Tudtommal semmi. Szerintem az új lábon kívül nincs változás, csak most már bekerült a Dorn portfólióba hivatalosan is.
Nekem évek óta ez a hangfal van, ha gondolod lemérem az átmérőt. A perem talán gumi. Az ohm számot nem tudom sajnos, sem egyéb más műszaki paramétert, sosem kérdeztem semmi ilyet Zsolttól.
De az Obelisk is röhögve hajtja, nem hiszem, hogy nagyon háklis doboz volna.
Még több (hasonló) infót róla Zsolt tud adni, de ha a hangja/jellege érdekelne jobban, arról én is tudok nyilatkozni.
Én elég sokat ott voltam, cserébe egy képet sem készítettem.

Nagyon sokan voltunk, jó volt ezt látni.
Mire én odaértem már a nevenincs monitor szólt (személy szerint nem bántam, mivel azt a StandArt-ot hallgatom évek óta, újdonság faktor már nincs

Végig az volt az érzésem, hogy sokkal több van ebben a hangszóróban, mint amit hallottunk belőle, pedig az is megnyerő volt.
A hangja nagyon fülbemászó, lágy és kellemes, öröm volt hallgatni. De nem azért mert elkenne vagy fedne bármit, inkább "simán" csak nagyon jó.
Igen komoly mélytartománya van, kisebb álló hangfalakat is megszégyeníthetne vele.
Illetve ami szerintem külön említésre méltó az a jelenlétérzete. Az abszolút kiemelkedő.
Véleményem szerint ezen az áron még csak hasonlót sem lehet venni. Nekem egyátalán semmi hiányérzetem nem volt vele kapcsolatban, nagyon tetszett.
De ahogy írtam is, szerintem még ki sem derült ennyi idő alatt igazán, hogy mennyire jó is, úgyhogy Alex tesztjére kíváncsi leszek, hogy vélekedik majd hosszabb együttélés után.