Rotox javaslatát érdemes figyelembe venni, a Wiim Pro Plus Amir mérései szerint jó eredményt kapott: https://www.audiosciencereview.com/foru ... iew.50254/ghost222 írta: ↑2025.01.20., hétf. 15:42Rotox írta: ↑2025.01.20., hétf. 15:16Valószínűleg itt sokan eretnek gondolatnak tartják, de én a helyedben - prekoncepció nélkül nélkül!ghost222 írta: ↑2025.01.20., hétf. 12:44Sziasztok! si III, 2.1-es DAC kártyával wiim pro plus streamerből jövő coax jelnél codecváltásnál reccsen, van a wiim appban egy max 3000ms os latency állítási lehetőség, amit erre lehetne használni, de nem segít. Van esetleg valakinek tippje, mit lehetne csinálni? A wiim parametrikus eq-ja és szobakorrekciója miatt lett választva, sajnos brutális room mode esete áll fenn, ha, esetleg a wiim csere lenne a javaslat...- összevetném a Wiim Pro Plus saját DAC-jának hangját (tehát si III analóg vonalbemeneten) a jelenlegi installal.
Kipróbálom de előre tudom mi lesz, érezhetően lesz laposabb a zene és még ha nem is, én tuti ezt fogom hallani. De kipróbálom azért, valóban. Ez wiim pro plus, elvileg nem szörnyű a DAC benne meg a kimeneti minőség.
Take, 2:
Hát, át is dugtam, szerintem vagy hangosabb vagy jobb is... Pár nap múlva írok még, ha valakit érdekel, nem első hallásra is, milyennek érzem.
Ha visszaolvasol itt, a 2.3-as kártyára szokták mondani, hogy "jobb" mint a 2.1-es, de az is "kattogósan" működik az Si3-ban és a PRE-ben is. Szerintem nem olyan nagyon zavaró a "kattogás" és baromi kényelmes, hogy egy dobozzal kevesebb van. Persze a kivánt eredményt az egyéni preferenciák mentén sokféleképpen el lehet érni.
Írj majd mire jutottál.