Voltam tegnap Zsoltnál,átbeszéltük,és közös megegyezéssel elengedtük ezt a nexus vonalat.Ennek örülök,legalábbis olyan szempontból nézve hogy így egy agyalással kevesebb,viszont beültetett egy újabb bogarat

,mert szerinte most ebben a felállásban a legjobban a pre előerősítő fogja vissza a lovakat nálam,és nem is kicsit,mert a pm párban sokkal több van mint az amit a pre ki tud hozni belőlük,meglepően is több,tehát gyűjtögethetek egy thesis előfokra,ami persze nekem még nem elég,csak hogy fokozzuk amit még lehet,mert abban meg nincs kártya,tehát kell majd a thesis delta cd játszó is mellé.
F@sza.

Még jó hogy amit most hallok az így is szinte szürreálisan jobb mint az amit si3-x2 tudott,de lett ismét egy lecsapandó bogaram,mondhatni bogárgyűjtő is lettem,így jártam.

Félreértés ne essék,mert örülök ennek a hangnak is,nem is kicsit

csak úgy voltam vele előzőleg hogy max még egy px táp,oszt jó napot,erre meg ez az elgondolás megy a levesbe,mert a való világ most nem ilyen egyszerű,és egyértelmű a heed házon belül,ami persze nem baj,sőt.
Más,és közérdekűbb.Láttam egy rakat grand enigma még beépítetlen dobozt is Zsoltnál,nemrég érkeztek,tehát most van választék a színek tekintetében is.Nagyon jó ez a hangsugárzó,a részemről mindenképpen ajánlott.Az egyik legjobb döntésem volt erre váltani az ötös enigmáról.
Ezt csak azért-is,hogy ültessek már én is bogarat,ne csak kapjak.

És visszatérve egy kicsit a nexus végfokokra,chord fórumtársnál nagyon szerencsésen alakultak a csillagállások ami miatt ennyire elégedett velük,és csak gratulálni tudok ez miatt.
Nem olyan fekete és fehér dolog ez nexus vs pm vonal,mert van akinek ez,és van akinek az,tehát itt talán még jobban is közrejátszik a rendszer és ízlés függőség,mint más esetekben,legalábbis Zsolt szerint.
Nos kb ennyi,és itt a szösszenet vége.Most járatom a rendszert ezerrel,és élvezkedem a hallottakon,na meg veszek egy lottót.
Kicsi off is.
Basszus,ez a hazai való világ úgy elcseszett ahogy van,az ember dolgozik mint az állat,és amit szeretne birtokolni,az meg olyan távol van így is,hogy még távcsővel is nehéz megtalálni.