Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Soner Audio termékek
-
Vendég
Soner Audio termékek
nyitott ajtóval felszabadúlt és léynegesn mélyebbre lement,de a 18Hz-et kétlem. (mert ennyire van specifikálva)
20, 30 és 40Hz-nél tudom vágni alúl a szubot. ahogy lépegetek fölfele,lehet hallani,ahogy "vékonyodik" az alja. a 30Hz-es vágással már jelentős változás érzékelhető(pfúúúúj!), gondolom akkor még ebbe a xar szobába is bőven alámegy a 30-nak
a 38centit írd meg Mathiasnak(AA).
egyébként ebbe oldalanként 2db (valós)25centis hosszúlöketű(!!!) monstrum van, 25centis, 6kilós mágnessel/db(nem a hangszóró,csak a mágnes). rockoncertet röhögve csinál, de légyfinghallkan is duruzsol a bőgő vagy basszgitár ritmusvesztés és "eltűnés" nélkül
(a magasnak -picit több mint- 3kilós a mágnese )
[/offtopic]
No.
Az hogy honnan specifikálnak walamit, az mást jelent. Azt el tom képzelni, h 18Hz-töl indul a hangxorod. Csak épp ott még -40Hz-en xol. Azt kb olyan 40-60Hz-nél éri el a wonatkoztatási xintet.
Amit hallasz, amikor a wágást wariálod, azok a felharmonikusok, amiket a mély + a tölcsérek generálnak együttesen.
Probizd ki azt, h lekötöd a töcséreket, oxt max 80Hz-ig engedwe a mélyet, igy mit xol az alja, ha wariálod?
Fogadok, h nem fox hallani semmit, wagy nagyon keweset.
Egy db 38cm-es mélynek 1133,54ncm a területe, mig 2db 25cm-es mélynyomonak épp 981,25ncm (négyzetcentiméter)
Az ATC mélynyomom 28kg, csak a hangxoro, és 32cm az átméröje. A felülete pedig 803,84ncm 1db-nak, de a gyár xerint is, meg a saját méréseink xerint is 36Hz-nél éri el a wonatkoztatási xint alját, habár ez is megmozdul mán pár Hz felett. Rockkoncertet meg wéletlen sem akarok wele csináltatni. Aki arra wágyik, az wregyen JBL-t, wagy Cerwin Wegat, azt jowan.
Nexe egy 5kg-os magas. Igaz, h ez Fostex...
Soner Audio termékek
Gratula hozá
nyitott erkélyajtóval ok,de ha bezárom betekeredik a hang és ha 30Hz-nél megvágom se tiszta még...
18Hz wan a xobádban, ha kinyitod az erkélyajtot?
Wazze annak 60m is kewés!
Hm?
Másik, h marha kewes 38cm-es hangxoro tudja leadni a 25Hz-et.
A tiéd mintha kisebb lenne...
Hm?
OFFTOPIC:
asszem félreértetted. a 18Hz fixen nem fér be. ahogy délelőtt belőttem, ha becsuktam az erkélyt,beszorúlt a hang és a myélszekció igen bekavarodott. nyitott ajtóval felszabadúlt és léynegesn mélyebbre lement,de a 18Hz-et kétlem. (mert ennyire van specifikálva)
20, 30 és 40Hz-nél tudom vágni alúl a szubot. ahogy lépegetek fölfele,lehet hallani,ahogy "vékonyodik" az alja. a 30Hz-es vágással már jelentős változás érzékelhető(pfúúúúj!), gondolom akkor még ebbe a xar szobába is bőven alámegy a 30-nak
a 38centit írd meg Mathiasnak(AA).
egyébként ebbe oldalanként 2db (valós)25centis hosszúlöketű(!!!) monstrum van, 25centis, 6kilós mágnessel/db(nem a hangszóró,csak a mágnes). rockoncertet röhögve csinál, de légyfinghallkan is duruzsol a bőgő vagy basszgitár ritmusvesztés és "eltűnés" nélkül
(a magasnak -picit több mint- 3kilós a mágnese )
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
Soner Audio termékek
Ezt nem értem. Max minden cucca, a lemezjátszói, a hangszórói, a kábelei mind erősen hagolt cuccok. Rendkívül szórakoztattóak valóban, de hogy nem lineárisan szólnak, az tuti - és mi az EQ-zás, ha nem ez?
szar ügy,ha valaki nincs tisztába a saját készülékeinek képességével. a glastonbury igen EQ-zatlan doboz. amit elékötsz,azt kapod. és ez jó dolog
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
Soner Audio termékek
De gondolom ez más márkáknál is így megy, ha bejön a hang.
Majd nálatok is, csak mindig feljebb lépnek a kuncsaftok.
Michell Engineering, Devialet Expert 220 Pro és MartinLogan CLS+ 2db Rytmik Audio, canare cable
Soner Audio termékek
…de a hang kárpótol, legalábbis az én ízlésemhez ez ál a legközelebb gyors dinamikus jó ritmikája van „zenei” erősítőinek. nagyon felismerhető karaktere van minden soner elektronikának legyen az dac vagy fonó, előerősítő de még a kis integrált hasonló karakterrel bír. Aki most kezdi mindenkép egy soner dac majd integrált párossal, induljon, ha ráérez az ízére, akkor jöhet a nagyvas. (szerintem)
Azé én ismizek olyat, aki Soner kis DAC után egyböl AQ1-et rendelt erösitö téren...
Lehet, ha neki az teccik
De én még nem halottam olyat aki Nagy sonert végerősítőt adott el más miatt. persze extrém eset van ha pénz nem számit.
Michell Engineering, Devialet Expert 220 Pro és MartinLogan CLS+ 2db Rytmik Audio, canare cable
-
Vendég
Soner Audio termékek
…de a hang kárpótol, legalábbis az én ízlésemhez ez ál a legközelebb gyors dinamikus jó ritmikája van „zenei” erősítőinek. nagyon felismerhető karaktere van minden soner elektronikának legyen az dac vagy fonó, előerősítő de még a kis integrált hasonló karakterrel bír. Aki most kezdi mindenkép egy soner dac majd integrált párossal, induljon, ha ráérez az ízére, akkor jöhet a nagyvas. (szerintem)
Azé én ismizek olyat, aki Soner kis DAC után egyböl AQ1-et rendelt erösitö téren...
Soner Audio termékek
Valóban szépek, de a felirat nekem anem tetszik, mert túl rikító, főleg a zöld szín.
Többek közt ez se …de a hang kárpótol, legalábbis az én ízlésemhez ez ál a legközelebb gyors dinamikus jó ritmikája van „zenei” erősítőinek. nagyon felismerhető karaktere van minden soner elektronikának legyen az dac vagy fonó, előerősítő de még a kis integrált hasonló karakterrel bír.
Aki most kezdi mindenkép egy soner dac majd integrált párossal, induljon, ha ráérez az ízére, akkor jöhet a nagyvas. (szerintem)
Soner Audio termékek
Valóban szépek, de a felirat nekem anem tetszik, mert túl rikító, főleg a zöld szín.
TV: Hisense 70E7HQ AVR: Onkyo TX-RZ50 Front: Polk Audio RTi A3 Center: Polk Audio CSi A4 Surround: Polk Audio RTi A1 Sub: Mordaunt-Short 909W
Soner Audio termékek
Hogy miről is van szó
Ahhoz képest, hogy csak hobbiból csinálja Zoli, elég komolyan néznek ki a cuccai
Télleg xépek a cuccai.
Sajna az én értékítéletem alapján szépnek nem mondanám de, tényleg komoly tervezés előzte meg a „gyártást”.
-
Vendég
Soner Audio termékek
Hogy miről is van szó
Ahhoz képest, hogy csak hobbiból csinálja Zoli, elég komolyan néznek ki a cuccai
Télleg xépek a cuccai.
Soner Audio termékek
Hogy miről is van szó
"Nem az a baj, ha hülye vagy, hanem az, ha nem tudsz róla"
Soner Audio termékek
Hogy miről is van szó
-
Vendég
Soner Audio termékek
Szerintem nincs olyan elem amit bármely rendszerbe bedugsz és egyformán jól fog teljesíteni,és ki is hallod a rá jellemző hangot.
Xerintem wan.
-
Vendég
Soner Audio termékek
Gratula hozá
perverzió
egyedűl maradtam itthon és játszok... asszem újabb pontot adok a tőcséreknek. haladok ama irányba,amit gondoltam,hogy egy hifinek tudnia kellene de még kell supertweeter,azt érzem... és szerintem nem fér be a 18Hz a szobába(5.3m a hossza) nyitott erkélyajtóval ok,de ha bezárom betekeredik a hang és ha 30Hz-nél megvágom se tiszta még...
Te rew.
Az rendben wan, h itt hasbaakaxtod a népet, de lécci engem ne.
18Hz wan a xobádban, ha kinyitod az erkélyajtot?
Wazze annak 60m is kewés!
Hm?
Másik, h marha kewes 38cm-es hangxoro tudja leadni a 25Hz-et.
A tiéd mintha kisebb lenne...
Hm?
Soner Audio termékek
Szerintem nincs olyan elem amit bármely rendszerbe bedugsz és egyformán jól fog teljesíteni,és ki is hallod a rá jellemző hangot.
" Nagyon szépen szól, az éles is és a mély hangok is tiszták. "
Soner Audio termékek
egyes rendszer elemek egymással történő hangolásról nincs olyan lesújtó és kategórikus véleményem, mint Revinek,
nekem meg van vagyis tőlem bárki hangolgathat,de az equalizálás és nem valós minőségi készülékek használata. akkor van gond,ha az EQ-zást valaki keveri a minőséggel. egy hifi az legyen olyan,ha bárhova elviszem,bekötöm,mutassa pozitív arcát.
Ha elfogadjuk azt, hogy minden készüléknek van egy saját, rá jellemző hangkaraktere, akkor azt is be kell ismernünk, hogy egy rendszer minden egyes elemével "EQ"-zod a rendszer egészét, még akkor is, ha nem akarod.
"Nem az a baj, ha hülye vagy, hanem az, ha nem tudsz róla"
Soner Audio termékek
Hamarosan lex honlapunk. Azon pedig lex fenn DIY doboz. Hasonlo egyutas rendxer, mint a kis Wisaton FR8, de ez jowal érzékenyebb hangxorowal, több méllyel és sokkal nagyobbat xol mint az, hix ennek a hangxoromembránja +-3mm-t tud mozogni.
Mostanában hangolgatjuk. Ha kéx, akko igencsak föl kö kötni a gatyot az öxxes xélessáwu minidoboznak, h utolérje e törpe kwalitásait.
A kéx rendxer 2 dobozzal xámolwa is meg fog állni 40ropi alatt egy egyszerübb famunkáwal együtt.
milyen hangszoroval?
Soner Audio termékek
jó a Blog nyomasd a trpombitákat. Bárcsak én is magam lennék itthon.....
Soner Audio termékek
Gratula hozá
perverzió
egyedűl maradtam itthon és játszok... asszem újabb pontot adok a tőcséreknek. haladok ama irányba,amit gondoltam,hogy egy hifinek tudnia kellene de még kell supertweeter,azt érzem... és szerintem nem fér be a 18Hz a szobába(5.3m a hossza) nyitott erkélyajtóval ok,de ha bezárom betekeredik a hang és ha 30Hz-nél megvágom se tiszta még...
halfnote.hu
halfnote.hu
Soner Audio termékek
OFFTOPIC:
kicsit átkonfigoltam a szubomat az aktív váltójával... érdekes. mintha több lenne benne a "misztikum" (előzőleg asszem túl racionálisra állítottam. vagy csak gondoltam, hogy racionál... vagy csak felhúztam a redőnyt? )
OFFTOPIC:
vazz... kaptatok már légnyomást? a Hole(exKurtCobainné) CelebritySkin kislemezének végén van egy hang... mély(k*rva mély). pillanatra minden kikapcsolt nálam és kb fél percig nem hallottam rendesen. hirtelen betojtam... de jóóóó pedig nem hajtotam csak "11órán" (félhangerő alatt)
Gratula hozá
Soner Audio termékek
OFFTOPIC:
kicsit átkonfigoltam a szubomat az aktív váltójával... érdekes. mintha több lenne benne a "misztikum" (előzőleg asszem túl racionálisra állítottam. vagy csak gondoltam, hogy racionál... vagy csak felhúztam a redőnyt? )
OFFTOPIC:
vazz... kaptatok már légnyomást? a Hole(exKurtCobainné) CelebritySkin kislemezének végén van egy hang... mély(k*rva mély). pillanatra minden kikapcsolt nálam és kb fél percig nem hallottam rendesen. hirtelen betojtam... de jóóóó pedig nem hajtotam csak "11órán" (félhangerő alatt)
halfnote.hu
halfnote.hu
Soner Audio termékek
A kéx rendxer 2 dobozzal xámolwa is meg fog állni 40ropi alatt egy egyszerübb famunkáwal együtt.
lassan a gyártó fizet,hogy az övét hallgassuk de gratu hozzá! a rendszer a dobozt jelenti,vagy amp-ot is? mer akkor lassan kína is veszélyben van
OFFTOPIC:
halfnote.hu
halfnote.hu
Soner Audio termékek
-
Vendég
Soner Audio termékek
egyébként mai napig van egy DIY dobozom, a visaton tölcséres. még bigitől rámoltam el. És kapcsolódva bigi ama hozzászólásához,hogy senki nem hallózik közelről hangfalat... hát én ezek a mozira vanank kötve,de nem fértek el sehova. ahogy írja,kb 60fokra, előttem kb méterre, kifele kb 1,5méterre külön-külön, egymástól kb 3méterre és majdhogynem egymással szembe forgatva. tök jó sztereó tere van
Hamarosan lex honlapunk.
Azon pedig lex fenn DIY doboz. Hasonlo egyutas rendxer, mint a kis Wisaton FR8, de ez jowal érzékenyebb hangxorowal, több méllyel és sokkal nagyobbat xol mint az, hix ennek a hangxoromembránja +-3mm-t tud mozogni.
Mostanában hangolgatjuk. Ha kéx, akko igencsak föl kö kötni a gatyot az öxxes xélessáwu minidoboznak, h utolérje e törpe kwalitásait.
Soner Audio termékek
" kinyujtod a jobbkarod olyan 60 fokkal az egyenestöl jobbra, azt odarakod a jobb oldali dobozt. Ugyanezt balrol is eljáccod, azt lehet zenét hallgatni közeltérröl."
Bocs, de az már összesen 120 fok hallgatási szög...
Szerintem csak 30 fokot gondoltál...
az a sima szabáylos háromszög,ahol a kb 1méterrel előttem lévő doboz egymástól van kb 1.3méterre és nem lehet járkálni a szobába... így nem ugyanarról beszélünk akkor. nálam a két doboz 3méterre van egymástól, előttem kb 1,20-1,50-re. erősen beforgatva,majdnem szembe egymással. majdnem omni
halfnote.hu
halfnote.hu