Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Heed Audio termékek

revox
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 4573
Kapcsolat:

Heed Audio termékek

Hozzászólás Szerző: revox »

- innentol csak hit kerdese az egesz..
nyilván,míg nem próbálod ki,hiszed amit hiszel... tényleg csak hit kérdése így. ez lenne az a fene nagy emelkedett topic? mindneki beszél,de nem próbál? most ez nem baklatás,de ez a kényszerítő logikázás bevonva a fizikatudományunkat nem valami sok előrelépés a témában...

persze nem érdekes annyira. én nem fogok kölcsönadni kábelt... de egyszer majd eljön a "hűha effektus" várd ki...
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

Heed Audio termékek

De szeretném, ha nem esne ez a fórum (is) áldozatául egy esetleges moderálásnak, szeretném, ha az eddigi jó hangvétel megmaradna és szeretném ha a továbbiakban is ÉRDEMI kommunikáció folyna. Én a magam részéről továbbra sem fogok ódazengedezésbe kezdeni, sőt vitába sem bonyolódnék arról, hogy szerinted a Heed termékek nagyon szarul szólnak. Szíved joga ilyennek hallani, s tán egyedül sem leszel vele, csak nagyon unalmas lesz a többieknek minden második beírásban ezt olvasni. Sokkal IZLÉSESEBB volna, ha egy AN topic égisze alatt kommunikálnál az AN érdeklődőkkel és válaszolnál a feltett kérdéseikre.

ez a probléma! egyszerűen most vagy nem érted,vagy nem akarod érteni,miről beszélek. ki beszél itt AN-ről? kit érdekel? ez nem az AN-ről szól,hanme Rólad. Rólad és ama elméleted szerint,hogy a "drága drót" mind átbaszás. Ez az átbaszás,amivel átbaszod az embereket. persze elképzelhető,hoyg ezt Te tényleg így hallod és e miatt is nem kötekedek veled,csak jelzem másnak,hogy igenis van hangja a drótoknak,még a Heed termékek esetében is. és nem lehet megfordítani azt a dolgot,hogy gatyamdzag megver egy jó kábelt.

ízléstelen? mi? az,hogy általad emberekbe súlykolt dolgokat megkérdőjelezek? ez hol demokrácia? szerintem kábelekről alkotott véleményed nem fedi a valóságot és ennek elvileg hangot adhatok. miért ücsörögnének az emberek abban a tudat(lanság)ban,hogy a jó kábelre nincs szükség? erről beszélj,ne a ízléstelenségről,mert az max a paranoiának tudható be. a "heed-szar" gondolatod is. én sehova nem írtam. főleg nem személyeskedtem,csak kábelekről beszéltem.

mellesleg humorérzéked sincs,lévén poén volt,hogy mint kereskedő írogatsz ide de ugye akinek humorérzéke sincs... persze visszaadom a topicsot,nem célom baklatni. de figyelek a kábeles hülyeségeidre és bárhol előhozakodsz vele,én ott leszek és felemlegetem a Canopus esetét a "drága kábel"-el. esetleg próbáld ki,hátha...

azt tudnám,miért fájt annyira a "vadász sokat ír ide" poénom,hogy íly erőss személyeskedésbe mentél át... uralkodni,uralkodni

ez,meg a senki alfonzos sztori... már-már kezdem ezt az egész vadász dolgot teljesen komolytalannak gondolni. mellé még hificity aláírva,kész...
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu

Tami
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 3

Heed Audio termékek

Hozzászólás Szerző: Tami »

.. de itt vagyok. nyitott vagyok. bárki,aki jobbat hoz a drótomtól, elfogdható áron,azonnal cserélem. - csak ugy kerdezem, neked kondo tapkabel megy az energiaszolgaltato elosztohalozataig? - vagy a hit a falon levo dugalj/netalantan hosszabitoba bedugott kabeltol ervenyes?
próbáld ki... megtudod
- innentol csak hit kerdese az egesz..
T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "

huszti-zsolt
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 2883

Heed Audio termékek

Hozzászólás Szerző: huszti-zsolt »

nah csak azért h továbblendítsem a témát:maradnék a külső táp kérdésénél mert még mindig vannak fehér foltok. a kérdést leginkább vadásznak szegezném mert azt hiszem ő a legkompetensebb a témában, de természetesen bárkinek a reakciójára nyitott vagyok. szóval aza kérdés h az én obelisk 2-esemhez (ion system) érdemes-e külső tápot fabrikáltatni, mennyit dobna a zenei élményen és anyagiak terén mit jelentene a dolog?

bocs vadász tudom h már hülyétkapsz ettől, de kíváncsi vagyok...

A néhai Ion System Obelisknél a külső táp megoldás más elképzelés szerint történt, mint a mai Obelisknél. Ott az Obelisk 3 külső tápos megoldása volt a 3X/X-PAK1. Ugyanakkor a 3-ast átalakítani nem volt egyszerű, mert a belsejéből ki kellett szedni a trafót, és a helyére beaplikálni a két nagy puffer kondit, hátlapot is kellett cseréni, stb. És külső táp az mindezek után egy trafó volt.
A 2-es Obelisk nem "dual-mono" konfiguráció mint a 3-as és a 3X, egy tápról megy. Ezért hasonlóan a mai Obeliskhez - azt lehet vele csinálni, hogy a belső tápot benne hagyni az előfoknak, a végfok tápnak pedig egy csatlakozót készíteni a hátlapra (nem könnyű, mert nincs sok hely, de lehet) és egy dual-mono külső tápot készíteni. Megoldható relatív egyszerűen, mivel a végfok panel önálló és kábelekkel csatlakozik a táp+előfok panelhez.
Az eredmény hasonlatos a mai Obelisk külső tápjának "upgrade"-jéhez. (Azt hiszem erről blaki is tud már némi tapasztalattal szolgálni.)
Szóval szerintem érdemes, mert relatív alacsony költséggel azért igen jelentős továbblépést lehet elérni. A teljesítményt viszont - ellentétben a mai Obeliskkel - nem ilelnék jelentősen megnövelni, mivel az Obelisk 2 hűtése korlátozott.

Mathias
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 274

Heed Audio termékek

Hozzászólás Szerző: Mathias »

de vadász azt hirdeti,hogy a drága kábel átbaszás és lehúzás(és nem tesz kivételt).
Már értem mi a bajod.

Nem tudsz olvasni.

Ilyet soha nem mondott. (és mégmielőtt megkérdeznéd, azt mondta, hogy egyesek, elrontják az olcsó kábelt, hogy a vevő halljon különbséget a drágább javára)
De tényleg hagyjuk és nyiss egy topicot!.

kaltenpeti
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 22

Heed Audio termékek

Hozzászólás Szerző: kaltenpeti »

illendő lezárni a "heed termékek vs. revox" pátbeszéd panelt

Csatlakozom Vadász úrhoz

Hétvégén volt egy kis időm, és végigolvastam a topicot (pár órát azért igénybe vett , de megérte) az elejétől a végéig, csak az OFF-okat hagytam ki .
Sok-sok információval lettem gzdagabb. Ezt köszönöm Nektek, és Huszti Zsoltnak. Miden tiszteletem a Tiétek, és persze Zsolt úré. Zsolt úr nem írt sokszor, da ha írt azt nagyon részletesen (nem 2,de se nem 5 sorban ) lényegesen és nagyom komolyan írta.

krleonard
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 3

Heed Audio termékek

Hozzászólás Szerző: krleonard »

nah csak azért h továbblendítsem a témát:
maradnék a külső táp kérdésénél mert még mindig vannak fehér foltok. a kérdést leginkább vadásznak szegezném mert azt hiszem ő a legkompetensebb a témában, de természetesen bárkinek a reakciójára nyitott vagyok. szóval aza kérdés h az én obelisk 2-esemhez (ion system) érdemes-e külső tápot fabrikáltatni, mennyit dobna a zenei élményen és anyagiak terén mit jelentene a dolog?

bocs vadász tudom h már hülyétkapsz ettől, de kíváncsi vagyok...

huszti-zsolt
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 2883

Heed Audio termékek

Hozzászólás Szerző: huszti-zsolt »

én is örülnék minden témába vágó irásnak, sajnos mas forumokon feltesz az ember egy kerdest es rogton megtalaljak a kereskedok meg a vitatkozok:}
Itt is sajna. Láthatod....
És egyre gyakrabban...

hát igen, Huszti Zsolt elég gyakran ír ide is

Tudod rev, ide engem meghívtak! Nem is tudtam annak előtte e fórum létezéséről. És eddig igen jó hangulatban eldiskuráltunk.
Érdekes módon 2 dolog, a "kábeltéma" (tényleg kell ez nekem??? ) és - sajnos nem kerülhetem meg a személyeskedést - a te megjelenésed (ami csak e topicon új, ahogy látom) az elmúlt két nap igen jelentősen szétzilálta ezt az eleddig egészen üdítő oldalt.
Namost igen-igen szomorú lennék, ha egy esetleges moderálás - például az indexhez hasonlóan - eltüntetne olyan beírásokat, amelyek azért nem voltak teljesen haszontalanok. Ráadásul itt tényleg a Heed termékekről volt eddig szó, ahol én - megintcsak ellentétben veled - követtem azt a "szabályt" - ez inkább csak egyfajta etikai mérce a saját magam számára - hogy ÉRDEMBEN nyilatkozom, és nem olcsó és elfogult zengedezésbe kezdek a termékeimről. Nekem elég annyi, hogy a termékeim vannak. Ezzel épp eléggé képviselik az én véleményemet magukról.
Hogy ki elfogult, ki frusztrált és ki mit gondol üzleti érdeknek vagy sem, azt nem az én hatásköröm eldönteni. Felnőtt emberek olvassák ezeket az oldalakat is, majd ők eldöntik. De azért azt engedd meg, hogy elmondjam - mert nagyon kikívánkozik már belőlem - hogy amit te itt most csinálsz, arra van egy nagyon találó magyar kifejezésünk. IZLÉSTELEN. És véleményem szerint - nagyon csodálkoznék ha nem így volna, de mivel személyesen is volt szerencsém erről beszélni vele ezért még csak kétségeim sincsenek - István nem ebben a hangvételben és nem ebben a formában tálalja azt, amit kínál.
Nem tisztem eldönteni, hogy egy adott terméknek, adott képviseletnek vagy egy adott személy előmenetelének mennyit árt vagy használ az a "stílus" - vagy inkább Kertész után szabadon "stílustalanság" - ami itt is megjelent a részedről.

De szeretném, ha nem esne ez a fórum (is) áldozatául egy esetleges moderálásnak, szeretném, ha az eddigi jó hangvétel megmaradna és szeretném ha a továbbiakban is ÉRDEMI kommunikáció folyna. Én a magam részéről továbbra sem fogok ódazengedezésbe kezdeni, sőt vitába sem bonyolódnék arról, hogy szerinted a Heed termékek nagyon szarul szólnak. Szíved joga ilyennek hallani, s tán egyedül sem leszel vele, csak nagyon unalmas lesz a többieknek minden második beírásban ezt olvasni. Sokkal IZLÉSESEBB volna, ha egy AN topic égisze alatt kommunikálnál az AN érdeklődőkkel és válaszolnál a feltett kérdéseikre. Ja, szvsz. persze.

U.i.: Ezzel azt hiszem, illendő lezárni a "heed termékek vs. revox" pátbeszéd panelt. Tartalma sajnos konvergál a 0-hoz, és egy csomó időt elvitt, de azért mindent szó nélkül sem hagy az ember. Akár kábel, akár Heed ügyben pedig majd akkor válaszolok, ha érdemi kérdést kapok.

Cheers

merida
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 212

Heed Audio termékek

Hozzászólás Szerző: merida »

A cityseket meg majd idelinkelem.
Jaj csak azt ne!
Ezt a fórumot is szétbombázzák. (lásd rev)

engem nemtom miért emlegetsz citysnek. ez a legnyagobb ledegradálás számomra. semmi közöm hozzájuk,de régebben volt néhány okostojás,aki abból csinált sportot,hogy mást lejáratva próbált magának erényt kovácsolni. ezek ellen szóltam ott soxor, ennyi.

Ne haragudj,de te most mit csinálsz?
Silent Angel Bremen - Heed Obelisk DA - Heed Obelisk Pro - Heed StandArt 2/2

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

Heed Audio termékek

Félreértessz. Nem azt mondtam, hogy nem lesz hallható a kábelcsere. Hanem a jelentősége kisebb lesz. Nem ugyanaz a két dolog.

Üdv: DDL

de vadász azt hirdeti,hogy a drága kábel átbaszás és lehúzás(és nem tesz kivételt). szerintem nem...

no léptem haza...
halfnote.hu

DDL
♥︎ R.I.P. ♥︎
Értékelés: 11

Heed Audio termékek

Hozzászólás Szerző: DDL »

Azért azt el kellene foganod Vadásztól, hogy ha egy elektronikai lánc jól van megtervezve akkor impedanciák szintjén is akkor bezony a kábeleknek sokkal kisebb a jelentősége. Na most az AN, Audio Innovations  cuccok ilyen szempontból messze nem tökéletesek. Sőt átlagon aluliak. Ezért lényegesebb ezen rendszerek kábelezés milyensége. És bezony az is igaz, hogy az AN elektronikák (elsődorban) nem vírítanak más rendszerekben. Pont eme impedancia mizériak miatt...

DDL!

mégis bárhova betéve,nem domborít rosszabbul,mint más azonos árú gép. nyilván saját rendszerében érzi legjobban magát,ez fix (és valahogy így igaz ez a problémakör,nem csak az egyik fele).
és ahogy ezidáig kétszer leírtam, vadász előfoka és Canopus erősítője is profitált jócskán a kondo kábelből. ez azért szemétség,mert kettőscsel vagy nem jól illesztett az elő-végfoka,vagy a drótok ott is számítanak

egyébként elnézve,mindenki méregdrága kábelekt használ. most mindegy milyet. minden garázsban van értelme a drága kábelnek, ott is,ahol semminemű "félreillesztés" nincs. most vagy mindenki hülye ezen a világon és csak vadász ismeri az igazságot,vagy urambocsá tényleg vannak jó és jobb kébelek. Te ismersz régről(még hifipisy se volt). tudod jól,hogy én is az a típus vagyok,aki mindig szerette volna a dolgok olcsóbb végét megfogni. nyilván arra törekedtem mindig,hogy jól járjak,főleg a zsebemmel. amit nem tennék magamnak,sose javallanám másnak...

igyál sört,fáradok mára...

Félreértessz. Nem azt mondtam, hogy nem lesz hallható a kábelcsere. Hanem a jelentősége kisebb lesz. Nem ugyanaz a két dolog.

Analóg:

Technics SL-151MKII/Dynavector Karat Rubi RS-23MKII/Ortofon MCA-76/maszek csöves RIAA Lp játszó

Digitális:

Blaupunt CP-2990 cd játszó

Pioneer N50A hálózati zene

Cayin MT-35 erősítő.

ProAc Response 2.5 hangdoboz.

Ortofon AC3800, Arzahel, Straight Wire Rhapsody-S, Kimber 8TC, AN-L (hálózati) kábelek. maszek készülékállvány.

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

Heed Audio termékek

(minden él nélkül mondom ezt Revi! nem kell megsértődni).
én megsértődni?

a profik nyugalma...

persze nem P1 az isten. attól jobb megoldás egy 60W moth,adott esetben. azért a triódák más tészta...
halfnote.hu

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

Heed Audio termékek

Azért azt el kellene foganod Vadásztól, hogy ha egy elektronikai lánc jól van megtervezve akkor impedanciák szintjén is akkor bezony a kábeleknek sokkal kisebb a jelentősége. Na most az AN, Audio Innovations cuccok ilyen szempontból messze nem tökéletesek. Sőt átlagon aluliak. Ezért lényegesebb ezen rendszerek kábelezés milyensége. És bezony az is igaz, hogy az AN elektronikák (elsődorban) nem vírítanak más rendszerekben. Pont eme impedancia mizériak miatt...

DDL!

mégis bárhova betéve,nem domborít rosszabbul,mint más azonos árú gép. nyilván saját rendszerében érzi legjobban magát,ez fix (és valahogy így igaz ez a problémakör,nem csak az egyik fele).
és ahogy ezidáig kétszer leírtam, vadász előfoka és Canopus erősítője is profitált jócskán a kondo kábelből. ez azért szemétség,mert kettőscsel vagy nem jól illesztett az elő-végfoka,vagy a drótok ott is számítanak

egyébként elnézve,mindenki méregdrága kábelekt használ. most mindegy milyet. minden garázsban van értelme a drága kábelnek, ott is,ahol semminemű "félreillesztés" nincs. most vagy mindenki hülye ezen a világon és csak vadász ismeri az igazságot,vagy urambocsá tényleg vannak jó és jobb kébelek. Te ismersz régről(még hifipisy se volt). tudod jól,hogy én is az a típus vagyok,aki mindig szerette volna a dolgok olcsóbb végét megfogni. nyilván arra törekedtem mindig,hogy jól járjak,főleg a zsebemmel. amit nem tennék magamnak,sose javallanám másnak...

igyál sört,fáradok mára...
halfnote.hu

DDL
♥︎ R.I.P. ♥︎

Heed Audio termékek

Az ő hozzászólásai igen hasznosak.

nyilván annak igen,aki önigazolást keres,pl arra,miért nem vesz drága kábelt...

Én inkább úgy érzem hogy önigazolást itt csak te keresel mégpedig hogy mért vettél baszom drága kábeleket , mert hogy ez majd minden hozzászólásodban benne van az AN + KSL drót a legjobb szösszenetekkel együtt az is biztos. Vadászt meg nem értem mért támadod, kérdeztek tőle valamit amire ő adott egy választ amit el lehet fogadni meg nem is, de mindettől függetlenül nem biggyeszti bele minden mondanivalójába hogy minden drága kábel szar és hogy vegyen mindenki Heed terméket....

Felesleges fárasztani magatokat. Ilyen egy tipikus elvakult márka fan (minden él nélkül mondom ezt Revi! nem kell megsértődni). És még nem találkoztatok a nagyfőnökkel.

Analóg:

Technics SL-151MKII/Dynavector Karat Rubi RS-23MKII/Ortofon MCA-76/maszek csöves RIAA Lp játszó

Digitális:

Cayin MT-35 erősítő.

Ortofon AC3800, Arzahel, Straight Wire Rhapsody-S, Kimber 8TC, AN-L (hálózati) kábelek. maszek készülékállvány.

blaki
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 0

Heed Audio termékek

Hozzászólás Szerző: blaki »

Én inkább úgy érzem hogy önigazolást itt csak te keresel mégpedig hogy mért vettél baszom drága kábeleket , mert hogy ez majd minden hozzászólásodban benne van az AN + KSL drót a legjobb szösszenetekkel együtt az is biztos. Vadászt meg nem értem mért támadod, kérdeztek tőle valamit amire ő adott egy választ amit el lehet fogadni meg nem is, de mindettől függetlenül nem biggyeszti bele minden mondanivalójába hogy minden drága kábel szar és hogy vegyen mindenki Heed terméket....
A400, Dactilus, 575A, M12.2

DDL
♥︎ R.I.P. ♥︎

Heed Audio termékek

Összetalálkoztál az AN remek szerelési minőségével. Hivatalosan a nagyszintű bemeneteken 100k-s poti van. Aztán ez van amikor 200k-s és van amikor 500k-s Az érzékenység az kb. a helyén van.

meg a sufnituninggal. került már hozzánk 10kilós potival is előfok (gondolom tranyóshoz lőtték be. persze eladó egy szót nem szólt róla. valsz nem is tudta és ez a rosszabb eset)

Ja bocs én nem erre gondoltam. Gyári frissen kibontott erősítőkben, kitekben tapasztaltam saját szememmel. Az én saját zsír új 2db P1-esemben is annó különbözött a poti. És nem csak az értéke...

Analóg:

Digitális:

Cayin MT-35 erősítő.

Robotk@
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 1

Heed Audio termékek

Hozzászólás Szerző: Robotk@ »

Akkor, hogy értsd:

Gondoltam itt arra, hogy szakmai oldalról kaphattunk választ a single-amp, bi-amp közötti különbségre, miértre, szakszerű megfogalmazásban. (Gyártótól és terméktől függetlenül!!)

És ez csak egy példa.

Egyébként meg ez a Heed Audio termékek topikja, úgyhogy ideje lenne átvonulni a témával a hangfalkábeles témába, szvsz.

OFFTOPIC:

Revox: 
Szvsz, Te meg nyiss egy témát az AN-nek, meg a Kondonak ha akarsz, legalább tudom, mit NEM kell olvasnom.
Megtanulhatta itt már mindenki, hogy nincs az a szar rendszer amit egy kis KSL-el ne lehetne kurv@ra feldobni...
Ha mégse megy, nincs más venni kell egy AN hangfalat oszt jóccakát.

Na majd visszanézek ide, ha újra a Heed Audio termékeiről lesz szó...

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

Heed Audio termékek

halfnote.hu

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

Heed Audio termékek

Összetalálkoztál az AN remek szerelési minőségével. Hivatalosan a nagyszintű bemeneteken 100k-s poti van. Aztán ez van amikor 200k-s és van amikor 500k-s Az érzékenység az kb. a helyén van.

meg a sufnituninggal. került már hozzánk 10kilós potival is előfok (gondolom tranyóshoz lőtték be. persze eladó egy szót nem szólt róla. valsz nem is tudta és ez a rosszabb eset)
halfnote.hu

DDL
♥︎ R.I.P. ♥︎

Heed Audio termékek

Pusztán útálom, amikor olcsó üzleti érdekből a farok csóválja a kutyát... 
van egy öteletem. gyártasd le pl a kondo ksl-t,ugyanzon minőség mellett,ugyanazzal a hanggal. én leszek az első,aki vesz belőle és terjeszteni fogom jóhírét...

a jó kábel sose üzleti érdek,hanem van egy ára. ezt vagy elfogadja valaki,vagy nem és nem fizeti ki,de teóriákat gyártani,a helyett,hogy bárki megmutatná,ezt tényleg meg lehet csinálni fillérekből nem valami hihető bizonyíték(ne feledd,hogy én kipróbáltam mind a naim,mind a canopust és jó dróttal többet hozott). de itt vagyok. nyitott vagyok. bárki,aki jobbat hoz a drótomtól, elfogdható áron,azonnal cserélem. tényleg várom a drótokat... de ne jöjjön senki a viletel féle madzagokkal... cat7 meg a jóégtudja mivel. igazán jó drótokat várok,jó áron...

szerintem ez az üzleti érdek "duma" max arra jó,hogy azokban "együvétartozást" ébresszen,akik egyelőre nem hisznek a drótok "hangjában",lévén még nem sikerült megtapasztalniuk. ezért ez az egész csak elméleti síkon történő játszadozás és annak hisznek,akik hihetőbben érvel. ez marhaság. ezt játszák a politikusok választás előtt... én ebben nem kívánok részt venni ahogy szavazni se fogok elmenni

ReVox!

Azért azt el kellene foganod Vadásztól, hogy ha egy elektronikai lánc jól van megtervezve akkor impedanciák szintjén is akkor bezony a kábeleknek sokkal kisebb a jelentősége. Na most az AN, Audio Innovations cuccok ilyen szempontból messze nem tökéletesek. Sőt átlagon aluliak. Ezért lényegesebb ezen rendszerek kábelezés milyensége. És bezony az is igaz, hogy az AN elektronikák (elsődorban) nem vírítanak más rendszerekben. Pont eme impedancia mizériak miatt...

Analóg:

Digitális:

Cayin MT-35 erősítő.

Robotk@
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 1

Heed Audio termékek

Hozzászólás Szerző: Robotk@ »

én is örülnék minden témába vágó irásnak, sajnos mas forumokon feltesz az ember egy kerdest es rogton megtalaljak a kereskedok meg a vitatkozok:}
És egyre gyakrabban...

Nem vadászra gondoltam.

De szerintem értetted Te, nem hiába a smiley.
Nekem megvallom kicsit unalmas már mindenhol az AN, KSL istenítését olvasni....
Csodálkozok, hogy Te nem unod ennyiszer leírni.

Persze lehet csak rossz napom van.

Mathias
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 274

Heed Audio termékek

Hozzászólás Szerző: Mathias »

A cityseket meg majd idelinkelem.
Jaj csak azt ne!
Ezt a fórumot is szétbombázzák. (lásd rev)

engem nemtom miért emlegetsz citysnek. ez a legnyagobb ledegradálás számomra. semmi közöm hozzájuk,de régebben volt néhány okostojás,aki abból csinált sportot,hogy mást lejáratva próbált magának erényt kovácsolni. ezek ellen szóltam ott soxor, ennyi.

Akkor bocs. Egy-két éve olvastam utóljára city-t és valahogy rémlettél onnan, de akkor tévedtem bocs.

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

Heed Audio termékek

És egyre gyakrabban...

halfnote.hu

DDL
♥︎ R.I.P. ♥︎

Heed Audio termékek

Most speciel épp egy Meishut (jól írom?) volt szerencsém MEGMÉRNI. (Ha tudtam volna, hogy érvelnem kell, még a szériaszámát is felírtam volna, igaz eBayon vásárolt darab.) Én a CD bemenet 112 mV érzékenységét, 512 kOhm bemeneti impedanciáját azért szokványosnak nem nevezném.

Összetalálkoztál az AN remek szerelési minőségével. Hivatalosan a nagyszintű bemeneteken 100k-s poti van. Aztán ez van amikor 200k-s és van amikor 500k-s
Az érzékenység az kb. a helyén van.

Analóg:

Digitális:

Cayin MT-35 erősítő.

pjotr
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 6

Heed Audio termékek

Hozzászólás Szerző: pjotr »

pjotr! 
ilyen eset százszámmal van,nemcsak a kábel témakörben. más kérdés,ki mire tekint így. én nyugodt vagyok,mert számomra a dolgaim megmutatták már,hogy egyetlen fillér sem volt pénzkidobás és ez a léyneg. ellenben azt is tudom,hogy ettől olcsóbban ezt nem lehett volna megúszni. jót lehett voolna olcsóbban,de az nem lett volna ennyire jó. és ez él a drótokra is...

Akkor nagyon szerencsés vagy mert nagyon könnyen bele lehet futni egy szakmai oldal által nyopmatott kábelba, erősítőbe, vagy egyszeer csak felcsap a csordaszellem és máris veszik a terméket mint a cukrot, szóval vagy nagyon szerencsés vagy, hogy nem találkoztál szeélyesen ilyennel vagy nagyon-nagyon körültekintő, hogy soha nem adtál pénzt olyanra mi nem jött be.

Mozi: Mitsubishi HC-3000 Yamaha RVX-340 Popcorn A100 Pioneer 575 Panasonic DMR ES10 Wharfedale Pacific Evo 10, Wharfedale Pacific Evo Center, Wharfedale Diamond 9.0 Grunidg sub
Hifi: Cambridge 640C Popcorn + Pocket Dac Heed Luna & Canopus MKIII Sonus Faber Concertino Domus

Válasz küldése

Vissza: “Hifi gyártók”