Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Heed Audio termékek

Shimano
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2125

Re: Heed Audio termékek

Hozzászólás Szerző: Shimano »

gyt írta:
2024.12.19., csüt. 16:50

Csak gyűjtögess szaporán. Nem fogod megbánni! gyt
Majd úgy alakul,ahogyan.Én tuti nem fogok erre rágörcsölni.Most tetszik az amit hallok,és hogy mit lehetne még kihozni belőle,arra mint egy lehetőség gondolok,és nem egy minden áron kitűzött célként.
Lehet lentebb félreérthetően fogalmaztam bogár ügyben, :D de mivel jobb lett a rendszer,és örülök is neki,így inkább a lehetőséget látom a továbbiakban,és nem a céltáblára már most kitűzött célt.
Az is lehet hogy nem érzek majd semmilyen inspirációt váltásra,de ez a jövő zenéje lesz,most még a nem tudom mi lesz érzés van. :D

mishow
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2539

Hozzászólás Szerző: mishow »

Shimano írta:
2024.12.19., csüt. 12:50
Voltam tegnap Zsoltnál, átbeszéltük, és .... szerinte most ebben a felállásban a legjobban a pre előerősítő fogja vissza a lovakat nálam, és nem is kicsit, mert a pm párban sokkal több van mint az amit a pre ki tud hozni belőlük,meglepően is több, tehát gyűjtögethetek egy thesis előfokra, ami persze nekem még nem elég, csak hogy fokozzuk amit még lehet, mert abban meg nincs kártya, tehát kell majd a thesis delta cd játszó is mellé.
F@sza ... úgy voltam vele előzőleg hogy max még egy px táp,oszt jó napot ......
Ezek a dolgok mindig így kezdődnek ..... bocs.gif :kapdelm:
Az vigasztaljon, hogy amit felsoroltál, az tényleg mind felfelé visz az úton! 36_1_11.gif

Alex_Aston
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3276

Hozzászólás Szerző: Alex_Aston »

chord_ írta:
2024.12.19., csüt. 13:43

...Aki LP-t vagy több forrást hallgat, ott ez nem áll, nyilván.
Nalam a Musicbook Spurce a Thesis Gamma-val nagyon jó párost alkot.
És van még 3 analóg bemenet, amiből az egyik phono, no meg 2db digitális eszköz is ráfért még.
Nalam egy CD és egy TV van rákötve.
Csak a Marantz! :-D

gyt
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 237

Hozzászólás Szerző: gyt »

Shimano írta:
2024.12.19., csüt. 12:50
Voltam tegnap Zsoltnál,átbeszéltük,és közös megegyezéssel elengedtük ezt a nexus vonalat.Ennek örülök,legalábbis olyan szempontból nézve hogy így egy agyalással kevesebb,viszont beültetett egy újabb bogarat :D ,mert szerinte most ebben a felállásban a legjobban a pre előerősítő fogja vissza a lovakat nálam,és nem is kicsit,mert a pm párban sokkal több van mint az amit a pre ki tud hozni belőlük,meglepően is több,tehát gyűjtögethetek egy thesis előfokra,ami persze nekem még nem elég,csak hogy fokozzuk amit még lehet,mert abban meg nincs kártya,tehát kell majd a thesis delta cd játszó is mellé.
F@sza. :D Még jó hogy amit most hallok az így is szinte szürreálisan jobb mint az amit si3-x2 tudott,de lett ismét egy lecsapandó bogaram,mondhatni bogárgyűjtő is lettem,így jártam. :D
Félreértés ne essék,mert örülök ennek a hangnak is,nem is kicsit :rolleyes: csak úgy voltam vele előzőleg hogy max még egy px táp,oszt jó napot,erre meg ez az elgondolás megy a levesbe,mert a való világ most nem ilyen egyszerű,és egyértelmű a heed házon belül,ami persze nem baj,sőt. ;)
Más,és közérdekűbb.Láttam egy rakat grand enigma még beépítetlen dobozt is Zsoltnál,nemrég érkeztek,tehát most van választék a színek tekintetében is.Nagyon jó ez a hangsugárzó,a részemről mindenképpen ajánlott.Az egyik legjobb döntésem volt erre váltani az ötös enigmáról.
Ezt csak azért-is,hogy ültessek már én is bogarat,ne csak kapjak. :D
És visszatérve egy kicsit a nexus végfokokra,chord fórumtársnál nagyon szerencsésen alakultak a csillagállások ami miatt ennyire elégedett velük,és csak gratulálni tudok ez miatt. :smile32:
Nem olyan fekete és fehér dolog ez nexus vs pm vonal,mert van akinek ez,és van akinek az,tehát itt talán még jobban is közrejátszik a rendszer és ízlés függőség,mint más esetekben,legalábbis Zsolt szerint.
Nos kb ennyi,és itt a szösszenet vége.Most járatom a rendszert ezerrel,és élvezkedem a hallottakon,na meg veszek egy lottót.
Kicsi off is.
Basszus,ez a hazai való világ úgy elcseszett ahogy van,az ember dolgozik mint az állat,és amit szeretne birtokolni,az meg olyan távol van így is,hogy még távcsővel is nehéz megtalálni. :smile30:
Csak gyűjtögess szaporán. Nem fogod megbánni! gyt
Heed, Soulines, Power-R

gyt
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 237

Hozzászólás Szerző: gyt »

PgSpa írta:
2024.12.19., csüt. 13:56
Ha valaki a digitális vonalat szeretné fejleszteni, azoknak figyelmébe ajánlom az Abacus S-t. Én élve Zsolt meghirdetett csereakciójával egy hete váltottam az eredeti, még korábbi AKM chippel felszerelt verzióról, és kértem még bele hálózati lejátszót is. Nálam (Elixír + Epos M5i) a dac rész egyértelműen jobb, és a streamer a nagy meglepetés: egy kedves barátommal ültünk le összehasonlítani az eddig dolgozó Aries Mini + Sbooster táp kombóval, ami USB-n keresztül csatlakozott. Nos, annyival jobbnak hallottuk a beépítettet, hogy csak összenéztünk, és konstatáltuk, hogy ez nem az ízlések közötti mérlegelés tárgya. Ami még örömteli, hogy pl. a Tidal a hallgatható szintre emelkedett így (Roon-t nem telepítettem, pedig adtak ingyenes próba kódot).
Csatlakozom. Hasonlót tapasztaltam, Én előtte magában hallgattam az Aries Mini + Sbooster kombót (még előtte Alfához csatlakozott az Aries Mini USB-vel, de ez annál is jobb). Még nem hallottam így szólni a Tidal-t. Kiváló készülék, gratulálok és köszönöm a Tervezőnek, Gyártónak!

Minden jót. gyt
Heed, Soulines, Power-R

PgSpa
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 417

Hozzászólás Szerző: PgSpa »

Ha valaki a digitális vonalat szeretné fejleszteni, azoknak figyelmébe ajánlom az Abacus S-t. Én élve Zsolt meghirdetett csereakciójával egy hete váltottam az eredeti, még korábbi AKM chippel felszerelt verzióról, és kértem még bele hálózati lejátszót is. Nálam (Elixír + Epos M5i) a dac rész egyértelműen jobb, és a streamer a nagy meglepetés: egy kedves barátommal ültünk le összehasonlítani az eddig dolgozó Aries Mini + Sbooster táp kombóval, ami USB-n keresztül csatlakozott. Nos, annyival jobbnak hallottuk a beépítettet, hogy csak összenéztünk, és konstatáltuk, hogy ez nem az ízlések közötti mérlegelés tárgya. Ami még örömteli, hogy pl. a Tidal a hallgatható szintre emelkedett így (Roon-t nem telepítettem, pedig adtak ingyenes próba kódot).

chord_
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 977

Hozzászólás Szerző: chord_ »

..

Nos kb ennyi,és itt a szösszenet vége.Most járatom a rendszert ezerrel,és élvezkedem a hallottakon,na meg veszek egy lottót.
Kicsi off is.
..
[/quote]

Egy jó előfok az annyira, de annyira drága, - a Heed sem kivétel, -, hogy ennyiért akaratlanul is befigyelnek a szabályozható kimenetű források.
Csak úgy eszembe jutott.
Aki LP-t vagy több forrást hallgat, ott ez nem áll, nyilván.
Blog: Komoly Zenei Ajánló
Pro-Ject RS2-T - Gustard A26 - Heed Nexus - Spendor SP1 - Radnai kábelek

Shimano
V.I.P.
V.I.P.

Voltam tegnap Zsoltnál,átbeszéltük,és közös megegyezéssel elengedtük ezt a nexus vonalat.Ennek örülök,legalábbis olyan szempontból nézve hogy így egy agyalással kevesebb,viszont beültetett egy újabb bogarat :D ,mert szerinte most ebben a felállásban a legjobban a pre előerősítő fogja vissza a lovakat nálam,és nem is kicsit,mert a pm párban sokkal több van mint az amit a pre ki tud hozni belőlük,meglepően is több,tehát gyűjtögethetek egy thesis előfokra,ami persze nekem még nem elég,csak hogy fokozzuk amit még lehet,mert abban meg nincs kártya,tehát kell majd a thesis delta cd játszó is mellé.
F@sza. :D Még jó hogy amit most hallok az így is szinte szürreálisan jobb mint az amit si3-x2 tudott,de lett ismét egy lecsapandó bogaram,mondhatni bogárgyűjtő is lettem,így jártam. :D
Félreértés ne essék,mert örülök ennek a hangnak is,nem is kicsit :rolleyes: csak úgy voltam vele előzőleg hogy max még egy px táp,oszt jó napot,erre meg ez az elgondolás megy a levesbe,mert a való világ most nem ilyen egyszerű,és egyértelmű a heed házon belül,ami persze nem baj,sőt. ;)
Más,és közérdekűbb.Láttam egy rakat grand enigma még beépítetlen dobozt is Zsoltnál,nemrég érkeztek,tehát most van választék a színek tekintetében is.Nagyon jó ez a hangsugárzó,a részemről mindenképpen ajánlott.Az egyik legjobb döntésem volt erre váltani az ötös enigmáról.
Ezt csak azért-is,hogy ültessek már én is bogarat,ne csak kapjak. :D
És visszatérve egy kicsit a nexus végfokokra,chord fórumtársnál nagyon szerencsésen alakultak a csillagállások ami miatt ennyire elégedett velük,és csak gratulálni tudok ez miatt. :smile32:
Nem olyan fekete és fehér dolog ez nexus vs pm vonal,mert van akinek ez,és van akinek az,tehát itt talán még jobban is közrejátszik a rendszer és ízlés függőség,mint más esetekben,legalábbis Zsolt szerint.
Kicsi off is.
Basszus,ez a hazai való világ úgy elcseszett ahogy van,az ember dolgozik mint az állat,és amit szeretne birtokolni,az meg olyan távol van így is,hogy még távcsővel is nehéz megtalálni. :smile30:

DeProtector
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 226

Hozzászólás Szerző: DeProtector »

Shimano írta:
2024.12.16., hétf. 21:55

Szerdán megyek hozzá,és megkérdezem hogy milyen előfokkal használja..
Thesis Alpha van neki otthon, ha jól rémlik.

Amúgy én a helyedben Thesis Gammával is megpróbálnám. Van egy akciós épp az apróban... :kapdelm:
LP: Linn Sondek LP12 + GB Tools Zeta + Koetsu Black + Heed Orbit + Quasar III + Q-PSU
CD: Heed Obelisk DT + DA
Stream: SOtM SMS-200 neo + TMP
Erősítő: Heed Obelisk SI³⁰ + X2³⁰
Hangfal: Heed StandArt JSE
Táp: Power-R Live 2
IC: Zu Varial
Hf.: Zu Mission

merida
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 181

Hozzászólás Szerző: merida »

A Nexus Pre 2.0 és a C-100, ha jól tudom.

viewtopic.php?t=203067
DSCF0516.JPG
Cambridge Audio MXN10 - Heed Dactilus3-Q-psu, Heed Nexus SP 2.0 - Heed Nexus S-100 -WHARFEDALE LINTON HERITAGE

Shimano
V.I.P.
V.I.P.

chord_ írta:
2024.12.16., hétf. 21:00

A Nexus egy eredendően szimmetrikus topológiájú erősítő, vagyis, a legjavát így adja ki.
Belül van két jumper, ott lehet váltani az RCA / XLR bemenet között.
RCA-val, egy átlag jó erősítő. Találsz 100e ilyet máshol is.
XLR-el, ott pedig szerintem fenomenális. Adott emberek ízlésközpontjába beletalál, pl. az enyémbe, másnál, volt már úgy, hogy nem annyira.
Mivel a Heed-nek nincs szimmetrikus forrása, így nem is állt igazából csatasorba. Pár fannak azért ma is megcsinálja Zsolt, ha nagyon kérik.

A méregdrága Helikon ennek a kapcsolásnak a nagyteljesítményű, kifinomított verziója.

A kínai dac-ok nyomulása felhúzta a piacot a szabályozható kimenetű XLR irányába - eddig ezt csak aranyrudakért lehetett kapni - ; jómagam is ide álltam be.

Itt a cikk róla.

https://komolyzeneiajanlo.blogspot.com/ ... osito.html

Minden betűjét tartom.
Köszi.Éppen a jumpereket állítgatta benne Zsolt mikor oda értem,szóval még bele is kukkantottam. :D Szerinte ez,a pm szett,és ami soha nem jutott volna eszembe,akár egy ps pár,tehát oldalanként egy egy sztereó erősítő is érdekes lehet nekem az előfokkal.
Ő a nexust használja otthon,valamit biztosan tudhat az a vas.Szerdán megyek hozzá,és megkérdezem hogy milyen előfokkal használja,és ha már adott a lehetőség,el is hozom egy itthoni próbára.Az ünnepek alatt lenne is időm jobban kivesézni.Mondjuk nálam csak az rca játszik,de így is kíváncsi vagyok most már rá.
Ehhez milyen,azaz melyik típusú szimmetrikus előfok készült anno?Mint mondtam,nem vagyok képben nexus fronton.

chord_
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 977

Hozzászólás Szerző: chord_ »

Shimano írta:
2024.12.15., vas. 13:17
Sziasztok!
Használ valaki nexus monoblokkokat?Arról szeretnék némi infót,hogy miben érzi másnak az aki próbálta a pm monoblokkok mellett,és ezekkel összevetve.Zsolt szerint más,és hallgassam meg,csak ennyit mondott.Lehet,sőt valszeg erre is sor kerül,most egy pm párt hoztam el próbára,azokat ismerem,tehát volt már nálam,igaz más hangsugárzóval,de kíváncsi lennék a számomra eddig ismeretlen nexusokra is,tehát akinek van infója ezekről,kérem ossza meg velem,köszönöm előre is. :D
Az is adhat némi támpontot,ha csak a nexus monoblokkokról kapok némi infót.
A Nexus egy eredendően szimmetrikus topológiájú erősítő, vagyis, a legjavát így adja ki.
Belül van két jumper, ott lehet váltani az RCA / XLR bemenet között.
RCA-val, egy átlag jó erősítő. Találsz 100e ilyet máshol is.
XLR-el, ott pedig szerintem fenomenális. Adott emberek ízlésközpontjába beletalál, pl. az enyémbe, másnál, volt már úgy, hogy nem annyira.
Mivel a Heed-nek nincs szimmetrikus forrása, így nem is állt igazából csatasorba. Pár fannak azért ma is megcsinálja Zsolt, ha nagyon kérik.

A méregdrága Helikon ennek a kapcsolásnak a nagyteljesítményű, kifinomított verziója.

A kínai dac-ok nyomulása felhúzta a piacot a szabályozható kimenetű XLR irányába - eddig ezt csak aranyrudakért lehetett kapni - ; jómagam is ide álltam be.

Itt a cikk róla.

https://komolyzeneiajanlo.blogspot.com/ ... osito.html

Minden betűjét tartom.
Blog: Komoly Zenei Ajánló
Pro-Ject RS2-T - Gustard A26 - Heed Nexus - Spendor SP1 - Radnai kábelek

vazze
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 1404

Hozzászólás Szerző: vazze »

BLX írta:
2024.12.15., vas. 17:01
Shimano írta:
2024.12.15., vas. 15:52
BLX írta:
2024.12.15., vas. 15:17

Chord topiktárs nagy Nexus user, ha jól tudom... :drum: Hátha ő tudna infoval szólgálni.
Köszi,nem zargatom privátban,de talán ide talál.Első benyomásra jónak tűnik a pm szett a nagy enigmával,és tudja is azt amit az si3 már nem,azaz nagy hangerőn is atomstabil,és a többi + + +,de hát ezt is vártam tőle,de a motoszka a nexusok felé is,az azért még bennem van. :D Na de majd,azt is meghallgatom,de tényleg egy nagy fehér folt a heedtől a nexus vonal nekem,még soha nem volt részem velük együttélni.
Jól jönne egyébként egy ilyen alap Heed Wikipédia szerűség, ahol a legfontosab információt megtalálhatóak.

Én pl. nem tudom mi a különbség a PM, PS, PAS, stb végfokok között és érdekelne. (Ha valakinek van kedve írja le please.)

Fel lehetne sorolni, akár a régebbieket is, S80, S100, Canopus, stb.

Lehetnének benne ilyenek, pl:
Gyártási időszak, teljesítmény, hangkarakter, mivel érdemes párosítani, stb.

Erre volt jó régen a Zsolt audio blog. Sok ilyen info fent volt.
Nem is tudom hányszor olvastam végig az egészet.
Kár érte sad.gif
 Munkaidőben vagyok, ráérek :-]

BLX
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 1018

Hozzászólás Szerző: BLX »

Shimano írta:
2024.12.15., vas. 15:52
BLX írta:

Chord topiktárs nagy Nexus user, ha jól tudom... :drum: Hátha ő tudna infoval szólgálni.
Köszi,nem zargatom privátban,de talán ide talál.Első benyomásra jónak tűnik a pm szett a nagy enigmával,és tudja is azt amit az si3 már nem,azaz nagy hangerőn is atomstabil,és a többi + + +,de hát ezt is vártam tőle,de a motoszka a nexusok felé is,az azért még bennem van. :D Na de majd,azt is meghallgatom,de tényleg egy nagy fehér folt a heedtől a nexus vonal nekem,még soha nem volt részem velük együttélni.
Jól jönne egyébként egy ilyen alap Heed Wikipédia szerűség, ahol a legfontosab információt megtalálhatóak.

Én pl. nem tudom mi a különbség a PM, PS, PAS, stb végfokok között és érdekelne. (Ha valakinek van kedve írja le please.)

Fel lehetne sorolni, akár a régebbieket is, S80, S100, Canopus, stb.

Lehetnének benne ilyenek, pl:
Gyártási időszak, teljesítmény, hangkarakter, mivel érdemes párosítani, stb.

Shimano
V.I.P.
V.I.P.

BLX írta:

BLX
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 1018

Hozzászólás Szerző: BLX »

Shimano írta:
2024.12.15., vas. 13:17
Sziasztok!
Használ valaki nexus monoblokkokat?Arról szeretnék némi infót,hogy miben érzi másnak az aki próbálta a pm monoblokkok mellett,és ezekkel összevetve.Zsolt szerint más,és hallgassam meg,csak ennyit mondott.Lehet,sőt valszeg erre is sor kerül,most egy pm párt hoztam el próbára,azokat ismerem,tehát volt már nálam,igaz más hangsugárzóval,de kíváncsi lennék a számomra eddig ismeretlen nexusokra is,tehát akinek van infója ezekről,kérem ossza meg velem,köszönöm előre is. :D

Shimano
V.I.P.
V.I.P.

Sziasztok!

merida
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 181

Hozzászólás Szerző: merida »

akvapark írta:
2023.01.01., vas. 18:30
Denonavr írta:
2023.01.01., vas. 16:42
Üdv! Valaki esetleg tudna abban segíteni, hogy a Dactilus II és III között mi a különbség az usb-n kívül?
Köszönöm előre is!
Sajnos a Dactilus USB bemenet a forráskészülék tápjáról kapja a tápellátást, ezért célszerű külső USB tápot beszerezni, hogy elfogadhatóan működjen. leborulok.gif
Ez, azt jelenti, hogy a forrást kell tápolni?
Cambridge Audio MXN10 - Heed Dactilus3-Q-psu, Heed Nexus SP 2.0 - Heed Nexus S-100 -WHARFEDALE LINTON HERITAGE

vkz
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 253

Hozzászólás Szerző: vkz »

Shimano írta:
2024.12.11., szer. 13:04
ooppera írta:
2024.12.11., szer. 12:10
Zsolt ad kölcsön si2-t, nagyon kíváncsi vagyok. Köszi a segítő szándékot mindenkinek, majd beszámolok.
Szuper,de ahhoz kérj tőle egy x2 tápot is,mert az mindenképpen kell hozzá.
Azt is érdemes szem előtt tartani hogy míg az Si2 X2-vel tud igazán jól szólni, az Si3 esetében megoszlanak a vélemények hogy mennyire kell hozzá. És ha anyagilag nézzük akkor lehet egy Si3 jobb választás egy Si2+X2 párossal szemben. Mondjuk akkor is el lehet gondolkodni hogy csak kéne egy X2 :rolleyes:
Csak hogy egyszerűbb legyen dönteni :kapdelm:

vkz
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 253

Hozzászólás Szerző: vkz »

kopaszbarack írta:
2024.12.11., szer. 07:15
vkz írta:
2024.12.10., kedd 23:14
Az közelebb van a Si2+X2 hangjához (a PS biamp-ban használható vele) mint az Si3-hoz. :smile29:
(csak hogy nagyobb legyen az anomália :D )
PAS való a Si2-höz, ami nehezebben beszerezhető, mert upgradelhető PS-re és ezt sokan meg is tették (fotó a belsejéről és Zsolt validálja). Természetesen összerakhatóak, de más a kapott hang, és innen már izlés, ortodox filozófia....
Bakker, igazad van. :smile29:
A PS az upgrade verzió. Mondom én hogy a kettő között van :D

Egyébként az előttem szólókkal az Enigma 5 esetében egyetértek. Nekem is kerekebb a Si3-al mint a Pre-PS duóval. És a Si3 esetében komoly előny ha nem kell csak egy digit bemenet akkor nagy kártyával mehet. Az meg azért nagyon más mint a kis kártya. Ha több bemenet kell, akkor viszont DA vagy Abacus jöhet számításba. Na de ez már más téma. :rolleyes:

Shimano
V.I.P.
V.I.P.

ooppera írta:
2024.12.11., szer. 12:10
Zsolt ad kölcsön si2-t, nagyon kíváncsi vagyok. Köszi a segítő szándékot mindenkinek, majd beszámolok.
Szuper,de ahhoz kérj tőle egy x2 tápot is,mert az mindenképpen kell hozzá.

ooppera
Isten Hozott! :)
Isten Hozott! :)
Értékelés: 5

Hozzászólás Szerző: ooppera »

Tidal Hifi - Naim Unitiqute2 - Heed Enigma 

Shimano
V.I.P.
V.I.P.

ooppera írta:
2024.12.10., kedd 22:40
DeProtector írta:
2024.12.06., pén. 15:51
ooppera írta:
2024.12.06., pén. 13:47

Modern Enigmám van, azt hiszem Enigma 5 van ráírva. Si3 lesz ebből apránként, várok még egy kicsit vele. Köszi a választ.
Ahhoz még az SI 2 is jó. A 2 és 3 közt nincs hatalmas különbség. A 2 inkább romantikusabb, dallamosabb, a 3 kicsit modernebb, nagyobb felbontású.
Ha van rá mód, hallgasd meg mindkettőt otthon.
Eddig sajnos többé-kevésbé látatlanba vettem hifit. Hívjam fel Zsoltot, hogy nem porosodik-e egy si2 nála, amit tudna pár hétre nélkülözni? Nincs vételi lehetőségem most, de tanulni szeretnék.
Én tuti lecsapnék vazze fórumtárs "ajándék áron" kínált si3 + 2.3 kártyás erősítőjére a helyedben,vételi szándék ide,vagy oda. ;) ,mert az az ár szinte egy vicc egy ilyen tudású,és felszereltségű erősítőért.Jó persze az si2 is,de basszus annyiért amennyi az az si3 a 2.3-as kártyával már nem teszi kérdéssé a kérdést,szerintem.
És ez nem a reklám helye természetesen,csak egy jó és kedvező ajánlat. ;)
Ismerem az enigma 5-öt,jól érzi magát az si3-al-is.
Zsoltnál van sok minden,de si2 az utóbbi időben nem szokott már lenni,ettől függetlenül egy próbát tehetsz nála is,hátha még is van valami olyan ajánlata,ami kedvezőbb az si3-nál.

kopaszbarack
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 66

Hozzászólás Szerző: kopaszbarack »

vkz írta:
2024.12.10., kedd 23:14
Az közelebb van a Si2+X2 hangjához (a PS biamp-ban használható vele) mint az Si3-hoz. :smile29:
(csak hogy nagyobb legyen az anomália :D )
PAS való a Si2-höz, ami nehezebben beszerezhető, mert upgradelhető PS-re és ezt sokan meg is tették (fotó a belsejéről és Zsolt validálja). Természetesen összerakhatóak, de más a kapott hang, és innen már izlés, ortodox filozófia....
Ez itt az a hely ahol az objektív is szubjektív.

vazze
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 1404

Hozzászólás Szerző: vazze »

Az si2 valóban nagyon jó. DE!
Az si3 már egy modernebb és több ponton továbbfejlesztett, mai kornak és az Enigma 5-nek inkább megfelelő erősítő.
Vannak itt keményvonalas Heed-onisták akik Enigma 5-höz hosszas hallgatózás és próbálgatás után váltottak si2-röl si3-ra. Érdemes lenne az ő véleményüket meghallgatni.
Nekem is volt si2 és az egyik legjobb erősítőm volt. Most si3-at hallgatok és ez bizony jobb. Dedikált bemenet és tápkör a dac-kártyának, jobb sávszélek, magasabb kimenöteljesítmény. Mintha ezzel lett volna teljes ez a koncepció.
 Munkaidőben vagyok, ráérek :-]

Válasz küldése

Vissza: “Hifi gyártók”