Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
HiVOX termékek
HiVOX termékek
És az új usb dacban még egy nem akármilyen füleserősítő is lapul hangszórókat is rá lehet kötni Húsvétra bújik elő
Húsvétra? Nekem már egy éve ilyenem van
Megjegyzem hogy én kértem bele hangfalátkapcsoló üzemmódot is, így ha fejhallgató állásban van (vagy ki van kapcsolva), akkor a 7.1 (Pana SA-XR58) digitális erősítő frontjai szólnak.
Hangsugárzóm eladó: JBL 4406 Studio Monitor
- fülelek
- V.I.P.

- Értékelés: 5271
HiVOX termékek
Ezek szerint, ha kizárólag PC-ről hallgatok zenét minden tekintetben jobban járok a csak USB bemenetes Lupus-szal. Egyrész egy leheletnyivel jobban szól ill. jóval olcsóbb is.
Kérdésem: a jelenlegi USB-s Lupus azért még "gyártásban" marad ( ilyen áron ), vagy már csak a "húsvéti" verzió lesz ? Fülhallgató erősítőre nincs szükségem
igen
HiVOX termékek
Van némi különbség, mert a csak usb dac kihagyja az SPDIF oda vissza + kábel átalakítást. De semmiképp sem akkora, hogy zavaró legyen.És az új usb dacban még egy nem akármilyen füleserősítő is lapul hangszórókat is rá lehet kötni
Húsvétra bújik elő
Ezek szerint, ha kizárólag PC-ről hallgatok zenét minden tekintetben jobban járok a csak USB bemenetes Lupus-szal. Egyrész egy leheletnyivel jobban szól ill. jóval olcsóbb is.
Kérdésem: a jelenlegi USB-s Lupus azért még "gyártásban" marad ( ilyen áron ), vagy már csak a "húsvéti" verzió lesz ? Fülhallgató erősítőre nincs szükségem
- fülelek
- V.I.P.

HiVOX termékek
Van némi különbség, mert a csak usb dac kihagyja az SPDIF oda vissza + kábel átalakítást. De semmiképp sem akkora, hogy zavaró legyen.
És az új usb dacban még egy nem akármilyen füleserősítő is lapul hangszórókat is rá lehet kötni
Húsvétra bújik elő
HiVOX termékek
Fülelek ! Novemberben vettem tőled egy USB-SPDIF átalakítót. A kérdésem az lenne, ha akarok DAC-t van különbség a csak USB-s és a SPDIF-es Lupus között?
Arra gondolok, hogy ha ezt az átalakítót csatlakoztatom egy csak SPDIF-fel rendelkező Lupusra máshogy szólna-e, mint egy csak USB bemenetes Lupus?
- DigitalSTD
- Fórumlakó

- Értékelés: 4
HiVOX termékek
Akit esetleg erdekel elado Lupus, az adas vetel topicban talalhat egyet
HiVOX termékek
A Lupus tömeggyártása milyen hatással lesz az árra? És a minőségre?
HiVOX termékek
sajtos elkelt, de lehet kívánságlistát írni, mi kellene és mennyiért? persze komolyan avx akció, hajrá!
aki mer az nyer!
Nem értem mi kelt el..a szépséghibás lupus, vagy pedig esetleg volt már Oriolus és az kelt el?
Picit lentebb vannak a kérdéseinket Oriolus-al kapcsolatban
Macbook - Antelope Zodiac DAC - Arcam AVR - Goldmund Amp - Magnepan 1.7, Audience 52, Paradigm seismic 110
- fülelek
- V.I.P.

HiVOX termékek
sajtos elkelt, de lehet kívánságlistát írni, mi kellene és mennyiért? persze komolyan
avx akció, hajrá!
aki mer az nyer!
-
Vendég
HiVOX termékek
Csatlakozom az előttem szólokhoz!Nekem is jöhet egy pű.
Köszi
HiVOX termékek
Fülelek: Van már valami hír az Oriolus-ról?
Ez a szerkezet akkor is segít, ha gépről megy az usb/spdif átalakítóval a jel? Tehát azzal használható lenne? Másik pedig, hogy valami árkategóriát írj lehetőleg, akár privátban. köszi
Fülelek! Engem is érdekelne ez a kis szerkezet! Ha nem gond privátban nekem is elküldhetnél némi infót és árkategóriát.
Under Construction
HiVOX termékek
Fülelek: Van már valami hír az Oriolus-ról?
Ez a szerkezet akkor is segít, ha gépről megy az usb/spdif átalakítóval a jel? Tehát azzal használható lenne? Másik pedig, hogy valami árkategóriát írj lehetőleg, akár privátban. köszi
Macbook - Antelope Zodiac DAC - Arcam AVR - Goldmund Amp - Magnepan 1.7, Audience 52, Paradigm seismic 110
HiVOX termékek
lehet állítani a LUPUSON az elsődleges bemenetet?
Ha bekapcsolom az optikára kötött eszközt megszakítja a koax-ot. Ez akkor kellemetlen ha CD-t hallgatok és elindul az időzített felvétel a videón....
- kripo100
- V.I.P.

- Értékelés: 24
HiVOX termékek
van egy szépséghibás fekete Lupusunk avx fültársi áron... 3 bemenettel...
Küldtem pü-t...
"Bánj mindennel és mindenkivel úgy, ahogy szeretnéd, hogy veled bánjanak."
- fülelek
- V.I.P.

HiVOX termékek
van egy szépséghibás fekete Lupusunk avx fültársi áron... 3 bemenettel...
- kripo100
- V.I.P.

- Értékelés: 24
HiVOX termékek
Hy Phazer. Láttam, h van eladó Lupusod Ha meg van még akkor megalkudunk? / külön ezért reggeltem/ üdv.
"Bánj mindennel és mindenkivel úgy, ahogy szeretnéd, hogy veled bánjanak."
HiVOX termékek
Valami gond van a LUPUS-szal? A héten 3 is eladósorba került v a véletlenek összjátéka? Érdemes lecsapni vmelyikre?
Véletlenek! Én Lupusom helyett is lupust akarok. Ha gondolod az enyémre lecsaphatsz édemes üdv
Under Construction
- fülelek
- V.I.P.

HiVOX termékek
biztos tudják, hogy egy kicsit drágább lesz nemsokára...
de lehet akkuval is rendelni...
Valami gond van a LUPUS-szal? A héten 3 is eladósorba került v a véletlenek összjátéka? Érdemes lecsapni vmelyikre?
Egyik héten Canopus, másik héten Lupus...
Ez az élet. :smile19:
- rudulf
- V.I.P.

- Értékelés: 46
HiVOX termékek
Egyik héten Canopus, másik héten Lupus...
Ez az élet. :smile19:
RoksanXerxes/OriginLiveSilver/OrtofonHMC30,Audiomeca/Mephisto1,SonerAudio/nagy DAC,előfok,végfok,SL1hangfal,SonusFaberElectaAmateur2,SL1hangfal,DevialetExpert250PROHighwire/1100összekötô,JPS/DigitalAC,SonerAudio/DACtápkábel,HarmonicTechnology/MagicésMagicTweeterhangfal,Magic,AC10táp
HiVOX termékek
Véletlenek összjátéka. Tényleg.
HiVOX termékek
És úgy néz ki, hogy már 2-nek új gazdája is van
Rag
Sztereó: Project turntable, Pioneer N-50, Pioneer PDS-901
Pointe Amplifica, vanDamme, Belden, Opera 2, Sytem Audio 1550
Mozi: CA Azur 551R + Sony KD-55XE9005
Pointe Amplifica, vanDamme, Belden, Opera 2, Sytem Audio 1550
Mozi: CA Azur 551R + Sony KD-55XE9005
HiVOX termékek
- simi
- Nincs visszaút

- Értékelés: 7
HiVOX termékek
Februárban lesz egy kiegészítő kütyünk, (Oriolus) amit a futómű és a dac közé kell tenni, és az jócskán javít majd az SPDIF jel állapotán.
Esetleg valami előrelépés ezügyben?
Zene 1: Philips CD 940 mod- Soner DAC - Soner integrál- CAV DP880 mod - hiVox kábelek - Alces 4 - RD3 demagnetizáló
Zene 2: Oppo DV 980H-Lupus S-Scrofa M-Forever-KEF Q7 mod- Libra alátátétek -Alces 3
Film: Dune BD 3.0/Denon DVD 3910 - Toshiba MT 500/Panasonic P50 ST - Rotel RSX 972
Zene 2: Oppo DV 980H-Lupus S-Scrofa M-Forever-KEF Q7 mod- Libra alátátétek -Alces 3
Film: Dune BD 3.0/Denon DVD 3910 - Toshiba MT 500/Panasonic P50 ST - Rotel RSX 972
HiVOX termékek
nem volt stereo downmixre állítva a dvd player?
dehogynem.....
Mindjárt megnézem, lehetséges. Alig használom azt a lejátszót, fogalmam sincs.
[OFF]
Na szóval, ja, tényleg PCM-en volt. Csak nincsenek csodák azért... Megint tanultam valamit, hogy van ilyen opció a DVD játékosokban.
Mondjuk ahogy 2.0-ban szól a cucc azt nagyon kevés 5.1 rendszerért adnám oda.:kiraly:
HiVOX termékek
nem volt stereo downmixre állítva a dvd player?
dehogynem.....
Mindjárt megnézem, lehetséges. Alig használom azt a lejátszót, fogalmam sincs.