Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Yamaha termékek
Yamaha termékek
Glamour-nak meg kellene hallgatnia egy DTS-es cd-t.
Egy hete szerváltam Pink Floydot, és egyszerűen fantasztikus a házimozin!
Japán vonal: Accuphase, Denon
Német vonal: Lindemann, Quadral
Magyar vonal: "Fapaci-féle" Luxor Gold
Német vonal: Lindemann, Quadral
Magyar vonal: "Fapaci-féle" Luxor Gold
Yamaha termékek
Időről időre ez a vita ismétlődik.
Még jó, hogy csak ebbe az egy topicba lépett bele és nem kezdi el az észt osztogatni mondjuk a HTPC-s, több megjelenítős, lejátszós/felvevős, kazettás meg MP4 lejátszós topicokban.
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.
Yamaha termékek
Időről időre ez a vita ismétlődik.
TV: Hisense 70E7HQ AVR: Onkyo TX-RZ50 Front: Polk Audio RTi A3 Center: Polk Audio CSi A4 Surround: Polk Audio RTi A1 Sub: Mordaunt-Short 909W
Yamaha termékek
Szerintem mindenkinek csak kettő füle van !
No és? Attól még létezik irányhallás. Még a kétfülűek is megtapasztalhatják.
Yamaha termékek
Tudod az érdekel,hogy hogyan szól pl: egy koncert rajta"bécsi filharmónikusok" nekem sok koncert dvd van nekem pioneer avr-em volt amitől megszabadultam.Nem sok filmet nézek inkább koncertet.Milyen a térleképzése,nem mossa a szólamokat össze?Ez érdekelne főleg.
Yamaha termékek
Szisztok !Nagy gondban vagyok mivel erősítőt akarok venni nem tudom ,hogy ismeritek a Denon AVR 3806 tip.mivel ezt néztem ki magamnak.Milyen rajta zenét hallgatni nekem az az első.Nem érdekel,hogy nem tudja a dts-hd-t
Hali!
Ha zenét akarsz hallgatni, akkor vegyél sztereót, ne pedig egy avr-rel erőlködj. De erről glamur még biztosan fog sok okosságot mondani.
pp
Nem az a baj, hogy nagy az Isten állatkertje, hanem az, hogy alacsony a kerítés.
popcorn, pioneer, yamaha, samsung, heco, magnat, klipsch, thomson, lg, dimarson, hp, neotech, kácsa, system fidelity, logitech, hama, mitac, kenwood
Yamaha termékek
Szisztok !Nagy gondban vagyok mivel erősítőt akarok venni nem tudom ,hogy ismeritek a Denon AVR 3806 tip.mivel ezt néztem ki magamnak.Milyen rajta zenét hallgatni nekem az az első.Nem érdekel,hogy nem tudja a dts-hd-t
Yamaha termékek
Blue Ray és a HD-DVD élég borzalmas, ez is csak egy felesleges dolog Nincs megállás mindig más formátumokat fognak alkalmazni.Japánban már nem is használják a HD formátumokat mivel már ott van egy másik .Ezért mondom a sztereóban nincs csalódás.
Gondolom,ezeket személyes tapasztalatból mondod....
Ja,fejlesztik szépen a 4K-t is Japánban,csak ahhoz képest,hogy szerinted (nyilván utánanéztél) ott már nem is használnak HD-t,csak a Pana 4 Blu ray íróval-merevlemezes rögzítővel jött ki,és akkor még hol a Sony és társai,na meg a Toshiba 1 terrás HD DVD rögzítője,amivel a szutyok japán fulllHD adásokat lehet rögzíteni...
Egyébként meg Blu,és nem Blue,ha már.....
És tényleg felesleges az egész,sőt,maradhattunk volna a fekete-fehér Junoszty tévénél,végülis megteszi az is.
Ha meg neked a sztereo jön be,attól még másnak hadd jöjjön már be az 5.1,6.1,7.1,vagy akármi.
Projektor: Sony VPL VW60 FullHD SXRD Blu ray/HD DVD/DVD: Sony BDP S500,Pioneer BDP LX70,Toshiba HD EP10,HTPC
TV:Pioneer 508XD plazma,Sharp 52XL2E FullHD LCD,Sharp 46X20E FullHD LCD
AV er�s�t�:Denon AVR 3808 Sztereo:Marantz PM7001 KI Signature
SACD:Marantz SA7001 KI Signature DVD rec:Pioneer DVR LX60D,Sony RDR HX970
Hangfal:JMLab Cobalt 826S,JMLab CC800,Mission 701,Yamaha SW800
Konzol:Sony PS3,Xbox360 Video:Panasonic FS200 S VHS Deck:Aiwa F990,WX220,F660 ,R650
Yamaha termékek
Nem akarom az AV erősítőket lehúzni csak nagyon bosszantó,hogy áradoznak sokan a minőségi házimoziról.Nem értem ezt a sok "felesleges" hangformátumokat,DTS-HD és társai.Szerintem mindenkinek csak kettő füle van !Nem ,hogy a gyártók is a minőségre törekednének.Szerintem az emberek többsége nem is használja ki ezeket a szolgáltatásokat amiket anno beletsznek.Blue Ray és a HD-DVD élég borzalmas, ez is csak egy felesleges dolog Nincs megállás mindig más formátumokat fognak alkalmazni.Japánban már nem is használják a HD formátumokat mivel már ott van egy másik .Ezért mondom a sztereóban nincs csalódás.
Ha sztereó hívő vagy, akkor menj át a megfelelő topicba, a Hifi fórumban sok jó sztereó cuccról van szó, ott talán jobban otthon érzed majd magad.
Yamaha termékek
Nem akarom az AV erősítőket lehúzni csak nagyon bosszantó,hogy áradoznak sokan a minőségi házimoziról.Nem értem ezt a sok "felesleges" hangformátumokat,DTS-HD és társai.Szerintem mindenkinek csak kettő füle van !Nem ,hogy a gyártók is a minőségre törekednének.Szerintem az emberek többsége nem is használja ki ezeket a szolgáltatásokat amiket anno beletsznek.Blue Ray és a HD-DVD élég borzalmas, ez is csak egy felesleges dolog Nincs megállás mindig más formátumokat fognak alkalmazni.Japánban már nem is használják a HD formátumokat mivel már ott van egy másik .Ezért mondom a sztereóban nincs csalódás.
Yamaha termékek
Sziasztok!Nagyon szomorúan tapasztaltam,hogy a Yamaha házimozi erősítői nagyon gyenguszok.
Ismerősömnél hallottam "volna" amit akartam volna RX-V 1800, pocsék hangminőség semmi dinamika mindent összemos,nincsenek magas hangok .Rövid távon is idegesítő hallgatni.Nem értem azokat akik ezt az erősítőt istenítik.Biztosan nem hallottak igazán szépen szóló rendszert.
Ha sikerülne 1 azaz egy darab építő jellegü hsz-t összehozni, azt megköszönnénk. Mert a Hm az szar, a Yamaha 1800 az szar. Ezt már tudjuk. Még valami?
TV: Panasonic 42PV60 DVD író : Panasonic DMR-EH57 DVD:Panasonic S-100 CD: Cambridge Audio 540 Video: Thomson VTH6210 AVR: Yamaha RX-V657 Front: Dali Concept6 Center: Concept center Surround: Concept1 Sub: Heco Vitas30A Stereo: NAD C325BEE
Yamaha termékek
Zenére tényleg pocsék a hangjuk!Még előfoknak is gyengék!Én inkább meghagyom a 657-est és berakok egy sztereo előfokot még!És ha sima sztereot halgatok akkor rendes sztereo rendszerként fog müködni,a HMerősítőt kikerülve!
Yamaha termékek
Sziasztok!Nagyon szomorúan tapasztaltam,hogy a Yamaha házimozi erősítői nagyon gyenguszok.
Ismerősömnél hallottam "volna" amit akartam volna RX-V 1800, pocsék hangminőség semmi dinamika mindent összemos,nincsenek magas hangok .Rövid távon is idegesítő hallgatni.Nem értem azokat akik ezt az erősítőt istenítik.Biztosan nem hallottak igazán szépen szóló rendszert.
Te most mindenáron le akarod húzni az AV erősítőket?
Mihez hasonlítottad, egy ugyanilyen árú sztereó előfok+ 2xmonoblokk rendszerhez zenében? És filmeken?
Yamaha termékek
Helló!
És ugyanilyen árban mi az az erősítő, ami szerinted jó?
Yamaha termékek
Sziasztok!
Nagyon szomorúan tapasztaltam,hogy a Yamaha házimozi erősítői nagyon gyenguszok.
Yamaha termékek
Még sokat kell javulnia minden téren az otthoni mozizásnak.
Pl. ha nem kevernéd le sztereóra a sokcsatornás hangot, akkor közelebb jutnál ahhoz, amit a hangmérnök, rendező, stb. meg akart mutatni neked.
- szabo_pitty
- V.I.P.
- Értékelés: 93
Yamaha termékek
Az 5.1 elsősorban a filmek formátuma, míg a 2.0-s sztereó a zenéjé. Ez, persze nem azt jelenti, hogy 5.1-ben nem jó zenét hallgatni, inkább azt, hogy egy 5.1-es rendszer esetében nagyon jól kell összejöjjön minden, (kezdve a felvételtől, a lejátszón és a erősítőkön át, egészen a hengfalakig, nem megfeledkezve a helyiség akusztikájáról) különben többet árt, mint amennyit használ.
Erősítő: Marantz SR7005, Hangsugárzók: Monitor Audio Silver 200, Silver 50, Silver C150, Jamo SW505E, Magnódeck: Yamaha KX-390, CD: Marantz CD5000, LP: Technics SL-BD2, BD: Pioneer BDP-LX58, TV: LG42LF652V, Hangfal kábel: Monitor Atmos Air 309 Cu, IC: KáCsa KCO-IS100 Média-lejátszó: Dune HD Base 3D
Yamaha termékek
Üdv mindenkinek!Nem tudom miért vagytok megindulva a házimozira,szerintem nem nagy szám.
Egy minőségi rendszer ami legalább is jól szól, nem 100.000-s árkategóriában mozog.
Akkor mit vártok el egy középkategóriás rendszertől"nem sok mindent"Én inkább megmaradok a sztereónál abban nem csalódtam.Még sokat kell javulnia minden téren az otthoni mozizásnak.
Ezek nem egymás ellen harcoló 'formátumok', nagyon jól megvannak egymás mellett is. Felesleges az egyiket a másik elé helyezni, mint ahogy egy sportkocsit sem lehet egy kamionnal összehasonlítani.
Yamaha termékek
Többcsatornás zene!A sztereo valóban még jóbb minöségnek örvend,de mi törekszünk,hogy a többcsatornás rendszerek is jóbbak legyenek!Szerintem azért más élményt nyujt egy jóbb 5.1 mint egy 2.0!Mindannyian a sztereoból indultunk és ismerjük már csak kiváncsiságból is,hogy vajon mit rejtenek a többcsatornás DVDaudio/SACD lemezek vajon mit produkál DTS meg minden!
Yamaha termékek
Üdv mindenkinek!
Nem tudom miért vagytok megindulva a házimozira,szerintem nem nagy szám.
Egy minőségi rendszer ami legalább is jól szól, nem 100.000-s árkategóriában mozog.
Akkor mit vártok el egy középkategóriás rendszertől"nem sok mindent"Én inkább megmaradok a sztereónál abban nem csalódtam.Még sokat kell javulnia minden téren az otthoni mozizásnak.
Yamaha termékek
Tényleg?És ezt miből szűrted le?Mivel hasonlítottad össze,saját tapasztalat alapján?
Egy Yamaha hívő számára nincs jobb cuccos semmilyen kategóriában a Yamaha készüléknél!
Yamaha termékek
Felhívom minden netező figyelmét a Yamaha RX-V 1800-ra.Kategóriájában nincs nála jobb !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tényleg?És ezt miből szűrted le?
Mivel hasonlítottad össze,saját tapasztalat alapján?
Projektor: Sony VPL VW60 FullHD SXRD Blu ray/HD DVD/DVD: Sony BDP S500,Pioneer BDP LX70,Toshiba HD EP10,HTPC
TV:Pioneer 508XD plazma,Sharp 52XL2E FullHD LCD,Sharp 46X20E FullHD LCD
AV er�s�t�:Denon AVR 3808 Sztereo:Marantz PM7001 KI Signature
SACD:Marantz SA7001 KI Signature DVD rec:Pioneer DVR LX60D,Sony RDR HX970
Hangfal:JMLab Cobalt 826S,JMLab CC800,Mission 701,Yamaha SW800
Konzol:Sony PS3,Xbox360 Video:Panasonic FS200 S VHS Deck:Aiwa F990,WX220,F660 ,R650
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
- Értékelés: 1028
Yamaha termékek
Ilyent hol lehet itthon venni?
Szerintem még sehol.
De hozasd meg külföldröl.
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.