Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Heed Audio termékek
- huszti-zsolt
- Törzsvendég
- Értékelés: 2680
Heed Audio termékek
Ha pedig valaki TÉNYLEG szeretne MAGÁNAK egy Heed Audio terméket, akkor gondolom én - nagy naívul, - hogy csak felkeres SZEMÉLYESEN engem, nem?
Nem tudom. Én biztos nem mennék be megkérdezni, hogy mennyiért is kaphatom meg azt a terméket. Megnézem az árlistát és eldöntöm, hogy kell-e annyiért vagy sem. Persze az itt elhangzottak alapján azért valószínűleg megkérdezném, de nem tudom, hogy a potenciális vásárlók hány százaléka olvassa ezt a topicot. Mert ezt leszámítva még életemben nem mentem be úgy boltba, hogy jó napot mennyiért kaphatom meg az amúgy 100 ezer Ft-os erősítőt.
Ha valaki "csak" megkérdezi, akkor természetesen én sem fogok mást mondani, mint a katalógusár.
Ámde egy audiofil terméket - vélhetően - nem úgy vásárol valaki, mint egy LAN kártyát. Mára ott tartunk, hogy egy-egy vásárlást a legtöbb esetben nemcsak egy személyes meghallgatás, de egy néhány napos házidemo előz meg. Azt pedig igen nehéz lenne személyes kapcsolat, személyes szimpátia nélkül.
Egyébként pedig "dolgozom rajta", hogy termékeinkkel lehetőleg ne itt, a gyári körülmények között találkozhassanak az érdekldők. Itt nálunk a termelés növekedésével egyébként is egyre kevésbé lesz mód egy nyugodt demora, meg a helyre is szükség lesz hamarosan más célokra (iroda). Továbbá a Roksan is piszkál, hogy nem ártana azért, ha a Roksan termékek is elérhetőek-meghallgathatóak-megvásárolhatóak lennének valahol. (Mert ugye végül is mégis csak mi lennénk a Roksan képviselet, vagy mi.. )
És akkor még nem is beszéltem arról, hogy milyen fene nehéz adolgokat a helyükre tenni. Mert ugye mondjuk itt van e topic témaiddítója, a Canopus. E tekintetben már több éves tapasztalatra támaszkodhatunk, úgy kereskedő mint sajtó visszhang. Egy Luna/Canopus 1600 Euro illetve 1100Ł. Ebben a kategóriában vizsgálva - akinek eddig a karmai közé került szakíró vagy szakkereskedő - egyöntetű vélemény, hogy messze túlmutat ezen az árkategórián. Itthon pedig - eddig - 260000,-Ft volt. Akkor most mennyit is ér, mennyire is "best buy" ez a termék? Hányszor hallottam azt a véleményt, hogy "na jó-jó, nem is rossz az a Canopus, de nem ér többet, mint a 60 ezer forintos használt ára."
Tudom, persze minden relatív, meg szvsz., meg szubjektív... De azért ennyire mellétrafálni értékítéletileg talán nem kellene pusztán azért, mert valaki kedvező áron jut hozzá valamihez.
Heed Audio termékek
Nyilván vadász nem fogja azt mondani, hogy tessék engem zargatni és nem a listaáron vásárolni. Szerintem ne feszegessük a dolgot, hanem örüljünk neki.
TV: Hisense 70E7HQ AVR: Onkyo TX-RZ50 Front: Polk Audio RTi A3 Center: Polk Audio CSi A4 Surround: Polk Audio RTi A1 Sub: Mordaunt-Short 909W
Heed Audio termékek
Ha pedig tud valaki olvasni Vadász soraiban, akkor értheti miért is érdemes felkeresni közvetlenül a gyártót!
Azért azt megértettem én is
Meg én is!
Közben megjelent az alattam lévő hozzászólás by vadász. És természetesen azt is értem...
Mert hülye azért nem vagyok!
Mozi: JVC DLA-NP5, Zidoo Z9X, Anthem AVM 60, Myryad MXA7150, B&W 603S2, B&W HTM7, B&W 601S2, Jamo SW505E.
Zene: Hansugárzók: Almássy Audio Magus A, Előfok: Dénes Péter, Végfok: Dénes Péter monoblock pár, Marantz SA-15S1, Marantz ST-15S1, LP: Tesla nc 440 + Shure M95ED pickup
Zene: Hansugárzók: Almássy Audio Magus A, Előfok: Dénes Péter, Végfok: Dénes Péter monoblock pár, Marantz SA-15S1, Marantz ST-15S1, LP: Tesla nc 440 + Shure M95ED pickup
- huszti-zsolt
- Törzsvendég
Heed Audio termékek
U.i.: Sajnos egy nagyon nem kellemes következménye lett már az ügynek. Mostantól a honi Heed árak megfelelnek a nyugat-európai áraknak. És azt hiszem ezt mindenki belátja, hogy ez messzemenőkig nekem a legrosszabb.
Amellett, hogy megértettem felháborodásod az üggyel kapcsolatban és természetesen jogodban áll bármilyen döntést hozni, azért kérlek, gondold át. Szerintem az a forgalmatok 10%-át kitevő 99,9%-ban rendes magyar vevő megérdemli, hogy ne velü(n)k legyen kiszúrva!
Az általad említett országok, ha jól emlékszem Ausztria, No. és NB. Kb. 150 milliós piac, mármost 1 azaz 1 berendezés miatt, ami el sem kelt végül, nem érdemes ilyen műbalhét csinálni, mert ez ugyanúgy része annak, amit Te magyarvirtusként aposztrofáltál.
Remélem egyszer még én is vevőitek között tudhatom magam!
Gordon érti, hogy mit akartam mondani, Te talán nem annyira. Szóval még egyszer. A hivatalos hazai árak is kénytelenek felzárkózni az európai árakhoz, mert én meg a vásárlóim 90%-val nem tehetem meg, hogy hátrányosan megkülönböztetem őket. tehát egy árlistán többé (2006. április elsejétől) már csak és kizárólag olyan árak fognak szerepelni, mint amivel bármely országban találkoznak a vásárlók.
Mint ahogy mondjuk Angliában sem lehet a Linn termékeket 30%-kal olcsóbban kapni! Ha pedig valaki TÉNYLEG szeretne MAGÁNAK egy Heed Audio terméket, akkor gondolom én - nagy naívul, - hogy csak felkeres SZEMÉLYESEN engem, nem?
Lévén Magyarországon rajtam kívül sehol nem lehet Heed termékhez jutni.
Heed Audio termékek
Ha pedig tud valaki olvasni Vadász soraiban, akkor értheti miért is érdemes felkeresni közvetlenül a gyártót!
Azért azt megértettem én is
TV: Hisense 70E7HQ AVR: Onkyo TX-RZ50 Front: Polk Audio RTi A3 Center: Polk Audio CSi A4 Surround: Polk Audio RTi A1 Sub: Mordaunt-Short 909W
Heed Audio termékek
Az áremelkedéshez én annyit hozzátennék, hogy egy UK vásárló vásárol Heed terméket, akkor ő kifizeti a szállítási költséget, a kereskedő hasznát is, míg ha valaki itthon a Heed-at közvetlenül keresi meg, akkor ezek a költségek nem merülnek fel.
gordon314.fw.hu
Heed Audio termékek
U.i.: Sajnos egy nagyon nem kellemes következménye lett már az ügynek. Mostantól a honi Heed árak megfelelnek a nyugat-európai áraknak. És azt hiszem ezt mindenki belátja, hogy ez messzemenőkig nekem a legrosszabb.
Amellett, hogy megértettem felháborodásod az üggyel kapcsolatban és természetesen jogodban áll bármilyen döntést hozni, azért kérlek, gondold át. Szerintem az a forgalmatok 10%-át kitevő 99,9%-ban rendes magyar vevő megérdemli, hogy ne velü(n)k legyen kiszúrva!
Az általad említett országok, ha jól emlékszem Ausztria, No. és NB. Kb. 150 milliós piac, mármost 1 azaz 1 berendezés miatt, ami el sem kelt végül, nem érdemes ilyen műbalhét csinálni, mert ez ugyanúgy része annak, amit Te magyarvirtusként aposztrofáltál.
Remélem egyszer még én is vevőitek között tudhatom magam!
Mozi: JVC DLA-NP5, Zidoo Z9X, Anthem AVM 60, Myryad MXA7150, B&W 603S2, B&W HTM7, B&W 601S2, Jamo SW505E.
Heed Audio termékek
Nem akarom offolni a topicot, de ha bemész egy kuty közönséges üzletbe külföldön sokkal olcsóbban vásárolsz ez EU-n belül is sok esetben.
Heed Audio termékek
Ugyanis ez dolog simán működik fordtva is, azaz a némethonban és úgy általában nyugaton olcsóbban lehet műszaki cikkeket beszerezni.
A "simán" kicsit erős. Érdekes, hogy már fel se tűnik, hogy ez annyira nem is legális. Mert ugye általában a vámot, és az áfát is kikerülik, másrészről, a forgalmazó kára is, mert neki kell fenntartani üzletet, bemutatótermet, reklámköltsége is van,stb. Nem mondom azt, hogy én nem vennék semmit külföldről(kikerűlve egy két költséget, a forgalmazó kárára), csak azért tisztába vagyok vele mit teszek.
- huszti-zsolt
- Törzsvendég
Heed Audio termékek
Hogy miért lett "áremelés" a következmény? Mert a forgalmunk 90%-át külföldön bonyolítjuk. (És ez az arány csak napról napra nő) Így a Heed Audiot ma a külföldi partnereink tartják el. Sajnos a magyar "piac" nem oszt és nem szoroz - és én vagyok, aki e miatt a lehető legboldogtalanabb. De nem tehetek mást. Egyébként például az Etalon éppen ezért soha nem árusította Magyarországon egyetlen fillérrel sem olcsóbban a termékeit. (Nekik van igazuk.)
Egyébként pedig aki járt már nálam az tudja, hogy egy személyes kapcsolat esetén sokmindenre van mód. De az biztos, hogy a "mennyit engedek a feléből" szemlélet a jövőben még csak beszélgetés szintjén is igen határozott elutasításra fog találni.
Heed Audio termékek
Megmondom őszintén, hogy nem értem,hogy e sajnálatos félreértésnek miért lett itthoni áremelés a következménye. Ugyanis ez dolog simán működik fordtva is, azaz a némethonban és úgy általában nyugaton olcsóbban lehet műszaki cikkeket beszerezni. Továbbá a használt áruk nálun k is nyomott áron mennek el, mégha úgy is van meghírdetve, hogy vadiúj garanciális és számlával van.
Heed Audio termékek
Hello tsc!
Miért van neked Roku SoundBridge M1000 CD-d?
Az jó az?
Ez igazából nem cd, hanem egy "network player", mai korunk divatos vívmánya a kényelmes emberkéknek. Külső daccal pedig még jól is szól, de legalábbis nem rosszul.
Csináltam neki régebben egy topicot. Itt minden le van írva.
Heed Audio termékek
TSC? Állványbiznisz során megtekinthető az envoy? Hírét hallottam csak eddig....
Igen, természetesen.
Under Construction
- rudulf
- V.I.P.
- Értékelés: 46
Heed Audio termékek
Hello tsc!
Miért van neked Roku SoundBridge M1000 CD-d?
Az jó az?
RoksanXerxes/OriginLiveSilver/OrtofonHMC30,Audiomeca/Mephisto1,SonerAudio/nagy DAC,előfok,végfok,SL1hangfal,SonusFaberElectaAmateur2,SL1hangfal,DevialetExpert250PROHighwire/1100összekötô,JPS/DigitalAC,SonerAudio/DACtápkábel,HarmonicTechnology/MagicésMagicTweeterhangfal,Magic,AC10táp
Heed Audio termékek
Nagyon tetszik ez a hangfal, biztos jól is szól! Milyen színű? Tök jó, hogy egyre több embernek van itt jó magyar hifije, csak így tovább!
Ui:
A 24 DVD-k még mindig akciósak a Sendit-en…
A "saját készítésű képek" topikba raktam róla képet. Nem tudom mi a neve ennek a színnek, de olyan mint a laminált parkettánké, mintha egyenesen abból nőtt volna ki.
Heed Audio termékek
TSC? Állványbiznisz során megtekinthető az envoy? Hírét hallottam csak eddig....
Igen, természetesen.
Heed Audio termékek
Under Construction
Heed Audio termékek
Huh, abban a szerencsében van részem, hogy ezentúl itthon tudhatok egy pár Heed Audio Envoy-t.
Gratulálok!
Nagyon tetszik ez a hangfal, biztos jól is szól! Milyen színű? Tök jó, hogy egyre több embernek van itt jó magyar hifije, csak így tovább!
Ui:
A 24 DVD-k még mindig akciósak a Sendit-en…
Heed Audio termékek
Noch eine Gratula tsc-nek
nem irigykedunk nagyon (csak kicsit )
Hangsugárzóm eladó: JBL 4406 Studio Monitor
- kaltenpeti
- Fórumlakó
- Értékelés: 22
Heed Audio termékek
Gratulálok tsc!
Heed Audio termékek
Huh, abban a szerencsében van részem, hogy ezentúl itthon tudhatok egy pár Heed Audio Envoy-t.
Grat!!
Pár képet dobj majd fel a megfelelő topikba....
Erősítő: Harman/Kardon HK 970 Limited | CD: Harman/Kardon HD 970 | Tuner: Harman/Kardon TU 950 | Hangfal: Dali Ikon 6 | Interconnect: Arzachel + VdH D 102 MK III | Hangfalkábel: Kimber 8 TC
Heed Audio termékek
Gratulálok TSC az Envoyokhoz! Biztos nagyon jól szólnak!!! :smile19: :smile19: :smile19:
Egyébként pedig még1x köszi a vendéglátást, a pizzát az üditőt, a dvdket stb stb.
Én köszönöm, hogy lejöttetek, cipekedtetek, meg hogy megvehettem a "kicsikéket".
...és tényleg baromi jól szólnak. a tüskéket még alájuk pakoltam este, azért meghálálta... Meló után rohanok haza zenélni.
Merida & Giraffe:
THX!
Heed Audio termékek
Gratulálok TSC az Envoyokhoz! Biztos nagyon jól szólnak!!! :smile19: :smile19: :smile19:
Egyébként pedig még1x köszi a vendéglátást, a pizzát az üditőt, a dvdket stb stb.
A400, Dactilus, 575A, M12.2
Heed Audio termékek
Az új Obeliskem van, külső táp intézés alatt . . .
Azért ez az Envoy ez durva !
Gratulálok!
TV: Samsung 60D6500; Erősítő: házimozi : Pioneer VSX D912; sztereó : Quad 405; Heed Obelisk Si + X2; DVD: Pioneer DV668AV; DAC: Heed Dactilus; Hivox Lupus; Hangfal: Acoustic Energy Aegis EVO 3 és EVO 1 + center; Deck: Aiwa AD-R450; CD: Pioneer PD 6700; Hálózati szűrő: Belkin SurgeMaster SurgePro - Maximum Serie; Kábelek: Neotech, AudioLink, RG59