Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Heed Audio termékek

tsc
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 15

Heed Audio termékek

Hozzászólás Szerző: tsc »

Holnaptól Bristol, nekem ez az év rendezvénye. Aztán a jövő héttől más is belefér már! 
Bemutatkozik a C/M 100? :-)

Meg majd az Obelisk elképeszti a külföldi népet jól.

Hajrá Magyarország!

rudulf
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 47

Heed Audio termékek

Hozzászólás Szerző: rudulf »

A canopus-oknak van egy kis alapbúgása de csak közelről hallható.
Nekem bi-amp-ba vannak a canopusok(+ luna ugye). És nem hallok búgást. Ha odateszem(1cm) a fülem a magassugárzóhoz, akkor hallani kis sistergést, de a mélynél semmi. Gondolom ez bőven normális így.

Apropó, ha már írok ide. Vadász hogy áll a kábeles irásod, vagy a cikk beszkennelése? De félre ne értsd nem akarlak sürgetni.

Az elmúlt hetekben legkisebb gondom is nagyobb volt... De tudom, ez nem szimpatikus mentség. Holnaptól Bristol, nekem ez az év rendezvénye. Aztán a jövő héttől más is belefér már!

Bemutatkozik a C/M 100? :-)
ROKSANXerxes/ORIGINLiveSilver/ORTOFONHMC30,AUDIOMECAMephisto1/SONERAUDIONagyDAC,Előfok,Végfok,SL1Hangfal,DACKábel/SFElectaAmateur2/DEVIALETExpert250PRO,MELLORNStream/HIGHWIRE1100/HTMagicésMagicTweeter/HTMagic,AC10ésJPSDigitalAC/AUDIOQUESTDiamond,Vodka,Pearl

Vendég

Heed Audio termékek

Hozzászólás Szerző: Vendég »

A búgáshogy annyit, hogy nekem anno volt egy erősítőm, aminek a közvetlen tetejére raktam a CD-játszót.Namost a két trafó vmi olyan szinten gerjedt össze, hogy tisztán lehetett hallani a búgást fülelés nélkül. Tehát nézd meg, esetleg nem-e hasonló gond van nálad, nincs-e valamelyik készülék túl közel a másikhoz. Nem valószínű hogy ez a hiba, de egy próbát megér sztem.

Mathias
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 274

Heed Audio termékek

Hozzászólás Szerző: Mathias »

Az elmúlt hetekben legkisebb gondom is nagyobb volt... De tudom, ez nem szimpatikus mentség. Holnaptól Bristol, nekem ez az év rendezvénye. Aztán a jövő héttől más is belefér már!
Ok, ráér. Nehogy túl elől legyen ez a téma a prioritási listádon, majd ha tényleg van időd. Bi-ampot is megvártuk, ezt is meg fogjuk.

huszti-zsolt
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 2919

Heed Audio termékek

Hozzászólás Szerző: huszti-zsolt »

Nekem bi-amp-ba vannak a canopusok(+ luna ugye). És nem hallok búgást. Ha odateszem(1cm) a fülem a magassugárzóhoz, akkor hallani kis sistergést, de a mélynél semmi. Gondolom ez bőven normális így.

Apropó, ha már írok ide. Vadász hogy áll a kábeles irásod, vagy a cikk beszkennelése? De félre ne értsd nem akarlak sürgetni.

phazer
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 4

Heed Audio termékek

Hozzászólás Szerző: phazer »

Nah lehúztam a cd-t vele együtt a azt a gagyit. Tompult a búgás de azért annál nagyobb mint amiről matthias mesélt. de igy azért nem zavaró nah küzdök még vele aztán jelentek. Alakulóban van
Under Construction

huszti-zsolt
Törzsvendég
Törzsvendég

Heed Audio termékek

Igen, így normális!

Mathias
V.I.P.
V.I.P.

Heed Audio termékek

phazer
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Heed Audio termékek

Köszönöm a gyors segítséget. Próbálkozom aztán irom mi fejlemény
Csak a cd van a lunán majd gyakorlok aztán megírom mizujs
Előre is köszönöm! Üdv Phazer
Under Construction

huszti-zsolt
Törzsvendég
Törzsvendég

Heed Audio termékek

Mitől lehet az hogy amikor bekapcsolom a canopusokat meg a lunát akkor a hangfalakból búgás hallható. Zenehallgatást ugyan nem zavarja (engem igen) de ha nem megy a zene hallható ez a zaj. Jelzem az előfok és a végfok audiolink kábellel van összekötve viszont a cd és az előfok gagyival. (egy 5m-es kommersz rca )
Érdekes jelenség - elvben nem szabadna egy árnyékolatlan vezetéktől ilyennek lennie - mindazonáltal nem a DAC-előfok közé kellene tenni a hosszú kábelt, hanem az előfok-végfok közé.

Vendég

Heed Audio termékek

Azt nézd meg esetleg, h merre megy a hosszú IC. Összeszedheti a zajt antennakábelből vagy konnektor közelében is.

tsc
Beköltözött
Beköltözött

Heed Audio termékek

Kérdések:

- a cd -n kívül van -e még más is a Lunára dugva? (pl, tv, vagy olyasmi ami a tv-re is van kötve, pl dvd játékos)

- a cd és a luna-canopus ugyanazon fali dugalj(ból jövő elosztóba) vannak dugva?

- ha kihúzod a lunából a rádugott cuccokat, akkor is búg?

phazer
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Heed Audio termékek

Hallgasd meg, hogy ha nincs a cd felakasztva, akkor is búg-e? esetleg a dac-ot pihentesd kicsit...
Hát igen sztem az a gagyi kábel nuku árnyék biztos az kavar be a dac most nincs itthon. Legalábbis ha nem a kábel akkor nemtom
Under Construction

BitStream
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 0

Heed Audio termékek

Hozzászólás Szerző: BitStream »

Hallgasd meg, hogy ha nincs a cd felakasztva, akkor is búg-e? esetleg a dac-ot pihentesd kicsit...
Receiver:Marantz SR7500 Front:Tannoy Sensys DC1 Center:TANNOY mC Rear:Tannoy M2 Sub:TANNOY 625 ALFie Hangfal:TANNOY Sensys DC1

Mathias
V.I.P.
V.I.P.

Heed Audio termékek

Árnyékoltak a kábelek?

phazer
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Heed Audio termékek

Mitől lehet az hogy amikor bekapcsolom a canopusokat meg a lunát akkor a hangfalakból búgás hallható. Zenehallgatást ugyan nem zavarja (engem igen) de ha nem megy a zene hallható ez a zaj. Jelzem az előfok és a végfok audiolink kábellel van összekötve viszont a cd és az előfok gagyival. (egy 5m-es kommersz rca )
Under Construction

Senki Alfonz
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Heed Audio termékek

Hozzászólás Szerző: Senki Alfonz »

Szia Rudulf!  
Meg se ismersz az aláírásomból?

Ez a tüskedolgot megbeszéljük MSN-en, ha megint feljöttök, megmutatom, hogy mennyivel jobban szól kihúzva  a StandArt, de úgy nem használhatom a mostani tüskéket...

Üdv
Rag
alias Attila

Először is hello Atesz!
Sziasztok!

Gondoltam beneveznék a blaki listájában szereplő S100-ra így vagy úgy. Ezért kezdtem bele a hírdetésbe.

10 évig volt egy Obelisk PAS 4-em, úgyhogy nem kell meggyőznötök és ha cserélek, az Heed végfok lesz.

blaki tavaly megalázó áron adta el a PRE 2-S80 kombinációt, sajnos nekem akkor még nem volt netem...

Tőlem ne várjatok hasonló árat. Tudjátokti is, olcsón az hajlandó eladni, aki vagy nagyon szeretne valamit vagy mert van pénze. Nekem most nincsen túl sok.

Meg van a Zsolt néhány régi árjegyzéke (~10 év óta). Ha 5 éve leértékelve volt ~120 EFt én sem adom olcsóbban. Ha nem megy el, akkor megmarad. Majd csak kibírom valahogy... :-) Maximum veszek egy nagyobb lakást... :-) Vicceltem.

Hello raq

TV: hagyjuk DVD: minek LP: Project 6.9 (Ortofon MC10 Supreme) szekrényben CD: Arcam Alpha 6 Előfok: QED C300 Végfok: Heed Nexus S80 Front: minek IC: Audioquest Lapis, XLO, Isoda Hangfalkábel: Cardas Quadlink Hálózati: Audioquest, Cardas Quadlink Scart: minek Hangfal: Spendor 2030 (egyiken egy rózsaszín plüssmalac, a másikon egy plüssbárány)

Így már mindent értek! Egyébként szerintem aaz öreg S80as nexus végfok sokkal jobb annál, mint amennyiért néha meg lehet venni. Én a Te áradnál jobban vettem, azaz olcsóbban. De korrekt az árad, annyiért sem kapni semmit, ami akár csak a közelébe is jönne.

tsc
Beköltözött
Beköltözött

Heed Audio termékek

Igen, úgy értettem, hogy a Zsolt-nál hallgattam az Envoyokat.

Vendég

Heed Audio termékek

Hello! 
Zsoltnál voltál vagy valami mázlistánál?

Rudulf

A Heed HQ-n voltam.

Aha.
Nem értem.
Főhadiszállás?

Rudulf

tsc
Beköltözött
Beköltözött

Heed Audio termékek

Hello! 

Rudulf

A Heed HQ-n voltam.

rudulf
V.I.P.
V.I.P.

Heed Audio termékek

De szép nap a mai! Három hét nélkülözés után végre van Obeliskem!

Nagy köszönet Vadásznak, meg Blakinak!

"Sajnos" az Envoyokat is meghallgathattam, és hát rendesen le is lenyűgöztek, nem azért mondom, mert ebben a topicban szokás dícsérni őket, de félelmetesen jók, ahogy betöltik a teret a hangjukkal (na jó eddig az omnidirekcionális hangfalak nekem kimaradtak). Sokáig tudnám dícsérni őket, de legyen elég annyi, hogy
Ha nagy leszek, majd én is veszek egyet.

Hello!

Rudulf
ROKSANXerxes/ORIGINLiveSilver/ORTOFONHMC30,AUDIOMECAMephisto1/SONERAUDIONagyDAC,Előfok,Végfok,SL1Hangfal,DACKábel/SFElectaAmateur2/DEVIALETExpert250PRO,MELLORNStream/HIGHWIRE1100/HTMagicésMagicTweeter/HTMagic,AC10ésJPSDigitalAC/AUDIOQUESTDiamond,Vodka,Pearl

tsc
Beköltözött
Beköltözött

Heed Audio termékek

De szép nap a mai!
Három hét nélkülözés után végre van Obeliskem!

Nagy köszönet Vadásznak, meg Blakinak!

"Sajnos" az Envoyokat is meghallgathattam, és hát rendesen le is lenyűgöztek, nem azért mondom, mert ebben a topicban szokás dícsérni őket, de félelmetesen jók, ahogy betöltik a teret a hangjukkal (na jó eddig az omnidirekcionális hangfalak nekem kimaradtak). Sokáig tudnám dícsérni őket, de legyen elég annyi, hogy
Ha nagy leszek, majd én is veszek egyet.

rudulf
V.I.P.
V.I.P.

Heed Audio termékek

Szia Rudulf!  

Ez a tüskedolgot megbeszéljük MSN-en, ha megint feljöttök, megmutatom, hogy mennyivel jobban szól kihúzva  a StandArt, de úgy nem használhatom a mostani tüskéket...

Üdv
Rag
alias Attila

Először is hello Atesz!
Sziasztok!

Gondoltam beneveznék a blaki listájában szereplő S100-ra így vagy úgy. Ezért kezdtem bele a hírdetésbe.

10 évig volt egy Obelisk PAS 4-em, úgyhogy nem kell meggyőznötök és ha cserélek, az Heed végfok lesz.

blaki tavaly megalázó áron adta el a PRE 2-S80 kombinációt, sajnos nekem akkor még nem volt netem...

Tőlem ne várjatok hasonló árat. Tudjátokti is, olcsón az hajlandó eladni, aki vagy nagyon szeretne valamit vagy mert van pénze. Nekem most nincsen túl sok.

Meg van a Zsolt néhány régi árjegyzéke (~10 év óta). Ha 5 éve leértékelve volt ~120 EFt én sem adom olcsóbban. Ha nem megy el, akkor megmarad. Majd csak kibírom valahogy... :-) Maximum veszek egy nagyobb lakást... :-) Vicceltem.

Hello raq

TV: hagyjuk DVD: minek LP: Project 6.9 (Ortofon MC10 Supreme) szekrényben CD: Arcam Alpha 6 Előfok: QED C300 Végfok: Heed Nexus S80 Front: minek IC: Audioquest Lapis, XLO, Isoda Hangfalkábel: Cardas Quadlink Hálózati: Audioquest, Cardas Quadlink Scart: minek Hangfal: Spendor 2030 (egyiken egy rózsaszín plüssmalac, a másikon egy plüssbárány)

Rag
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 17

Heed Audio termékek

Hozzászólás Szerző: Rag »

Szia Rudulf!

Ez a tüskedolgot megbeszéljük MSN-en, ha megint feljöttök, megmutatom, hogy mennyivel jobban szól kihúzva a StandArt, de úgy nem használhatom a mostani tüskéket...

Üdv
Rag
alias Attila
Sztereó: Project turntable, Pioneer N-50, Pioneer PDS-901
Pointe Amplifica, vanDamme, Belden, Opera 2, Sytem Audio 1550
Mozi: CA Azur 551R + Sony KD-55XE9005

Senki Alfonz
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Heed Audio termékek

Hozzászólás Szerző: Senki Alfonz »

Kedves heed szeretők! 
Egy Heed Nexus S80 eladó, ha érdekel valakit. :-)

Üdv.: Rudulf

Megtudható, hogy mit veszel helyette? Szvsz. nehéz egy S80 után mást hallgatni.

Válasz küldése

Vissza: “Hifi gyártók”