Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Yamaha termékek
Yamaha termékek
Rea4!Te kereskedö vagy?Tudnál szerezni Yamaha NS-6HX vagy NS-4HX hangfalakat cseresznye szinbe?
Yamaha termékek
Itt van alsó nézetből is...
Látom épül a két torony .
Yamaha termékek
Meg nyitva is.
Projektor: Sony VPL VW60 FullHD SXRD Blu ray/HD DVD/DVD: Sony BDP S500,Pioneer BDP LX70,Toshiba HD EP10,HTPC
TV:Pioneer 508XD plazma,Sharp 52XL2E FullHD LCD,Sharp 46X20E FullHD LCD
AV er�s�t�:Denon AVR 3808 Sztereo:Marantz PM7001 KI Signature
SACD:Marantz SA7001 KI Signature DVD rec:Pioneer DVR LX60D,Sony RDR HX970
Hangfal:JMLab Cobalt 826S,JMLab CC800,Mission 701,Yamaha SW800
Konzol:Sony PS3,Xbox360 Video:Panasonic FS200 S VHS Deck:Aiwa F990,WX220,F660 ,R650
Yamaha termékek
Jólvan már kit érdekel,hogy néz ki?Engem a hangja jóbban érdekelne! A 3800-as mennyibe kerül?Az nem tetszik benne,hogy a HDMI meg iPod meg ilyenekre gyurnak most! Nem valami High end benyomás!
Yamaha termékek
Itt van alsó nézetből is...
Projektor: Sony VPL VW60 FullHD SXRD Blu ray/HD DVD/DVD: Sony BDP S500,Pioneer BDP LX70,Toshiba HD EP10,HTPC
TV:Pioneer 508XD plazma,Sharp 52XL2E FullHD LCD,Sharp 46X20E FullHD LCD
AV er�s�t�:Denon AVR 3808 Sztereo:Marantz PM7001 KI Signature
SACD:Marantz SA7001 KI Signature DVD rec:Pioneer DVR LX60D,Sony RDR HX970
Hangfal:JMLab Cobalt 826S,JMLab CC800,Mission 701,Yamaha SW800
Konzol:Sony PS3,Xbox360 Video:Panasonic FS200 S VHS Deck:Aiwa F990,WX220,F660 ,R650
Yamaha termékek
Meghalgatnám én is az 1800-at de az én rendszeremben!Ha tényleg olyan jó és nekem is tetszene vennék én is!Bár én inkább nagyobbat szeretnék nem bizom már a kicsikben!Van a 657-em ami nem rossz,de ha kicserélem sztereo előfokra 1000szer jóbban tetszik a hang!Hiába nálam most a 657-ek a gyenge láncszemek a rendszeremben!
Yamaha termékek
Végre teszteltük a Yamaha rx-v 1800-t.
én is ilyet vennék, ha lenne a távcsin háttérvilágítás...
Samsung proji, Yamaha AVR, Wharfedale Pacific PI hangsugárzók, Mordaunt-Short sub, Popcorn Hour nmt.
Yamaha termékek
a jó kép.
Yamaha termékek
Végre teszteltük a Yamaha rx-v 1800-t.
Hangrendszer:Monitor Audio RS sorozat
Zenei anyag:The Corrs-Unplugged
Eric Clapton-Unplugged
Mike Oldfield-Tubular Bells 2-3
U2-Go Home
Depeche Mode-Live in Paris
EMMA-Competition Disc 2006/2007
Ministry of Sound
Dire Straits
Mark knopfler..................stb
Hát az első benyomásunk "ledobod a hajadat"iszonyatosan jól szól.Lendületes, tele van élettel hála az égnek,hogy szereón is csodálatosan szólt.Nem nagyon szoktam 2ch hallgatni zenét,de most már fogok.Nagyon precizen megépített erősítő kellemes tapintású.Ismerősömnek Denon AVR-2808 van és el akarja adni!!!!!!!!!!!Nem veszi fel a versenyt a yamahával semmilyen területen.
Érdekes,hogy a külföldi szaklapokban csak 1 ponttal kapott kevesebbet mint az AVR-3808 Egyenlőre most csak ennyi.
Yamaha termékek
Akarok egy jóbb előfokot meg DVD-t majd meg esetleg még DAC-ot is!
Yamaha termékek
Azért nálam elég szépen szól az SACD 5.1!Pedig alap a DVD meg az AVerősítő!
Yamaha termékek
Alapvetően az SACD HDMI-n is parasztvakítás...
Sztereó: Heed Audio Obelisk PRE+PX, Naim NAP250 DIY, SACD: SONY SCD-555ES, Hálózati: Pioneer N-70A (Hoer&Wege), Front: Etalon Supraton 5 (special edition), IC: Harmonic Technology Truth Link, Kimber Select 1010 és PBJ, Front: HydraSound Titan IV MK2, Tápszűrés: HiVox Alces 6
AVR: Marantz NR1609
AVR: Marantz NR1609
Yamaha termékek
Nekem nem kell a HDMI!A hang lényegesebb nálam!Most se használlom a Video részt rajta!
Az lehet, de nem csak képanyag megy hdmi-n, hanem a sacd-t is azon küldik ki, nem kell annyi kábel. A THX meg parasztvakítás és az 1800-as bôven jobb, mint az 1600-as.
Yamaha termékek
Kár,hogy a Yamahának nincs fullos Procija! Valami jó előfok kéne mert ezzel a 657-esel gyenge!
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
- Értékelés: 1028
Yamaha termékek
Az RX-V1800-as miért nem THX-es?A Régebbi RX-V4600-as nem jóbb?Még az RX-V1600-ba is volt már 5 THX Select2 program!
Mi az a THX ?
Ja tudom 3 betü.
Na jó, ez nem jelent semmit csak tájékoztató jellegü dolog.
Hallottam Kenwood erőlködőt (THX-est) ami nagyon gyenge volt.
Pro és kontra.
Az nem baj hogy ha sokmindent tud a kütyü csak azt felejti el az ember hogy néha a felét nem is használja ki.
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
Yamaha termékek
Nekem nem kell a HDMI!A hang lényegesebb nálam!Most se használlom a Video részt rajta!
Yamaha termékek
Az RX-V1800-as miért nem THX-es?A Régebbi RX-V4600-as nem jóbb?Még az RX-V1600-ba is volt már 5 THX Select2 program!
Minek neked thx? Az 1800-as egy jó avr, kellemes hanggal, jó feature-rel, a thx rovására ment a hdmi full upconvert, ami annyit tesz, hogy az analóg dvd jelet felkonvertálja 1080p-re, most ez kell az embereknek.
Yamaha termékek
Sziasztok !
Árulja már el valaki, hogy mi az a burr-brown ?
Én Yamaha RX-V461-t veszek, és állítólag az ezt nem tudja, de van benne 192/24 bit DA konverter ez nem ugyanaz ?
burr brown = DAC, a 461-ben sima 192/24-es van. A bb elvileg kellemesebb hangzást biztosít.
Yamaha termékek
Yamaha termékek
Sziasztok !
Árulja már el valaki, hogy mi az a burr-brown ?
Én Yamaha RX-V461-t veszek, és állítólag az ezt nem tudja, de van benne 192/24 bit DA konverter ez nem ugyanaz ?
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
- Értékelés: 1028
Yamaha termékek
Szasztok !
Végre megvettem a a várvavárt Yamaha RX-V 1800-t.
Akkor szeretnénk valami bővebbet is olvasni róla.
Vélemények, tapasztalatok, eddig mi volt, mi lett jobb, mi lett más, stb.
Ne fogd vissza.
Igen, igen, igen.
Engem is nagyon érdekelne a tapasztalat és a benyomások.
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
- zuzo
- Újonc fórumos
- Értékelés: 3
Yamaha termékek
Szasztok !
Akkor szeretnénk valami bővebbet is olvasni róla.
Vélemények, tapasztalatok, eddig mi volt, mi lett jobb, mi lett más, stb.
Ne fogd vissza.
Yamaha termékek
Szasztok !
Yamaha termékek
A nagyobb DVD biztos szebben szólna!A Receiver-ben én sem vagyok biztos,hogy sokat dobna a rendszeremen.Valaki aki esetleg kiprobálta,összehasonlitotta öket elöfokként?