Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Heed Audio termékek

andix
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 0

Heed Audio termékek

Hozzászólás Szerző: andix »

Még lehet egy olyan is, hogy Obelisk Si+ Pas. (X2 nélkül) 
Én azt csinálnám, ha most kéne rendszert csinálnom, hogy veszek egy Si-t. Persze miután meghallgattam. Aztán ha otthon is bejön hosszútávon, vennék mellé egy Pas-t ekkor már megvan a bi-amp. Aztán finomitásként az X2-őt. Aztán ha kell egy Dac kártyát bele a számítógéphez.

Azért nem is írtam ezt, mert nem tartom racionális lépésnek.

Amúgy is biamphoz az a jó, ha tényleg tök ugyanolyan mind a két végfokod, ez pedig csak a Si+X2 kombinációval áll a Pas-szal szemben. Sima Si pl. 40 watt, a Pas meg 55.

mishow
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2539

Heed Audio termékek

Hozzászólás Szerző: mishow »

veszek egy Si-t... Aztán ha otthon is bejön hosszútávon, vennék mellé egy Pas-t ekkor már megvan a bi-amp. Aztán finomitásként az X2-őt. Aztán ha kell egy Dac kártyát bele a számítógéphez.
Nem rossz "menetrend" !

Mathias
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 274

Heed Audio termékek

Hozzászólás Szerző: Mathias »

Obelisk Si + X2 + Pas: ez talán a legjobb, biamplifikálható hangfalakhoz ajánlott, szeparált elő-végfok természetesen..Obelisk Si + X2: szeparált elő-végfok üzem, sok kényelmi extra lehetőséggel (phono kártyák, stb)
Heed Luna II + Obelisk Pas: nagyon hasonló az előzőhöz, de kicsit szerényebb kényelmi lehetőségek, kevesebb bemenet. Hangban elvileg nincs nagy különbség még, elő-végfok természetesen. (Még ide lehetne keverni azt is, hogy Lunanak kétféle verziója is van két különböző táppal.. )
Obelisk Si magában: integrált megoldás, nincs szeparálva az elő és a végfok, de jó kis zenei hang már .
Heed Luna + 4db Canopus végfok: Elő-végfokrendszer, biamphoz. Fogalmam sincs, hogy jobb-e vagy rosszabb mint az Si önmagában (így nem volt módomban összevetni őket). Szerintem hangfala válogatja, ami nagyon meghálálja a biampot, ott lehet jobb. Nekem volt Canopushoz hasonló végfokom (Taurus prototípus), ennél "többre" tartom az Obelisk családot, de ez szvsz.
Heed Luna + 2db Canopus: Mint az előző, de nem biamp.
Heed Luni + 2db Canopus: Ez kb a belépő lehetőség, passzív előfok egy pár Canopussal. Canopus mindig van használtan eladó, így ez nagyon olcsón összehozható. Ezt a rendszert szoktam magamban "mozihangról lehozós" rendszernek hívni. Tessék kipróbálni mozierősítő helyett, és akkor rögtön egyértelmű lesz miért.

Még lehet egy olyan is, hogy Obelisk Si+ Pas. (X2 nélkül)

Én azt csinálnám, ha most kéne rendszert csinálnom, hogy veszek egy Si-t. Persze miután meghallgattam. Aztán ha otthon is bejön hosszútávon, vennék mellé egy Pas-t ekkor már megvan a bi-amp. Aztán finomitásként az X2-őt. Aztán ha kell egy Dac kártyát bele a számítógéphez.

mishow
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2539

Heed Audio termékek

Hozzászólás Szerző: mishow »

Azért néha nagyon gáz, hogy Vadász teljesen elfordult innen. 
Azért azt sose felejtsük el, hogy ő nem kereskedő, hanem gyártó. Egyszemélyben pedig nehéz lenne minden elvárásnak megfelelni (legyen jelen a neten, válaszoljon az emailekre, legyenek új cuccok is, szervezett legyen a gyártás, stb stb).

Beszélgettem Vele erről. Mivel egy magánbeszélgetést nem áll jogomban kiadni, ezért csak annyit, ami amúgy is tudható ill. kitalálható:
Távolmaradásának egyik oka valóban az időhiány, a másik a fórumokon akkoriban tapasztalható stílus. A többit tessék Tőle kérdezni!

(OFF: Ez utóbbi azért sokat javult, szvsz a rendszeresen fórumozók között egyre személyesebb a kapcsolat, és emiatt sokkal barátibb a hangnem - és ez jó!
Úgy látom, máshol is szerencsére ez a tendencia, ahol nem, onnan olvasóként is gyorsan "távozom")

Teasüti
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Heed Audio termékek

Hozzászólás Szerző: Teasüti »

Hasonlo az en kerdesem is: hogy nez ki egy erosito lanc Heedbol osszereakva? Az en tippem: kis dobozokbol: eloerosito: 1 db Luna + vegerosito: 2 db Canopus (bi-amplifikalas eseten 2x2)
Jol ertem, hogy az Obeliskbol van egybe es kulon tapos valtozat?

Obelisk i: integrált erősítő
Obelisk Si: ugyanez, néhány extra funkcióval ellátva. Belső felépítését tekintve vázlatosan mondjuk azt, hogy előfokmodul, végfokmodul, egy tápegység, és bővítőkártyáknak (d/a, phono) hely.
Obelisk X2: egy tápegység, amelyet ha összekötünk az Si-vel, akkor létrehoztunk egy előfok-végfok kombinációt. Az Si tápegysége fogja hajtani az előfokmodult és a bővítőkártyát, az X2 pedig a végfokmodult.
Obelisk Pas: egy végerősítő, az X2 tápegység "egy dobozba téve" az Si végfokmoduljával.

Hogyan nézhet ki egy lánc erősítő része Heedből, a mostani szériatermékekből kb legjobbtól a leggyengébbig (nehéz sorrendezni középtájon): (persze szvsz)
Obelisk Si + X2 + Pas: ez talán a legjobb, biamplifikálható hangfalakhoz ajánlott, szeparált elő-végfok természetesen..
Obelisk Si + X2: szeparált elő-végfok üzem, sok kényelmi extra lehetőséggel (phono kártyák, stb)
Heed Luna II + Obelisk Pas: nagyon hasonló az előzőhöz, de kicsit szerényebb kényelmi lehetőségek, kevesebb bemenet. Hangban elvileg nincs nagy különbség még, elő-végfok természetesen. (Még ide lehetne keverni azt is, hogy Lunanak kétféle verziója is van két különböző táppal.. )
Obelisk Si magában: integrált megoldás, nincs szeparálva az elő és a végfok, de jó kis zenei hang már .
Heed Luna + 4db Canopus végfok: Elő-végfokrendszer, biamphoz. Fogalmam sincs, hogy jobb-e vagy rosszabb mint az Si önmagában (így nem volt módomban összevetni őket). Szerintem hangfala válogatja, ami nagyon meghálálja a biampot, ott lehet jobb. Nekem volt Canopushoz hasonló végfokom (Taurus prototípus), ennél "többre" tartom az Obelisk családot, de ez szvsz.
Heed Luni + 2db Canopus: Ez kb a belépő lehetőség, passzív előfok egy pár Canopussal. Canopus mindig van használtan eladó, így ez nagyon olcsón összehozható. Ezt a rendszert szoktam magamban "mozihangról lehozós" rendszernek hívni. Tessék kipróbálni mozierősítő helyett, és akkor rögtön egyértelmű lesz miért.

Luna és Luna II között mi a különbség, azt tudja vki?
Melyik a jobb? Iletve melyik mennyibe fáj?

Ez van most: philips fr996, két kőkorszaki videoton dc2000, yami sw030 szub, pc-ről etetve - auzentech prelude @ toslink
mp3 /emoticons/default_biggrin.png" alt=":D" data-emoticon="" srcset="/emoticons/biggrin@2x.png 2x" width="20" height="20" /> : Cowon D2 + AKG 324P

andix
Törzsvendég
Törzsvendég

Heed Audio termékek

Azért azt sose felejtsük el, hogy ő nem kereskedő, hanem gyártó. Egyszemélyben pedig nehéz lenne minden elvárásnak megfelelni (legyen jelen a neten, válaszoljon az emailekre, legyenek új cuccok is, szervezett legyen a gyártás, stb stb).

Teasüti
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Heed Audio termékek

Teasüti: Itt ( http://www.avx.hu/forum/index.php?showt ... 12&st=2200 ) nézd meg a "Single- amp vs. bi-amp" hozzászólást vadásztól.
Ugyan rávilágított pár újdonságra, de összeségében ezekkel eddig is tisztában voltam.
Azt viszont nem tudom elképzelni, h miért számít 2x50w (oldalanként) ugyanúgy 50 w összteljesítménynek.
Én még az angol nyelvű cikken rágtam át magam, ott másképp vázolja fel a helyzetet. Vmi effektív teljesítményről ír, de nem merem naon hangoztatni itt most, mert ezért már sokszor kaptam savat.
Az oldalon van egy táblázat, amiben benne van, h milyen vágási frekvencia mellett oszlik el bizonyos arányokban a teljesítmény a mély és közép+magas között. Ezt ott 350hz-en írták. Vagyis ha egy hangfalat 350hz-en vágunk meg, akkor pont 50-50% teljesítmény megy a mélyhez és középhez/magashoz.
Namármost ha én egy 50 wattos csodával hajtom meg CSAK a mély részét és másik 50 wattal a többi tartományt, akkor az miért nem 100 watt?
HA egy 50 wattos vasnak nem kell csak egy hangszórót meghajtania, akkor kisebb a terhelése végfoknak, többet bír, jobban ki lehet hajtani a hangfalat.

Javítsatok ki ha tévedek!

Nagyon nagyon képletesen és csak a példa kedvéért. Ha van egy autó és beleraksz még egy motort, akkor kétszer olyan gyors lesz? Nem mert pl a váltó ugyanaz és mind a két motor mondjuk 6000fordulatig bírja. Nem lesz az hogy megtáltosodik a motor és hirtelen 12000-es fordulatig bírja a forgást. De ez csak egy példa, hogy érthetőbb legyen, lehet hogy sántít picit.

Nem, de nagyobb lesz a nyomaték!

Ez van most: philips fr996, két kőkorszaki videoton dc2000, yami sw030 szub, pc-ről etetve - auzentech prelude @ toslink
mp3 /emoticons/default_biggrin.png" alt=":D" data-emoticon="" srcset="/emoticons/biggrin@2x.png 2x" width="20" height="20" /> : Cowon D2 + AKG 324P

andix
Törzsvendég
Törzsvendég

Heed Audio termékek

Hasonlo az en kerdesem is: hogy nez ki egy erosito lanc Heedbol osszereakva? Az en tippem: kis dobozokbol: eloerosito: 1 db Luna + vegerosito: 2 db Canopus (bi-amplifikalas eseten 2x2)

Obelisk i: integrált erősítő
Obelisk Si: ugyanez, néhány extra funkcióval ellátva. Belső felépítését tekintve vázlatosan mondjuk azt, hogy előfokmodul, végfokmodul, egy tápegység, és bővítőkártyáknak (d/a, phono) hely.
Obelisk X2: egy tápegység, amelyet ha összekötünk az Si-vel, akkor létrehoztunk egy előfok-végfok kombinációt. Az Si tápegysége fogja hajtani az előfokmodult és a bővítőkártyát, az X2 pedig a végfokmodult.
Obelisk Pas: egy végerősítő, az X2 tápegység "egy dobozba téve" az Si végfokmoduljával.

Hogyan nézhet ki egy lánc erősítő része Heedből, a mostani szériatermékekből kb legjobbtól a leggyengébbig (nehéz sorrendezni középtájon): (persze szvsz)
Obelisk Si + X2 + Pas: ez talán a legjobb, biamplifikálható hangfalakhoz ajánlott, szeparált elő-végfok természetesen..
Obelisk Si + X2: szeparált elő-végfok üzem, sok kényelmi extra lehetőséggel (phono kártyák, stb)

Mathias
V.I.P.
V.I.P.

Heed Audio termékek

Teasüti: Itt ( http://www.avx.hu/forum/index.php?showt ... 12&st=2200 ) nézd meg a "Single- amp vs. bi-amp" hozzászólást vadásztól.
Ugyan rávilágított pár újdonságra, de összeségében ezekkel eddig is tisztában voltam.
Azt viszont nem tudom elképzelni, h miért számít 2x50w (oldalanként) ugyanúgy 50 w összteljesítménynek.
Én még az angol nyelvű cikken rágtam át magam, ott másképp vázolja fel a helyzetet. Vmi effektív teljesítményről ír, de nem merem naon hangoztatni itt most, mert ezért már sokszor kaptam savat.
Az oldalon van egy táblázat, amiben benne van, h milyen vágási frekvencia mellett oszlik el bizonyos arányokban a teljesítmény a mély és közép+magas között. Ezt ott 350hz-en írták. Vagyis ha egy hangfalat 350hz-en vágunk meg, akkor pont 50-50% teljesítmény megy a mélyhez és középhez/magashoz.
Namármost ha én egy 50 wattos csodával hajtom meg CSAK a mély részét és másik 50 wattal a többi tartományt, akkor az miért nem 100 watt?
HA egy 50 wattos vasnak nem kell csak egy hangszórót meghajtania, akkor kisebb a terhelése végfoknak, többet bír, jobban ki lehet hajtani a hangfalat.

Nagyon nagyon képletesen és csak a példa kedvéért. Ha van egy autó és beleraksz még egy motort, akkor kétszer olyan gyors lesz? Nem mert pl a váltó ugyanaz és mind a két motor mondjuk 6000fordulatig bírja. Nem lesz az hogy megtáltosodik a motor és hirtelen 12000-es fordulatig bírja a forgást. De ez csak egy példa, hogy érthetőbb legyen, lehet hogy sántít picit.

pi61
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 32

Heed Audio termékek

Hozzászólás Szerző: pi61 »

ha egy hangfalat 350hz-en vágunk meg, akkor pont 50-50% teljesítmény megy a mélyhez és középhez/magashoz.

Kedves Süti,
A zenében állandóan változó frekvenciák és amplitúdók (jel nagysága, "kitérése") vannak, amik különböző időpontokban hol erősítik, hol gyengítik egymást, így elképzelhető, hogy bizonyos időpillanatokban a 2x50 W kiadja a 100 W-os erősítőnek megfelelő teljesítményt, de ennek a feltétele, hogy az a bizonyos jel abban a pillanatban rendelkezzék a keresztezési frekvencia alatti és feletti frekvenciával egyszerre, közel azonos amplitúdóval, de hát ez belátható, hogy ez nincs mindig így! Tehát ne számíts a nagyobb teljesítményre. Ettől a rendszer még szólhat nagyon jól, elméletileg az intermodulációs torzitás nagymértékben csökken, ami általában a tranzisztos erősítők gyengéje.

KoZo
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 15

Heed Audio termékek

Hozzászólás Szerző: KoZo »

Teasüti
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Heed Audio termékek

Amennyire én tudom igen.
Obelisk SI-hez lehet külön X2-t verbuválni, illetve Obelisk PAS-ban eleve benne van az X2. Amúgy mindegyikben van táp, csak X2-vel kraftosabb lesz pár wattal... (ha jól tudom, akkor 40 vs 55 watt 8 ohmon)
Mi az a "tap lejátszó"?

jott/ment
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 303

Heed Audio termékek

Hozzászólás Szerző: jott/ment »

Hasonlo az en kerdesem is: hogy nez ki egy erosito lanc Heedbol osszereakva?
Az en tippem: kis dobozokbol: eloerosito: 1 db Luna + vegerosito: 2 db Canopus (bi-amplifikalas eseten 2x2)

jott/ment
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 303

Heed Audio termékek

Hozzászólás Szerző: jott/ment »

De ez az Orbit ez micsoda?
Tap lemezjatszokhoz, Rega tuti jo, de akad mas marka is, amihez passzol.

Teasüti
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Heed Audio termékek

Quasar és Questar azok fonoerősítők, ugye?
Canamp az fejes amp.
De ez az Orbit ez micsoda?
Németül egy betűt sem tudok, úgy mellékesen.
De legalább van vmi katalógus, nincs benne, csak a töredéke a palettának, de sebaj...

Teasüti
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Heed Audio termékek

Mathias
V.I.P.
V.I.P.

Heed Audio termékek

andix
Törzsvendég
Törzsvendég

Heed Audio termékek

Dactilus (ez egy külső DAC? ennek van az obeliks SI-hez való kártya változata és külön fémházban egy önálló verziója?)
Ez egy nagyon új cucc; úgy van ahogy mondod, ez egy külső dac, ugyanolyan "kis" dobozban, mint a többi kiegészítő. Az hiszem nagyjából és egészéből ugyanaz, mint az Obeliskbe rakható kártyás kiegészítő, igaz a Dactilus külön tápegységről fut.

andix
Törzsvendég
Törzsvendég

Heed Audio termékek

Hagyományosan 3 "széria" volt, kis, közepes és nagy dobozba szerelve.
"Kisdobozos cuccok: Canopus végerősítők, Luna előerősítő, Luni passzív előerősítő, Orbit tápegység lemezjátszókhoz, Canamp fejhallgatóerősítő, Questar és Quasar phono, Dactilus dac.

"Közepes" dobozos cuccok: az Obelisk i, Si, X2 és Pas.

Ezek a most is kapható holmik. Itt egy német katalógus: http://www.btvertrieb.de/productsites/c ... alogue.pdf
Itt meg hozzá az árlista: http://www.bt-vertrieb.de/productsites/ ... prices.pdf

A régi Obeliskekről én sem tudok sokat, de volt mindenféle cucc. Kezdve ugye az Ion Obelisktől..
A csúcsszéria hagyományosan a Nexus volt, amiből legutóbb lett készítve (ha jól tudom) 10 db C100 előfok, és 10 db S100 végfok. Ez egy amolyan prototípus sorozat volt, most nincs ilyen a termékpalettán. Régebben is voltak Nexus cuccok, pl S80-as végerősítő stb. El lehet csípni használtan, de azért ritka az ilyesmi, általában gazdára találnak idővel.
Ami neten használt körökben általában kapható az inkább Luna, Canopus és Obelisk.
Még annyit, hogy újoncként lehet fura a mostani helyzet, hogy ennyire nincs információ, de a valóság az, hogy még mindig nincs igazán forgalmazva itthon a Heed!. Ha visszamész a fórumban, látod, hogy régen sokat írt itt is Vadász, de most minden idejét leköti a gyártás, így kivonult mind a fórumról, és egyre rövidebb időre a magyar piacról is teljesen. Most egy ideje van a már többször belinkelt blog, ott lehet tajékozódni. Illetve ott egy ZsoltAudios email cím, amin keresztül azért lehet mindenféle cuccokhoz hozzájutni .

Rag
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 17

Heed Audio termékek

Hozzászólás Szerző: Rag »

Össze tudná vki foglalni név szerint a heed termékeket?Egyesével már talán jutok vmire a fórumon a keresővel...
De folyton újabb típusokra bukkanok. 
Amivel eddig találkoztam:
Obelisk PAS (X2+Obelisk végfok)
Obelisk I (alap integrált vas Luna elő- és Obelisk végfokkal)
Obelisk SI (mint az I, csak bővíthető két kártyával és X2-vel és PAS-sal)
X2-es táp - erről semmit sem tudok
Luna (előerősítő; megtalálható a heedaudio-n)
Canopus (legelső heed termék; monoblokk) azért volt elötte is erősítő :-)
Dactilus (ez egy külső DAC? ennek van az obeliks SI-hez való kártya változata és külön fémházban egy önálló verziója?)
És esetleg a Taurus, mely egy kisebb végfok. Az eddig felsoroltak a most futó termékek.

NAgyjából ennyit tudtam meg ezekről. Specifikációját csak azoknak ismerem, ami fent van a heedaudio-hu-n is (luna, canopus), többiről fogalmam sincs, h mit tudhat.

Aztán még láttam még ilyet, de ezeket csak megemlítették:
Nexus A régi nagy végfok
C80
C100 és az S100 egy kis szeriában gyártott előfok/végfok (10-20db)
Luni Passziv előerősítő, gyakorlatilag egy motoros alps poti
Obelisk III
Obelisk Pro A régi obelisk integrált erősítő az Ion Obelisk alapon...
Obelisk [t.k.mtuggya milyen típus]

Ez utóbbiakról azt sem tudom, h egyáltalán micsodák.
Vki tudna írni róluk egy 2 perces gyorstalpalót?

Mik léteznek még, amiről idáig nem hallottam?
Németeknek sem csinált Zsolt vmi katalógust?
Bármit, ami összefoglalja a termékpalettát?

Előre is köszi!

Üdv,
Teasüti

Egy kicsit kiegészítve
Sztereó: Project turntable, Pioneer N-50, Pioneer PDS-901
Pointe Amplifica, vanDamme, Belden, Opera 2, Sytem Audio 1550
Mozi: CA Azur 551R + Sony KD-55XE9005

Teasüti
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Heed Audio termékek

Össze tudná vki foglalni név szerint a heed termékeket?
Egyesével már talán jutok vmire a fórumon a keresővel...
De folyton újabb típusokra bukkanok.
Amivel eddig találkoztam:
Obelisk PAS (X2+Obelisk végfok)
Obelisk I (alap integrált vas Luna elő- és Obelisk végfokkal)
Obelisk SI (mint az I, csak bővíthető két kártyával és X2-vel és PAS-sal)
X2-es táp - erről semmit sem tudok
Luna (előerősítő; megtalálható a heedaudio-n)
Canopus (legelső heed termék; monoblokk)

NAgyjából ennyit tudtam meg ezekről. Specifikációját csak azoknak ismerem, ami fent van a heedaudio-hu-n is (luna, canopus), többiről fogalmam sincs, h mit tudhat.

Aztán még láttam még ilyet, de ezeket csak megemlítették:
Nexus
C80
C100
Luni
Obelisk III
Obelisk Pro
Obelisk [t.k.mtuggya milyen típus]

Ez utóbbiakról azt sem tudom, h egyáltalán micsodák.
Vki tudna írni róluk egy 2 perces gyorstalpalót?

Mik léteznek még, amiről idáig nem hallottam?
Németeknek sem csinált Zsolt vmi katalógust?
Bármit, ami összefoglalja a termékpalettát?

Előre is köszi!

Üdv,
Teasüti

Hifritz
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 1

Heed Audio termékek

Hozzászólás Szerző: Hifritz »

Teasüti! Próbálkozz inkább itt: http://www.zsoltaudio.blogspot.com/ De tényleg a legjobb, hogy keresd fel Zsoltot.

Vendég

Heed Audio termékek

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Sziasztok!Kérdésem az lenne, h van ennek a márkának vmi használható weboldala?
Mert google-vel értelmes heylet nem találtam, csak egy piciny magyar oldalt, ahol van pár termék és puszi...
De folyton olyan nevekre bukkanok, h azt sem tudom, mit gondoljak róluk (pl. nexus, taurus, azt se tom eszik vagy isszák).
Persze egyesével keresek egy adott típusra, akkor se találok semmit.
Gondolom itt már ki lettek vesézve, de vmi oknál fogva nem jön meg a kedvem átnézni 200 oldanyi post-ot.
Ha vki tudna linkelni bármit (weblap, pdf, doc, txt, paint-es rajz), amiben A-tól Z-ig benne vannak a Heed termékek (specifikációkkal), az lekötelezne!
Előre is köszönöm!

Üdv,
Teasüti

Én anno mikor először hallottam a Heedről, igenis rászántam magam és végigolvastam azt a 40 oldalt. (nem 200) Azóta boldog és elégedett Heed tulaj vagyok...

Neked is ősztintén ajánlom. Mindent megtudhatsz belőle.

Nem támadólag irtam a fentieket, de ha tényleg érdekel a Heed akkor hajrá... (megéri)

Mathias
V.I.P.
V.I.P.

Heed Audio termékek

Sziasztok!Kérdésem az lenne, h van ennek a márkának vmi használható weboldala?
Mert google-vel értelmes heylet nem találtam, csak egy piciny magyar oldalt, ahol van pár termék és puszi...
De folyton olyan nevekre bukkanok, h azt sem tudom, mit gondoljak róluk (pl. nexus, taurus, azt se tom eszik vagy isszák).
Gondolom itt már ki lettek vesézve, de vmi oknál fogva nem jön meg a kedvem átnézni 200 oldanyi post-ot.
Ha vki tudna linkelni bármit (weblap, pdf, doc, txt, paint-es rajz), amiben A-tól Z-ig benne vannak a Heed termékek (specifikációkkal), az lekötelezne!
Előre is köszönöm!

Üdv,
Teasüti

Hűű hát ilyen nagyon nem lesz. A Heed audio nem erről híres. Illetve ha jól tudom a forgalmazással már a Zsolt Audio foglalkozik. (valaki javítson ki ha tévedek)

De valaki tényleg összefoglalhatná a termékeket, mert mostanában én se követtem a dolgokat.

Teasüti
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Heed Audio termékek

Sziasztok!
Kérdésem az lenne, h van ennek a márkának vmi használható weboldala?
Előre is köszönöm!

Üdv,
Teasüti

Válasz küldése

Vissza: “Hifi gyártók”