Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Cambridge Audio termékek
- Kovács Emil
- V.I.P.

- Értékelés: 30
Cambridge Audio termékek
A 2007 katalogusukban a CA 840A erősítője V2 modell néven szerepel.Hm... :foto:
A CA 840C meg nem...
Mindkettő új fejlesztés.
Most akkor ,hogy van ez?
Ez ilyen bonyolult kérdés volt? :kiraly: :kiraly:
- Kovács Emil
- V.I.P.

Cambridge Audio termékek
A 2007 katalogusukban a CA 840A erősítője V2 modell néven szerepel.
Hm... :foto:
A CA 840C meg nem...
Mindkettő új fejlesztés.
Most akkor ,hogy van ez? :kiraly:
- Kovács Emil
- V.I.P.

Cambridge Audio termékek
Még valaki? :kiraly: :foto:
Cambridge Audio termékek
Uraim!
Ki tudná pontosan megmondani ,hogy mi a különbség a CA cd játszók esetében a V2 és a nem ilyen modellek között? :foto:
Valamint a 840C esetében van-e V2 modell?
Mivel ez egy új sorozat ,gondolom nincs még ,vagy alapból az? :kiraly:
A képen nincs V2 jelzés.
Van-e egyáltalán V2 modell a 840 C-ben?
A V2-verzió 2.
Tudtommal nincs, még nincs.
- Kovács Emil
- V.I.P.

Cambridge Audio termékek
Uraim!
Ki tudná pontosan megmondani ,hogy mi a különbség a CA cd játszók esetében a V2 és a nem ilyen modellek között? :foto:
Valamint a 840C esetében van-e V2 modell?
Mivel ez egy új sorozat ,gondolom nincs még ,vagy alapból az? :kiraly:
A képen nincs V2 jelzés.
Van-e egyáltalán V2 modell a 840 C-ben?
Cambridge Audio termékek
Tehát a lézer egység SFP 101N-16p típusú.
A mechanika azonos lenne a DA11T3C típussal?
http://www.hqelektronik.hu/info/hu/pc-up853_3.html
840C-ben ez van??
Cambridge Audio termékek
Wireman nekik saját mechanikájuk van vagy ki csinálja azt a Cd lejátszóikba?
Passz...
Szerintem gyártatják...
CD: Denon DN-C635 AMP: Electrocompaniet Ampliwire 100 Front: Chario Hiper 2000MKII, Tannoy ST50, Söund Arts DT1600 Headphones: Sennheiser HD25-1 MKII
DVD: Samsung HD945, Marantz DV 4001 Receiver: Marantz SR4500 AV Front: Mission m33 MOD Center: Mission m3c2i Surround/SBack: Mission m31i SUB 2db Tannoy R15 MOD (készülőben) Kábelek: D.I.Y. ezüst RCA&SPKR Rendszer állvány: OEM Spider TV: Panasonic TH42PZ8ES Media Player: HP Pavilion DV7-4070eo
-
Vendég
Cambridge Audio termékek
Wireman nekik saját mechanikájuk van vagy ki csinálja azt a Cd lejátszóikba?
Cambridge Audio termékek
Sziasztok!
Tudja valaki ,hogy a CA 840c-ben melyik mech.-pickup van?
SFP 101N 8/5
SFP 101N-15P
SFP 101N-16p
http://www.hqelektronik.hu/catlist/hu/laser/10.html
Melyik Pickup? Ezt nem értem :foto:
Bocs lehet, hogy félre érthetően fogalmaztam, de én a lézer egységre mechanikával együtt gondoltam.
Szerintem a SFP101N-16P lézer egység lesz az övé vagy a SFP101N-15P.
Pontosabban:
SFP 101N-16p
CD: Denon DN-C635 AMP: Electrocompaniet Ampliwire 100 Front: Chario Hiper 2000MKII, Tannoy ST50, Söund Arts DT1600 Headphones: Sennheiser HD25-1 MKII
DVD: Samsung HD945, Marantz DV 4001 Receiver: Marantz SR4500 AV Front: Mission m33 MOD Center: Mission m3c2i Surround/SBack: Mission m31i SUB 2db Tannoy R15 MOD (készülőben) Kábelek: D.I.Y. ezüst RCA&SPKR Rendszer állvány: OEM Spider TV: Panasonic TH42PZ8ES Media Player: HP Pavilion DV7-4070eo
Cambridge Audio termékek
Sziasztok!
SFP 101N 8/5
SFP 101N-15P
SFP 101N-16p
Bocs lehet, hogy félre érthetően fogalmaztam, de én a lézer egységre mechanikával együtt gondoltam.
Szerintem a SFP101N-16P lézer egység lesz az övé vagy a SFP101N-15P.
- orionr
- V.I.P.

- Értékelés: 41
Cambridge Audio termékek
Sziasztok!
SFP 101N 8/5
SFP 101N-15P
SFP 101N-16p
A lézeres hangszedőre gondol. :kiraly:
-
Vendég
Cambridge Audio termékek
Találtam egy érdekes tesztet vagy mi ez a 840 CD is közte van :foto: Tudom teszt de mégis...
https://shop.tossaudio.be/documents/Cam ... uptest.pdf
-
Vendég
Cambridge Audio termékek
Sziasztok!
SFP 101N 8/5
SFP 101N-15P
SFP 101N-16p
Cambridge Audio termékek
Sziasztok!
SFP 101N 8/5
SFP 101N-15P
SFP 101N-16p
-
Vendég
Cambridge Audio termékek
Nem sajnos így egyben még nem hallottam...Egyszer volt itt nálunk az üzletben egy végfok de akkor még előfok nem volt hozzá...De nem is említettem vagy céloztam olyanra ami az sugallná, h hallottam :foto:
"Erősítőből ezt a párost kell venni és gondod sem lesz"
Akkor ezt a mondatodat felreertettem, es rosszul gondoltam, hogy mar volt hozza szerencsed. Bocs!
Ja ott volt a vigyor a végén, ezt csak a végfok miatt gondoltam, h jobb mint a sima 840 integrált... :kiraly:
Cambridge Audio termékek
Nem sajnos így egyben még nem hallottam...Egyszer volt itt nálunk az üzletben egy végfok de akkor még előfok nem volt hozzá...De nem is említettem vagy céloztam olyanra ami az sugallná, h hallottam :foto:
"Erősítőből ezt a párost kell venni és gondod sem lesz"
Akkor ezt a mondatodat felreertettem, es rosszul gondoltam, hogy mar volt hozza szerencsed. Bocs!
-
Vendég
Cambridge Audio termékek
Nem sajnos így egyben még nem hallottam...Egyszer volt itt nálunk az üzletben egy végfok de akkor még előfok nem volt hozzá...De nem is említettem vagy céloztam olyanra ami az sugallná, h hallottam :foto: Viszont az üzletben mondogatták, h igen komoly cucc lett...Egyébként a sima 840 integrált sem olyan rossz mint amiket elhintenek róla.Most az, h mennyire piacképes ez elég szubjektív....Eléggé rendszerfüggő a 840 erősítő.Sztem egyáltalán nem szól rosszul.Sőt...De ezt mindenki döntse el maga egy meghallgatás után, de nem 5 perc legyen... :kiraly:
- Kovács Emil
- V.I.P.

Cambridge Audio termékek
Ez a páros nagyon komoly is, hallgasd meg....ez nem a sima 840...ez egy elő és végfok kombó....
Ennyit nem ér Tigris.
840W
Miért halottad már?
Te hallottad mar? Milyen?
Nos? :foto:
:kiraly:
Valami tortent a forum motorral, mert az osszes hozzaszolasara kattintva marciusi a legfrissebb, mikozben a heten is irt ide.
Hát nem tudom ,de se ide se a Dynoba nem ír sokat mostanában ,lehet csak én hiányolom és csak eltúzom... :kiraly:
Cambridge Audio termékek
Ez a páros nagyon komoly is, hallgasd meg....ez nem a sima 840...ez egy elő és végfok kombó....
Ennyit nem ér Tigris.
840W
Miért halottad már?
Nos?
Valami tortent a forum motorral, mert az osszes hozzaszolasara kattintva marciusi a legfrissebb, mikozben a heten is irt ide.
- Kovács Emil
- V.I.P.

Cambridge Audio termékek
Ennyit nem ér Tigris.
840W
Miért halottad már?
Nos?
- Kovács Emil
- V.I.P.

Cambridge Audio termékek
Ennyit nem ér Tigris.
840W
Miért halottad már?
Nos?
Cambridge Audio termékek
Ennyit nem ér Tigris.
840W
Miért halottad már?
Cambridge Audio termékek
Na most akkor hót komolyan kérdezem.Hallgat valaki 840A V2-es erősítőt?
Igen-igen én vagyok az a >szerencsés???< aki úgy gondolta hogy annyi fül nem tévedhet és Cambridge Audio Azur 840-es rendszerének építését a V2. változatú erölködő megvásárlásával kezdte.
Legjobban az előerősíttő része motívált , a precíziós aranyérintkezős relékkel vezérelt hangerő , a sok bemenet elsősorban az XLR a külön preanp és monitor kimenet és hogy a leírások szerint gond nélkül beépíthető a házimozi rendszerbe (bíztam benne hogy a háttér csatorna is szabályozható vele ~ hát ezt nem tudja)
Az első bekapcsoláskor , ellentétben a 840C-vel aki egyből hozta a formáját , elég gyenge hangot produkált , mind egy olcsó erősíttő feltekert hangszínpotikkal , meglepően sok két-három hónap kellett hogy megnyugodjon és elérje végleges hangját , nem is csodálkozom a különböző véleményeken nagyon sok függ hogy mennyire bejáratott készüléket halgatunk.
Nekem összehasonlítási alapom csak a hiVox 50W-os monoblokjaival van és nagyon egy szinten vannak ami lehet hogy dícséret , a Klipsch RF82 hangfal akkor szól a legdögösebben , kristálytisztán falrengető dinamikával ha a magasat a hiVox 2*50W-ja a basszust a CA840A 2*120W-ja nyomja.
Köszönöm,nagyon jó hogy leírtad ezeket.
- Kovács Emil
- V.I.P.

Cambridge Audio termékek
Na most akkor hót komolyan kérdezem.Hallgat valaki 840A V2-es erősítőt?
Igen-igen én vagyok az a >szerencsés???< aki úgy gondolta hogy annyi fül nem tévedhet és Cambridge Audio Azur 840-es rendszerének építését a V2. változatú erölködő megvásárlásával kezdte.
Legjobban az előerősíttő része motívált , a precíziós aranyérintkezős relékkel vezérelt hangerő , a sok bemenet elsősorban az XLR a külön preanp és monitor kimenet és hogy a leírások szerint gond nélkül beépíthető a házimozi rendszerbe (bíztam benne hogy a háttér csatorna is szabályozható vele ~ hát ezt nem tudja)
Az első bekapcsoláskor , ellentétben a 840C-vel aki egyből hozta a formáját , elég gyenge hangot produkált , mind egy olcsó erősíttő feltekert hangszínpotikkal , meglepően sok két-három hónap kellett hogy megnyugodjon és elérje végleges hangját , nem is csodálkozom a különböző véleményeken nagyon sok függ hogy mennyire bejáratott készüléket halgatunk.
Nekem összehasonlítási alapom csak a hiVox 50W-os monoblokjaival van és nagyon egy szinten vannak ami lehet hogy dícséret , a Klipsch RF82 hangfal akkor szól a legdögösebben , kristálytisztán falrengető dinamikával ha a magasat a hiVox 2*50W-ja a basszust a CA840A 2*120W-ja nyomja.
Köszönjük ,hogy megosztottad a tapasztalataidat velünk...