Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Heed Audio termékek
Heed Audio termékek
nekem a regiek salangmentessege jobban tetszett
Pedig sztem telitalálat az új, friss, modern, nekem nagyon bejön.
A baj az, hogy eddig pár éves használtban gondolkodhattam most ez az esély is kezd elúszni. Sose lesz 6-800k.
Heed Audio termékek
Vannak a készülékek születésének annyira intim pillanatai, amikor jobb nem fotózni. Tegnap ilyen volt.Ez jó. Bár egy kicsit Musil "zseniális versenylova" jut eszembe róla.
- suminator968
- V.I.P.

- Értékelés: 1082
Heed Audio termékek
Ma volt szerencsém élőben is látni ezeket a dobozokat:
Kizárt. hogy nem fotóztál..
Sabo Audio Streamer 23--Mzx PRE-NR1--Mzx SS Illuminator Activ Speaker—2xDynavoice Challenger sub
Táp:UnKnow Helix Reference Ultra, Viablue X-60 Silver, Viablue EP-7 Ethernet,
Audio cable:Sabo Audio Solar XLR
Úton: IPhone 13Pro Max-Tidal—-Apple Airpods Pro2
- suminator968
- V.I.P.

Heed Audio termékek
Hát először is sokkal nagyobbak, mint képről gondolná az ember. Aztán sokkal nehezebbek is, darabja olyan 35 kiló. De ennél is fontosabb, hogy nagyon oda lett figyelve a részletekre. Gyönyörű a fényezés, zseniális az "integrált" állvány. Zsolt mutatott tüskéket meg kúpokat, ami elválasztja a talp részt és a dobozt és elmondta mennyibe kerül csak az a pár vasdarab - na annyiből a itt használt rovatban már egész jó kis dobozokat lehet venni. Nyugodtan lehetne Thesis doboznak is hívni, ez már nem az a kategória, amiben az Enigma játszik. Az ára sem az, 12 000 euró. Zsolt még bűvészkedett egy kicsit a keresztváltójával amikor ott voltam, szóval még nem végleges darab, de a kinézete már az. Őszintén szólva ez az első Heed termék, ami ránézére előhozta a nagyon kéne érzést belőlem.
A képek alapján nekem nagyon bejön!
Kár, hogy ebben az országban esélyem sem lessz rá soha....
Sabo Audio Streamer 23--Mzx PRE-NR1--Mzx SS Illuminator Activ Speaker—2xDynavoice Challenger sub
- klutakistvan
- Nincs visszaút

- Értékelés: 49
Heed Audio termékek
Hát először is sokkal nagyobbak, mint képről gondolná az ember. Aztán sokkal nehezebbek is, darabja olyan 35 kiló. De ennél is fontosabb, hogy nagyon oda lett figyelve a részletekre. Gyönyörű a fényezés, zseniális az "integrált" állvány. Zsolt mutatott tüskéket meg kúpokat, ami elválasztja a talp részt és a dobozt és elmondta mennyibe kerül csak az a pár vasdarab - na annyiből a itt használt rovatban már egész jó kis dobozokat lehet venni. Nyugodtan lehetne Thesis doboznak is hívni, ez már nem az a kategória, amiben az Enigma játszik. Az ára sem az, 12 000 euró. Zsolt még bűvészkedett egy kicsit a keresztváltójával amikor ott voltam, szóval még nem végleges darab, de a kinézete már az. Őszintén szólva ez az első Heed termék, ami ránézére előhozta a nagyon kéne érzést belőlem.
Csak az a baj,hogy lassan az álmodozást is abba lehet hagyni...ilyen fizetés mellett.
Heed Audio termékek
nekem a regiek salangmentessege jobban tetszett
Heed Audio termékek
A Dactilus plusznál jobb az utolsó Dactilus 3 és teljesen más liga az Obelisk DA. De nagyon.
(Ha tud valaki valahol egy unatkozó DT futóművet az szóljon! )
http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... -dt-eladó/
Itt van egy.
Munkaidőben vagyok, ráérek :-]
Heed Audio termékek
A Dactilus plusznál jobb az utolsó Dactilus 3 és teljesen más liga az Obelisk DA. De nagyon.
A komplett rendszereknél van egy,de sajna csak egyben eladóak a vasak.Pedig rég elment volna már külön külön szerintem mindegyik,de hát ez van.Nekem pl a DA kellene onnét.
Kérdezd meg hátha meggondolta már magát az eladó,és adja külön is.
Heed Audio termékek
A kisebb Heed dac-okhoz képest (pl Dactilus+) hangban is hozza a plusszt, vagy csak a csatlakozások miatt tud többet? Köszi.
hARMoNIkUStoRzitÁs.bLog
fül-, és fejhallgató blog
Heed Audio termékek
A kisebb Heed dac-okhoz képest (pl Dactilus+) hangban is hozza a plusszt, vagy csak a csatlakozások miatt tud többet? Köszi.
Öröm állt a házhoz többszörösen is! Megint teker a jó öreg (kb. 20-25 éves) Well Tempered Classic LP játszóm. De igazából annak örülök a legjobban, hogy visszakapcsolva a digitális forrásra, a Heed DA-val érzem legkevésbé a digitális technika átkait. Végre egy DAC ami képes arra, hogy egy rendszerbe integrálja a két világot és így csak a zenére kelljen figyelnem. Köszönet érte!
"Az orgona egy könnyű hangszer: a megfelelő billentyűt a megfelelő időben kell lenyomni,és a hangszer magától játszik." /Bach/
Heed Audio termékek
Öröm állt a házhoz többszörösen is! Megint teker a jó öreg (kb. 20-25 éves) Well Tempered Classic LP játszóm. De igazából annak örülök a legjobban, hogy visszakapcsolva a digitális forrásra, a Heed DA-val érzem legkevésbé a digitális technika átkait. Végre egy DAC ami képes arra, hogy egy rendszerbe integrálja a két világot és így csak a zenére kelljen figyelnem. Köszönet érte!
hARMoNIkUStoRzitÁs.bLog
fül-, és fejhallgató blog
Heed Audio termékek
Hát nehéz mit mondani. Igazából mindenben jobb lett, mint volt, úgy hogy a Quasar erényeit megtartotta, nem hangolta el a 'rendszert'. Jelenleg azt hallom, hogy pontosabb, gyorsabb, pergôbb, élettel telibb az LP-rôl kapott hang, mint annak elôtte. Igazság szerint évek óta nem hallgattam annyit LP, mint az elmúlt hetekben, de történt az analóg fronton több változás is nálam, nehéz megmondani mi minek köszönhetô. Viszont lehet, hogy tévedek, de úgy tûnt elég hosszú járatási idôre van szüksége ezeknek az M-Cap kondiknak.
Ez jól hangzik, ilyesmire számítok én is!
Most már nem csak számítok, hanem tudom is! Minden petákot megért az upgrade. Ahogy Cotag kolléga írta: gyorsabb, pergőbb. És hogy én is cifrázzam: frissebb, levegősebb, pedig előtte sem volt egy unalmas szürke, lassú öregúr.
Külön köszönet Zsoltnak, hogy megvárt, jó fél órás késéssel érkeztem a megadugó miatt.
Heed Audio termékek
Hát nehéz mit mondani. Igazából mindenben jobb lett, mint volt, úgy hogy a Quasar erényeit megtartotta, nem hangolta el a 'rendszert'. Jelenleg azt hallom, hogy pontosabb, gyorsabb, pergôbb, élettel telibb az LP-rôl kapott hang, mint annak elôtte. Igazság szerint évek óta nem hallgattam annyit LP, mint az elmúlt hetekben, de történt az analóg fronton több változás is nálam, nehéz megmondani mi minek köszönhetô. Viszont lehet, hogy tévedek, de úgy tûnt elég hosszú járatási idôre van szüksége ezeknek az M-Cap kondiknak.
Ez jól hangzik, ilyesmire számítok én is!
Heed Audio termékek
Ez a Quasar update? Erről írj még! Nem bírom ki holnapig!
Heed Audio termékek
Az update-elt phono egyébként egy hónapja üzemel nálam, szenzációs jó lett.
Ez a Quasar update? Erről írj még! Nem bírom ki holnapig!
Heed Audio termékek
Sziasztok, engem az érdekelne - hátha van valakinek infója -, hogy az Enigmába a hangsugárzó update mikor lesz elérhetô. Illetve esetleg valaki hallott-e Enigmát az új mélyközéppel?
Az update-elt phono egyébként egy hónapja üzemel nálam, szenzációs jó lett.
- suminator968
- V.I.P.

Heed Audio termékek
- dualcs5000
- Fórumlakó

- Értékelés: 378
Heed Audio termékek
Elnézve a két heed-es guy képét
Tagadhatatlan az összhang.
Màs:
A fehér nekem is bejön
A BW-k is ebben a színben tetszenek...
Hajrá!
- hubee
- V.I.P.

- Értékelés: 162
Heed Audio termékek
Hát olyan azért már régóta van Heed termékekben:
P5060226.jpg
Igazad van. Csak ott még kis visszafogottan szerepel hogy heed ...
Heed Audio termékek
A dobozok belseje azért ismerős lehet innen-onnan de a doboz fal prémium minőség!
Naim Uniti Nova -> Chord Epic XL -> Spendor A7 (Sennheiser HD600)
- klutakistvan
- Nincs visszaút

- Értékelés: 49
Heed Audio termékek
München 2014.
Köszönjük a fényképket!Már hallottuk őket a "régi" Envoy-jal,ahogy nézem,Zsolt még rátett egy lapáttal...Remélem,a következő AP-klubon már megfülelhetjük,és üzletileg is sikert hoz a lánc!István.
-
Vendég
Heed Audio termékek
Gondolom ezt így ebben a felállásban nem lehetett meghallgatni, ugye? "Csak" kiállít a Heed? Ez így jöhetne is mindenestől a szobámba.
Mivel egy kiállítási csarnokban volt a Heed stand, nem lett volna semmi értelme bekapcsolni őket.
De volt érdeklődés bőven az alatt az idő alatt is, amíg beszélgettünk Zsoltékkal. Alpár tartotta a frontot. A német nyelv nem okozott nagy nehézséget neki.
Nem messze tőlük a KÁCSA is ott volt. Dolgoztak gőzerővel.
Heed Audio termékek
Gondolom ezt így ebben a felállásban nem lehetett meghallgatni, ugye? "Csak" kiállít a Heed? Ez így jöhetne is mindenestől a szobámba.
München 2014.
"Az orgona egy könnyű hangszer: a megfelelő billentyűt a megfelelő időben kell lenyomni,és a hangszer magától játszik." /Bach/
-
Vendég