Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Cambridge Audio termékek

cosmo
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 1

Cambridge Audio termékek

Hozzászólás Szerző: cosmo »

cosmo elsősorba hozzád szól a kérdésem mint tulajhoz: hogy vagy megelégedve a 640c-vel. szted mennyivel szólhat jobban az aláírásomban látható ketyerénél?nemtom h az én philipsemben pl milyen a dac és sosem hallottam még más cd lejáccót ezért nemtom mennyire képes formálni a hangzást.

Ne tudok sajna választ adni a kérdésedre, mert nem hallottam a lejátszódat, így nem tudom összehasonlítani.

Egyébként én meg vagyok vele elégedve, szerintem jól kiegészíti a Denonomat. A hangzást befolyásolja egy lejátszó csere, de a válotozás sok mindentől függ, nem csak a lejátszótól, a többi komonenstől is egyaránt, így eléggé összetetté válik a kérdés. Tudom most nem sokat segítettem, de meg kellene hallgatnod a lejátszót.

krleonard
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 3

Cambridge Audio termékek

Hozzászólás Szerző: krleonard »

cosmo elsősorba hozzád szól a kérdésem mint tulajhoz: hogy vagy megelégedve a 640c-vel. szted mennyivel szólhat jobban az aláírásomban látható ketyerénél?
nemtom h az én philipsemben pl milyen a dac és sosem hallottam még más cd lejáccót ezért nemtom mennyire képes formálni a hangzást.

cosmo
Beköltözött
Beköltözött

Cambridge Audio termékek

Még egy kérdés: hogy lehet képet beszúrni? 
Gpityu

OFFTOPIC:

Hozzászóláskor a szöveg mező alatt találod az állomány csatolása gombot, azzal lehet. A lényeg, hogy 150 k-nál és 700 pixel szélesnél ne legyen nagyobb!

Gpityu
Isten Hozott! :)
Értékelés: 0

Cambridge Audio termékek

Hozzászólás Szerző: Gpityu »

Még egy kérdés: hogy lehet képet beszúrni?

Gpityu
CD: SONY CDP 597 (kb 1994) Erősítő: CA Azur 640A (2005.12) IC: QED Qunex1 Hangfal: B&W DM601S3 (2005.12) Hkábel: QED Silver

Gpityu

Cambridge Audio termékek

A kérdés az hogy egyáltalán mennyivel jobb a 640C a régi CDP597-nél?
Szerintem ez a régi CD játékos elég szépen szól. A 640C-t az erősítő vásárlásakor hallgattam
a HiFi-barlangban Tannoy sensys1-el, nekem ott nagyon tetszett, de ez ugye nem sokat jelent. Otthon DM601S3-al hallgatom, ami polcon van, a faltól 8 centire -----
örüljek, hogy egyáltalán szól valahogy?

Gpityu
CD: SONY CDP 597 (kb 1994) Erősítő: CA Azur 640A (2005.12) IC: QED Qunex1 Hangfal: B&W DM601S3 (2005.12) Hkábel: QED Silver

cosmo
Beköltözött
Beköltözött

Cambridge Audio termékek

Igen, elégedetten hallgatom. A II VBT-n bebizonyosodott számomra, hogy mennyire fontos egy jó minőségű interconnectet a gép után kötni. (ex)Cat VDH Silver 501-esével hajtva én is ledöbbentem a különbség hallatán.

mv3
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 12

Cambridge Audio termékek

Hozzászólás Szerző: mv3 »

Szia TSC! 
Érdekelne, hogy milyen különbséget hallottál a 640C és HD970 között.
Én még a 640C vásárlás elo˝tt vagyok, de másfelé is kacsingatok.

Üdv: Gpityu

Remélem nem baj hogy helyette válaszolok de 640C cd lejátszója olyan régen volt hogy szerintem még ha akarna se tudna erre a kérdésre válaszolni. Arról nem is szólva hogy akkoriban a rendszere minden komponense is tök más volt (ha tévednék majd kijavít)

Ellenben Taminál a második AV találkozón ugyanazon a rendszeren hallgattunk több cd lejátszót és nem volt meggyôzô a 640C, olyannyira nem, hogy Wadkan olcsó régi rotel lejátszója is érezhetôen szabadabban játszott (kb. harmad annyiért).
Inkább az lehet Pityu helyzetében érdekes, hogy beszélhetünk-e egy CA rendszer esetén szinergiáról, mert lehet, hogy a saját erôsítôjével a 640C is kihozza a benne szunnyadót
Plusz Cosmo is örömmel hallgatja denon AV erôsítôvel, elégedetten, szóval a társítás is érdekes lehet.

tsc
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 14

Cambridge Audio termékek

Hozzászólás Szerző: tsc »

Teljesen igaza van Blakinak. 100% teljesen más rendszerem volt a CA 640C idején.

De tippként mondom, hogy a HK-t venném a kettő közül, ha újra kéne venni.

blaki
Fórumlakó
Fórumlakó

Cambridge Audio termékek

Hozzászólás Szerző: blaki »

Szia TSC! 
Én még a 640C vásárlás előtt vagyok, de másfelé is kacsingatok.

Remélem nem baj hogy helyette válaszolok de 640C cd lejátszója olyan régen volt hogy szerintem még ha akarna se tudna erre a kérdésre válaszolni. Arról nem is szólva hogy akkoriban a rendszere minden komponense is tök más volt (ha tévednék majd kijavít)
A400, Dactilus, 575A, M12.2

Gpityu

Cambridge Audio termékek

Szia TSC!

Én még a 640C vásárlás előtt vagyok, de másfelé is kacsingatok.

tsc
Beköltözött
Beköltözött

Cambridge Audio termékek

Januárban jön a V2? Ez elég béna, Angliában már fél éve csak az van. Hm. És persze változatlan áron. Lásd CA fórum a saját weboldalukon.

Vendég

Cambridge Audio termékek

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Helló

Egy hete vettem egy 640A -t a hifi barlangban. Nagyon finom! Most egy új DM601 S3 -al és egy régi SONY CDP597 -el hallgatom.
Eredetileg Marantz PM 4400 és CD5400 lett volna a kiszemelt, de ott meghallgattam a 4400 -at , a 540A-t meg a 640A-t, és sajnos hallottam a különbséget. A 4400 és 540 között nagy az ugrás, a 640 meg még rátesz egy
kislapáttal, a kettő közötti 10e ft különbség miatt nyilván megéri a nagyobb.

640C viszont csak a régi van, állítólag januárban jön a V2. És egy kicsit drágább is lesz.
Ez irányban végig kérdeztem a többi forgalmazót, ők azt se tudják, hogy nekik most milyen van.

Üdv: Pityu

cumulus

Cambridge Audio termékek

Hozzászólás Szerző: cumulus »

ja, még valami: néhány erősítőhöz írják a phono bemenetet, néhányhoz nem. ezekhez a CA-khoz lehet a lemezjátszót probléma nélkül csatlakoztatni? (elnézést, ha nagyon hülyét kérdeztem)

cumulus

Cambridge Audio termékek

Ill. ha már itt vagyok: van-e igazán sok különbség a 340-es, 540-es (640-es) között? (itt a topicban szinte csak a 540-es és a 640-es került szóba)
Egy kis táblázat.

Köszönöm a gyors választ, azt én is gondoltam, hogy minden adatban egy kicsit többet tud, én inkább a személyes véleményeteket szeretném kérdezni, hangzásban mit lehet tapasztalni, illetve még inkább: nyilvánvaló, hogy kicsit (?) kevesebbet tud, de attól kategóriájában ugyanolyan jól sikerült-e, mint a 540, vagy a 640?...
Az említett Denonról van valakinek tapasztalata?

cosmo
Beköltözött
Beköltözött

Cambridge Audio termékek

Ill. ha már itt vagyok: van-e igazán sok különbség a 340-es, 540-es (640-es) között? (itt a topicban szinte csak a 540-es és a 640-es került szóba)
Egy kis táblázat.

cumulus

Cambridge Audio termékek

Hahó!
Most állok rendszercsere előtt (régi alsó kategóriás Pioneer darabok). Amire gondoltam: Denon pma-495+dcd-485; vagy Cambridge Audio 340A+340C
Mindenfélét hallgatok, klasszikust és mindenféle könnyűt is (elektronikus Vangelis stb. zenéket is.) Szerintetek melyik a jobb, ill. mi jöhetne még szóba?
Tudom, hogy ez egy CA-topic, de azért remélem, kaphatok elfogulatlan véleményt :-) Köszi!

Marci,az eb
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Cambridge Audio termékek

Hozzászólás Szerző: Marci,az eb »

Üdv!Lenne egy kérdésem CA témában...

Javaslom menj el a hifibarlangba és hallgasd meg egymás mellett őket. Talán még 340-es erősítőjük is van.

A javaslat jó, lenne ha pesti lennék ...
Vagy ha esetleg lenne szabadnapom...

Dwiki, küldtem egy privit.

Gordon314
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 4

Cambridge Audio termékek

Hozzászólás Szerző: Gordon314 »

Javaslom menj el a hifibarlangba és hallgasd meg egymás mellett őket. Talán még 340-es erősítőjük is van.

van különbség, de a Cd javára!
gordon314.fw.hu

dwiki
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Cambridge Audio termékek

Hozzászólás Szerző: dwiki »

Vendég

Cambridge Audio termékek

Hozzászólás Szerző: Vendég »

dwiki
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Cambridge Audio termékek

Hozzászólás Szerző: dwiki »

Üdv!
Lenne egy kérdésem CA témában...

Van nekem egy CA 340A erősítöm, nemsokára ünnepli egy éves évfordulóját.
Szeretnék venni hozzá egy hozzá illő CD lejátszót...
(per pill számgépről megy a Cd lejátszás rajta keresztül, meg próbáltam egy olcsó kategóriás DVD-vel is összekötni, de az katasztrófa...)

Első gondolotom adta magát, veszek egy hozzá való 340C-t...

Csak aztán el kezdtem gondolkodni keresgélni miegymás, és láttam hogy van ilyen hogy CA DVD 77 és CA DVD 79...
Ezek ugye DVD lejátszók, de egyes tesztek szerint audio cd lejátszására is elég jók....
És hát persze előnyük hogy kiválthatom velük az alós kategóriás DVd playamat, főleg a 79-el, mivel az már divx-es is (bár ha feliratot nem tud - amiről nem találtam infot -, akkor mindegy mert a legtöbb divx-es cucc amit nézek feliratos)

Kérdés hogy van e (lehet e) jelentős/érezhető különbség audio lejátszás terén a az "alsó kategóriás" (legalábbis CA-k között alsó) CD lejátszó és e jobb DVD playak között...
Mármint e konkrét típusok esetében természetesen...

arsenlupin
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 87

Cambridge Audio termékek

Hozzászólás Szerző: arsenlupin »

Hát ez pech. :kiraly: 
De valószínűleg akkor is v2 már a Tied..

A CA oldalán vannak fórumok, sok érdekes dolgot lehet olvasni, ajánlom!

Köszi az infót

Üdv,
arsenlupin

tsc
Beköltözött
Beköltözött

Cambridge Audio termékek

Hát ez pech.

De valószínűleg akkor is v2 már a Tied..

A CA oldalán vannak fórumok, sok érdekes dolgot lehet olvasni, ajánlom!

arsenlupin
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 87

Cambridge Audio termékek

Hozzászólás Szerző: arsenlupin »

No én nem tudom. De szerezz egy torx-os készletet, vmelyik barkácsáruházban 800ft-ért akciósan. :-)) A gari miatt ne aggódj, honnan tudnák, hogy szétszedted, főleg ha ügyelsz rá, hogy a csavarok ne sérüljenek?
Hát..... azért nem ilyen egyszerű a helyzet, mert ugy nézem valamivel le vannak kenve a csavarok. Nem is jó megfogalmazás a "kenve", inkább olyan a csavarfeje mintha mesterségesen oxidálták volna. Így a piszkálgatásnak valszeg látható nyoma marad, bármennyire vigyázok is...... :kiraly:

Üdv,
arsenlupin

tsc
Beköltözött
Beköltözött

Cambridge Audio termékek

A szériaszámban van egy ilyen rész:0505 lehet, hogy az évet és a hónapot takarja?
No én nem tudom. De szerezz egy torx-os készletet, vmelyik barkácsáruházban 800ft-ért akciósan. :-)) A gari miatt ne aggódj, honnan tudnák, hogy szétszedted, főleg ha ügyelsz rá, hogy a csavarok ne sérüljenek?

Válasz küldése

Vissza: “Hifi gyártók”