DTS 96/24 pedig a 235-ös H/K-ban is benne van!! És ez biztos, mert van olyan tesztanyagom ami DTS 96/24-ben van rögzítve és simán gond nélkül felismerte és kiírta hogy DTS 96/24!
- GTomi
- V.I.P.
H/K termékek
Ha a 235öt olcsóbban tudod megvenni, akkor szvsz nem érdeme a 240re többet áldozni, úgytudom csak az ipod dokkoló/támogatás vagy mifene az új benne, dehát persze mondjuk ha majd elakarod adni, akkor könnyebb egy újabbtól "megszabadulni.." bár ezt bu˝n eladni
ennyi a változás.
Rega Io / amp4you / DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / HiDiamond, Hivox, Oyaide, DIY, AQ
H/K termékek
Ha a 235öt olcsóbban tudod megvenni, akkor szvsz nem érdeme a 240re többet áldozni, úgytudom csak az ipod dokkoló/támogatás vagy mifene az új benne, dehát persze mondjuk ha majd elakarod adni, akkor könnyebb egy újabbtól "megszabadulni.." bár ezt bűn eladni
H/K termékek
Érdemes AVR 240et venni, vagy jobban járok a 235-el? Valakinek van tapasztalata, esetleg más - aki nem rég vásárolt - nem gondolkodott rajta melyiket válassza?
Tv : Samsung CW-25M064N Erősítő : H/K 247 + H/K The Bridge iPod Docking Station DVD :: Samsung 1080p7 Front : JBL E80 Center : JBL EC25 Füles : Technics RP-F800 Player : iPod mini 6Gb Hangfalkábel : In-Akustik Mikado 2x4.0
Pc : Alaplap: Abit kd7-g, Processzor: Athlon Xp 2100+, Videókártya: MSI GeForce4 Ti4200, Hang: SB Live 5.1, Dvd író: Pioneer DVR-109, Winchester: 160Gb WD, 120Gb IBM, 80 Gb IBM, 40Gb Maxtor, Monitor: Samsung SyncMaster 757NF
Fényképezőgép : Panasonic DMC-FX9
Konzol : Xbox 360
H/K termékek
Szívesen. Hiába na, jó kis gép ez a 235-ös H/K
H/K termékek
Remélem tudtam segíteni. Próbáld ki, nekem működött.
Köszönöm, köszönöm, köszönöm Sikerült így megoldani ahogy írtad, tényleg nem vált át már így :kiraly: vedd úgy h kaptál tőlem pár csillagot itt a fórumon
H/K termékek
Sziasztok!
Van egy Weird Al Yankovic DVD-m, amin a klippek DD 2.0-ban vannak rögzítve és fejezet léptetéskor nekem is folyton átkapcsolt ProLogic II-be. Én is sokáig bogarásztam a menuben mire be tudtam állítani, hogy ne kapcsoljon át autómatikusan, hanem az eredeti jelet tegye ki. Próbáltam olyat is, hogy kikacsoltam (a két Front kivételével) az összes hangfalat , de még így is berakta ProLogic-ba! Aztán megtaláltam a megoldást!
Ahogy mrspock is írta; ki kell kapcsolni az auto-módot. Ezt az OSD menüben az ADVANCED menüpont alatt tudod megtenni, méghozzá úgy, hogy a DEFAULT SURR MODE-ot OFF-ra állítod! Ezután, ha elindítod a gépeden a DD2.0-ás anyagot, az első alkalommal még átrakja ProLogic-ba (hiszen még ez az alapértelmezett), de ha a távirányító DOLBY SUR gombjával átlépteted DOLBY DIGITAL módba, akkor ezután már nem fog automatikusan ProLogic-ba lépni, hanem azt használja ami a bemenetére kerül! Vagyis, ha DD2.0-át akkor sztereóban, ha DD5.1-et akkor térhangzással, ha DTS akkor DTS dekóderrel stb. stb. és nem vált át autómatikusan (természetesen Te kézzel bármikor válthatsz)!
Remélem tudtam segíteni. Próbáld ki, nekem működött.
H/K termékek
köszi a hozzászólásokat , végignéztem az osd-t, de sehol sem lehet kapcsolni ilyesmit, legalábbis nem találtam.. volt vlmi auto poll az input setupban, de az se az.. egyébként tényleg nem optikai, szóval sima coax, így a legegyszerűbb a hangkártyából.. azért bosszantó tud ez lenni, mert az ember megállítja néha, vagy több klippet hallgatna, és kapcsolgathatja.. analogban nem akarom összekötni, szóval maximum annyi megoldást látok hogy sztereó pcm-ként küldöm át a jelet az erősítőbe, dehát így nem az igazi azért..
H/K termékek
HK 235 tulajok, egy kis kérdésem lenne, mert nem találok rá választ sehol:
Coax1 bemenetre van kötve nálam a számítógép, és amikor dd2.0-ás hangú videoklippeket játszok le, akkor természetesen ezt érzékeli az erősítő, de automatikusan átkapcsol pro logicII movie-ba.. amit én nagyon enm akarok, mert baromira elrontja a sztereó teret, meg zenét nem akarok így hallgatni.. sajnos sehogy nem tudom beállítani, hogy ne váltson át ide, csak ha minden egyes alkalommal a távszabin utánaállítok... meg lehet ezt oldani valahogy, h simán dd 2.0ban maradjon?
Abeállításoknál bekell állitani mi legyen az alapértelmezett hang,milyen bemenetet használsz,és kikapcsolni az auto-modot.Így azthiszem nemugrik át..de megkelene néznem pontosan.Nekem is volt gondom hogy folyton proLogicba kapcsolt,de így,optical1,és Dolby Digital stereo az alap,ha szereo jel van.természetesen ha 5.1,akkor Dolby Digital 5.1,vagy DTS.
TV:Panasonic Px30 A/V:Harman/Kardon avr235
DVD:Philips dvp630 Cd:Technics SL-PG340 Center:Koda Sl601C
Front:Tannoy Sensys DC1Surr:Wharfedale H80-S30D
Sub:Wharfedale PC12+
A nem kiemeltek lecserélés alatt!
H/K termékek
Coax1 bemenetre van kötve nálam a számítógép, és amikor dd2.0-ás hangú videoklippeket játszok le, akkor természetesen ezt érzékeli az erősítő, de automatikusan átkapcsol pro logicII movie-ba.. amit én nagyon enm akarok, mert baromira elrontja a sztereó teret, meg zenét nem akarok így hallgatni.. sajnos sehogy nem tudom beállítani, hogy ne váltson át ide, csak ha minden egyes alkalommal a távszabin utánaállítok... meg lehet ezt oldani valahogy, h simán dd 2.0ban maradjon?
Digit jelet kapva autómatikusan átugrik pro logic II movie-ba.
Kösd be analóg kábellel a hangkártyát, vagy marad a kézzel való stereóra váltás. Gondolom nem véletlen optikaival kötötted be.
H/K termékek
Vagy sztereó, vagy térhang üzemmód van, ezek között kézzel kell kapcsolni.
Szerintem marad a kézi kapcsolás.
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.
H/K termékek
H/K termékek
Jön még az új dvd sorozat végre, ezen belül is a csúcs a DVD47, SACD és HDMI támogatással (én ezt várom főleg).
Megjött! Nem tudtom mióta, én most vettem észre. Satsystem listaár: 130eFt. Kár h ilyen drágák a HK DVD-k, marad a vegyes rendszer.
H/K termékek
"A kiváló elektronikának köszönhetően se híre, se hamva a hűvös, tárgyilagos megszólalásnak. Zenéje élettől feszül..."[sztereó Sound & Vision Magazin, 2006.1-2.szám, H/K 970 AVR és DVD]
"Kimért és hűvös karakterük egyaránt jó lehet komolyzenéhez, de akár egy pörgős jazzhez is..."
[Hi-Fi Piac, 2006. február, H/K AVR 970 és DVD]
No comment.
Hát igen sokfélet tudnak írni. Annyit azért hozzátennék, hogy a hifi piac írására jobban adok.
TV: Hisense 70E7HQ AVR: Onkyo TX-RZ50 Front: Polk Audio RTi A3 Center: Polk Audio CSi A4 Surround: Polk Audio RTi A1 Sub: Mordaunt-Short 909W
H/K termékek
"A kiváló elektronikának köszönhetően se híre, se hamva a hűvös, tárgyilagos megszólalásnak. Zenéje élettől feszül..."[sztereó Sound & Vision Magazin, 2006.1-2.szám, H/K 970 AVR és DVD]
"Kimért és hűvös karakterük egyaránt jó lehet komolyzenéhez, de akár egy pörgős jazzhez is..."
No comment.
OFFTOPIC:
Nekem többnyire dísznek vannak ezek az újságok. És általában akkor veszek ilyet, ha vonattal megyek valahova, ami nem kevesebb, mint egy órás út.
H/K termékek
"A kiváló elektronikának köszönhetően se híre, se hamva a hűvös, tárgyilagos megszólalásnak. Zenéje élettől feszül..."
[sztereó Sound & Vision Magazin, 2006.1-2.szám, H/K 970 AVR és DVD]
No comment.
H/K termékek
H/K 340
Mennyire pörög az iPod.
Most mindenhol ezt nyomják.
Fura.
Jaja, Marcibá is azért vett, mert már minden haverjának van, de h felülmúlja kisebb, nagyobb Nano-s haverjait, ő egy teljesértékű iPod-al (60gb) szeretett volna és gyarapodtott is. Így most ő a király.
H/K termékek
H/K 340
Mennyire pörög az iPod.
Most mindenhol ezt nyomják.
Fura.
- GTomi
- V.I.P.
H/K termékek
H/K 340
- D-O-M-I
- Törzsvendég
- Értékelés: 138
H/K termékek
Satsystem-nél a H/K 630-as 189.000 Ft.
Nem tudom mióta van az akció, én ma találtam rá.
AV: Marantz SR7015 / AQ NRG2; TV: Samsung UE75RU7102 / AQ Chocolate; Front: Focal Chorus 826 V / AQ Rocket33; Center: Focal Chorus CC800 V / AQ Rocket88; Surround: Focal Chorus 806 V; Sub: Dali SUB E-12F / AQ NRG-X3 / AQ Boxer; CD: Denon DCD-635 / AQ Tower; HTPC / AQ Cinnamon
H/K termékek
rosszul fogalmaztam meg a kérdést vagy mindenki OSD-zik? és a HK kijelzőt senki nem használja? onnan nagyon nehéz és nem találom azóta se
H/K termékek
Áruljátok már el nekem, h a HK235-nél h a fenébe állítom a vágást? Eddig egyszerű volt, de még pár hete a TV (ami már nincs ammeg még nincs) képére küldött OSD-n könnyen állítgathattam. De a HK kijelzőjén egyszerűen nem jött össze. Csak annyi, h large és small és innen kifújt.