Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Heed Audio termékek

revox
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 4563
Kapcsolat:

Heed Audio termékek

Hozzászólás Szerző: revox »

A cityseket meg majd idelinkelem.
Jaj csak azt ne!
Ezt a fórumot is szétbombázzák. (lásd rev)

engem nemtom miért emlegetsz citysnek. ez a legnyagobb ledegradálás számomra. semmi közöm hozzájuk,de régebben volt néhány okostojás,aki abból csinált sportot,hogy mást lejáratva próbált magának erényt kovácsolni. ezek ellen szóltam ott soxor, ennyi.
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu

Robotk@
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 1

Heed Audio termékek

Hozzászólás Szerző: Robotk@ »

én is örülnék minden témába vágó irásnak, sajnos mas forumokon feltesz az ember egy kerdest es rogton megtalaljak a kereskedok meg a vitatkozok:}
Itt is sajna. Láthatod....
És egyre gyakrabban...

Hypofx
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 0

Heed Audio termékek

Hozzászólás Szerző: Hypofx »

én is örülnék minden témába vágó irásnak, sajnos mas forumokon feltesz az ember egy kerdest es rogton megtalaljak a kereskedok meg a vitatkozok:}

Mathias
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 274

Heed Audio termékek

Hozzászólás Szerző: Mathias »

érdekes felvetés , bár nem tudom mennyi alapja van, arra gondolok, hogy pl egy jobb halozati kabel igaz nem az elmutol er el a gepig de valamit azert csak ér vagy mégse?
hát nem. Az, hogy egyesek hallanak valamit(tápkábelről beszélek) az csak azért van, mert tudatalatt hallani akarnak valamit. ( na jó itt pontatlan a megfogalmazás, mert biztos lehet olyan tápkábelt találni, ami valami pocsék vezető, és az rosszabb)Ha x embert leültetünk, és meghallgattatunk vele egy rendszert, és utána megmondjuk, hogy valamit kicserélünk egy drágábbra, akkor utána a többség a második rendszert fogja jobbnak hallani, ha hozzá sem érünk az eredeti rendszerhez akkor is. Ez legyen az én véleményem csak, nem kell elfogadni.

Viszont Vadászt megkérném, ha lesz majd ideje mondja el, hogy működik egy táp egy mai erősítőben, és akkor már nem is kell a hálózati kábelekről beszélnie.

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

Heed Audio termékek

.. de itt vagyok. nyitott vagyok. bárki,aki jobbat hoz a drótomtól, elfogdható áron,azonnal cserélem.
- csak ugy kerdezem, neked kondo tapkabel megy az energiaszolgaltato elosztohalozataig?
- vagy a hit a falon levo dugalj/netalantan hosszabitoba bedugott kabeltol ervenyes?

Tami!

próbáld ki... megtudod
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

Heed Audio termékek

jót lehett voolna olcsóbban,de az nem lett volna ennyire jó. és ez él a drótokra is...
Akkor Tőled is megkérdezem: ami neked "legjobb" rendszer az nekem is a legjobb rendszer lenne? Én nem mondanám azt, hogy szerintem egy másik kábellel nekem jobban tetszik? Vagy másképpen fogalmazva a mostani kábeled a mostani rendszeredhez egzakt a legjobb? Persze az árkategóriájában.

simon!

ez a neked,nekem, nekem teszik,neked tetszik dolog nem jó beszédtéma. vannak igenis objketíve job hifik és ez nem egyéni szubjektum elbírálás alapja. nyilván mindnekinek minden témában más és más tetsziuk,de ezt ezer dolog befoplyásolja. attól még vanak objíktíve jó csajok,jó autók,stb... attól,hogy minndekinek más a szimpi. nem olyan téma,ami előreviszi az egészet,csak afféle megakasztása a dolgonak és a szubjektum mögé való bújás.

de kérdésedre,szerintem neked is ezzel a dróttal tetszene a hifim,mert ez a drót tudta leghitelsebben reprodukálni ennyi pénzért a "zenét".
halfnote.hu

Hypofx
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Heed Audio termékek

.. de itt vagyok. nyitott vagyok. bárki,aki jobbat hoz a drótomtól, elfogdható áron,azonnal cserélem.
- csak ugy kerdezem, neked kondo tapkabel megy az energiaszolgaltato elosztohalozataig?
- vagy a hit a falon levo dugalj/netalantan hosszabitoba bedugott kabeltol ervenyes?

érdekes felvetés , bár nem tudom mennyi alapja van, arra gondolok, hogy pl egy jobb halozati kabel igaz nem az elmutol er el a gepig de valamit azert csak ér vagy mégse?

Mathias
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 274

Heed Audio termékek

Hozzászólás Szerző: Mathias »

A cityseket meg majd idelinkelem.
Jaj csak azt ne!
Ezt a fórumot is szétbombázzák. (lásd rev)

Rev téged meg nem értelek. Mi az, hogy megkéred vadászt ne térjen ki az ANre? Mindenki azt ír le amit akar(ne legyen már cenzúra), te is. Ha Vadász leírja, hogy annyi, meg ennyi volt a bemeneti impedanicia, akkor te is leírhatod, hogy nem, mert te ennyit meg annyit mértél, de ilyet, hogy szerinted az nem igaz, és ne írjon inkább róla. Nem is értem hogy gondoltad ezt?

Tami
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 3

Heed Audio termékek

Hozzászólás Szerző: Tami »

T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "

Vendég

Heed Audio termékek

Hozzászólás Szerző: Vendég »

jót lehett voolna olcsóbban,de az nem lett volna ennyire jó. és ez él a drótokra is...
Akkor Tőled is megkérdezem: ami neked "legjobb" rendszer az nekem is a legjobb rendszer lenne? Én nem mondanám azt, hogy szerintem egy másik kábellel nekem jobban tetszik? Vagy másképpen fogalmazva a mostani kábeled a mostani rendszeredhez egzakt a legjobb? Persze az árkategóriájában.

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

Heed Audio termékek

Mert Te még soha nem láttál olyan kábelt amit a nagy magazinok meg internetes portálok egyszer csak elkezdenek nyomatni, hatalmas kampánnyal és közben egy nagy nulla a kábel, csak azért lehet eladni mert jó a marketingje?

pjotr!

ilyen eset százszámmal van,nemcsak a kábel témakörben. más kérdés,ki mire tekint így. én nyugodt vagyok,mert számomra a dolgaim megmutatták már,hogy egyetlen fillér sem volt pénzkidobás és ez a léyneg. ellenben azt is tudom,hogy ettől olcsóbban ezt nem lehett volna megúszni. jót lehett voolna olcsóbban,de az nem lett volna ennyire jó. és ez él a drótokra is...
halfnote.hu

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

Heed Audio termékek

Ez olcsóbb is és remélem ugyanúgy 'élményt' nyújt mint egy jó kábel által okozotta döbbenet, hogy mit is tud rendszerem.

itt a gond az elméletekben. van egy tipikusan "olcsón-jót" rendszered. ha erről megkérdezel, én se ellenzem mevételüket,lévén már nekem is volt mind. gőzöd nincs,milyen potenciál van a rendszerben... pontosan ilyen rendszereket szoktam "reklámozni" a "second-hand piacról olcsón" témakörben,azzal a kitétellel,hogy kapjon egy homogén jó minőségű kábelrendszert. ez adott esetben lehet elérné a cuccod árát is,de hosszú távon megtérül a dolog. izolációról nem beszélve...

persze ez így is jó,mindaddig,míg ki nem próbálod,amiről beszélek...

halfnote.hu

pjotr
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 6

Heed Audio termékek

Hozzászólás Szerző: pjotr »

Pusztán útálom, amikor olcsó üzleti érdekből a farok csóválja a kutyát... 
van egy öteletem. gyártasd le pl a kondo ksl-t,ugyanzon minőség mellett,ugyanazzal a hanggal. én leszek az első,aki vesz belőle és terjeszteni fogom jóhírét...

Mert Te még soha nem láttál olyan kábelt amit a nagy magazinok meg internetes portálok egyszer csak elkezdenek nyomatni, hatalmas kampánnyal és közben egy nagy nulla a kábel, csak azért lehet eladni mert jó a marketingje?

Mozi: Mitsubishi HC-3000 Yamaha RVX-340 Popcorn A100 Pioneer 575 Panasonic DMR ES10 Wharfedale Pacific Evo 10, Wharfedale Pacific Evo Center, Wharfedale Diamond 9.0 Grunidg sub
Hifi: Cambridge 640C Popcorn + Pocket Dac Heed Luna & Canopus MKIII Sonus Faber Concertino Domus

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

Heed Audio termékek

Sajnos rossz hírem van. Egyrészt én a kábelek kapcsán nem fogok véleményezni. Leírom azokat az elektrotechnikai összefüggéseket, amelyeket ismerek és azt, hogy ezek milyen MÓDON befolyásolják egy készülék működését.További rossz hír, hogy a hálózati kábeleket egyáltalán nem fogom érinteni. Csak az IC és a hgfl. kábelek - általam ismert - fizikai hatásait elemezgetem majd.

ne értd félre,de ezt én is szivesen olvasom. de pl a hificitys írás az nagyon rosszul sikerült. ez a hifi rendszerek alapja. ezen túl,mit lehet még azonos paraméterű drótok közt hallani már egy teljesen másik téma.
végül ugyanúgy vannak azonos paraméterű erősítők is pl,mégis más a hangjuk de kapásból más pl egy ugyanzon adatokkal bíró elektroncső hangja is,mint a másiké. miért ne lenne más a dróté? (persze ez afféle költői kérdés. nincs értelme boncolgatni) de apró dolog,hogy pl egy kondi,egy elleneállás is egy drót,csak nem a megszokott huzal formájában. a kondik között van különbség,persze,hisz akkor nem lennének jobb és roszabb alkarészek. azonos elektrotechnikai adatokkal bíró táptrafók között van különbség? persze,hogy van. és ezek mind-mind drótok,ha nem is a szó szoros "huzal" értelmében. az egész hifi csak drótok kupaca és ezt az absztarkciót ha valaki képes leképezni,hamar rájön,hogy a drótokról(és egyéb hifiről) vajhmi kevés csak a mérhető paramétereik alapján beszélni.
halfnote.hu

Rag
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 17

Heed Audio termékek

Hozzászólás Szerző: Rag »

Milyen jó, hogy érdeklődtem a Zsolt féle kábelek felől

Szóval csak az ispirált, hogy mennyire foglalkozzak ezzel a rendszeremben, bár nekem végül is tetszik. Régebben (vagy 8-10évig) egy Qed lapos hangfalkábbel 'éltem' együtt, most pedig, hogy-hogy nem egy fonott Cat kábellel.
Az átjátszó egy Isoda hibrit volt és most is az.
Csakhogy mivel ez elmúlt pár hónapban a CD-erősítő csere volt, gondoltam foglalkozok ezzel is egy kicsit. 'Magasabb' szintre térve esetleg. Illetve egy phonohoz való kábel miatt is, ami még nincsen nekem.
Azért gondoltam, hogy itt is a speciális célra gyártott kábelek a jobbak, vagy mégsem? És cserélném a Cat-et.

Igazából nem ilyen ****dobálásra gondoltam, ezért inkább megyek és megkeresek egy CD-ét, amit nem tudtam megvenni a boltban, mert nem találták a polcon csak a számítógépben. Josuah Redman és McCoy Tyner egy lemezen.
Ez olcsóbb is és remélem ugyanúgy 'élményt' nyújt mint egy jó kábel által okozotta döbbenet, hogy mit is tud rendszerem.

Üdv
Rag

Szavazni pedig állampolgári kötelesség, off
Sztereó: Project turntable, Pioneer N-50, Pioneer PDS-901
Pointe Amplifica, vanDamme, Belden, Opera 2, Sytem Audio 1550
Mozi: CA Azur 551R + Sony KD-55XE9005

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

Heed Audio termékek

van egy öteletem. gyártasd le pl a kondo ksl-t,ugyanzon minőség mellett,ugyanazzal a hanggal. én leszek az első,aki vesz belőle és terjeszteni fogom jóhírét...

a jó kábel sose üzleti érdek,hanem van egy ára. ezt vagy elfogadja valaki,vagy nem és nem fizeti ki,de teóriákat gyártani,a helyett,hogy bárki megmutatná,ezt tényleg meg lehet csinálni fillérekből nem valami hihető bizonyíték(ne feledd,hogy én kipróbáltam mind a naim,mind a canopust és jó dróttal többet hozott). de itt vagyok. nyitott vagyok. bárki,aki jobbat hoz a drótomtól, elfogdható áron,azonnal cserélem. tényleg várom a drótokat... de ne jöjjön senki a viletel féle madzagokkal... cat7 meg a jóégtudja mivel. igazán jó drótokat várok,jó áron...

szerintem ez az üzleti érdek "duma" max arra jó,hogy azokban "együvétartozást" ébresszen,akik egyelőre nem hisznek a drótok "hangjában",lévén még nem sikerült megtapasztalniuk. ezért ez az egész csak elméleti síkon történő játszadozás és annak hisznek,akik hihetőbben érvel. ez marhaság. ezt játszák a politikusok választás előtt... én ebben nem kívánok részt venni ahogy szavazni se fogok elmenni
halfnote.hu

Hypofx
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Heed Audio termékek

Sajnos rossz hírem van. Egyrészt én a kábelek kapcsán nem fogok véleményezni. Leírom azokat az elektrotechnikai összefüggéseket, amelyeket ismerek és azt, hogy ezek milyen MÓDON befolyásolják egy készülék működését.További rossz hír, hogy a hálózati kábeleket egyáltalán nem fogom érinteni. Csak az IC és a hgfl. kábelek - általam ismert - fizikai hatásait elemezgetem majd.

kár, de igy se panaszkodunk majd szerintem, csak én örülök minden ilyen infónak (nem velemenyezesnek)
sajna a szakportalokon ezekbol van a legkevesebb:}}

Vendég

Heed Audio termékek

Érdekes vallás ez a hi-fi. Van olyan pap aki nem hisz Istenben.

huszti-zsolt
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 2863

Heed Audio termékek

Hozzászólás Szerző: huszti-zsolt »

Sajnos rossz hírem van. Egyrészt én a kábelek kapcsán nem fogok véleményezni. Leírom azokat az elektrotechnikai összefüggéseket, amelyeket ismerek és azt, hogy ezek milyen MÓDON befolyásolják egy készülék működését.
További rossz hír, hogy a hálózati kábeleket egyáltalán nem fogom érinteni. Csak az IC és a hgfl. kábelek - általam ismert - fizikai hatásait elemezgetem majd.

Hypofx
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Heed Audio termékek

Hali! Nekem egy kérésem lenne, abba a jovoben megjeleno irasodban a kabelekrol kiternel a halozati kabelekre meg szurokre??? Mert ezek erdekelnek engem nagyon mostanaban, mivel eddigi szereny hifis palyafutasom alatt en ezeknel hallottam igaz valtozast a hangképben, az mar szubjektiv hogy ez a valtozas pozitiv vagy negativ:}}

Szoval engem ez erdekelne egy szakember szemen keresztul

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

Heed Audio termékek

Rev! 

én tudom,hogy díjazod az AN-t. ez nem titok. az,hogy az a meishu mit mutatott,az fura. az 500kOhm elég érdekes adat. annak 100-nak kell lennie kb... phono-n 47-nek. állítsd be 100-ra

semmi gond,csak ne ezzel példálózz,ennyit kértem. írtad azt is,nem lehet ide mást beillszteni,stb... dehogynem. nemkevésbé ennek fordítottja,miszerint pl biginél a mark levinsonhoz is jól lehetett illeszteni a note CD-met. szal sok-sok kis apróság,ami nem valós. ezt fogják a sok-sok kis apró hifisták jól felnagyítani.

az meg,hogy mit befolyásol egy publikáció, nem érdekes(vagy mégis?). az az érdekes,felslegesen ne beszéljenek a dolgról valótlant,mert a magyar hifista így fogja azt momdani,amit eddig is szajkózik,hogy az AN csak saját rendszerében hoz valamit. fenéket... ez az eladásokat befolyásolja? fenéket,egyszerűen erkölcsi/hiúsági kérdés. másfelől megerősíti az embereket,hogy az aN nem jó irány,holott még szerinted is DE.

nem érdekes. hagyd az aN-t nyugodni és kész... persze ez kérés,bár amikor a cityn olvastam,kissé felhúzott. nem akartál rosszat írni,csak másképop jön le az olvasónak.

végezetül, a kutya farka mit sem ér,az adott szinten jó készülék nélkül, de a jó farok biza messze megmuttaja,amit a gatyamdzag csak sejtet.
halfnote.hu

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

Heed Audio termékek

Ki beszélt itt illesztett kábelekről ebben a topic-ban?
Illesztett készülékekről volt már szó, amibe Te szintén sikeresen belekötöttél.

Emlékszel? Elő- végfok kábelérzéketlensége.

Egyébként erről szól a hétvége óta a topic.

nem tudom miről beszétetek,lévén az utolsó pár hozzászólást láttam,ahol a kábelekről volt szó és Zsolt már beharangozta jövőbeni értekezését,ami minden esetben a készülékek kábelle való illeztéséről is szól és a drága kábelek semmirevalóságáról. többször írt már ezekről,több helyen és én csak beelőztem.
ezek melett elkerülendő,hogy ismét az audio note-al példálózzon,megkértem,kerülje a céget,lévén a cityn is valótlan dolgokat írt le róla.

nyilván nem egy hajóban evezünk,mert míg Ti jó irányban haladtok előre,nekem már az igazán nagyágyúk után kell visszanéznem(pl általam használt sokszázeszres -bőven millió feletti- kábelrendszer többévi veleélése után). másképp látok dolgokat és nem akarok semmit erőltetni,mert ide eljutni idő kell,de főleg saját megygőződés,amit egy internetes fórumon megszerezni nem lehet 2 mondat elolvasása után. Sőt,az ember gyakorlati tapasztalat hiányában,mindig hajlamosabb elfogadni azt a verziót, ami a zsebének kedvesebb.
halfnote.hu

huszti-zsolt
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 2863

Heed Audio termékek

Hozzászólás Szerző: huszti-zsolt »

Rev!

Ellentétben veled én sem nem egy honlapról, sem nem egyébb "fogadd el, mert így helyes" elvek mentén gyüjtöm az infóimat. Most speciel épp egy Meishut (jól írom?) volt szerencsém MEGMÉRNI. (Ha tudtam volna, hogy érvelnem kell, még a szériaszámát is felírtam volna, igaz eBayon vásárolt darab.) Én a CD bemenet 112 mV érzékenységét, 512 kOhm bemeneti impedanciáját azért szokványosnak nem nevezném.

Vass Andrássy Györggyel bármikor szívesen beszélek, hiszen vele SZAKMAI alapokon is meg tudunk beszélni bármit. Például annak idején ugye az ő általa megírt és H&T-ban publikált teljes AN Kit sort. (Biztos azokat is csak hallomásból és félinformációkból ismerem.. Érdekes egyébként, hogy a kitek SOKKAL korrektebbek, vagy ha tetszik, sokkal SZABVÁNYOSABBAK elektrotechnikailag. Ezért aztán persze tisztán AN rendszerben bizonyára kevésbé szerepelnek jól.)

S hogy Te mit hallassz? Épp úgy a Te magánügyed, mint bárkié, aki mást hall. Akár írok cikket, akkár nem. S ha írok, nem is téged meggyőzendő fogom megtenni. Nem hinném, hogy akár a magyar "kábel csinálók" - még kevésbé a neves kábelgyártók - iazért adnának el több vagy kevesebb drótot, mert én itt bármit közzé teszek. Ahogy templomba sem járnak többen vagy kevesebben attól, hogy néhány filozófus késői órán a TV-ben megvitatja Isten mibenlétét.

Egyébként pedig - szerencsére! - nem töltöm a fél életemet a kábelek ellen való küzdelemmel. Ha azzal tölteném, valószínűleg sehol sem tartanék. Csak ha már szóba került ez az, akkor megpróbálok érdemben választ adni. Lesz, aki egyetért, lesz aki nem. És ha SZAKMAILAG hülyeséget írok, akkor majd a SZAKEMBEREK elmondják a véleményüket, hogy hol hibáztam. Mondjuk pl. Vass Andrássy György.

Ja, és még egyet azért nem értek. Aki úgy jobban nyomon követi a munkásságomat, az érdekes módon tudja, hogy:
1. Az AN muzikalitását és rendszerszemléletét mindig is nagyra értékeltem.
2. Az általam hallott legjobb fél tucat rendszer egyike is épp AN volt.
3. Semmiféle rendszerszemléletnek nem vagyok az ellensége.

Vendég

Heed Audio termékek

node az audio note is ad 10ezerért ugyanúgy jól illesztett kábelt,mint 500ezerért (és ezek mérhető paraméterei nagyjából azonosak,nem a kapacitással trükköznek. egyszerűen az egyik jobban szól,mint a másik)
Ki beszélt itt illesztett kábelekről ebben a topic-ban?
Illesztett készülékekről volt már szó, amibe Te szintén sikeresen belekötöttél.

Emlékszel? Elő- végfok kábelérzéketlensége.

Egyébként erről szól a hétvége óta a topic.

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

Heed Audio termékek

...Lehet, hogy ez a jó rendszer ismérve, hogy olcsó dróttal jól szól?

Igen.

A jó rendszer ismérve az, hogy jól szól!

(Hogy drága drótokkal összemadzagoltan, vagy eleve illesztett komponensekkel és vasalózsinórral az mindegy. )

a jó rendszer gatyamadzaggal is sejteti,hogy van benne potenciál. így a hyelyes. Zsolt már fél életét a kábelek elleni harcnak szentelte és tök mindegy mit ír le,nekem pl volt naim-om,ahol elvileg minden fasza és nincs tovább csoda kábelekkel. nincs a fenét. egyszer vettük a fáradtságot és a naim által oly ügyesen egyedileg alkalmazott dugót átdrótoztuk. ugyanaz a jelenség,mint bárhol máshol. de kötöttem be canopusokat is heed előfokkal (ez nemtom mi volt,két fémtekerője és passzív asszem) a gatyamadzag ott is gatyamadzag maradt a Kondo KSL pedig Kondo KSL volt.

Zsolt!

olvastam értekezésedet a cityn az audio note-okról,valami kábeles topicban. 3mondatban legalább 4téves adat szerepelt. megkérnélek,hogy eme témában publikációidban került az audio note-ot,lévén teljesen valótlan dolgokat állítasz róla. pl a kiemelten magas bementi impedancia baromság. ugyanaz a 100kOhm,mint bármelyik másik csöves gyártó bementi impedanciája,de ekkorát használ pl a Mark Levinson is. nem annyira érdekes, lévén ha egy AN rendszer így szól jól,ez így van rendjén,de mindneki sepregessen a maga háza előtt,ha pedig valakit audio note "technika" érdekel,hívja fel Vass-Andrássy-t. persze értem,hogy a kábeltrükkük miatt írtad az egyedi illesztéseket(lévén az eltolt kimeneti és bementi impedanciát speckábelekkel illesztik le),node az audio note is ad 10ezerért ugyanúgy jól illesztett kábelt,mint 500ezerért (és ezek mérhető paraméterei nagyjából azonosak,nem a kapacitással trükköznek. egyszerűen az egyik jobban szól,mint a másik)

ettől függtelenül láttam én is olyan marha drága drótot,ahol szerintem az egész humbuk,szal nem éri a pénzt. ettől láttam olyat is,amire ha bármilyen rednszert ráültetek,az mindig pozitívan jön ki a buliból. és tökmindegy mit,nem ajdijónótot.
halfnote.hu

Válasz küldése

Vissza: “Hifi gyártók”