Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Heed Audio termékek
-
Vendég
Heed Audio termékek
Szóval ha jól veszem ki, akkor nagyvonalakban Vadász az a véleményed, hogy jól illesztett készülékek között, ha a kábelek megütik a jó vezető szintjét, akkor nincs sok jelentősége a kábeleknek?
De hát szegény Vadász még el sem mondta a véleményét. Legalább azt várd már meg mielőtt ráhúzod a szenteltvizet.
-
Vendég
Heed Audio termékek
azok se látták,csak hiszik,hogy létezik. nagy különbség. azt egy se mondja,hogy látta
persze erre is van hitük,hisz istent nem szabd megpillantani...
sose hittem istenben és nem is fogok,de istenfélő vagyok. mi van ha tényleg létezik? és ez a nyitottság...
Azok sem látták kevésbé Istent, mint ahogy te hallottad a hangfalkábel hangját. Csak te nem hiszed el nekik. A pápa többtucat csodatevése dokumentált. Persze te ezt sem hiszed, mint ahogy én sem, de én a filcezett CD-kben sem hiszek. Mi a különbség köztünk? Másban hiszünk.
Az egyszeri Jézus látomás megfelel a hangfalkábelnek, mélyebben belemenve egy "kelj fel és járj" már a tápkábelek szintjén mozog. Te tapasztaltad, az a szerencsétlen béna meg jár. Neki a csodájára járnak téged meg mindenki elhűlve hallgat.
Heed Audio termékek
Én megpróbálom összefoglalni első sorban magam számára (már, hogy jól értem-e) az érdemi információt a sok érdemtelen közül.
Szóval ha jól veszem ki, akkor nagyvonalakban Vadász az a véleményed, hogy jól illesztett készülékek között, ha a kábelek megütik a jó vezető szintjét, akkor nincs sok jelentősége a kábeleknek?
Ha jól értem, akkor vannak gyártók, akik nem csak, hogy törekednek a szinergiára, de szándékosan olyan készülékeket gyártanak, amik nehezen illeszthetők más a megszokotthoz (szabványhoz?) közeli készülékekhez?
Ha jól értem, akkor vannak kábelgyártók, akik direkt olyan kábeleket készítenek, amik nem "ideális" vezetők, mert valamiféleképpen belenyúlnak a hangzásba?
A következő kérdéseim merülnek fel ha mindezeket jól vettem ki:
nem lehet az, hogy rosszul illeszkedő készülékek illesztési hibáit lehet orvosolni vagy csökkenteni jól megválasztott "belepiszkálós" kábelekkel?
Hol kell értelmezni az illesztés kérdését: forráskészülék kimenete-előerősítő, phono előerősítő-előerősítő, előerősítő-végerősítő, végerősítő-hangsugárzó között?
Ha igen, akkor igazán jól illeszkedő rendszert két esetben kaphatnánk: ha a gyártók betartanának egy fajta szabványt és minden CD lejátszó, hangsugárzó, phono... hasonlóan lenne illeszthető (ami gondolom utópia) vagy olyan rendszert építünk, amiben egy gyártó "összeillesztett" szettjét hallgatjuk, tehát a Cd lejátszótól (vagy DAC-tól), minden elektronikán át a hangsugárzóig egy gyártó termékét vásároljuk?
Korábbi aktív-passzív előfok leírásodból számomra világossá vált, hogy passzív előfok nem lehet eleve jól illesztett, mert a kimeneti impedanciája változik a hangerő állásnak megfelellően? Ugye jól értettem?
gordon314.fw.hu
-
Vendég
Heed Audio termékek
istent még senki nem látta és a halottak se keltek föl,hogy a túlvilágról meséljenek
Pedig ezek a fránya katolikusok másról sem beszélnek. A csoda neked trükk, nekik tapasztalat.
azok se látták,csak hiszik,hogy létezik. nagy különbség. azt egy se mondja,hogy látta
persze erre is van hitük,hisz istent nem szabd megpillantani...
sose hittem istenben és nem is fogok,de istenfélő vagyok. mi van ha tényleg létezik? és ez a nyitottság...
-
Vendég
Heed Audio termékek
Én személy szerint mindig jobban szeretem, ha észérvekkel és objektív dolgokkal bizonyítja valaki az igazát.
tudtommal jelenmelg nincs olyan mérhető avagy származtatható mennyiség,ami kábelek illetve készuülékek hangminőségének egzakt meghatározására szolgálna. mint minden, a hangminőség is feltételnül fizikai jelenség és biztosan lehetne mérni és igazolni valamilyen formában,azonban eme mértéknek a jelenlegi nem imserése nem jelenti létezésének tagadhatását. szerintem ezt sose fogjuk mérni,annyira marginális jelentőségű problémakört érint,magyarul mindneki "leszarja" a világ tudósait hol érdekelné,hisz 100éve tudunk telefonmálni,hangot rögzíteni. a hangrögzítés és lejátszás egyértelműen lefele tendáló minőséget mutat és valahol számomra is ezért fontos ez a szélmalomharc,ami a téma adta tapsztalati értékeket próbálja megmenteni,hogy legalább még egy generációt kihúzzon ez a csúfos hobbi,amit high-end-nek neveznek.
-
Vendég
Heed Audio termékek
istent még senki nem látta és a halottak se keltek föl,hogy a túlvilágról meséljenek
Pedig ezek a fránya katolikusok másról sem beszélnek. A csoda neked trükk, nekik tapasztalat.
-
Vendég
Heed Audio termékek
Én még mindig sok mindent nem értek, de nincs időm, hogy órákon át nyomozzak. Ellenben ez az egész olyan, mintha egy monomániás paranoiás esete lenne. És még csak pcicológus sem vagyok.Revox, ez a kábel dolog olyan a te olvasatodban, mintha egy pap azt állítaná, hogy az ő templomában nem hit van, hanem meggyőződés. Mi a különbség?
alfonz!
istent még senki nem látta és a halottak se keltek föl,hogy a túlvilágról meséljenek (most a halálközeli élményeket hagyjuk. az agy kezdeti oxigénhiánya pontosna olyan tűneteket produkál,amit észlelnek. persze ez megint érdekes kérdéskör és bonyolult)
de! itt egy jól hallható jelenségről beszélünk,amit technikai magyarázattal,hittel akarnak nekem bebeszélni,hogy nem létezik. de hallom. és hallja az a sokszázezer ember,aki hifi készüléket vásárol. az,hogy Leva nem hallja,nem zavar,hisz még "pályája" elején van. de az,hogy Zsolt 20év után,azt valahol nem tudom felfogni... de túlteszem magam rajta vagyis már túltettem...
teljesne más aspektusa a dolgonak,amire Te gondolhatsz. nyilván egy jó elektronika gatyamadzaggal is jobb lesz,mint egy elfuserált,besztárolt vacak, méregdrága madzaggal. ez nyilván így van,de ott a DE,amiről én beszélek,ami ennek a dolognak a folytatása,kiteljesedése...
Heed Audio termékek
OFF
Szerintem revox megnyilatkozása visszafogott volt és elkötelezettségét pedig ismerjük az AN irányába. Én személy szerint mindig jobban szeretem, ha észérvekkel és objektív dolgokkal bizonyítja valaki az igazát. Azaz számomra sohasem bizonyíték, hogy hallom és kész. Lehet, hogy ez valamiféle mérnöki szemlélet, de ezt vállalom. Egyébként ez sok helyen megnyilvánul, mint döntő érv.
Voltam én is kábelteszt résztvevője, ahol elég komoly motyók között kötögettünk kábeleket. Igaz nem high-end, de erősen audiofil cuccok voltak. Primare a30, musical fidelity a3.2 stb. Én személy szerint hallottam a különböző drótok közt különbséget, de ez olyan kis mértékű volt, hogy nagyságrendekkel eltörpült amellett, amikor a különböző elektronikákat cserélgettük. Szóval saját tapasztalatom alapján az összekötő kábelek hangra gyakorolt hatása elenyésző. Persze ez nem azt jelenti, hogy nem kell normális kábeleket venni.
TV: Hisense 70E7HQ AVR: Onkyo TX-RZ50 Front: Polk Audio RTi A3 Center: Polk Audio CSi A4 Surround: Polk Audio RTi A1 Sub: Mordaunt-Short 909W
- Senki Alfonz
- Újonc fórumos

- Értékelés: 0
Heed Audio termékek
Én még mindig sok mindent nem értek, de nincs időm, hogy órákon át nyomozzak. Ellenben ez az egész olyan, mintha egy monomániás paranoiás esete lenne. És még csak pcicológus sem vagyok.
Revox, ez a kábel dolog olyan a te olvasatodban, mintha egy pap azt állítaná, hogy az ő templomában nem hit van, hanem meggyőződés. Mi a különbség?
-
Vendég
Heed Audio termékek
Látom estére sem csitult a téma.
Revox!
Gusztustalan vagy, és észre sem veszed az ajnározásod, az AN és Kondo termékek felé. Megjegyzem már hallatlanban is utálom ezt a két márkát, hála Neked!
Szerintem igen komoly problémával küzdesz, mert aki ennyire betegesen próbálja az igazát bizonygatni, ott vmi nem stimmel. Miért nem éred be azzal, h nálad otthon minden frankó, meg a cimboráidnál is, amit biztos Te állítottál össze?
A másik érzésem, h Neked igen komoly anyagi érdekeid is lehetnek ezek a termékek mögött, ill. a nyelveddel elég mélyen a seggében lehetsz embereknek.
Tegyél meg vmit! Ne válaszolj, hanem ahogy Robotk@ mondta: "told el a biciklit", mert mint láthatod, qrvára nem vevő senki a dumádra, még ha nálad is van az igazság. (kétlem)
Vigyázz, mert Grizzly bevétesre készen, és hű a nick-neve önmagához!
ez egy kiváltképp emelkedett és inteligens hozzászólás volt
-
Vendég
Heed Audio termékek
látom azért felkavarja az állóvizet,ha valaki kicsit másképp gondolja a dolgokat. én nem nyalakodok,hanme ha van valami,rögtön a léynegre térek. itt is ezt tettem. sokkal tisztességesebb,mint valakit a háta mögött baklatni (ez jó magyar hifista szokás)
namármost. van egy állítás és van annak a cáfolata. ebben mi a probléma. megértetni valakivel? elmagyarázni? nem tisztem,max adok egy támpontot és vagy kipróbálod,vagy nem. nem vagyok össznépi tanítóbácsi, ellenebn vadász-úr állításai szememebn annyira viccek a drótokkal kapcsolatban,hogy idő után nem lehet elmenni mellettük. de cáfoljon meg bárki. hozza el a canopusát és az előfokot(szerintme én a lunát próbáltam,de nem vagyok tisztába a pontos nevekkel) bekötjük gatyamadzaggal és "drága dróttal". ha nincs változás,a drótjaimat viheti az illető. ha van,én viszem a Canopusokat. no ki mer errre jelentkezni?! senki... mert hitekről beszéltek én viszont meggyőződésekről. ezt kellen kihámozni ebből a fene nagy kavalkádból. mert itt aztán van minden. itt már voltam mindenféle gazember,de még egy ember nincs,aki azt írta volna, hogy kipróbálta és van benne igazság,vagy nincs. persze ha nincs ,az se jelent semmit, lévén nem a látóképes magyarázza a született vaknak,hogy vannak színek,mert az nem hiszi el. persze nem félreértendő,itt nem vakok vannak,csak egyszerűen szemellenzősek. némi nyitottság a témában és máris megtörténik a csoda...
egyébként zsoltot abszolute nem értem. Ő valahol amit csinál,a merlin audio "előkertje". Aki tőle összerak egy rendszert,hamar az a osztályú erősítők világában találja magát. nagyon jó előképző a nagy vasakhoz. egy jól bevált kapcsolást és rendszerszinergiára való törekvést vezet végig a készülékein. de ez a kábelmizériája valahol számomra teljesen érthetetlen. nem tudom,hogy ebbe mérnöki beidegződései gátolják-e,vagy nem hallja. ez fura kérdés,mert a félidióta is meghallja a különbséget.
tehát részemről a kérdés az,miért hallok én különbséget,méghozzá elég jelentőset a gatyamadzag és egy "drága kábel" között, a Heed Audio Canopus+Luna párosítás esetén,ha ott elvileg a gyártója szerint nem lehetne. és ez nem hit kérdése. elnézést az érintettektől,de a hifiben a változásokat hit-el magyarázni a hifiovi szintje. miért hallom sokkal tisztábbnak,torzításoktól mentesebbnek egy heed audio terméket ha "xywz" alátéteket rakok alá. én csak azt szeretném tudni,ez miért van,ha vadász szerint ez nem lehet, csak jól átbasztam magam. de ott a régi jó obelisk,amit egykoron Zsolt forgalmazott. ott is sokkal többet domborít a cucc "drága kábellel". Ott vannak a moth elektronikák. ezek totál hasonló(szinte ugyanaz) elven épülnek és mégis oltári különbségek vannak drót és drót között. nemkevésbé oda fajultak,hogy pl a az előfok jelútjába ezüstöt is beraknak.
megmondom miért!
1-mert ki se próbáljátok.
2-ha ki is próbáljátok nem akarjátok észrevenni és így nem is veszitek,mert a berögzült dogmák nem engedik
3-tényleg fülorvos...
Simon!
a rendszer minősége nem befolyásolja,hogy 2 kábel közöt különbséget hallj. annak idején valéami olcsó pioneer DVD-t hallgattunk CD funkcióban egy házimozi erőlködőre kötve,simán szeteróba. bekötöttünk egy másik "drága" interkonnektet és még az olcsó DVD is életre kelt. kíhúzták az egész hangképet,rengeteg torzítás eltűnt,főleg a presence tartományból. az a randa digitális hang kezdet picit lenyugodni. nyilván nem lett egy high-end játszó,de igen jelentős változáson ment át. nagyon sokan a DVD és adott esetben a TV közti AV csatlkozást is ilyen specdrótokkal oldják meg és a képminőségben is hasonló pozitív dolgokról számolnak be.
persze erről beszélgetni kicsit időtrabló dolog és soxor lerágott csont. asszem nekem annyi a dolgom,hogy megpendítsem a témát és tessék kísérletezni,ahogy ezt én tettem annak idején. Ami tény,ez a dolog nem újkeletű. Kondo (AN japán) csinálta az első "drága" speciálkábelt. Ezt a valamikori Western Electrictől nézte el,akik annak idején igen vezető szerepet töltöttek be a telekommunikáció és a híradátechnika területén az '50-es években. Már aWE alkalmazott jelvezetésre ezsütkábeleket,de nem voltak annyira kifinomult drótok ezek. Kondo 1976-ban (76-ban!!!) fejlesztette ki audio célokra a QSSC nevezetű litze szerekezetű nagytisztaságú ezüstdrótját. Mára számos kábelgyártó ugyanezen elven készít kábelt és valóban drágák. Ez az áttörés 1976-ban volt. Kondo készülékeibe azóta csak ilyen kábelket épít be,majd később teljességre törekdev ilyen kábelekből/"anygaból" készített hálózati és kimenőtrafókat, ellenállásokat,kondenzátorokat. Kicsit több,mint 10év múlva a tökélyre törekedve letett az asztalra egy máig hifi-szimbólumnak tetszetlgő és örökre az maradó erősítőt,ahol minden az utolsó centiig ilyen "drága" kábelből készült. Máig ezt tartják a világ legjobb erősítőjének. minek köszönheti ezt? nem a kapsolásnak,hisz az egy 1930-40-es évekből "ellesett" egyszerű triódás single-end kapcsolás. semmi extra. a jó alkatsrészeknek és pontosan annak a felismerésnek,hogy minden drótnak és valahol absztark minden drótból készült alktrésznek van saját hangja. meg kell találni a legjobb hangú "drótot" és abból meg lehet építeni a legjobb hangú erősítőt(nyilvánvalóan a jó hanghoz kell egy jó kapcolástechnika,de az adott lassan 80éve).
Ami sajnálatos,ezek a jól sikerült erősítők,trafók,stb... a világ íratlan szabályainak értelmében egy idő után nagyon sokba kerültek. ez a piac. minden annyiba kerül,amennyit kifizetnek érte. kinek jó ez? nekem nem,hisz én is bérből/fizetésből élek és ugyanúgy meg kell vennem. én örülnék legjobban,ha 2ezer Ft lenne métere egy jó drótnak,de sajna nem annyi... ettől még a jelenség létezik és nem lehet egy legyintéssel a szőnyeg alá seperni avagy nemlétezését nagyon "béna" technikai magyarázatokkal megkérdőjelezni, hisz a gyakorlati tapasztalat nem azt igazolja,immáron 30éve.
és akkor visszadnám a topicot a Heed Audionak. sok sikert kívánva további tevékenységükhöz, továbbá javallom ténylegesn utánnajárni ennek a témának. lehet Ők is profitálnak egyszer belőle.
-
Vendég
Heed Audio termékek
Leva, egy kis élménybeszámolót nem dobnál fel az Obeliskkel kapcsolatban???
Hát...rengeteget lehet róla írni, de inkább hallani kell.
Igen komoly zenei értéket képvisel még az én rendszeremben is, ahol egy elég komolytalan lejátszóval töltöm befelé a muzsikot! (Revox ajánlására vettem, én állat! )
160kg nem játék jeligére a kiadóba!
-
Vendég
Heed Audio termékek
Látom estére sem csitult a téma.
Revox!
Gusztustalan vagy, és észre sem veszed az ajnározásod, az AN és Kondo termékek felé. Megjegyzem már hallatlanban is utálom ezt a két márkát, hála Neked!
Szerintem igen komoly problémával küzdesz, mert aki ennyire betegesen próbálja az igazát bizonygatni, ott vmi nem stimmel. Miért nem éred be azzal, h nálad otthon minden frankó, meg a cimboráidnál is, amit biztos Te állítottál össze?
A másik érzésem, h Neked igen komoly anyagi érdekeid is lehetnek ezek a termékek mögött, ill. a nyelveddel elég mélyen a seggében lehetsz embereknek.
Tegyél meg vmit! Ne válaszolj, hanem ahogy Robotk@ mondta: "told el a biciklit", mert mint láthatod, qrvára nem vevő senki a dumádra, még ha nálad is van az igazság. (kétlem)
Vigyázz, mert Grizzly bevétesre készen, és hű a nick-neve önmagához!
Heed Audio termékek
ez,meg a senki alfonzos sztori... már-már kezdem ezt az egész vadász dolgot teljesen komolytalannak gondolni. mellé még hificity aláírva,kész...
Szomorúan olvasom, hogy itt is zajlik ez a gusztustalanság. Sajnálom ezt a topikot.
Azt viszont elárulná valaki, hogy hogyan keveredtem én a képbe? Mert ez ugye rám utal? Milyen sztori? Életemben nem volt dolgom revoxxal.
Egyszer, Hififalván Vadásznak a te nickneveded osztotta a rendszer és ezért ő a te nevedben szólt hozzá egy témához.
Hozzáteszem ez velem is előfordult ott!
Revox azt hiszi hogy ez szándékosan,üzleti érdekből történt!
Pedig mindenki tudja ,hogy city-s fórummotor csapnivalóan rossz!!!
Silent Angel Bremen - Heed Obelisk DA - Heed Obelisk Pro - Heed StandArt 2/2 - Rel T/9X
- Senki Alfonz
- Újonc fórumos

- Értékelés: 0
Heed Audio termékek
ez,meg a senki alfonzos sztori... már-már kezdem ezt az egész vadász dolgot teljesen komolytalannak gondolni. mellé még hificity aláírva,kész...
Szomorúan olvasom, hogy itt is zajlik ez a gusztustalanság. Sajnálom ezt a topikot.
Azt viszont elárulná valaki, hogy hogyan keveredtem én a képbe? Mert ez ugye rám utal? Milyen sztori? Életemben nem volt dolgom revoxxal.
Heed Audio termékek
Blaki ha már emlegetve volt,szólhatna valamit arról a külső tápról az új Obeliskhez....
Heed Audio termékek
Érdekes topic ez. A múltkor Leva kolléga ódákat zengett nekem a Canopus-airól és a közelmúltban láttam, hogy lecserélte egy Obelisk-re. Gondoltam megnézem hátha írt valami kis összfoglalót.
Erre mit látok komoly szintű FIKAGYÁRTÁST!
Na mindegy azért megkérdem.
Leva, egy kis élménybeszámolót nem dobnál fel az Obeliskkel kapcsolatban???
Aki beszól arra ráülök!?!?!?!?
160kg nem játék jeligére a kiadóba!
TV: LG 65" OLED Media Player: Dune AVR: Denon x4400h Front: Quadral QLX-205 Center: Quadral QLX Base MkII Surround: Quadral QLX-120
-
Vendég
Heed Audio termékek
A moderátor még nem töröl. De egy biztos. Nagyon veszélyes dolog azt hinni, hogy valaki az abszolút igazság birtokában van. Bármennyire is hiszek valamiben nem erőltethetem rá a többiekre a hitemet. Ha viszont kivívom az emberek tiszteletét akkor talán hajlanak abba az irányba, hogy kipróbálják amit javaslok. Mert itt többről nem lehet szó.
Revox szerint valaki más véleménye átbaszás és ezért képes a végletekig elmenni. Ebből azonban senki számára nem derül ki, hogy valóban mi az igazság és nem pont arról van-e szó, hogy ami szerinte átbaszás az az igaszság és Revox igazsága az átbaszás. Én próbáltam kábeleket, nem nagyon hallottam semmi különbséget de nekem gagyi rendszerem van és nem is érdekel a dolog. De mint külső szemlélő nem feltétlenül a hangosabbnak, erőszakosabbnak adok igazat. Szerintem a Hi-Fi hit kérdése és emiatt -mint minden vallás esetén- nagyon elmérgesedett vitákat szül. Viszont intelligencia kérdése, hogy kereten belül tudunk-e maradni.
Heed Audio termékek
OFFTOPIC:
A HiVOX topicot szét...ta bekap6od.gif , legalábbis Fülelek biztosra veszem hogy miatta tűnt el, ne hagyjátok, hogy itt is ezt tegye. Kitartás!!!
Hangsugárzóm eladó: JBL 4406 Studio Monitor
Heed Audio termékek
A néhai Ion System Obelisknél a külső táp megoldás más elképzelés szerint történt, mint a mai Obelisknél. Ott az Obelisk 3 külső tápos megoldása volt a 3X/X-PAK1. Ugyanakkor a 3-ast átalakítani nem volt egyszerű, mert a belsejéből ki kellett szedni a trafót, és a helyére beaplikálni a két nagy puffer kondit, hátlapot is kellett cseréni, stb. És külső táp az mindezek után egy trafó volt.A 2-es Obelisk nem "dual-mono" konfiguráció mint a 3-as és a 3X, egy tápról megy. Ezért hasonlóan a mai Obeliskhez - azt lehet vele csinálni, hogy a belső tápot benne hagyni az előfoknak, a végfok tápnak pedig egy csatlakozót készíteni a hátlapra (nem könnyű, mert nincs sok hely, de lehet) és egy dual-mono külső tápot készíteni. Megoldható relatív egyszerűen, mivel a végfok panel önálló és kábelekkel csatlakozik a táp+előfok panelhez.
Az eredmény hasonlatos a mai Obelisk külső tápjának "upgrade"-jéhez. (Azt hiszem erről blaki is tud már némi tapasztalattal szolgálni.)
Szóval szerintem érdemes, mert relatív alacsony költséggel azért igen jelentős továbblépést lehet elérni. A teljesítményt viszont - ellentétben a mai Obeliskkel - nem ilelnék jelentősen megnövelni, mivel az Obelisk 2 hűtése korlátozott.
nekem nemis a teljesítmény játsza a fő szerepet mert bőven elég az is ami van, hanem a hangminőség. mondhatni csak zenét hallgatok (jazz), mozizás csak elvétve fordul elő és tényleg az van az első helyen h egy zenei cd a lehető legszebben szólaljon meg a lehetőségekhez mérten.
ezen mennyit segítene a táp? említetted privátban h elképzelhető h kapható leszel erre a kis barkácsolásra, ha már a kötelező jellegű munkáknak a végére érsz. nem tudnál konkrét összeget mondani csak h tudjam h mire számítsak?
köszi
Heed Audio termékek
ez a probléma! egyszerűen most vagy nem érted,vagy nem akarod érteni,miről beszélek. ki beszél itt AN-ről? kit érdekel? ez nem az AN-ről szól,hanme Rólad. Rólad és ama elméleted szerint,hogy a "drága drót" mind átbaszás. Ez az átbaszás,amivel átbaszod az embereket. persze elképzelhető,hoyg ezt Te tényleg így hallod és e miatt is nem kötekedek veled,csak jelzem másnak,hogy igenis van hangja a drótoknak,még a Heed termékek esetében is. és nem lehet megfordítani azt a dolgot,hogy gatyamdzag megver egy jó kábelt.
ízléstelen? mi? az,hogy általad emberekbe súlykolt dolgokat megkérdőjelezek? ez hol demokrácia? szerintem kábelekről alkotott véleményed nem fedi a valóságot és ennek elvileg hangot adhatok. miért ücsörögnének az emberek abban a tudat(lanság)ban,hogy a jó kábelre nincs szükség? erről beszélj,ne a ízléstelenségről,mert az max a paranoiának tudható be. a "heed-szar" gondolatod is. én sehova nem írtam. főleg nem személyeskedtem,csak kábelekről beszéltem.
mellesleg humorérzéked sincs,lévén poén volt,hogy mint kereskedő írogatsz ide de ugye akinek humorérzéke sincs... persze visszaadom a topicsot,nem célom baklatni. de figyelek a kábeles hülyeségeidre és bárhol előhozakodsz vele,én ott leszek és felemlegetem a Canopus esetét a "drága kábel"-el. esetleg próbáld ki,hátha...
azt tudnám,miért fájt annyira a "vadász sokat ír ide" poénom,hogy íly erőss személyeskedésbe mentél át... uralkodni,uralkodni
OFFTOPIC:
reVox! Vigyázz, mert innen is kitíltanak úgy, mint az indexről. Ennek a hangnemnek, stílusnak sehol nincs helye. Ha elég tökös itt a moderátor akkor remélem törölni fog. Egyelőre csak a hozzászólást
Üdv: DDL
Analóg:
Technics SL-151MKII/Dynavector Karat Rubi RS-23MKII/Ortofon MCA-76/maszek csöves RIAA Lp játszó
Digitális:
Blaupunt CP-2990 cd játszó
Pioneer N50A hálózati zene
Cayin MT-35 erősítő.
ProAc Response 2.5 hangdoboz.
Ortofon AC3800, Arzahel, Straight Wire Rhapsody-S, Kimber 8TC, AN-L (hálózati) kábelek. maszek készülékállvány.
Heed Audio termékek
ez a probléma! egyszerűen most vagy nem érted,vagy nem akarod érteni,miről beszélek. ki beszél itt AN-ről? kit érdekel? ez nem az AN-ről szól,hanme Rólad. Rólad és ama elméleted szerint,hogy a "drága drót" mind átbaszás. Ez az átbaszás,amivel átbaszod az embereket...
Revox!
Vegyél vissza a lendületből!!
Kifordul a gyomrom a stílustól amit képviselsz!
OFFTOPIC:
Jogos!
Végre visszaterelődött a téma a megfelelő kerékvágásba, erre tessék......
Told el szépen a biciklit oda ahol vevők erre a személyeskedő maszlagra.
Vagy ahogy javasoltam nyiss egy topikot, és fröcsögj ott.
Aki kiváncsi rád, majd meglátogat ott.
-
Vendég
Heed Audio termékek
ez a probléma! egyszerűen most vagy nem érted,vagy nem akarod érteni,miről beszélek. ki beszél itt AN-ről? kit érdekel? ez nem az AN-ről szól,hanme Rólad. Rólad és ama elméleted szerint,hogy a "drága drót" mind átbaszás. Ez az átbaszás,amivel átbaszod az embereket... Revox!
Vegyél vissza a lendületből!!
Kifordul a gyomrom a stílustól amit képviselsz!
Nem tudsz olvasni.
Ilyet soha nem mondott.
tod,kb 10-15 éve folymatosan ezt mondja. itt kb 2nap múlva jelent volna meg a disszertáció. asszem ezt a témát egy haverom(debreceni kereskedő) szavaival tudom lezárni részemről,amit hifit vásárlókra mondott néha: "fület nem tudok neki adni"
Heed Audio termékek
Nem tudsz olvasni.
Ilyet soha nem mondott.
tod,kb 10-15 éve folymatosan ezt mondja. itt kb 2nap múlva jelent volna meg a disszertáció. asszem ezt a témát egy haverom(debreceni kereskedő) szavaival tudom lezárni részemről,amit hifit vásárlókra mondott néha: "fület nem tudok neki adni"
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu