Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Heed Audio termékek
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
- Értékelés: 1028
Heed Audio termékek
Tapasztalat lenne éppen csak már nemnagyon mer az ember írni semmit sem a fórumra.
?
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
Heed Audio termékek
Bárki Irhat privátban is
- GTomi
- V.I.P.
- Értékelés: 668
Heed Audio termékek
Tapasztalat lenne éppen csak már nemnagyon mer az ember írni semmit sem a fórumra.
marad a privát
Rega / DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / HiDiamond, Hivox, Oyaide, DIY, AQ
Heed Audio termékek
Üdv. Van valakinek tapasztalata, Heed erősitő és focal doboz párositásáról?
Munkaidőben vagyok, ráérek :-]
Heed Audio termékek
Üdv. Van valakinek tapasztalata, Heed erősitő és focal doboz párositásáról?
- dualcs5000
- Fórumlakó
- Értékelés: 378
Heed Audio termékek
Ok.
Mar olvasom...
- dualcs5000
- Fórumlakó
- Értékelés: 378
Heed Audio termékek
Mi ez a TX?
Es mit csinal az LP jatszoval?
Heed Audio termékek
Nos nem vagyok tesztelő sem megmondó ember.Egyszerű mezei zenehallgatóként nyugodtan állíthatom,hogy a TX valami megmagyarázhatatlant művel a lemezjátszóval.A digitális dolgok nem izgatnak,a lemezjátszóhoz mostanság kapható kiegészítők növekvő kínálatát is szkeptikusan fogadom.De ez a kis fekete doboz valami hitetlen mit tesz.Kb egy perc sem kellett hozzá,hogy a döntésemet meghozzam.Mindenkinek ajánlom,hogy tegyen egy próbát.Az LP 12 egészen más dimenzióba került.Ha sérti a hszem valakinek az érdekeit kérem törölni.Nem le,vagy beszólás esetleg reklám cél vezérelt,hanem egyszerű elismerésnek szántam.
Ne terjessz rólam hazugságot,cserében én sem terjesztem rólad az igazságot."Gordon Gekko"
Ha azt gondolod,hogy meg tudod csinálni,vagy ha azt,hogy nem tudod,mindkét esetben igazad van." Henry Ford"
Nincsen sem jó,sem rossz.Csak a gondolat teszi azzá" Shakespeare"
Ha azt gondolod,hogy meg tudod csinálni,vagy ha azt,hogy nem tudod,mindkét esetben igazad van." Henry Ford"
Nincsen sem jó,sem rossz.Csak a gondolat teszi azzá" Shakespeare"
- O_S
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 160
Heed Audio termékek
Obelisk TX létezik és kapható?
- -KP-
- V.I.P.
- Értékelés: 1685
Heed Audio termékek
A többször említett streamer kártyával történt valami előrelépés?
5 távirányíthatóval választható bemenet, távirányítóval kapcsolható belső szűrők, DSD jelút. Opcionális bővítő kártya, ami nem azt jelenti, hogy a D/A rész upgradelhető, mint a DA-ban vagy a Dactilusban, hanem oda kerülhet valami extra funkciót tudó kiegészítő. Nagyjából annyi lesz az ára, mint az Elixirnek. Tegnap futólag meghallgattam. Az Elixirre kapcsolva az Abacust és a DA-t, bizony igencsak fülelni kellett, hogy kiderüljön, hogy éppen melyik szól - de ez még csak a fejlesztői prototípus volt, egy lépéssel a sorozatgyártás igazi beindulása előtt.
Köszönöm Ear!
Heed Audio termékek
5 távirányíthatóval választható bemenet, távirányítóval kapcsolható belső szűrők, DSD jelút. Opcionális bővítő kártya, ami nem azt jelenti, hogy a D/A rész upgradelhető, mint a DA-ban vagy a Dactilusban, hanem oda kerülhet valami extra funkciót tudó kiegészítő. Nagyjából annyi lesz az ára, mint az Elixirnek. Tegnap futólag meghallgattam. Az Elixirre kapcsolva az Abacust és a DA-t, bizony igencsak fülelni kellett, hogy kiderüljön, hogy éppen melyik szól - de ez még csak a fejlesztői prototípus volt, egy lépéssel a sorozatgyártás igazi beindulása előtt.
Köszönöm Ear!
És itt van, megérkezett! A régóta várt DSD kompatibilis Abacus DA konverter számos szolgáltatással és fejlesztési lehetőséggel!
abacus1.jpg
abacus2.jpg
Ez jó hír Zsolt, lesz róla több technikai infó, árak stb? A Zsoltaudio-n keresztül teljesen megszűnt az értékesítés? Vagy az AP klubbon keresztül továbbra is működik? Kicsit elvesztettem a fonalat, bocsánat.
Heed Audio termékek
És itt van, megérkezett! A régóta várt DSD kompatibilis Abacus DA konverter számos szolgáltatással és fejlesztési lehetőséggel!
abacus1.jpg
abacus2.jpg
Ez jó hír Zsolt, lesz róla több technikai infó, árak stb? A Zsoltaudio-n keresztül teljesen megszűnt az értékesítés? Vagy az AP klubbon keresztül továbbra is működik? Kicsit elvesztettem a fonalat, bocsánat.
Heed Audio termékek
abacus1.jpg
abacus2.jpg
Nem mintha nem a megszokott dolog lenne, de nagyon szép és egységes a designe. !
>>Egy nemzetnél sem vagyunk alábbvalók<
- klutakistvan
- Nincs visszaút
- Értékelés: 47
Heed Audio termékek
abacus1.jpg
abacus2.jpg
Remélem,legközelebb ezt is megfüleljük.És ráadásul szép is! :-)
- huszti-zsolt
- Törzsvendég
- Értékelés: 2587
Heed Audio termékek
Heed Audio termékek
Ma Recercare koncert.
Nádor terem, este.
Nóri is ott lesz, meg a viola da gamba.
https://www.facebook.com/Recercare/?fref=ts
ML 512 - Heed Nexus - Spendor SP1
blog: Komolyzenei ajánló
- klutakistvan
- Nincs visszaút
Heed Audio termékek
Bocsánat ha félreérthető voltam. A Canalot már nálam zenél, és szeretném kihozni belőle a legtöbbet(számomra). Jelenleg a füleseket érzem szűk keresztmetszetnek, az általam áhított hangkép elérésében. 120e Ft az a lélektani határ, amelyet nem szeretnék átlépni, fejhallgató esetén.
Sajnos szinte mindent hallgatok Metál, Techno/Dance, Opera kivételével..
Az AKG Q701 nagyon szépen, tisztán, részletezően szól, sok térinformációt ad át, de nekem nyugodt a karaktere + kevésbé széles teret szeretnék, inkább úgy mondom, hogy a tér közepe kicsit több hangsúlyt kaphatna.
Megint csak Rudit ajánlanám,talán érdemes lenne meghallgatnod a Meze Classic-ot-nagyon nem lősz mellé vele,azt hiszem.
- svan
- Fórumlakó
- Értékelés: 185
Heed Audio termékek
Csak is a Canalot,. A Canalot finom és zenei és nem lehet sűrűbb zenével zavarba hozni.
Bocsánat ha félreérthető voltam. A Canalot már nálam zenél, és szeretném kihozni belőle a legtöbbet(számomra). Jelenleg a füleseket érzem szűk keresztmetszetnek, az általam áhított hangkép elérésében. 120e Ft az a lélektani határ, amelyet nem szeretnék átlépni, fejhallgató esetén.
Sajnos szinte mindent hallgatok Metál, Techno/Dance, Opera kivételével..
Az AKG Q701 nagyon szépen, tisztán, részletezően szól, sok térinformációt ad át, de nekem nyugodt a karaktere + kevésbé széles teret szeretnék, inkább úgy mondom, hogy a tér közepe kicsit több hangsúlyt kaphatna.
Sztereó: TMP Ant LE Dac | Jadis DA 60 | JMlab Utopia Mini
Sztereó 2: TMP Quantic F50 | Dynaudio Confidence C1
Heed Audio termékek
Köszönöm a tippeket, AKG Q701 és Sennheiser HD598-al hallgatom felváltva. Az AKG kissé finomkodó és a tere "túl széles", míg a Sennheisert "sűrűbb" zenével zavarba lehet hozni, és hangyányit érdes a közepe. A HD800 nekem árban már nagyon sok.
Csak is a Canalot,. A Canalot finom és zenei és nem lehet sűrűbb zenével zavarba hozni.
hARMoNIkUStoRzitÁs.bLog
fül-, és fejhallgató blog
- svan
- Fórumlakó
Heed Audio termékek
A Canalot univerzális és jó erősítő, így több fejhallgató is szóba kerülhet Pontosabb ajánlotthoz tudni kellene milyen műfajokra kellene a fejes és mi a meglévő forrás. Akár egy HD800 is kellemes vele pl. jazzre, komolyzenére.
Akvapark köszönöm!
Köszönöm a tippeket, AKG Q701 és Sennheiser HD598-al hallgatom felváltva. Az AKG kissé finomkodó és a tere "túl széles", míg a Sennheisert "sűrűbb" zenével zavarba lehet hozni, és hangyányit érdes a közepe. A HD800 nekem árban már nagyon sok.
- klutakistvan
- Nincs visszaút
Heed Audio termékek
Tudnátok segíteni abban, hogy melyik füles passzol leginkább a Canalothoz? Van olyan kifejezetten hozzá illő típus, mint pl. Canamp esetén az AKG K701?
Nem tudom,mennyi a keret fülesre,de szerintem az Audio Technica ATH-R70x-et meg kéne hallgatnod.Rudi nagyon jó fickó,biztos segít ebben (is),és rengeteg tapasztalata,jó füle van.
Heed Audio termékek
Erre contaxg fórumtárs tudna válaszolni.Nomono néven is itt van.
A Canalot univerzális és jó erősítő, így több fejhallgató is szóba kerülhet Pontosabb ajánlotthoz tudni kellene milyen műfajokra kellene a fejes és mi a meglévő forrás. Akár egy HD800 is kellemes vele pl. jazzre, komolyzenére.
Akvapark köszönöm!
hARMoNIkUStoRzitÁs.bLog
fül-, és fejhallgató blog
Heed Audio termékek
Tudnátok segíteni abban, hogy melyik füles passzol leginkább a Canalothoz? Van olyan kifejezetten hozzá illő típus, mint pl. Canamp esetén az AKG K701?
Az AKG Q701-el eleg jo. Harom eve tesztelem.
Heed Audio termékek
Erre contaxg fórumtárs tudna válaszolni.Nomono néven is itt van.
>>Egy nemzetnél sem vagyunk alábbvalók<
- svan
- Fórumlakó
Heed Audio termékek