Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Heed Audio termékek

leoneottiz
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 643

Heed Audio termékek

Hozzászólás Szerző: leoneottiz »

A 2.1 nem, így gondolom, ez sem.
Osu no seishin!

cotag
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 37

Heed Audio termékek

Hozzászólás Szerző: cotag »

Dactilusba nem jó ugye?

Doky
♥︎ R.I.P. ♥︎
Értékelés: 1028

Heed Audio termékek

Hozzászólás Szerző: Doky »

Heed 2.3 D/A kártya...
http://ear.hu/?p=5738
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.

mishow
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2539

Heed Audio termékek

Hozzászólás Szerző: mishow »

(1) Összehallgatás nélkül nem veszek erősítőt.
(2) És az ebben az esetben csak úgy működne, hogy el kellene mennem.
(3) Viszont a Heed Audio-ba mindenképpen fel szeretnék menni hallgatózni, pár hónapon belül (Kivel lehet ez ügyben tárgyalni?)
(4) Aztán majd jól leesik az állam 

1. Ebben teljesen igazad van
2. A megbízható futárszolgálatok és a készpénzátutalás korában erre léteznek ma már egyéb megoldások, persze kölcsönösen rugalmas hozzáállás esetén  
3. Ez jó gondolat, tárgyalni meglepő módon Huszti Zsolttal tudsz, akár itt a fórumon keresztül is! Csak vigyázz, mert nagy emberevő!     
4. Az bizony nem kizárt! 

size
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 41

Heed Audio termékek

Hozzászólás Szerző: size »

Le írnám mi is itt a tényállás.
A hangfalakról az elején. A vc1 mellett van egy Do acoustic armoniamundi is.
E két hangfal van váltogatva. A Vc1 hangváltója még finomítás alatt van. (Tényleg nem egyszerű ügy.)

Az erősítő kérdés azért vetődött fel nálam, mert járt nálam egy pár A osztályú diy végfok.
Ami igen kellemesen zenélt. Kicsit meg is fogott.
Igy jött a felismerés, van még itt mit fejleszteni.
Az obelisk si valószínűleg jó is lenne nekem.

Csakhogy 
Össze hallgatás nélkül nem veszek erősítőt.
És az ebben az esetben csak úgy működne, hogy el kellene mennem.
Sajnos nem lakunk közel egymáshoz.
Ez most nem kivitelezhető.

Viszont a Heed audio-ba mindenképpen fel szeretnék menni hallgatózni, pár hónapon belül.
(Kivel lehet ez ügyben tárgyalni?)
Aztán majd jól le esik az állam
End

SoundMania
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1196

Heed Audio termékek

Hozzászólás Szerző: SoundMania »

Ebben az esetben én értettem félre a hozzászólásodat, sorry  
Én is félreérthetően fogalmaztam ! 

mishow
V.I.P.
V.I.P.

Heed Audio termékek

Talán egy összehallgatást azért lenne érdemes megejteni, mert pl. ha jól emlékszem, az LS3/5 dobozkával is a Canopus teljesít "jobban" . Ergo a dobozzal való párosítás érdekes lehet.

Akkoriban még talán épp az eredeti, Bélától vásárolt LS3/5-jeim voltak .... Abban egyetértek, hogy egy összehallgatás lenne a legtisztább dolog, de úgy tudom, nagy a földrajzi távolság   

mishow
V.I.P.
V.I.P.

Heed Audio termékek

Nem tudom elhinni, hogy egy olyan hangsugárzón , korrekten meg lehet bármit ítélni . Legalábbis még nem hallottam jó hangú VC1 klónt. 

Ebben az esetben én értettem félre a hozzászólásodat, sorry  

gyuszmo
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 855

Heed Audio termékek

Hozzászólás Szerző: gyuszmo »

Talán egy összehallgatást azért lenne érdemes megejteni, mert pl. ha jól emlékszem, az LS3/5 dobozkával is a Canopus teljesít "jobban" . Ergo a dobozzal való párosítás érdekes lehet.
"Az orgona egy könnyű hangszer: a megfelelő billentyűt a megfelelő időben kell lenyomni,és a hangszer magától játszik." /Bach/

SoundMania
V.I.P.
V.I.P.

Heed Audio termékek

Szerintem meg nem.

Mindezidáig igyekeztem magam távol tartani a hozzászólástól, mert könnyen kitalálható, hogy a vételre kiszemelt darabot az egyik itteni jó cimborám árulja, és szerettem volna elkerülni még a látszatát is, hogy puszta haverságból hájpolom a cuccát, elvtelenül rádumálva a kérdezőt a vételre. Ezt sosem tenném, aki ismer tudja.

Most azért szólalok meg, mert a fentebb idézett hsz így ebben a formában egészen egyszerűen butaság (jó, látom a szmájlit, akkor legyen úgy, hogy szerintem nem igaz).
Másfelől persze meg tudom érteni ezt a hozzáállást is, mert amikor én magam Luna/Canopus párost hallgattam, nagyon elégedett voltam vele, és a mai napig az egyik szívem csücske ez a rendszer a Heed készülékei közt. Nemcsak a Heed világába lehet belépő, de belépést jelent egy igényes zenehallgatás felé vezető úton is. A hangja szerethető, és ez becsapós lehet - illetve aki nem akar a hifibogár hajkurászásával időt tölteni, hanem zenét szeretne hallgatni, azt a kis dobozkákkal könnyedén megteheti.

Éppen ezért ért a megdöbbenés erejével, amikor egyszer elkerült hozzám egy Obelisk. Talán még nem is "i" , de az biztos, hogy nem Si.
Az Obelisk egészen egyszerűen mindent egy kicsit másként, egy kicsit jobban csinált - épp annyival, hogy utána a visszahallgatás után már nem volt kedvem tovább Canopus-ozni.

Még egyszer leírom, nagyon szeretem ma is a Luna/Canopus rendszert, a hangja igazi Heed, és megértem, ha valaki úgy dönt, sosem akarja lecserélni másra, de az én ízlésem szerint nem tudok egyetérteni azzal, hogy egy (bármilyen) Obelisk visszalépést jelenthessen egy Luna/Canopus után.

Nem tudom elhinni, hogy egy olyan hangsugárzón , korrekten meg lehet bármit ítélni . Legalábbis még nem hallottam jó hangú VC1 klónt. 
De a többiben igazad van . Nem az elektronikák ellen szólt a mondatom.
Amúgy az Si-k és a Quasar fejlettebb változatairól annyi véleményem van, hogy egyre komorabb hangzásúak számomra . 
De rendszerben már akár jobban hallgatható hangot el lehet érni velük, mint a kisebb sorszámú változataikkal.

mishow
V.I.P.
V.I.P.

Heed Audio termékek

Szerintem csak vinni fog !

Szerintem meg nem.

Mindezidáig igyekeztem magam távol tartani a hozzászólástól, mert könnyen kitalálható, hogy a vételre kiszemelt darabot az egyik itteni jó cimborám árulja, és szerettem volna elkerülni még a látszatát is, hogy puszta haverságból hájpolom a cuccát, elvtelenül rádumálva a kérdezőt a vételre. Ezt sosem tenném, aki ismer tudja.

Most azért szólalok meg, mert a fentebb idézett hsz így ebben a formában egészen egyszerűen butaság (jó, látom a szmájlit, akkor legyen úgy, hogy szerintem nem igaz).
Másfelől persze meg tudom érteni ezt a hozzáállást is, mert amikor én magam Luna/Canopus párost hallgattam, nagyon elégedett voltam vele, és a mai napig az egyik szívem csücske ez a rendszer a Heed készülékei közt. Nemcsak a Heed világába lehet belépő, de belépést jelent egy igényes zenehallgatás felé vezető úton is. A hangja szerethető, és ez becsapós lehet - illetve aki nem akar a hifibogár hajkurászásával időt tölteni, hanem zenét szeretne hallgatni, azt a kis dobozkákkal könnyedén megteheti.

Éppen ezért ért a megdöbbenés erejével, amikor egyszer elkerült hozzám egy Obelisk. Talán még nem is "i" , de az biztos, hogy nem Si.
Az Obelisk egészen egyszerűen mindent egy kicsit másként, egy kicsit jobban csinált - épp annyival, hogy utána a visszahallgatás után már nem volt kedvem tovább Canopus-ozni.

Még egyszer leírom, nagyon szeretem ma is a Luna/Canopus rendszert, a hangja igazi Heed, és megértem, ha valaki úgy dönt, sosem akarja lecserélni másra, de az én ízlésem szerint nem tudok egyetérteni azzal, hogy egy (bármilyen) Obelisk visszalépést jelenthessen egy Luna/Canopus után.

gyuszmo
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 855

Heed Audio termékek

Hozzászólás Szerző: gyuszmo »

Heed Thesis phono teszt, aki perfect angolos, a lényeget illetően ne fogja vissza magát!

http://theaudiophileman.com/heeds-thesis/
"Az orgona egy könnyű hangszer: a megfelelő billentyűt a megfelelő időben kell lenyomni,és a hangszer magától játszik." /Bach/

SoundMania
V.I.P.
V.I.P.

Heed Audio termékek

Kellene egy kis megerősítés.
Adott egy Heed lánc.
Szeretnék rajta fejleszteni kicsit.
Ami van jelenleg
Canopus 2, luna 2, q-psu 3, és dactilus 3,
Ebbe a rendszerbe szeretnék illeszteni egy Obelisk si-t.
A Luna és a canopusok helyére.
Kérdés hogy mennyit fog hozni ez nekem?
Hangfal Bösendorfer vc1 klon.
Köszönöm a válaszokat!

Szerintem csak vinni fog !

size
Fórumlakó
Fórumlakó

Heed Audio termékek

Köszönöm a gyors válaszokat!
Az eső kiadású obelisk si lesz a kiszemelt készülék.
Itt árulja egy forumtárs.
Belevágok!

Shimano
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2128

Heed Audio termékek

Hozzászólás Szerző: Shimano »

Adott egy Heed lánc.
Ami van jelenleg
Köszönöm a válaszokat!
Hogy mit és mennyit hoz azt csak Te döntheted el,ki kell próbálni.De mi a forrás készülék,és melyik si-re gondolsz?Mindegyik si jó,de az mk2-3 szuper a saját dackártyájával is,főleg ha egy dt van elötte.Zseniális erősítő,csak ajánlani tudom.
Közben látom más is válaszolt,szóval vágj bele,és próbáld ki.

size
Fórumlakó
Fórumlakó

Heed Audio termékek

Adott egy Heed lánc.
Ami van jelenleg
Köszönöm a válaszokat!

Shimano
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2128

Heed Audio termékek

Hozzászólás Szerző: Shimano »

Sziasztok
Dac 2.1 kártya jó vajon az Obelisk Pre 2.1-be?
A csatlakozót elnézve elvileg ok.

Jó.

SoXxX
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 342

Heed Audio termékek

Hozzászólás Szerző: SoXxX »

Sziasztok
Dac 2.1 kártya jó vajon az Obelisk Pre 2.1-be?
A csatlakozót elnézve elvileg ok.

leoneottiz
V.I.P.
V.I.P.

Heed Audio termékek

Akkor "Fingers crossed!"!!!
Osu no seishin!

huszti-zsolt
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 2587

Heed Audio termékek

Hozzászólás Szerző: huszti-zsolt »

A stereophile ajánlott komponensek listáját böngésztem imént. A K kategóriába Azaz magyarul "Tartsd szemmel" Kategóriába sorolták az Elixirt. Ez azt jelenti, hogy még nem tesztelték, de figyelemre méltónak tartják.

:-)

Gratulálok!

De már tesztelték, csak ugye az átfutás... Október közepétől olvasható! Az pedig, hogy majd melyik kategóriába lesz sorolva, csak kb. jövő ilyenkor derül ki, mert mindig szeptemberben frissül a magazin összesítése. De a tesztet olvasva  (nekem már szabad volt) lehetnek vérmes reményeink, ugyanis a Stereophile azon nagyon kevés újság egyike, ahol az ár nem kizárólagosan meghatározó, ugyan abban a "class"-ban vannak 1000 dolláros és 40 ezer dolláros készülékek is! 

hukkle
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 371

Heed Audio termékek

Hozzászólás Szerző: hukkle »

A stereophile ajánlott komponensek listáját böngésztem imént. A K kategóriába Azaz magyarul "Tartsd szemmel" Kategóriába sorolták az Elixirt. Ez azt jelenti, hogy még nem tesztelték, de figyelemre méltónak tartják.

:-)

Gratulálok!

Sene
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 89

Heed Audio termékek

Hozzászólás Szerző: Sene »

a Heed amúgy is fertőz, ha elkapod, akkor úgyis hamarosan végigmegy az egész láncodon! 
Ezt én is megerősítem.

leoneottiz
V.I.P.
V.I.P.

Heed Audio termékek

Az utóbbit egyáltalán nem bánnám, ha a többi komponens is olyan kellemes perceket okoz, mint a Canalot...

Tervezem a személyes találkozást - ha máskor nem, a karácsonyi bulin, ha lesz -, addig gondoltam a magázódást, illetve ezzel is ki akartam fejezni azt az elismerést, amit Huszti Zsolt tevékenysége kiváltott belőlem.
Osu no seishin!

mishow
V.I.P.
V.I.P.

Heed Audio termékek

Ismeretlenül is nagyon köszönöm, hogy egyéb teendői mellett időt szakított arra, hogy válaszoljon a kérdésemre! 

Ugyan, ne csináld már, mi ez a magázódás, meg modoros udvariaskodás? Fórumon? Nahát és irgumburgum 

Zsolt egyébként meg nagyon nem egy távolságtartó ember, ha már Heed tulajdonos lettél, keresd meg egyszer bátran - a Heed amúgy is fertőz, ha elkapod, akkor úgyis hamarosan végigmegy az egész láncodon! 

mishow
V.I.P.
V.I.P.

Heed Audio termékek

................ És még ha nem is az, nem lenne meg az alapjuk némi szerény kis szerénytelenkedéshez?

De, erre valóban minden alapjuk megvan! 

Válasz küldése

Vissza: “Hifi gyártók”