Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Cambridge Audio termékek
Cambridge Audio termékek
Ja és az oldal tanulsága szerint az Azur 540-II megegyezik a régi 640-vel.
Minden állat egyenlő, de vannak egyenlőbbek
Négy láb jó, két láb rossz
Cambridge Audio termékek
Ha valakit érdekelnek CA 540-s és 640-s CD lejátszó belső képek, az látogasson el ide.
Bár némi modifikáció is akad a képeken.
Minden állat egyenlő, de vannak egyenlőbbek
Négy láb jó, két láb rossz
Cambridge Audio termékek
Ez a leárazás leginkább a kereskedőkön múlik...Ha ők hajlandóak lejjebb vinni az árakat akkor lesz leárazás.De a jelenlegi körülmények közt erre most nem sok esélyt látok, sőt...
Cambridge Audio termékek
én egyelőre abban reménykedek, hogy Karácsonyfára fussa....
Mondjuk a CD-im jók lesznek rá dísznek....
De viccet félretéve, én már egy 640C-nek is nagyon tudnék örülni....
Lényegesen jobb a 840... :lol!:
Kicsit naiv kérdés ,de van-e esély ,hogy Karácsonyra lejjebb megy az ára?
Már igy is nagyon megéri ,nameg a válság is rátehet ,hogy nem mozdul lefelé az ár.
De reménykedek benne ,hogy ocssssóbb lesz!
Szerintetek?
- Kovács Emil
- V.I.P.
- Értékelés: 30
Cambridge Audio termékek
Lényegesen jobb a 840... :lol!:
Kicsit naiv kérdés ,de van-e esély ,hogy Karácsonyra lejjebb megy az ára?
Már igy is nagyon megéri ,nameg a válság is rátehet ,hogy nem mozdul lefelé az ár.
De reménykedek benne ,hogy ocssssóbb lesz!
Szerintetek?
van ilyen jó képed a 840-ről is?
Persze...
Pár oldallal ezelött már feltettem.
Hasonlít a 840 c-re nagyon... :lol!:
Mármint a 740...
Élőben nem annyira...
Remélem a 840c totál más és a hangja is precízebb! :lol!:
Nekem a 840c a kiszemelt áldozat...
- Kovács Emil
- V.I.P.
Cambridge Audio termékek
Persze...
Mármint a 740...
Élőben nem annyira...
Remélem a 840c totál más és a hangja is precízebb! :lol!:
Nekem a 840c a kiszemelt áldozat...
Cambridge Audio termékek
Persze...
Mármint a 740... :lol!:
Élőben nem annyira...
CD: Denon DN-C635 AMP: Electrocompaniet Ampliwire 100 Front: Chario Hiper 2000MKII, Tannoy ST50, Söund Arts DT1600 Headphones: Sennheiser HD25-1 MKII
DVD: Samsung HD945, Marantz DV 4001 Receiver: Marantz SR4500 AV Front: Mission m33 MOD Center: Mission m3c2i Surround/SBack: Mission m31i SUB 2db Tannoy R15 MOD (készülőben) Kábelek: D.I.Y. ezüst RCA&SPKR Rendszer állvány: OEM Spider TV: Panasonic TH42PZ8ES Media Player: HP Pavilion DV7-4070eo
Persze...
- Kovács Emil
- V.I.P.
Cambridge Audio termékek
Persze...
Persze...
- Kovács Emil
- V.I.P.
Cambridge Audio termékek
Persze...
Cambridge Audio termékek
Pár oldal az épp a 21. oldalon volt Megtaláltam, de köszi :9
Ja hát igen...
Közben szét offolták a topic-ot.
CD: Denon DN-C635 AMP: Electrocompaniet Ampliwire 100 Front: Chario Hiper 2000MKII, Tannoy ST50, Söund Arts DT1600 Headphones: Sennheiser HD25-1 MKII
DVD: Samsung HD945, Marantz DV 4001 Receiver: Marantz SR4500 AV Front: Mission m33 MOD Center: Mission m3c2i Surround/SBack: Mission m31i SUB 2db Tannoy R15 MOD (készülőben) Kábelek: D.I.Y. ezüst RCA&SPKR Rendszer állvány: OEM Spider TV: Panasonic TH42PZ8ES Media Player: HP Pavilion DV7-4070eo
Cambridge Audio termékek
Pár oldal az épp a 21. oldalon volt Megtaláltam, de köszi :9
Cambridge Audio termékek
Persze...
Cambridge Audio termékek
Cambridge Audio 740C
Uraim!
Ki tudná megmondani ,hogy ki lett a Cambridge forgalmazója?
Ugy tudom az Infowox az beadta a kulcsot... :lol!:
Köszönöm!
Az Infovox már régen megszünt, beleolvadt az Informatékába...
A Cambridge Audio-t még mindíg az Informatéka forgalmazza a Hifibarlang-ban és viszonteladóknál elérhető.
:lol!:
- Kovács Emil
- V.I.P.
Cambridge Audio termékek
Uraim!
Ugy tudom az Infowox az beadta a kulcsot... :lol!:
Köszönöm!
A Cambridge Audio-t még mindíg az Informatéka forgalmazza a Hifibarlang-ban és viszonteladóknál elérhető.
:lol!:
Cambridge Audio termékek
Uraim!
Ugy tudom az Infowox az beadta a kulcsot...
Köszönöm!
Uraim!
Köszönöm!
- Kovács Emil
- V.I.P.
Cambridge Audio termékek
Uraim!
Köszönöm!
Cambridge Audio termékek
Nem titok, de sem OFFolni nem szeretnék, sem vitát generálni. Egy nagyobb Naim.
Köszi ennyi OFF belefért...
Cambridge Audio termékek
Nem titok, de sem OFFolni nem szeretnék, sem vitát generálni. Egy nagyobb Naim.
Cambridge Audio termékek
Bocs Tigris, igazad van. Azt az angol fórumon boncolgatják. 60 ezerért valószínűleg nagyon versenyképes darab a Dacmagic, mint ahogy mindegyik CA a maga kategóriájában az.
Ja, kategória. Ha már szóba került, hogy nincs értelme a drágább CD játszónak akkor én is kiegészíteném ezt a véleményt. Egyrészt most a 840C mellett itt van egy 5x annyiba kerülő CD játszó. És szerintem jobb mint a 840C, vitán felül. Másfelől nagyon meglepő, hogy az áráért milyen sokat tud a 840C és a hangja nagyon sok ponton közel kerül az 5xös árú darabhoz!
Aztán ebből vonja le mindenki a maga következtetését. Én is megtettem, valószínűleg marad a drágább darab. Egyrészt jó áron jutok hozzá mert csak 3x annyiért kapom mint a 840C-t. Másrészt illik a rendszerembe úgy hangja mint kinézete miatt. Harmadrészt megengedhetem magamnak, de megértem ha valaki nem és ezt a "kis" különbséget nem is véli hallani.
Cambridge Audio termékek
Találtam egy érdekes idevágó linket:http://www.pinkfishmedia.net/forum/show ... hp?t=54061
Szvsz. szerintem se gondolja senki, hogy egy DVD+Dacmagic = 840C. Éppen a lényeg marad így ki a 840C-ből, a futómű digitális szoftvere. A Dacmagic ennyi pénzért valószínűleg jó hifi, egy jó alap darab.
Ezt nem igazán értem...Mivel ha jól emlékszem senki sem mondta, vagy tett rá említést, h a DAC+DVD ugyan az lenne minőségben mint a 840-es CD...Itt szimplán a DAC minőségi mivoltára vagyunk kíváncsiak...Mondjuk egy Hivox vagy bármi hason áru DAC mellett...
Cambridge Audio termékek
Találtam egy érdekes idevágó linket:
http://www.pinkfishmedia.net/forum/show ... hp?t=54061
Szvsz. szerintem se gondolja senki, hogy egy DVD+Dacmagic = 840C. Éppen a lényeg marad így ki a 840C-ből, a futómű digitális szoftvere. A Dacmagic ennyi pénzért valószínűleg jó hifi, egy jó alap darab.
Cambridge Audio termékek
Most beszéltem a Hifibarlanggal kb. 50 eFt lesz, de még nem kapható. A paraméterei bíztatóak :lol!:
Az marha jó ár, kissé olcsónak találom...Ennyi extra és ilyen olcsó...Hmmm..Még jobban gondolkodóba estem :lol!:
Jó-jó!
De milyen futóművel használnátok?
Én simán rádobom a DVD re, alapból sem rossz a hangja és a megépítése sem...Engem a kíváncsiság hajt ennyi pénzért meg nem gondolkodik sokat az ember.Ha nem jó megy a PC-re.De nem hinném, h rossz lenne