Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Ayon audio
- hubee
- V.I.P.
- Értékelés: 150
Ayon audio
No meg az új Network Transport az NW-T
Aki hallott már ilyet, esetleg egy saját véleményt megoszthatna.
Ayon audio
AVM Evolution CD 5.2 ; Usher Audio ; Ayon Spirit III MK III. - KT150 ; Valhalla Aura V2 ; DH labs ; Tellurium Q ; Pointe ; Bodor +; TIDAL
Ayon audio
Ha van bármilyen elfekvő cuccotok,most felrakhatnátok ide:
Jótékonysági Licit!!!
http://www.avx.hu/forum/index.php?/foru ... agi-licit/
Nem az érték számít.
Webáruház:
http://www.avxcafe.hu/
http://www.avxcafe.hu/
- ValhallA
- Tizezresek klubja
- Értékelés: 7157
Ayon audio
Ayon Audio S-5
"Bármely eléggé fejlett technológia megkülönböztethetetlen a mágiától." Arthur C. Clarke (1917-2008)
- ValhallA
- Tizezresek klubja
Ayon audio
Ayon Audio / Falcon S
"Bármely eléggé fejlett technológia megkülönböztethetetlen a mágiától." Arthur C. Clarke (1917-2008)
- ValhallA
- Tizezresek klubja
Ayon audio
Ayon Audio / Dragon S
Ayon audio
Állt már valaki egy ilyen AER szélessávú hangszóróval kapcsolatban?
Ayon audio
Hinnye de érdekes jószág..... ...
AVM - osztrák Tesla - svájci lemezvakaró - HT Pro 9+ - háelté 3.....zene és bona.
- ValhallA
- Tizezresek klubja
Ayon audio
Ayon Audio / Dragon
Ayon audio
Egyetértek veled, hallottam a Sparkot az Odeonnal Tibornál, fantasztikus volt.
Csak most nem tudom meglépni.
Aurender - Cary Audio - Nuforce - Marten Design
- Marci bácsi
- Fórumlakó
- Értékelés: 58
Ayon audio
90db
Most nem tudom megtenni, mert más terület van terítéken.
Nehéz lenne eladni is most.
Persze, ez csak egy "virtuális" javaslat volt. Magam sem gondolnám, hogy egy fórumbeírás után rohanni kéne cserélni. Ettől függetlenül az Odeon nagyon nagyra tartom, s az erősítődhöz illőnek. Az Ayon erősítők nagyságát mutatja, hogy a legkisebb teljesítményűvel is hajtható egy ML.
Ayon audio
90db
Most nem tudom megtenni, mert más terület van terítéken.
Nehéz lenne eladni is most.
- Marci bácsi
- Fórumlakó
Ayon audio
Igen.
Ez egy könnyen hajtható ML.
Egyébként nem ritka, hogy ML tulajok csöves erősítőt használnak./ a forgalmazó is megerősíti ezt /.
Tudod, kinek ez, kinek az.
Azért egy Odeont én is kipróbálnék itthon.
Persze, szokták csövessel is hajtani, de azért SE-vel nem nagyon...(Én pl. mindenképp csövessel hajtanék egy ML-t, de viszonylag nagy teljesíítményű Push-Pullal.) Mennyi a hangfal érzékenysége? Szerintem cseréld le az akciós Odeonra, jól fogsz járni vele. Ezt látatlanban ki merem jelenteni...
Ayon audio
Igen.
Ez egy könnyen hajtható ML.
Egyébként nem ritka, hogy ML tulajok csöves erősítőt használnak./ a forgalmazó is megerősíti ezt /.
Tudod, kinek ez, kinek az.
Azért egy Odeont én is kipróbálnék itthon.
- Marci bácsi
- Fórumlakó
Ayon audio
Te a Spark-al hajtod a Martin Logan-t?
- Marci bácsi
- Fórumlakó
Ayon audio
Egyetértek Marci bácsival.Az Amphion helyett az Odeon sokkal jobbal passzol az Ayonhoz.
Meghallgattam mindkettőt.Az Odeon-t kifejezetten csöveshez ajánlják.
2010-es show:
Odeon Rigoletto
Ezt a Rigolettót hallottam csövessel és tranyóssal is, s lepadlóztam tőle. Azt hittem túlárazott a márka (ameddig csak a neten láttam), de most már tudom, hogy nem. Ez a hangfal még megvan, igen kedvezményesen árulja Tibor. Ha nem lenne hangfalam, azonnal megvenném. Tibor azt mondja, hogy kevés a basszusa. Egy frászt! Gyönyörű, nagy felbontású basszusa van. Pont annyi, amennyi kell. Az egész hangképe a tetejétől az aljáig természetes, és olyan szinten könnyed, levegős és teres a hangja, melyet nem sokat hallottam életemben. Saját lemezeimmel hallgattam meg, köztük sok akusztikussal és nagyzenekarral is. Mindenhol helytállt, még a könnyebb műfajokon is. Ráadásul baromi nagy az érzékenysége. El sem tudom képzelni, hogy mit tudhatnak a nagyobb modellek.
Amennyire lelkesedek az Odeonokért, annyira nem tetszenek az Amphionok. Ezt mondtam Tibornak is többször, mégis inkább az Amphionokat nyomja. Ő tudja miért...
Ayon audio
Annyit mondanék erre, hogy ha nem lennék benne egy hangfalépítési projektben, s most akarnék vásárolni, akkor csak az Odeon márkán belül keresgélnék. Mondom ezt úgy, hogy semmiféle anyagi előnyöm nem származik az ilyen hangfalak eladásából...
Egyetértek Marci bácsival.Az Amphion helyett az Odeon sokkal jobbal passzol az Ayonhoz.
Meghallgattam mindkettőt.Az Odeon-t kifejezetten csöveshez ajánlják.
2010-es show:
Odeon Rigoletto
Ayon audio
Az erősítőik tényleg fantasztikusak, de én speciel azt a hangfalat, mely utána volt kötve, nem szeretem.
Nekem is nagyon tetszett az az Ayon erősítő a són, de végig az volt a benyomásom, hogy elbírna egy nagyobb hangfalat is. Persze nem biztos, hogy abban a pici szobában.
erősítő: LZ 7, cd: Marantz CD5000 modifikált, dvd: Cambridge Audio DVD89, lemezjátszó: REGA Planar2+RB250 AN kábel+Roksan Corus Black+Orbit2+Heed Quasar streamer: Electrocompaniet RENA S1+Schiit Bifrost Multibit, hangfal: Triangle Antal EX, kábel: Wireworld, Chord, Valhalla
- Marci bácsi
- Fórumlakó
Ayon audio
Tavaly kint voltak, hát úúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú
Csak ennyit tudok mondani!
Annyit mondanék erre, hogy ha nem lennék benne egy hangfalépítési projektben, s most akarnék vásárolni, akkor csak az Odeon márkán belül keresgélnék. Mondom ezt úgy, hogy semmiféle anyagi előnyöm nem származik az ilyen hangfalak eladásából...
Ayon audio
Az erősítőik tényleg fantasztikusak, de én speciel azt a hangfalat, mely utána volt kötve, nem szeretem. Viszont az UltimateAV árulja az Odeon márkájú dobozokat. Hát, azok tényleg brutál jók. Mindenkinek csak ajánlom őket!
Tavaly kint voltak, hát úúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú
Csak ennyit tudok mondani!
Forrás: Intel 4770S CPU; MSI Z87I MB; 8 GB G-SKILL DD3 2400MHz OC RAM; 120 GB Samsung 840 EVO SSD; HD-Plex hifi grade dc-atx PSU, HD-Plex H1 ház
Ethosz szimmetrikus csöves dac
Ethosz szimmetrikus csöves előfok
Ethosz szimmetrikus végfok
Watt/Puppy Clone by Ethosz
Az audioquest carbon-t leszámítva Ethosz kábelezés
- Marci bácsi
- Fórumlakó
Ayon audio
Ismét elismerésem az ayon erősítőinek, idén is fantasztikusan szólt!
Az erősítőik tényleg fantasztikusak, de én speciel azt a hangfalat, mely utána volt kötve, nem szeretem. Viszont az UltimateAV árulja az Odeon márkájú dobozokat. Hát, azok tényleg brutál jók. Mindenkinek csak ajánlom őket!
Ayon audio
Ismét elismerésem az ayon erősítőinek, idén is fantasztikusan szólt!
Forrás: Intel 4770S CPU; MSI Z87I MB; 8 GB G-SKILL DD3 2400MHz OC RAM; 120 GB Samsung 840 EVO SSD; HD-Plex hifi grade dc-atx PSU, HD-Plex H1 ház
Ethosz szimmetrikus csöves dac
Ethosz szimmetrikus csöves előfok
Ethosz szimmetrikus végfok
Watt/Puppy Clone by Ethosz
Az audioquest carbon-t leszámítva Ethosz kábelezés
Ayon audio
Tőlem aztán várhatod!
Gondolom ez egy hálózati lejátszó. (Én is most látom először, a hivatalos Ayon honlapon sincs még fent.) Minden valamire való cég kihoz egy ilyet, hiszen egyre nagyobb a kereslet irántuk. Árából ítélve a CD-5s CD játszó, illetve a Skylla DAC alapjaira épült. Hálózatis dolgokkal egyelőre nem foglalkozom. Amúgy sem vagyok Ayon importőr. Hozzám csak akkor kerül valami, ha kimondottan kíváncsi vagyok rá. Viszont jól elvagyok a mostani rendszeremmel, a szabad időimet a hagfalprojektemre, s lemezhallgatásra fordítom...
Pedig ez a jövő, ha tetszik, ha nem.
Az igaz, hogy nem mindenkinek, és ettől függtlenül él és virágzik az LP hallgatás is,
de a legdinamikusabban fejlődő irányzat akkor is ez. A hálózati lejátszó.
- Marci bácsi
- Fórumlakó
Ayon audio
Áh értem! Nem figyeltem a topik-ot így nem voltak meg ezek az információk. Páran bele buktak már magyarban ilyen bizniszbe. Nagy bátorság kell hozzá az már biztos, és csak hosszú távon térul meg. Én is megismertem egy embert "annak idején" aki a 90-es évek elején Svájcból hazatelepulve nagy reményekkel próbálta meg népszerusíteni a hasonló kaliberu akkor kurriózumnak számító cuccokat de nem járt sikerrel. Még itt angliában is tonkre mennek forgalmazók, kereskedok, cégek, gyárak. A magyarországi helyzet meg aztán vegképp nem kedvez ennek az uzlet ágnak.
Tolem nem messze volt egy hi-fi/high end shop de a 40 ezres város nem tudta eltartani, 2 év után bezárt.
Pedig a 90-es évek eleje aranykor volt. Az embereknek volt pénze, ki voltak éhezve a jó High-Endre (köszönhetően a Hifi Magazinnak), s nem volt még net. Akkor meg lehetett gazdagodni ebből. Ma halál az egész. Szegedi Tibor sem ebből él, hanem a házimoziból. Az még úgy ahogy megy...