Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

H/K termékek

tau
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 0

H/K termékek

Hozzászólás Szerző: tau »

Eltünik a center? fura, most néztem, logic7nél simán ki lehet kapcsolni a center sugárzót, akkor meg simán rákeveri a frontokra a centert.. ahogy pl ha kikapcsolom a subot, akkor az megy rá a frontokra..
ez az automata logic7-re áll rá... hát nálam nincs így, van egy olyan opció (235ben, tudom, itt osd van, ott nincs), h default surr mode, ott kellett ezt kikapcsolni, és nem váltott onnantól magától át semmire..

egyébként egyetértek newman-nel, logic7 messze veri a dpl-t meg neo-t meg vmax meg minden egyéb opciót, nem is tudom mi van még benne..

Vendég

H/K termékek

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Szerintem meg a prologic szar. film/2ch stereo: csakis dts neo6:cinema vagy h/k erősítővel logic7.
Nálam, úgy néz ki, bug-os a logic7.
Az 5.1-es anyagokat 4.0-ára keverve eltűnik a center

Az durva. De talán mert nincs is centered?
Vagy a centerre eső hangokat a két fronod nem jeleníti meg, azok a hangot "elvesznek"? Kétértelmű, ah foglamazod, nézve az aláírosod.

Nitzer
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

H/K termékek

Hozzászólás Szerző: Nitzer »

Szerintem meg a prologic szar. film/2ch stereo: csakis dts neo6:cinema vagy h/k erősítővel logic7.
Nálam, úgy néz ki, bug-os a logic7.
Az 5.1-es anyagokat 4.0-ára keverve eltűnik a center
Hitachi PJ-TX100; Projecta HomeScreen High Contrast D 220x124; Pioneer DV-575A; HTPC: P4/3.0; H/K AVR-435; B&W 705; Wharfedale WH-20 surrond; Hivox Lupus USB

Vendég

H/K termékek

Sajna az alap logic7 -et sem tudod átállítani. Minden dd ill. dts utáni váltáskor az jön be. Ez egy burkolt Harman hittérítő akció. Úgy gondolják, majd egy idő után beletörődsz és nem nyomkodod át prologic-ra.

Psysoul
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2

H/K termékek

Hozzászólás Szerző: Psysoul »

én 5ch stereo-t használtam általában...
5ch sztereóba nézted, a sztereó hangú filmeket?

zenét hallgattam 5ch-ba ...csak mert a szobámban hosszába volt a cucc, én meg keresztbe ülök gépezésnél..
Macbook - Antelope Zodiac DAC - Arcam AVR - Goldmund Amp - Magnepan 1.7, Audience 52, Paradigm seismic 110

Nitzer
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

H/K termékek

de ha kikapcsolod, majd be (az erősítőt), akkor ismét max fényerőn megy a kijelző? 
mert a 130ason is lehet halkitani/lelőni, de ezt kikapcs/bekapcs után elfelejti és megint vakit

Ha a távirányítórol állítom, akkor kikapcs/bekapcs után visszaáll az alapbeállításhoz. Az alapbeállítást az osd menűben tudom átállítani.
Hitachi PJ-TX100; Projecta HomeScreen High Contrast D 220x124; Pioneer DV-575A; HTPC: P4/3.0; H/K AVR-435; B&W 705; Wharfedale WH-20 surrond; Hivox Lupus USB

arty
Törzsvendég
Törzsvendég

H/K termékek

Hozzászólás Szerző: arty »

köszönöm a segítségeket  
ez igy elég lehangoló ... a logic7 sztem sz*r, a kijelző meg kiégeti a szemem vajon az újabb, ill. nagyobb modelleken is igy van? mert ezesetben sztem kb. 0 az esélye, h a köv. erősítőm is H/K lesz ... (pedig a hangja _nagyon_ tetszik)

Ezt a logic7-es erőltetést én is utálom.

A kijelzőt nálam ki lehet kapcsolni. Az alap erős fényű. Van egy halványabb és egy kikapcsolt lehetőség is. Plusz be lehet állítani, hogy x másodperc után kikapcsoljon a kijelző, természetesen mindig az utolsó gomb nyomástól számítva.

de ha kikapcsolod, majd be (az erősítőt), akkor ismét max fényerőn megy a kijelző?

mert a 130ason is lehet halkitani/lelőni, de ezt kikapcs/bekapcs után elfelejti és megint vakit

Jó volt itt.
(2003 Marárcius - 2007 Október)

Nitzer
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

H/K termékek

köszönöm a segítségeket  
ez igy elég lehangoló ... a logic7 sztem sz*r, a kijelző meg kiégeti a szemem vajon az újabb, ill. nagyobb modelleken is igy van? mert ezesetben sztem kb. 0 az esélye, h a köv. erősítőm is H/K lesz ... (pedig a hangja _nagyon_ tetszik)

Ezt a logic7-es erőltetést én is utálom.

A kijelzőt nálam ki lehet kapcsolni. Az alap erős fényű. Van egy halványabb és egy kikapcsolt lehetőség is. Plusz be lehet állítani, hogy x másodperc után kikapcsoljon a kijelző, természetesen mindig az utolsó gomb nyomástól számítva.

arty
Törzsvendég
Törzsvendég

H/K termékek

köszönöm a segítségeket

Jó volt itt.

dobolan
Nincs visszaút
Nincs visszaút

H/K termékek

Hozzászólás Szerző: dobolan »

kb. képbe kerültem a 130asommal, de két dolog még nem tiszta:- kijelző fényerejét PERMANENSEN nem lehet elhalványitani? manual szerint lehet, de kikapcs/bekapcs után megint maxon megy
- pl cd bemenetre koax1 van aktiválva, htpc szól rajta. ha kétcsatornás jelet kap, szeretném, ha alapbol a dts neo:6 keverné fel 6 csatornára, de ha előtte kap DD vagy DTS jelet az erősitő a bemeneten, akkor utána a sztereo forrásra alapbol megint logic7-t tesz azaz mindig visszaáll ... manual itt is fura ...

segitsetek!!! ez NAGYON zavar ebben a H/K-ban.

Sajna az alap logic7 -et sem tudod átállítani. Minden dd ill. dts utáni váltáskor az jön be. Ez egy burkolt Harman hittérítő akció. Úgy gondolják, majd egy idő után beletörődsz és nem nyomkodod át prologic-ra.

| Samsung LE40S86BD | H/K AVR230, Nad 3225PE | Pio dv-393, H/K HD740 |
| Celestion F30+F35c+F10+S80 |
| PC |

Vendég

H/K termékek

én 5ch stereo-t használtam általában...
5ch sztereóba nézted, a sztereó hangú filmeket?

Psysoul
V.I.P.
V.I.P.

H/K termékek

Hozzászólás Szerző: Psysoul »

akkor utána a sztereo forrásra alapbol megint logic7-t tesz
Oh.. hidd el, jó(bb) az a Logic7.

Egyébként menüben át tudod állítani. De TV-re, projektorra kell kötni, mert bizonyos dolgokat csak az OSD-n tudsz átállítani. Pld. vágási frekvencia. Ezt úgy utáltam benne én is, mint a sz*rt. Hopsz ez kicsúszott, de nonszensz.

130-ason nincs OSD még, legalábbis én így tudom..persze gombokkal is tudsz emiatt vágási frekiket állítani..

Kijelzőt nemtudod permanensen beállítani egy szintre (ezt én is utáltam, mindig nyomogatni bekapcs után).

A másik kérdéshez nemtudok mit szólni, én 5ch stereo-t használtam általában...
Macbook - Antelope Zodiac DAC - Arcam AVR - Goldmund Amp - Magnepan 1.7, Audience 52, Paradigm seismic 110

Vendég

H/K termékek

akkor utána a sztereo forrásra alapbol megint logic7-t tesz
Oh.. hidd el, jó(bb) az a Logic7.

Egyébként menüben át tudod állítani. De TV-re, projektorra kell kötni, mert bizonyos dolgokat csak az OSD-n tudsz átállítani. Pld. vágási frekvencia. Ezt úgy utáltam benne én is, mint a sz*rt. Hopsz ez kicsúszott, de nonszensz.

arty
Törzsvendég
Törzsvendég

H/K termékek

kb. képbe kerültem a 130asommal, de két dolog még nem tiszta:
- kijelző fényerejét PERMANENSEN nem lehet elhalványitani? manual szerint lehet, de kikapcs/bekapcs után megint maxon megy
- pl cd bemenetre koax1 van aktiválva, htpc szól rajta. ha kétcsatornás jelet kap, szeretném, ha alapbol a dts neo:6 keverné fel 6 csatornára, de ha előtte kap DD vagy DTS jelet az erősitő a bemeneten, akkor utána a sztereo forrásra alapbol megint logic7-t tesz azaz mindig visszaáll ... manual itt is fura ...

segitsetek!!! ez NAGYON zavar ebben a H/K-ban.

Jó volt itt.

lotka
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

H/K termékek

Hozzászólás Szerző: lotka »

A HD 970 -esben 384 kHz/24 bites DAC (8x túlmintavételezés) van, a 950-esben 176.4 kHz/24 bites. A 970-esnek van digit bemenete és kimenete (használható külső DAC-ként), míg a 950-esnek csak digit kimenete van (természetesen az analóg kimeneten kívül )! Illetve, ha nagyon belemegyünk a múszaki dolgokba:
970:
Dinamikatartomány (dB): >116
Jel/zaj viszony (dB): 117
Teljes harmonikus torzítás (%): <0.0009

950:
Dinamikatartomány (dB): >115
Jel/zaj viszony (dB): 115
Teljes harmonikus torzítás (%): <0.0015

Én első nekifutásra ezeket találtam, de hátha kiegészíti valaki aki jobban benne van a témában. Én úgy vettem észre a többi paraméter nagyjából (csontra ugyanaz ) megegyezik.

Collins
Isten Hozott! :)
Isten Hozott! :)

H/K termékek

Hozzászólás Szerző: Collins »

HK CD-ből 950 -est és 970 -est is láttam, mi a különbség az árcédulán kívül?

arty
Törzsvendég
Törzsvendég

H/K termékek

megfelelő firmware

OFFTOPIC:

Ez engem nagyon érdekelne amúgy, hol van erről több info?

panasonic topikja ?

Jó volt itt.

Skipper
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 11

H/K termékek

Hozzászólás Szerző: Skipper »

megfelelő firmware

OFFTOPIC:

Ez engem nagyon érdekelne amúgy, hol van erről több info?
Sztereó: Heed Audio Obelisk PRE+PX, Naim NAP250 DIY, SACD: SONY SCD-555ES, Hálózati: Pioneer N-70A (Hoer&Wege), Front: Etalon Supraton 5 (special edition), IC: Harmonic Technology Truth Link, Kimber Select 1010 és PBJ, Front: HydraSound Titan IV MK2, Tápszűrés: HiVox Alces 6
AVR: Marantz NR1609

blaki
Fórumlakó
Fórumlakó

H/K termékek

Hozzászólás Szerző: blaki »

Szerintem is Pana, nagyon gyorsa a lemezkezelése és a megfelelő firmware telepítése után még a reklámok is átugorhatók , szóval pana s-52, hk dvd meg felejtős.
A400, Dactilus, 575A, M12.2

Skipper
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 11

H/K termékek

Hozzászólás Szerző: Skipper »

Nyugodtan kacsintgathatsz egy Pana S-52 felé - a pénzét igencsak megéri szvsz.
Sztereó: Heed Audio Obelisk PRE+PX, Naim NAP250 DIY, SACD: SONY SCD-555ES, Hálózati: Pioneer N-70A (Hoer&Wege), Front: Etalon Supraton 5 (special edition), IC: Harmonic Technology Truth Link, Kimber Select 1010 és PBJ, Front: HydraSound Titan IV MK2, Tápszűrés: HiVox Alces 6
AVR: Marantz NR1609

BÓTAJÓZSEF
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 250

H/K termékek

Hozzászólás Szerző: BÓTAJÓZSEF »

Csak, h mi a régi szériáról beszéltünk.  
OK, ez tiszta sor, csak amiből ez az egész kiindult, vagyis BÓTAJÓZSEF kérdéséből:
Kinek milyen tapasztalata van a H/K dvd játszóival?Az erősítő 235-ös, ahhoz kéne vmi jó dvd-player.

Egy szóval se írja, hogy Őt csak a régebbi széria érdekelné! Ezért gondoltam, hogy leírom hogy én mit tapasztaltam.

nem túl nagy a keret sajna, olyan 40-50 ezer.
Bármi érdekel ennyiért, vagy olcsóbban. Gondoltam megkérdem a nagyérdeműt, mi a vélemény. Érdekel az újabb széria is. A pioneerek nagyon gagyisodnak már, s nemtom mi más lehetne. de akkor megkérdem másik topikban is. Bár azért tettem fel ide, mert dvd játszók topikot én seholse találtam.
Naim-ZU

lotka
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

H/K termékek

OK, ez tiszta sor, csak amiből ez az egész kiindult, vagyis BÓTAJÓZSEF kérdéséből:
Kinek milyen tapasztalata van a H/K dvd játszóival?Az erősítő 235-ös, ahhoz kéne vmi jó dvd-player.

Egy szóval se írja, hogy Őt csak a régebbi széria érdekelné! Ezért gondoltam, hogy leírom hogy én mit tapasztaltam.

Vendég

H/K termékek

Én a múltkor az egyik MM-ben egy H/K DVD37-est láttam az egyik 127 centis Philips plazmán....  
...szerintem azért nem annyire rossz játékosokról van szó, mint ahogy sokan állítják! - legalábbis az új szériával kapcsolatban.

lotka
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

H/K termékek

Én a múltkor az egyik MM-ben egy H/K DVD37-est láttam az egyik 127 centis Philips plazmán és (szerintem) döbbenetesen jó képe volt! Hihetetlen részletgazdag, valósághű színek, pengeéles kontúrok (egyáltalán nem volt pixeles!), szóval engem speciel nagyon meggyőzött! Elöször azt hittem, valami HD demót látok (és már láttam HD demot, de tudom mindjárt jönnek a válaszok, hogy ez milyen egy marhaság és menjek el szemészetre meg stb. stb. de én tényleg így láttam)

DE: fogalmam sincs, hogy a többi játékos mit produkált volna ugyanezért az árért, lehet hogy jobbak/rosszabbak lettek volna, csak a véleményemet írtam le, hogy szerintem azért nem annyire rossz játékosokról van szó, mint ahogy sokan állítják! - legalábbis az új szériával kapcsolatban.

Vendég

H/K termékek

Mivel az erősítőd H/K, így csak akkor tudnám javasolni, ha elvetemült H/K fan vagy és feltétlen olyan design-ja kell h legyen a DVD-dnek, mint az erősítődnek és sok pénzed van egy buta DVD játszóra. Amúgy tényleg szépek azok a DVD játszók, a legszebbek egyike. A felsorolt létező összes rossz tulajdonsága ellenére, mielőtt megvettem a Pio585-t, ami már nincs meg, ezek ellenére mégis elgondolkodtam rajta, de egy reggelen bevilliant a józan ész fogalma és könnyes szemmel elfelejtettem azt a szép formát.

Válasz küldése

Vissza: “Hifi gyártók”