Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
H/K termékek
H/K termékek
NA H/K-ok segítség kéne. Szóval. Volt nálam egy Pana PT550-es kompakt házimozi. Most itt van nálam egy Sony IS10-es rendszer is. Tisztábban szól, Iron maiden Rock in Rio DVD-vel fantasztikus. De máskor nem úgy muszikál ahogy szeretném. Rájöttem, hogy mi. A Panán nem volt EQ igaz csak beállított hangképek, viszont volt dinamikus mélyhang kiemelő, ami az IS10en nincs. Tudom, hogy ez kicsit mesterkéltté teszi a hangzást, de mondjuk egy Akira DTS hangsáv, vagy egy Transformers, vagy valami PS3 akciójáték hangjának miért kéne annyira természetesnek lenni :-) Szal nekem ez tetszik amikor szinte mindig dolgozik a mély. Az tudom, hogy a H/K erősítők már eleve mélyebben szólnak, kevesebb magassal. Éppen ezért esett ráa választásom. A kérdésem annyi, hogy ilyen mélyhangkiemelő nincs véletlen az erősítőiken? AVR132-ben gondolkodom kezdésnek (occsó :-)). köszi a helpet!
TV: Sony Bravia KDL-32W4000 ELADÓ!!!! 250.000 FT. 3 év hivatalos Sony garanciával, csak ki lett próbálva
Avr: Sony STR-DG710
Hangfal: JBL-SCS178
DivX: Cyberhome 4620
Konzol+Blu-ray:Sony Playstation 3
Apple:Ipod Video 30GB + Klipsch iGroove, Macbook unde'way'[/b]
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
- Értékelés: 1028
H/K termékek
H/K-nak mikor jönnek az új formátumokat támogató erősítői? Lassan már minden gyártónak lesz 1-2 típus, viszont H/K-ról még hallani sem lehet...
Pl. van róla szó ITT IS.
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
H/K termékek
H/K-nak mikor jönnek az új formátumokat támogató erősítői? Lassan már minden gyártónak lesz 1-2 típus, viszont H/K-ról még hallani sem lehet...
Tv : Samsung CW-25M064N Erősítő : H/K 247 + H/K The Bridge iPod Docking Station DVD :: Samsung 1080p7 Front : JBL E80 Center : JBL EC25 Füles : Technics RP-F800 Player : iPod mini 6Gb Hangfalkábel : In-Akustik Mikado 2x4.0
Pc : Alaplap: Abit kd7-g, Processzor: Athlon Xp 2100+, Videókártya: MSI GeForce4 Ti4200, Hang: SB Live 5.1, Dvd író: Pioneer DVR-109, Winchester: 160Gb WD, 120Gb IBM, 80 Gb IBM, 40Gb Maxtor, Monitor: Samsung SyncMaster 757NF
Fényképezőgép : Panasonic DMC-FX9
Konzol : Xbox 360
H/K termékek
Sziasztok!
Tudja valaki mire használható régi HK sztereo erősítőn(650 Vxi) az EXTERNAL PROCESSOR ki-bemenet?
Előre is köszi!
UPSakku.hu
H/K termékek
100, még nincs egy éves, fél éve nem használta Leírás nincs senkinek?
TV: Samsung 50" Full HD plazma; AVR: Pioneer VSX-924; DVD: Panasonic S47; Video: Aiwa HV-FX 7700;
Front: Triangle Altea EX - Audiolink 4; Center: Dali Concept Center; Rear: Dali Concept 1; Rear állvány: Galgahang 1011
NAS: Zyxel NSA-325 V2 / 3,5 TB;
Front: Triangle Altea EX - Audiolink 4; Center: Dali Concept Center; Rear: Dali Concept 1; Rear állvány: Galgahang 1011
H/K termékek
Mennyiért sikerült megszerzened?
H/K termékek
Te mázlista.
, már rég kerestem, de nem árult senki használtan, újjonan meg sokaltam, aztán végül egy ismerősöm ismerőse beadta a derekát
TV: Samsung 50" Full HD plazma; AVR: Pioneer VSX-924; DVD: Panasonic S47; Video: Aiwa HV-FX 7700;
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
- Értékelés: 1028
H/K termékek
Te mázlista.
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
H/K termékek
Hello.
Sikerült vennem egy AVR 235-ös erősítőt, viszont csak angol használatit kaptam hozzá. Nagy segítség lenne ha valki tudna nekem küldeni egy magyar használatit, vagy egy helyet ahol letölthetném. Tudom hogy a magyar használati elég gány, de az alapokhoz megfelelne, az angol kicsit nehézkes
Köszönöm előre is
Ha kitapasztaltam a készüléket akkor írok, hogy milyen a Yamaha RXV-550-hez képest. Annyit már most tudok hogy sokkal szebben szól zenében, részletesebben, de még nem volt időm sokat hallgatni. Mondjuk nem csoda, nem egy árkategória
H/K termékek
Sziasztok,
Tanácsra lenne szükségem.
HK avr230-as használati útmutatójában(angol,német) a surround delay-nek a képernyő és a surround dobozok távolságát kell megadni. Én úgy tudtam, a hallgatási pont és a surroundok távolságát kell megadni.
Melyik a helyes választás?
- D-O-M-I
- Törzsvendég
- Értékelés: 138
H/K termékek
Tehát ezeken lehet változtatni, vagy ez ilyen, és ennyi?
Röviden: nem lehet, ilyen és kész.
Ja, elfelejtettem, egy dolgot tehetsz: nyomd be a távon a DIM gombot háromszor, akkor lesz tökéletes a kijelző!
Köszi a tömör választ Akkor marad ilyen.
A kijelző meg nekem tetszik a maga neonkékségével. Egyelőre ott tartok, hogy messze nem zavar, sokkal inkább esztétikusan bejön Tehát elsötétítés nem játszik.
AV: Marantz SR7015 / AQ NRG2; TV: Samsung UE75RU7102 / AQ Chocolate; Front: Focal Chorus 826 V / AQ Rocket33; Center: Focal Chorus CC800 V / AQ Rocket88; Surround: Focal Chorus 806 V; Sub: Dali SUB E-12F / AQ NRG-X3 / AQ Boxer; CD: Denon DCD-635 / AQ Tower; HTPC / AQ Cinnamon
H/K termékek
Röviden: nem lehet, ilyen és kész.
Ja, elfelejtettem, egy dolgot tehetsz: nyomd be a távon a DIM gombot háromszor, akkor lesz tökéletes a kijelző!
| Samsung LE40S86BD | H/K AVR230, Nad 3225PE | Pio dv-393, H/K HD740 |
| Celestion F30+F35c+F10+S80 |
| PC |
- D-O-M-I
- Törzsvendég
H/K termékek
Még új vagyok a H/K világban. Lenne egy kérdésem, a kijelzővel kapcsolatban.
A készülék ugye a 435-ös. Jelenleg ezt írja ki:
VIDEO 3/ANALOG
LOGIC 7 5CH MU
De ugyanígy DVD közben meg azt, hogy:
DVD / OPT 1
DOLBY PLII MOVI
Namost, ezt nem lehet valahogy megváltoztatni? Pl. engem nem érdekel, hogy analogvagy optikai a bemenet (úgyis tudom mit mire kötöttem), tehát felül elég lenne az, hogy melyik bemenetet hallgatom. Lent meg érdekes, hogy a MU az ugye a music eleje, a MOVI meg a movie, de a többi miért nincs kiírva? (Oké, rövid a kijelző, de akkor meg miért nem scrollozza, vagy ha meg amúgysem fér ki, akkor minek írja oda?)
Mindezek mellett a hangerőt (ami általában fontosabb infó) meg nem látom ránézésre, meg kell nyomni a vol fel/le gombot, hogy előjöjjön az aktuális érték, és csak a második nyomásra állít ténylegesen hangerőt.
AV: Marantz SR7015 / AQ NRG2; TV: Samsung UE75RU7102 / AQ Chocolate; Front: Focal Chorus 826 V / AQ Rocket33; Center: Focal Chorus CC800 V / AQ Rocket88; Surround: Focal Chorus 806 V; Sub: Dali SUB E-12F / AQ NRG-X3 / AQ Boxer; CD: Denon DCD-635 / AQ Tower; HTPC / AQ Cinnamon
- BÓTAJÓZSEF
- V.I.P.
- Értékelés: 250
H/K termékek
Sziasztok!
Egy 635-ös HK-hoz szeretnék magyar kezelési útmutatót beszerezni. Kaptam hozzá ugyan egy PDF formátumút, de nagyon vacak. Valamilyen módon elérték, hogy egy PDF-s oldalon kettő van "lekicsinyítve".
Nyomtatva használhatatlanul aprók a betűk.
Ráadásul a leírás a 435-ösé, bár gondolom alig van a kettő között eltérés.
Szóval ha van valakinek az enyémnél jobb, akkor ossz már meg velem.
Esetleg ha van itt olyan spiller, aki a pdf-t át tudná alakítani....
ha nincs levédve a pdf, akkor át tudod menteni wordbe, s ott átszerkeszted ízlésed szerint. Van kijelölés a pdf-ben is (fent egy kéz, vagy oda is van írva, hogy kijelölés)
ha nem megy küldd át nekem a jozsef.bota@chello.hu címre.
Amúgy jó gép, grat hozzá!
Naim-ZU
H/K termékek
Sziasztok!
Egy 635-ös HK-hoz szeretnék magyar kezelési útmutatót beszerezni. Kaptam hozzá ugyan egy PDF formátumút, de nagyon vacak. Valamilyen módon elérték, hogy egy PDF-s oldalon kettő van "lekicsinyítve".
Nyomtatva használhatatlanul aprók a betűk.
Ráadásul a leírás a 435-ösé, bár gondolom alig van a kettő között eltérés.
Szóval ha van valakinek az enyémnél jobb, akkor ossz már meg velem.
Esetleg ha van itt olyan spiller, aki a pdf-t át tudná alakítani....
- D-O-M-I
- Törzsvendég
H/K termékek
Tegnap d.u. óta én is a H/K-sok közé tartozom, és úgy néz ki jó barátra leltem
H/K termékek
Nekem Live van, de hackelt audigy drivert raktam föl neki. DTS is működik rendesen.
Légyszi írd meg, honnan lehet letölteni a hackelt drivert.
Ku*va régen töltöttem le, és már nem tudom, csak ki van írva egy cd-re. A HWSW forumon lehet olvasgatni a témáról.
sblive faq
| Samsung LE40S86BD | H/K AVR230, Nad 3225PE | Pio dv-393, H/K HD740 |
| Celestion F30+F35c+F10+S80 |
| PC |
H/K termékek
Nekem Live van, de hackelt audigy drivert raktam föl neki. DTS is működik rendesen.
Légyszi írd meg, honnan lehet letölteni a hackelt drivert.
Projector:JVC X30 Screen:Projecta HomeScreen (102x180) TV:Panasonic TX-P42S10E
Blu-Ray/DVD:Samsung BD-P2500 HD:HTPC (Intel NUC i3, 8GB RAM, 240GB SSD)
CD:Technics SL-PG490 A/V:NAD T-748
Front:Wharfedale DIAMOND 8.4 Surround:Jamo Studio 110
Console:PS4 slim
H/K termékek
- az is koax
A közeg valóban lehet ugyanaz, de a jelátvitel módja már különbözik.
Köszi mindenkinek a segítséget, most már tudom, hogy mire számíthatok.
Nos már csak egy digit. koax kábelt kell beszereznem.
H/K termékek
Ha nem koax kábelt, hanem sima analóg jack-2RCA kábelt használok, akkor is csak ilyen minőségben tud átmenni a hang nem?
- az is koax
T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
H/K termékek
Van valakinek régebbi, PM 655 HK erősítője? vagy kb.hasonló 630, 665,stb.modellek.
Az érdekelne,hogy milyen cd player,hangfalkábel,IC passzol a hangjához a tapasztalatok alapján. Ja és esetleg milyen hangfal.Vagy netán DAC bevonásával használja valaki?
H/K termékek
alapesetben pl egy játék hangja pcm 48khz 5.1 csatornás .... ezt a koaxon nem tudod átvinni, csak a 2.0-ra "lekevert" változatát ... amit utána felkeverhet az erősitőd 5.1-re de ez azért messze nem lesz diszkrét 5.1 érzés... ugyan ez igaz mondjuk az 5.1 csatornás wma/flac/aac sávokkal is, nem megy át a dekodolt 5.1 hang, csak 2.0ra lekeverve. analogon pedig a hangkártyáknak van 5.1 kimenete, 3 db sztereo RCA kábellel átvihető ... csak a filléres hangkari dac miatt otvar hangja lesz
Jó volt itt.
(2003 Marárcius - 2007 Október)
H/K termékek
nem lesz rosszabb, csak van ami nem megy át a koaxon:játékok 5.1 hangja, FLAC 5.1, AAC 5.1, MPEG 5.1 ... ezek ilyenkor PCM 48/96khz / 2.0 (sztereo vagy surround) modon utaznak a koaxon az erősitő felé
De miért baj az, ha ezek ilyenkor PCM 48KHz / 2.0 sztereo módban mennek át a coaxon?
Ha nem koax kábelt, hanem sima analóg jack-2RCA kábelt használok, akkor is csak ilyen minőségben tud átmenni a hang nem?
Tehát lényegében mindent át lehet vinni a koaxon, csak legrosszabb esetben bizonyos hangformátumoknál 48KHz 2.0 sztereo hang lesz az eredeti helyett?
H/K termékek
nem lesz rosszabb, csak van ami nem megy át a koaxon:
játékok 5.1 hangja, FLAC 5.1, AAC 5.1, MPEG 5.1 ... ezek ilyenkor PCM 48/96khz / 2.0 (sztereo vagy surround) modon utaznak a koaxon az erősitő felé
azaz öszefoglalva ami átmehet:
Dolby Digital 5.1 / 640kbit/s
DTS 6.1 ES / 1536kbit/s
PCM 44/48/96khz 2.0
Jó volt itt.
(2003 Marárcius - 2007 Október)
H/K termékek
igen, egyértelműen a digit bekötés KÖTELEZŐ és az egyedül üdvözítő!
Ha digitális koax kábellel kötöm össze az sb live 5.1 hangkártyámat a h/k-val, akkor az analóg kábelre már nem lesz szükség ugye?
Mintha azt olvastam volna ki a sorok közül, hogy némely esetben (mp3 lejátszás, pc-s játékok) rosszabb lehet a hangátvitel digitális koax kábelen, mint analógon.