Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Cambridge Audio termékek
Cambridge Audio termékek
A hátsó képen látszik, hogy ez csak egy üres doboz...
Ezt miből látod?
Samsung proji, Yamaha AVR, Wharfedale Pacific PI hangsugárzók, Mordaunt-Short sub, Popcorn Hour nmt.
Cambridge Audio termékek
Tudtok valamit a DVD 77-ről és a DVD 89-ről.Lejátsza a DVD-R lemezeket?
A 89 tuti, mivel nincs gyári DivX lemez
De ha nem hsizel a gyári specifikációkban, akkor várj 1-2 hetet, és beszámolok róla
Más:
Az erősítő fényképe elég érdekes, vajon hiteles-e?
A hátsó képen látszik, hogy ez csak egy üres doboz...
Kíváncsi leszek az árára...
Tudtok valamit a DVD 77-ről és a DVD 89-ről.
Lejátsza a DVD-R lemezeket?
Cambridge Audio termékek
Tudtok valamit a DVD 77-ről és a DVD 89-ről.
Lejátsza a DVD-R lemezeket?
Erősítő:Misical Fidelity M6si
Média: Matrix Audio Element M
Tuner: Orion ST 240
Deck:Technics RS-BX606, Orion SM 250
LP:Taya DP510+Ortofon 2M Red
Táp:VibaVoice Omega 500
Hangfal:Elac FS248
Füles:Sennheiser HD600
Kábelek:VibaVoice+Néhai+Power-R
Média: Matrix Audio Element M
Tuner: Orion ST 240
Deck:Technics RS-BX606, Orion SM 250
LP:Taya DP510+Ortofon 2M Red
Táp:VibaVoice Omega 500
Hangfal:Elac FS248
Füles:Sennheiser HD600
Kábelek:VibaVoice+Néhai+Power-R
Cambridge Audio termékek
Na végre! Bár egy szebb kijelzőt jobban megérdemelt volna.
- kaltenpeti
- Fórumlakó
- Értékelés: 22
Cambridge Audio termékek
Véletlenül erre bukkantam a neten
Cambridge Audio Azur 640R 7.1 reciever - front
Cambridge Audio Azur 640R 7.1 reciever - rear
itt találtam rá
Cambridge Audio termékek
OFFTOPIC:
Nekem ezek az állványok nagyon nem tetszenek (most lehet megkövezni) De nem szívesen tennék egy ilyet a szobámba.
Már kíváncsi vagyok a 840-es CD és erősítő párosra, hogy hogyan muzsikálnak.
- Torkosborz
- Nincs visszaút
- Értékelés: 0
Cambridge Audio termékek
OFFTOPIC:
Kozben en is megneztem. Ez egy kicsit egyszerubb, de ugyanugy modularisan bovitheto. Finite Elemente Spider model
Cambridge Audio termékek
Na oké, nem jött be a dolog. Ez drága lesz nekem. Azért köszi a linket.
Tudnátok írni valami más szép alternatívát állványra a Hifi állvány topicba? Olyan max. 60-70eFt-ig kapható vagyok, de akkor már el is várok érte valami szépet.
Cambridge Audio termékek
Engem ez az állvány érdekelne. Nagyon csini darab és épp most keresek valami normálisat. Esetleg valaki tudja mi a neve és hol lehet kapni?
Solid-Tech
De szerintem ha ezt akarod megvenni akkor nézz egy Orion vagy Sal hangfalat,mert szerintem másra már nem futná.
" Nagyon szépen szól, az éles is és a mély hangok is tiszták. "
Cambridge Audio termékek
szerintem ez már úgy néz ki mint egy űrbázis. de persze izlések és pofonok.
Na ja, de képről látszik, hogy nagyon szép kidolgozású és minőségi. Más is érdekelne, csak legyen szép és viszonylag olcsó. Valami fa/fém kombináció érdekelne igazán. Persze nem kötöm le miből legyen.
Torkosborz:
Azt megköszönném. Elég a neve mint mondtam, majd rákeresgélek neten.
- Torkosborz
- Nincs visszaút
- Értékelés: 0
Cambridge Audio termékek
OFFTOPIC:
Engem ez az állvány érdekelne. Nagyon csini darab és épp most keresek valami normálisat. Esetleg valaki tudja mi a neve és hol lehet kapni? De már egy névvel is megelégszem (talán :smile19: ).
Ha jol tevedek ez egy nemet gyartasu allvany, de legalabb bazi draga
Volt valami osszehasonlito teszt, ha hazaerek elokotrom a magazint.
Cambridge Audio termékek
szerintem ez már úgy néz ki mint egy űrbázis. de persze izlések és pofonok.
Cambridge Audio termékek
OFFTOPIC:
Engem ez az állvány érdekelne. Nagyon csini darab és épp most keresek valami normálisat. Esetleg valaki tudja mi a neve és hol lehet kapni? De már egy névvel is megelégszem (talán :smile19: ).
Cambridge Audio termékek
Azur 840C és 840A.
Cambridge Audio termékek
DVD89rol meg mindig nem tud senki semmit, azon kivul hogy netdepo arlistajan megjelent?
denon 1920at azota se sikerult venni, es csak jovohet kozepere igerik... grrr
házimozi:
projector: Samsung SP-A600 vászon: Bydium 96" oldalfeszített erősítő: harman/kardon AVR360 center: B&W LCR-600 S3 (van den Hul CS-122) front: B&W 603 S2 (van den Hul CS-122) surround: Focal Sib-XL sub: B&W ASW-600 (Neotech KHS-441SM)
Cambridge Audio termékek
Vagy a 800W az állandó fogyasztás?
Akkor a Dédász már aranykastélyban székhelyezne.
" Nagyon szépen szól, az éles is és a mély hangok is tiszták. "
Cambridge Audio termékek
Vagy a 800W az állandó fogyasztás?
Nem
Samsung proji, Yamaha AVR, Wharfedale Pacific PI hangsugárzók, Mordaunt-Short sub, Popcorn Hour nmt.
Cambridge Audio termékek
Sziasztok!
Milyen hangfalat érdemes venni CA Azur 540R erősítőhöz?
Én a Polkaudio Monitor 50, és a Klipsch RF25 között hezitálok, de más ajánlást is szívesen fogadok.
Mostanában jelent meg az 540R V.2, amiben már van OSD menü, és a 615W-os tápot 800W-ra cserélték. Ugye ez csak a maximális teljesítményfevétele, és alapból nem fogyaszt ennyit, csak nagyon szélsőséges körülmények között, esetleg a hangcsúcsoknál rövidebb ideig? Vagy a 800W az állandó fogyasztás?
Cambridge Audio termékek
Senki többet harmadszor?
Erőlködö: SONY STR-DB790 QS
Front: Mission M32i
Füles: Sennheiser HD 595
mp3: iPod Video 30GB
Cambridge Audio termékek
Hellósztok!
Valakinek nincs véletlenül eladó 640-es cd-lejátszója??
Erőlködö: SONY STR-DB790 QS
Front: Mission M32i
Füles: Sennheiser HD 595
mp3: iPod Video 30GB
Cambridge Audio termékek
Mondjuk fogalmam nincs mit érdekel ez az egész engem, régebben örültem volna még ilyennek, most már nehéz lesz olyat találni ami a Heed Obelisk zeneiségét hozza. Kár hogy azon nincs ilyen bemenet.
Az valóban kár
TV: Hisense 70E7HQ AVR: Onkyo TX-RZ50 Front: Polk Audio RTi A3 Center: Polk Audio CSi A4 Surround: Polk Audio RTi A1 Sub: Mordaunt-Short 909W
Cambridge Audio termékek
Én megvárom, mennyi lesz a netdepón, addig kár temetni. A CA dolgok valahogy itthon egész olcsóak, olcsóbbak mint az angol weboldalakon.
Szóval ki tudja, van esély rá, hogy nem is ennyi lesz.
Egyébként is, azon kevés HTD bemenetes erősítőkhöz képest amit eddig tudtam, nem is olyan drága. (MF A3.2, A5, Electrocompaniet ECI4) Aztán közben kijött egy két olcsóbb is, Onkyo, Denon, de ezek nem tudom mennyire lehetnek jók. (A Denont majd Te elmeséled)
Mondjuk fogalmam nincs mit érdekel ez az egész engem, régebben örültem volna még ilyennek, most már nehéz lesz olyat találni ami a Heed Obelisk zeneiségét hozza. Kár hogy azon nincs ilyen bemenet.
Cambridge Audio termékek
Azért a HTD bemenet ilyen szinten való beintegrálása egy erősítőbe ez elég barátságos dolog, és sokan pont erre vártak már mióta, hogy legyen egy elviselhető árú HTD-s integrált erősítő, mert nem mindenki tért még át - vagy fog áttérni - a fullsztereóra.
A THD bemenetet csak a 840-es tudja, és hát a forintban a kb. 275e ár azért elég húzós.
TV: Hisense 70E7HQ AVR: Onkyo TX-RZ50 Front: Polk Audio RTi A3 Center: Polk Audio CSi A4 Surround: Polk Audio RTi A1 Sub: Mordaunt-Short 909W
Cambridge Audio termékek
Nem t'om mi nem világos a négy pólusú duál differenciális dupla virtuális föld balanced topológiával kapcsolatban.
- kaltenpeti
- Fórumlakó
- Értékelés: 22
Cambridge Audio termékek
A fényerejét tudod szabályozni.