Szép karácsonyi ajándék.
Gratulálok!
Nem, sajnos idén megtörik egy sokéves "hagyomány", nem Lesz Mikulás Parti. :( Itt most nem részletezem az okokat (személyesek és nem cégesek), de jövőre megpróbáljuk pótolni ezt az idei évet, amikor gyakorlatilag semmilyen AP Klub tevékenység nem volt. Már szó van a Farsangról egy igen érdekes zenetörténeti és hangsugárzó bemutatóval és egy húsvéti partiról, ahol szintúgy egy legendás hangsugárzót és tervezőjét(!) szeretnénk vendégül látni!
igen, jartal nalam, de nem voltam biztos benne, hogy akkor mar megvettem a PX-et.
Nalam meghallgathatsz egy Quasar/PX/Benz Ace L triot.
Örülök, hogy összejött!
Szia, Én vettem meg!
Imádom én is. Nálam fekete korongról szokott menni
Nekem az LE változat van, tehát nem a pontosabb órajel generátoros, viszont van hozzá a nála 2x nagyobb külső táp.
Ez izgalmas info.asebestyen írta: ↑2018.12.07., pén. 08:38Én is single core kábelekre cseréltem minden kábelt (saját DIY), kidobáltam az összes elcsatoló alátétet, minden frinc-francot a rendszerből.![]()
bocs, ha itt nagyon off: SF kabelekkel mi lett / lesz ?asebestyen írta: ↑2018.12.07., pén. 08:38Én is single core kábelekre cseréltem minden kábelt (saját DIY), kidobáltam az összes elcsatoló alátétet, minden frinc-francot a rendszerből.![]()
Sosem volt kérdés, hogy az Si3 remek erősítő
Gyönyörű ez a zene, gyakran előkerül a lemez, amikor esténként a párommal valamelyik régi LP-t támad kedvünk hallgatni.
Tőled nem veszem merényletnek, de vedd figyelembe, hogy jelenleg kicsi a kütyüzésre való hajlamom