Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Békés, boldog karácsonyt kíván mindenkinek az AVX team!

Yamaha termékek

suprnova
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 184

Yamaha termékek

Hozzászólás Szerző: suprnova »

Itt láttam a pontjait a motyódnak
http://www.argep.hu/product_605294.html
Naim Uniti Nova -> Chord Epic XL -> Spendor A7 (Sennheiser HD600)

Vendég

Yamaha termékek

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Ha a YPAO (Yamaha Parametric Room Acoustic Optimizer) a mérőmikrofonnal karöltve -felmérte szobánk adottságait, jöhet a mozi! Az épp leszálló helikopter rotorja pont a fejünk felett zúg, a tér abszolút hiteles, nem mesterkélt, hanem valószerű. Ahogy az egyik szereplő felbont egy levelet, majd összegyűri, szinte azt hihetnénk, hogy a mi szobánkban teszi mindezt, amikor pedig valaki belép a sátorba, de még nem látjuk a vásznon, önkéntelenül is a hang irányába kapjuk a fejünket. A dialógusok rendkívül tiszták, szinte sterilek, ekkor hallhatjuk csak igazán, hogy milyen szépen formálják a szavakat a szinkronszínészek. Az egyik csúcspontot jelentő hóvihar anynyira élethű, hogy szabályosan fázni kezdek, pedig van vagy 25 fok. Elementáris erejű a megszólalás, a surround dobozok végre kitombolhatják magukat, de ez sosem megy a részletek rovására. A karabinerek csörgése, és a kötelek surrogása hátborzongató. Egy másik jelenetben az ágyúdörgés teljesen betölti a fülemet, és ahogy visszarúgnak a modern katapultok, hallatszik a fém iszonyú ereje, súlyossága. Amikor viszont a nyikorgó raktárajtót nyitják ki az orrom előtt, iskolás emlékeim rémlenek fel, mikor volt olyan kedves valamelyik ügyes kezű osztálytársam a táblán tolni, és nem húzni a krétát. A nitro robbanása után némi ízelítőt kapunk abból, hogy vajon milyen is lehet Dante pokla, és ahogy a lángtenger végigfut a sziklafalon, kezdek komolyan megijedni. A filmzene tökéletesen illeszkedik a cselekményhez, nem csak hangulatában, hanem hangzásában is, jelentősen növelve az amúgy sem kicsi feszültséget. Egyedül talán a rézfúvósok vehemensebbek a kelleténél, de lehet, hogy már ők is izgulnak. Amikor pedig belépünk a Mátrixba, Neo-ék meg a csarnokba, felugatnak a géppisztolyok, csilingelnek a töltényhüvelyek, majd a Propellerheads aláfestő zenéjére kedélyesen almacsutkává lövik az oszlopok jó részét, na és az utolsó márványlap Egyszerűen óriási! A helikopter gépágyúja könyörtelenül felszántja a falakat, padlót, bútorokat, és a jó öreg Kovács ügynök sem jár jobban. Meg a helikopter sem, elnyeri méltó büntetését, az irodaház falának csapódik, és némi üvegkárt okozva atomjaira hullik. Szerencsére a falrengetés mindig kontrol alatt marad.CD hallgatás során pontos színpadképet, kellő dinamikát, és ezúttal megfogott fúvósokat kapunk. Telt a hegedű, a mélyeken azonban hallatszik, hogy a berendezést elsősorban mégiscsak mozira tervezték. Kis szépítés talán a számlájára írható, de ez nem befolyásolja az élvezeti értéket. A Suggs olyan szigorú basszusokkal érkezik, hogy bulizni támad kedvem. Paul McCartney és a Wings a Live And Let Die-ban nagyszerű lendületet mutat, míg Tina Turner hangjától ismét kiráz a hideg.

A gép biztos alapja lehet egy komoly házimozi rendszernek. Akik a meglévőt korszerűsítenék vele, azoknak is nagyszerű választás, akik pedig most rendezik be otthoni filmszínházukat, azok jól teszik, ha rögtön ilyen magas szinten indulnak. A reciever sokoldalúsága mellett olyan bővítési lehetőségeket is hordoz, amelyeket nem biztos, hogy azonnal ki tudunk használni, s időbe telik míg a rengeteg szolgáltatását kiismerjük, de kiváló hangminősége mellett ezek is hozzájárulhatnak ahhoz, hogy elődjét követve árkategóriája legjobbjai között tarthassuk számon.

Ezt nem értem!Milyen készülékekröl szól ez a regény?

H2SO4
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 0

Yamaha termékek

Hozzászólás Szerző: H2SO4 »

Ha a YPAO (Yamaha Parametric Room Acoustic Optimizer) a mérőmikrofonnal karöltve -felmérte szobánk adottságait, jöhet a mozi! Az épp leszálló helikopter rotorja pont a fejünk felett zúg, a tér abszolút hiteles, nem mesterkélt, hanem valószerű. Ahogy az egyik szereplő felbont egy levelet, majd összegyűri, szinte azt hihetnénk, hogy a mi szobánkban teszi mindezt, amikor pedig valaki belép a sátorba, de még nem látjuk a vásznon, önkéntelenül is a hang irányába kapjuk a fejünket. A dialógusok rendkívül tiszták, szinte sterilek, ekkor hallhatjuk csak igazán, hogy milyen szépen formálják a szavakat a szinkronszínészek. Az egyik csúcspontot jelentő hóvihar anynyira élethű, hogy szabályosan fázni kezdek, pedig van vagy 25 fok. Elementáris erejű a megszólalás, a surround dobozok végre kitombolhatják magukat, de ez sosem megy a részletek rovására. A karabinerek csörgése, és a kötelek surrogása hátborzongató. Egy másik jelenetben az ágyúdörgés teljesen betölti a fülemet, és ahogy visszarúgnak a modern katapultok, hallatszik a fém iszonyú ereje, súlyossága. Amikor viszont a nyikorgó raktárajtót nyitják ki az orrom előtt, iskolás emlékeim rémlenek fel, mikor volt olyan kedves valamelyik ügyes kezű osztálytársam a táblán tolni, és nem húzni a krétát. A nitro robbanása után némi ízelítőt kapunk abból, hogy vajon milyen is lehet Dante pokla, és ahogy a lángtenger végigfut a sziklafalon, kezdek komolyan megijedni. A filmzene tökéletesen illeszkedik a cselekményhez, nem csak hangulatában, hanem hangzásában is, jelentősen növelve az amúgy sem kicsi feszültséget. Egyedül talán a rézfúvósok vehemensebbek a kelleténél, de lehet, hogy már ők is izgulnak. Amikor pedig belépünk a Mátrixba, Neo-ék meg a csarnokba, felugatnak a géppisztolyok, csilingelnek a töltényhüvelyek, majd a Propellerheads aláfestő zenéjére kedélyesen almacsutkává lövik az oszlopok jó részét, na és az utolsó márványlap… Egyszerűen óriási! A helikopter gépágyúja könyörtelenül felszántja a falakat, padlót, bútorokat, és a jó öreg Kovács ügynök sem jár jobban. Meg a helikopter sem, elnyeri méltó büntetését, az irodaház falának csapódik, és némi üvegkárt okozva atomjaira hullik. Szerencsére a falrengetés mindig kontrol alatt marad.
CD hallgatás során pontos színpadképet, kellő dinamikát, és ezúttal megfogott fúvósokat kapunk. Telt a hegedű, a mélyeken azonban hallatszik, hogy a berendezést elsősorban mégiscsak mozira tervezték. Kis szépítés talán a számlájára írható, de ez nem befolyásolja az élvezeti értéket. A Suggs olyan szigorú basszusokkal érkezik, hogy bulizni támad kedvem. Paul McCartney és a Wings a Live And Let Die-ban nagyszerű lendületet mutat, míg Tina Turner hangjától ismét kiráz a hideg.

A gép biztos alapja lehet egy komoly házimozi rendszernek. Akik a meglévőt korszerűsítenék vele, azoknak is nagyszerű választás, akik pedig most rendezik be otthoni filmszínházukat, azok jól teszik, ha rögtön ilyen magas szinten indulnak. A reciever sokoldalúsága mellett olyan bővítési lehetőségeket is hordoz, amelyeket nem biztos, hogy azonnal ki tudunk használni, s időbe telik míg a rengeteg szolgáltatását kiismerjük, de kiváló hangminősége mellett ezek is hozzájárulhatnak ahhoz, hogy elődjét követve árkategóriája legjobbjai között tarthassuk számon.

Vendég

Yamaha termékek

Ilyen kis tüskés lábuk van és mágneses!

Vendég

Yamaha termékek

AVX
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3310

Yamaha termékek

Hozzászólás Szerző: AVX »

A T+A meg az Ayre mennyi pontot kapott?Amugy a 6002-as Marantz-al nagyon nem egy kategoria!Még a 7001-es se igazán vetélytárs!
T+A Power Plant- Hang 50 pont Ősszesen 77 pont
T+A CD játszó Hang 60 pont Ősszesen 84 pont

Ayre AX7e Hang 55 pont Ősszesen 79 pont
Ayre CX7e Hang 62 pont Ősszesen 87 pont

Vendég

Yamaha termékek

Ilyet is akarok jövö honapban!

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Yamaha termékek

Itt is irnak róla!Valaki irta a hifipiacra,hogy 100/100pontot kapott a 2000-es páros valami Krautaudio teszten de nem találom azt!
Igazad van.Ezt is megvezttem.

Vendég

Yamaha termékek

Itt is irnak róla!Valaki irta a hifipiacra,hogy 100/100pontot kapott a 2000-es páros valami Krautaudio teszten de nem találom azt!

Vendég

Yamaha termékek

A T+A meg az Ayre mennyi pontot kapott?Amugy a 6002-as Marantz-al nagyon nem egy kategoria!Még a 7001-es se igazán vetélytárs!

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Yamaha termékek

A legujabb Stereoplay-ben tesztelik az AS2000 erősítőt és a CDS-2000 CD játszót.
Nagyon jókat írtak róluk.
Marantz PM6002 Hang:40 pont
Marantz CD6002 Hang:53 pont Összesen:77 pont
Yamaha AS2000 Hang:50 pont
Yamaha CDS-2000 Hang:58 pont SACD-64 pont Összesen:92pont

Vendég

Yamaha termékek

Hát igen kissé jóbb hangja van SACD-én mint a DVD-nek pedig az se utolsó!A régi CDX-10000 hez képest más karakter,most elsöre nehéz megmondani melyik a jóbb CD-re!

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 344

Yamaha termékek

Hozzászólás Szerző: YvsMad »

Kicsit sötét van már a fotozáshoz!
Hát ha csak tévével világítasz... :smile19:
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.

oriza triznyák
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 10

Yamaha termékek

Hozzászólás Szerző: oriza triznyák »

gratula!

tv: PANA 42S30
erő: YAMI RXV-750, PANA SA-XR15, SONY TA-FE370
dvd: YAMI DVD-S2700, PANA DVD-S47, MILLENIUM MN-9504
kéksugár: SAMU BD-D5500
hangfal: PIO CS301, SONY SS-MF-600, JAMO E8 CENTER.2, JAMO S 602
lemez: TECHNICS SL-BD20
média: ASUS HDP-R1 O!PLAY

Vendég

Yamaha termékek

Vendég

Yamaha termékek

Új szerzemény most hoztam peströl!

Vendég

Yamaha termékek

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.

Yamaha termékek

Ezért módszeresen kihúztam egymás után a kábeleket,amikor a kábeltv koaxára került a sor megszünt a jelenség.Vissza kezdtem csatlakoztatni sorban a kábeleket és nem volt gond addig amíg az antennára nem került a sor!
Az antennakábelt értem, csak arra akartam utalni, hogy nem az optikai kábel viszi át a földhurkot, hanem az elektromos. Más kérdés, hogy miért akkor kattan, amikor az optikairól veszi a jelet az erősítő...

swarz
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 2

Yamaha termékek

Hozzászólás Szerző: swarz »

Ezért módszeresen kihúztam egymás után a kábeleket,amikor a kábeltv koaxára került a sor megszünt a jelenség.Vissza kezdtem csatlakoztatni sorban a kábeleket és nem volt gond addig amíg az antennára nem került a sor!

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.

Yamaha termékek

Persze kisérletezgettem megint.És megérte!Most már talán majdnem 100%-n tudom a pattogás okozóját.Mivel dvd felvevőbe bele csatlakozik a kábeltévé antennája úgy gondoltam megér egy próbálkozást hogy kihúzom belőle és úgy kapcsolom be.És hallok csodát, nincs zaj a hangfalból!!! Akkor kérdem én ez lenne az a bizonyos földhurokjelenség?Ez előfordul digitális optikai kábel használata mellett is vagy csak azért mert gagyi az opt.kábel?
A felvevő és az erősítő között nem csak optikai kábel van.

swarz
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Yamaha termékek

Persze kisérletezgettem megint.És megérte!Most már talán majdnem 100%-n tudom a pattogás okozóját.Mivel dvd felvevőbe bele csatlakozik a kábeltévé antennája úgy gondoltam megér egy próbálkozást hogy kihúzom belőle és úgy kapcsolom be.És hallok csodát, nincs zaj a hangfalból!!! Akkor kérdem én ez lenne az a bizonyos földhurokjelenség?Ez előfordul digitális optikai kábel használata mellett is vagy csak azért mert gagyi az opt.kábel?

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.

Yamaha termékek

De ha fordított a sorrend akkor nem hallani semmi pattogást a hangfalakból!
Az lenne még érdekes, ha a kikapcsolt erősítő adna ki pattogó hangot! :smile19:

Az optikain keresztül nálam is jön egy nagyon halk pattanó hang a centerből (csak közelről hallom), ennek az az érdekessége, hogy független az erősítő hangerejétől, tehát min. állásban is akkora, mint nagy hangerőn.
Mellesleg nálam is a DVD felvevő (Pana EH65) van optikaival az erősítőre (Onkyo 604) kötve.

swarz
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Yamaha termékek

Kezdésnek csak dvd fevevőből áll a rendszer majd később veszek cd játékost.Tehát a pioneer dvr 530-hoz van csatlakoztatva az optikai is és az rca kábel is.Ezért találom érdekesnek hogy rca-nál amit cd lejátszásnál használok nem csinálja amikor az erősítőn yamaha rx-v1800-n cd bemenetet választok és úgy kapcsolom be a piót!

Doky
♥︎ R.I.P. ♥︎
Értékelés: 1029

Yamaha termékek

Hozzászólás Szerző: Doky »

Optikaival és rca-val !Az optikai somogyis kábel 6mm-s ,az rca valami gagyi.De közben én próbálkoztam és elég érdekes dolgokat tapasztaltam ! Amikor az erősítőn a dvd-tválasztom bemenetnek/optikai-t/ akkor pattog egyet a hangfal/hangfalak/ de ha cd-t választom/rca/ akkor néma csend.Lehet hogy az optikai kábelnél van valami gond?
Mi van ki választva a dvd-nél elsődlegesnek optikai vagy coax.?
Lehet hogy a kábel a rossz!?
Meg kéne próbálni másikkal is, és próbáld meg a cd-be ha van rajta opticai out.
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.

swarz
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Yamaha termékek

Optikaival és rca-val !Az optikai somogyis kábel 6mm-s ,az rca valami gagyi.De közben én próbálkoztam és elég érdekes dolgokat tapasztaltam ! Amikor az erősítőn a dvd-tválasztom bemenetnek/optikai-t/ akkor pattog egyet a hangfal/hangfalak/ de ha cd-t választom/rca/ akkor néma csend.Lehet hogy az optikai kábelnél van valami gond?

Válasz küldése

Vissza: “Hifi gyártók”