Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Heed Audio termékek

SoXxX
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 342

Heed Audio termékek

Hozzászólás Szerző: SoXxX »

esetleg valaki le tudná írni, hogy most milyen új termékek kerülnek forgalomba és mik szűnnek meg?Tudtommal megszünès nem lesz.Si, Enigma upgrade jön. Tàvirànyító upgrade - igazàból új szèriàhoz, de kompatibilis.

Jön majd új "Envoy", ami nem Envoy igazából - nèvre sem -, az Enigma nagytestvère lesz.

Illetve jön a teljesen új magasabb szintre belött Thesis sorozat (alpha, pi, omega?..sry lehet a nevekben tèvedek).
Valamint legutóbb még volt szó egy limitált db számú régi-új S100-ról.

-KP-
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1719

Heed Audio termékek

Hozzászólás Szerző: -KP- »

esetleg valaki le tudná írni, hogy most milyen új termékek kerülnek forgalomba és mik szűnnek meg?

biodiverzitás
Isten Hozott! :)
Értékelés: 1

Heed Audio termékek

Hozzászólás Szerző: biodiverzitás »

Jó kis cd!

suminator968
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1082

Heed Audio termékek

Hozzászólás Szerző: suminator968 »

messze most lehetett a legjobb hangot hallani a Heed-on...
korábban boldogan ültem le otthon egy-egy ilyen találkozó
után
most egy kissé elkámpicsorodva

Ja és még egy:
Zsolt!
ezt kinőttétek! ... minden értelemben.

Nos igen, magasra került a léc! ( sztem fő a versenytársak feje rendesen...)
Ha kijön hamarosan a Si-usb, ezen még én is agyalok...
Sabo Audio Streamer 23--Mzx PRE-NR1--Mzx SS Illuminator Activ Speaker—2xDynavoice Challenger sub
Táp:UnKnow Helix Reference Ultra, Viablue X-60 Silver, Viablue EP-7 Ethernet,
Audio cable:Sabo Audio Solar XLR
Úton: IPhone 13Pro Max-Tidal—-Apple Airpods Pro2

dualcs5000
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 378

Heed Audio termékek

Hozzászólás Szerző: dualcs5000 »

messze most lehetett a legjobb hangot hallani a Heed-on...
korábban boldogan ültem le otthon egy-egy ilyen találkozó
után
most egy kissé elkámpicsorodva

Ja és még egy:
Zsolt!
ezt kinőttétek! ... minden értelemben.

Woody
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 25

Heed Audio termékek

Hozzászólás Szerző: Woody »

Üdv mindenkinek!

A szokásos délelőtti tömeget szerettem volna elkerülni, ezért délután 3-kor érkeztem, de sajnos arra nem számítottam, hogy még akkor is rengetegen lesznek. Mivel nem fértem be a szobába, csak mondat töredékeket hallottam az ajtóból. Viszont amíg a többiek Zsolt előadását hallgatták, addig az előtérben zavartalanul fogyaszthattam a finomságokból és a borokat is végig kóstoltam Sándor Zsolt rozéja annyira kapós, hogy már csak rendelni tudtam tőle, az ottlévő készletet fevásárolták előlem...

Az este folyamán, mikor már alig maradtunk néhányan, egy hifitől mentes, kötetlen beszégetést folytattunk Zsolttal és immár nyugodt körülmények között lőttem pár képet is.

Köszönjük a vendéglátást, a sok szendvicset, pogácsát és a finom borokat.

Zoli

szinkópa
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 10

Heed Audio termékek

Hozzászólás Szerző: szinkópa »

Visszatérve a szinergiára, akkor a ma és a közelmúltban gyártott forrásokból és hangfalakból válogatva össze lehetne rakni egy olyan demot is, ami azt bizonyítaná, hogy használható hangzást csak Roksan segítségével lehet összehozni? A többi meg csak futottak még?

A. Primare
Ez egy ma ugyan nem kapható modell, de éppen a napokban támasztotta fel a Primare a néhai sikerre való tekintettel, gyakorlatilag a mai modell alkatrészre megegyezik az előddel, ára 2500€ (cca 750e HUF). Nagyteljesítményű, 2x150W/8Ohm DC végfok.
B. Roksan S1 
Szintén már nem kapható, de megint csak a közeljövőben feltámasztásra kerülő darab, 2x70W FET végfok, új ára cca. 1.7mHUF
C. Canopus
Azt hiszem itt ez a legismertebb, 2x30W DC , 190eHUF/pár. 

huszti-zsolt
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 2863

Heed Audio termékek

Hozzászólás Szerző: huszti-zsolt »

Nos, először is megköszönném mindenkinek aki jelen volt a megtisztelő részvételét! És elnézést is kérnék a délelőtt/kora délután kialakult tumultuózus jelenetekért, ekkora tömegre még az előző két AP Klub révén sem számítottam!

De remélem azért a legtöbben befértetek "akvapark" zenei bemutatójára (ezúton is, még egyszer köszönet a nagyszerű előadásért!  ), illetve a kedvcsináló demó is hasznos volt.
Apropó, demó:

Szerintem ezek voltak:
"A" Primare végfok
"B" Roksan végfok
"C" Canopus végfokok

Korrekt, ezek voltak a készülékek! (És akik az egy szem ráadáson ott voltak, a "D" volt az EL34 PP pentóda.)Hogy az árakkal és "miértekkel" is kicsit tisztába tegyem a dolgot:A. Primare
Ez egy ma ugyan nem kapható modell, de éppen a napokban támasztotta fel a Primare a néhai sikerre való tekintettel, gyakorlatilag a mai modell alkatrészre megegyezik az előddel, ára 2500€ (cca 750e HUF). Nagyteljesítményű, 2x150W/8Ohm DC végfok.B. Roksan S1 
Szintén már nem kapható, de megint csak a közeljövőben feltámasztásra kerülő darab, 2x70W FET végfok, új ára cca. 1.7mHUFC. Canopus
Azt hiszem itt ez a legismertebb, 2x30W DC , 190eHUF/pár. 

Természetesen - mint ahogy akkor is mondtam - ez messze nem egy precízen megcsinált, minden nüanszra kiterjedő, alapos összehasonlító teszt volt, csak pusztán egy érdekesség, színfolt. Ha majd komolyan vágunk bele az AP Klub "szakmai" részébe, azaz a hifi bugyrainak kifejtésébe, akkor természetesen sokkal, de sokkal szervezettebb módon tesszük majd az adott témakörök kifejtését. És tesszük majd, mert elindult a dolog, sokan beléptek a Klubba, innentől felelősségteljes a dolog. Hamarosan jön majd a program, részletesen, sok újdonsággal és témával évente hatszor - ahogy az évi négy AP Klub/Zsolt Audio buli (Farsang, Húsvét, Szüret, Mikulás) ettől függetlenül megrendezésre kerül. (A 6 alkalom zártkörű, csak az AP Klub tagjai számára!) Akit a további részletek érdekelnek klubtagsággal, programmal kapcsolatban, kérem írjon az audiopartnerklub_kukac_gmail_pont_com címre! 

suminator968
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1082

Heed Audio termékek

Hozzászólás Szerző: suminator968 »

Ha ez volt, akkor telibe talált a tippem az àrakról:)
Én az árakat, és a sorrendet is eltaláltam, bi-bi-bi!
Sabo Audio Streamer 23--Mzx PRE-NR1--Mzx SS Illuminator Activ Speaker—2xDynavoice Challenger sub
Táp:UnKnow Helix Reference Ultra, Viablue X-60 Silver, Viablue EP-7 Ethernet,
Audio cable:Sabo Audio Solar XLR
Úton: IPhone 13Pro Max-Tidal—-Apple Airpods Pro2

SoXxX
V.I.P.
V.I.P.

Heed Audio termékek

Szerintem ezek voltak:
"A" Primare végfok
"B" Roksan végfok
"C" Canopus végfokok

Ha ez volt, akkor telibe talált a tippem az àrakról:)

theta
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 50

Heed Audio termékek

Hozzászólás Szerző: theta »

Az "A" volt a kis canopus, a "B" egy nagy roksan végfok, a "C" egy ??? nem jut eszembe de egy drága erőlködő volt.
Szerintem ezek voltak:
"A" Primare végfok
"B" Roksan végfok
"C" Canopus végfokok

biodiverzitás

Heed Audio termékek

AP nap.

biodiverzitás

Heed Audio termékek

Az "A" volt a kis canopus, a "B" egy nagy roksan végfok, a "C" egy ??? nem jut eszembe de egy drága erőlködő volt.

SoXxX
V.I.P.
V.I.P.

Heed Audio termékek

Nàlam egyèrtelmû C A B volt..sajnos nem maradtam addig, hogy megtudjam mi micsoda volt.
Valaki beírhatnà.

Akvapark bemutatója is csodàs volt, köszönjük!

Nekem az ABC tesztes bemutatón hallott CD-k is rendkívül tetszettek..úgyhogy már útban is vannak felém, ezek a kiadványok;)

contaxg
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 204

Heed Audio termékek

Hozzászólás Szerző: contaxg »

A lényeg

hARMoNIkUStoRzitÁs.bLog

fül-, és fejhallgató blog

akvapark
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1459

Heed Audio termékek

Hozzászólás Szerző: akvapark »

Vasárnap délelőtt mindenki pihizik!

Először voltam ezen a rendezvényen és mint minden szempontból újonc kíváncsian vártam a fejleményeket. Nekem nagyon jó és hasznos volt a részvétel. Kezdő zenehallgatóknak kötelezővé tenném a rendezvény látogatását, mielőtt bármit nekiállnak baráti tanácsok alapján összevásárolni.

1. A-B-C teszt
Érdekes volt a végfokok cserélgetése. Érezhető, hallható változások történtek minden csere után. Sajnos nem tudtam a legvégéig maradni a rendezvénynek, így nem tudom mi lett a végkövetkeztetés (gondolok itt a szinergiára) és hogy a hallgatók milyen sorrendet hoztak ki. Valaki írja be légyszi, hogy milyen szavazási arány volt az A-B-C végfokra!
Az én sorrendem a A-C-B volt. Az A és a C között sokáig vacilláltam.

2. akvapark zenetörténeti bemutatója
Picit nagyobb felkészüléssel szerintem simán beférne bármelyik tv-be is ez az előadás. Jó volt betekintést nyerni egy zenész munkásságába és látni a sokoldalúságát. Szuper felvételek kerültek elő, a barátnőm már a szünetben kiadta feladatnak, hogy a Kovács Kati felvételt kerítsem elő neki!
Nekem még egy tanulsággal szolgált akvapark előadása. A lemezjátszóra történő áttérés a cd után sokkal-sokkal nagyobb minőségi ugrást hozott, mint bármilyen végfok cserélgetés az előző körben. Egy más világ. Eddig is fontolgattam egy belépő szintű lemezjátszó beszerzését, hogy a szüleimnél, barátnőmnél lassan elkallódó lemezeket valamin újra meg lehessen hallgatni és tegyek egy kísérletet ebben a műfajban, de most már biztos, hogy ez a próba meglesz ebben az évben!

3. egyéb
- A borok kiválóak voltak. Pár üveggel hoztam haza, hogy az itthoni zenehallgatáshoz is legyen egy kis hangulatfokozó!
- Jót beszélgettem borozás közben a többiekkel.
- Zsolttal is sikerült pár mondatot váltanom a végén, cd lejátszó csere és lemezjátszó ügyben. Kaptam instrukciókat!

A CD-n hallható két felvétel - szerintem - nem a legjobb körülmények között készülhetett. A Bárka színházas felvétel talán jobb lehet, de a TV műsorból konvertált CD nem képviselhet jó minőséget. persze ezen esetekben nem is ze volt a cél.
Az LP-k a szokásos "magyar hangmérnöki" munka következményei, talán a Dimenzió jobb az átlagos magyar színvonalnál.
>>Egy nemzetnél sem vagyunk alábbvalók<

greenbio
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 426

Heed Audio termékek

Hozzászólás Szerző: greenbio »

Nagyszerű volt a tegnapi rendezvény, és még az időnk is gyönyörű volt!
Rengeteg információval gazdagodhattunk, mint mindig.
Legközelebb már nem kocsival fogok menni, hogy a (hazai) borokat is megkóstolhassam.

http://www.youtube.com/watch?v=xZyXCOAjXrI

szinkópa
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 10

Heed Audio termékek

Hozzászólás Szerző: szinkópa »

Nagy itt a csend, vagy még mindenkit odaragasztott a buli hangulata?

Mivel nem tudtam elmenni, kérnék egy rövid összefoglalót. Köszi.

Vasárnap délelőtt mindenki pihizik!

Először voltam ezen a rendezvényen és mint minden szempontból újonc kíváncsian vártam a fejleményeket. Nekem nagyon jó és hasznos volt a részvétel. Kezdő zenehallgatóknak kötelezővé tenném a rendezvény látogatását, mielőtt bármit nekiállnak baráti tanácsok alapján összevásárolni.

1. A-B-C teszt
Érdekes volt a végfokok cserélgetése. Érezhető, hallható változások történtek minden csere után. Sajnos nem tudtam a legvégéig maradni a rendezvénynek, így nem tudom mi lett a végkövetkeztetés (gondolok itt a szinergiára) és hogy a hallgatók milyen sorrendet hoztak ki. Valaki írja be légyszi, hogy milyen szavazási arány volt az A-B-C végfokra!
Az én sorrendem a A-C-B volt. Az A és a C között sokáig vacilláltam.

2. akvapark zenetörténeti bemutatója
Picit nagyobb felkészüléssel szerintem simán beférne bármelyik tv-be is ez az előadás. Jó volt betekintést nyerni egy zenész munkásságába és látni a sokoldalúságát. Szuper felvételek kerültek elő, a barátnőm már a szünetben kiadta feladatnak, hogy a Kovács Kati felvételt kerítsem elő neki!
Nekem még egy tanulsággal szolgált akvapark előadása. A lemezjátszóra történő áttérés a cd után sokkal-sokkal nagyobb minőségi ugrást hozott, mint bármilyen végfok cserélgetés az előző körben. Egy más világ. Eddig is fontolgattam egy belépő szintű lemezjátszó beszerzését, hogy a szüleimnél, barátnőmnél lassan elkallódó lemezeket valamin újra meg lehessen hallgatni és tegyek egy kísérletet ebben a műfajban, de most már biztos, hogy ez a próba meglesz ebben az évben!

3. egyéb
- A borok kiválóak voltak. Pár üveggel hoztam haza, hogy az itthoni zenehallgatáshoz is legyen egy kis hangulatfokozó!
- Jót beszélgettem borozás közben a többiekkel.
- Zsolttal is sikerült pár mondatot váltanom a végén, cd lejátszó csere és lemezjátszó ügyben. Kaptam instrukciókat!

akvapark
V.I.P.
V.I.P.

Heed Audio termékek

Miért, ez szokatlan gyakorlat? Mások pont arra esküsznek, hogy a futómű + kar kombóval egyenértékű hangszedő piszok jó befektetés. (Jó, ez nyilván csak annyira igaz, mint minden ökölszabály.) Én is most készülök egy hasonló jellegű upgrade-re.
Nem, csak az volt a "városilegenda", - számos tapasztalat alapján - hogy a Nimához az MM jobban illik, mint az MC. Ez a mostani tapasztalat az ellenkezőjét bizonyította.

Tyler
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 52

Heed Audio termékek

Hozzászólás Szerző: Tyler »

De, az a Transfiguration bizony nagy barátja a Radiusnak és a Nimának, más kérdés, hogy ki az, aki ilyen drága hangszedőt vesz egy ilyen lemezjátszóba?
Miért, ez szokatlan gyakorlat? Mások pont arra esküsznek, hogy a futómű + kar kombóval egyenértékű hangszedő piszok jó befektetés. (Jó, ez nyilván csak annyira igaz, mint minden ökölszabály.) Én is most készülök egy hasonló jellegű upgrade-re.

akvapark
V.I.P.
V.I.P.

Heed Audio termékek

Köszönjük akvapark szórakoztató előadását!

Egy kis kiegészítés a Szabó Gábor témához:

Vendég

Heed Audio termékek

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Fantasztikus zene és zenészek. Hálás kösz, hogy betetted, nagyon elfért ...

Vendég

Heed Audio termékek

http://www.youtube.com/watch?v=yMrleQaH ... e&t=21m51s
Hálás meghajlásom a linkért, nagyon aktuális.

Vendég

Heed Audio termékek

Nagy itt a csend, vagy még mindenkit odaragasztott a buli hangulata?

Mivel nem tudtam elmenni, kérnék egy rövid összefoglalót. Köszi.

Véleményem szerint a valaha volt egyik legjobb hangot hallottuk ma, ott. Függetlenül attól, hogy mely készülék, hangfal szólt.
Mellékesen - vagy nem mellékesen -, de ettől még fantasztikusan jól zenélt a Roksan Radius 5 a Transfiguration mc (!) hangszedővel, a jól beállított WT is jó volt, de nem ez volt a legmeglepőbb, mert ez egy jó pörgető, jó társaságban, tehát hol itt a meglepetés (?!), hanem a Radius, ez az "olcsó kis semmiség" ami nagyon jó társra talált egy mc hangszedőben, ami állítólag nem ennek a lemezjátszónak a barátja. Az is lehet, hogy a lemezjátszónak nem barátja, de a Thesis phonóval sokkal jobb barátságban van és ez ellensúlyozza(?)

Norbonca
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 310
Kapcsolat:

Heed Audio termékek

Hozzászólás Szerző: Norbonca »

Zu Druid, Altmann BYOB, Zu kábelek
Sonos Multroom System

Válasz küldése

Vissza: “Hifi gyártók”