Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Heed Audio termékek
Heed Audio termékek
ráadásul ha megismered a Si kvalitásait, nem kizárt, hogy azt a fajta házimozit, amit most hallgatsz, nem fogod annyira kívánni már... - s akkor ott lesz egy komplett integrált erősítőd 5 bemenettel > én is az Si-s megoldást tartom üdvözítőbbnek és hosszútávúnak
A mozi az mozi a zenehallgatás meg zenehallgatás. Nekem nincs olyan, hogy egyik miatt ne kívánnám a másikat.
Bár nem tudom mit értesz "azt a fajta házimozi" alatt. Sztereótól függetlenül én pl. szeretek többcsatornás koncertvideókat is nézni a házimozimon és megüti azt a szintet amivel már komoly koncertélményt, atmoszférát tud teremteni.
Ha úgy használná a fórumtárs a rendszert ahogy megírta, akkor a sztereó rész kompromisszumoktól mentesen elválik a mozi vonaltól. Egyedül az elhelyezéssel adódhatnak ilyenkor gondok ha esetleg vászon vagy valami miatt túlságosan szét vannak húzva a frontok.
PC hangkártyával, kommersz Monitor Audio szett, lomis PA végfokok, DIY szub, hullámos talján vászon, porszívó hangú mókolt PD F22
Heed Audio termékek
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem egy AVR és egy Heed erősítő összekötésével kapcsolatosan. Van egy Marantz AVR-em amibe be van most kötve ugye az összes hangfal. Ehhez néztem ki egy Heed sztereó erősítőt. Na most mindkettőhöz ugyanazt a frontot használnám.
Én elvileg ezt így gondoltam: a frontokat kötném át a sztereóba, és az AVR pre-out-ján keresztül küldeném csak a front jelét a Heed felé. Így ha sztereózok, akkor nem kell használni a házimozit (van önálló DAC-om), de ha filmezni szeretnék, akkor bekapcsolom mellé az AVR-t és elvileg mehet az 5.1 például. Ugye így a frontok megvannak járatva a sztereón keresztül, ami elvileg jó (azt hiszem ). Mondjuk belövöm a Heed hangerő szabályzóját 9 órára, és ehhez hangolom be a hangfalakat mozihoz. Így ha filmet nézni támad kedvem, azt berakom 9-re, és akkor csak az AVR-en elég csak hangosítani/halkítani ami hatással lenne mind az 5 hangfalra. Beszéltem erről Zsolttal is, Ő a PS végfokot ajánlotta, de mivel használnám a sztereó részt is (ha nem filmezek) szerintem az integrált erősítő nekem megfelel.
Jól gondolom, hogy ez a fajta kombináció működik?
Én is az AVR + végfok mellé tenném le a voksom, sztereó üzemmód -talán még előfok- is van a Marantz-on, így jobban ki tudnád használni a lehetőségeit. (Bemenetek, DAC...) Alternatív megoldásként pedig ott a hangfal kapcsoló. Egyik fórumtárs készített párat anno, néha fel-fel bukkan egy.
Heed Audio termékek
Igen, ez így működik. Lényeg, hogy mindig azt a fix hangerő beállítást használd mozizáshoz (amin beméred a rendszert).
Én is moziztam így korábban, sokkal élhetőbb megoldás mint a kábelátdugdosás.
Ok, köszönöm a válaszodat, megnyugodtam!
Heed Audio termékek
Igen, ez így működik. Lényeg, hogy mindig azt a fix hangerő beállítást használd mozizáshoz (amin beméred a rendszert).
Én is moziztam így korábban, sokkal élhetőbb megoldás mint a kábelátdugdosás.
PC hangkártyával, kommersz Monitor Audio szett, lomis PA végfokok, DIY szub, hullámos talján vászon, porszívó hangú mókolt PD F22
Heed Audio termékek
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem egy AVR és egy Heed erősítő összekötésével kapcsolatosan. Van egy Marantz AVR-em amibe be van most kötve ugye az összes hangfal. Ehhez néztem ki egy Heed sztereó erősítőt. Na most mindkettőhöz ugyanazt a frontot használnám.
Én elvileg ezt így gondoltam: a frontokat kötném át a sztereóba, és az AVR pre-out-ján keresztül küldeném csak a front jelét a Heed felé. Így ha sztereózok, akkor nem kell használni a házimozit (van önálló DAC-om), de ha filmezni szeretnék, akkor bekapcsolom mellé az AVR-t és elvileg mehet az 5.1 például. Ugye így a frontok megvannak járatva a sztereón keresztül, ami elvileg jó (azt hiszem ). Mondjuk belövöm a Heed hangerő szabályzóját 9 órára, és ehhez hangolom be a hangfalakat mozihoz. Így ha filmet nézni támad kedvem, azt berakom 9-re, és akkor csak az AVR-en elég csak hangosítani/halkítani ami hatással lenne mind az 5 hangfalra. Beszéltem erről Zsolttal is, Ő a PS végfokot ajánlotta, de mivel használnám a sztereó részt is (ha nem filmezek) szerintem az integrált erősítő nekem megfelel.
- mishow
- V.I.P.
- Értékelés: 2544
Heed Audio termékek
Csak halkan jegyzem meg, hátha más is követ ebben, hogy adóm 1%-át is a Gyermekonkológiai intézetnek ajánlom (adószám: 18137587-1-43)
Heed Audio termékek
Holnap, 18-án 10 órakor tartjuk a "sorsolást. Azok számára akik támogatók (utaltak, befizettek) az esemény nyitott, szeretettel várunk mindenkit a Reviczkyben!
Szerintem még sokunkban él Zsolt nagyszerű decemberi kezdeményezése és annak eredménye.
Csak halkan jegyzem meg, hátha más is követ ebben, hogy adóm 1%-át is a Gyermekonkológiai intézetnek ajánlom (adószám: 18137587-1-43)
- -KP-
- V.I.P.
- Értékelés: 1685
Heed Audio termékek
Elkezdték koppintani az enigmát?
Bristol Show 2017 - Neat Acoustics & Heed Audio
Megtiszteltetés volt beszélgetni veletek.Igazán örültem a találkozásnak.Remélem ismét sokak tetszését elnyerte a Heed.
Heed Audio termékek
Megtiszteltetés volt beszélgetni veletek.Igazán örültem a találkozásnak.Remélem ismét sokak tetszését elnyerte a Heed.
- huszti-zsolt
- Törzsvendég
- Értékelés: 2587
Heed Audio termékek
- Giorgio12
- V.I.P.
- Értékelés: 386
Heed Audio termékek
Mivel a punnyadás folytatódott, Fireman barátunkat pedig
furdalja a kíváncsiság, így megmondom a helyes választ!
Bizony, bizony a Rega Planet - Heed Obelisk páros után egy pár ROKSAN OJAN hangsugárzó volt kötve!
És sokáig semmi késztetést nem éreztem, hogy csere-beréljek!
Heed Audio termékek
IMÁDOM! FŐLEG AZ ÚJ DAC KÁRTYÁVAL:
Olyan ez mint a jó házasság..tudom, hogy van szebb nő és tudom, hogy van jobb is nő nála. De Ő illik hozzám a legjobban. Azt hiszem ezt hívják szerelemnek. <3
hARMoNIkUStoRzitÁs.bLog
fül-, és fejhallgató blog
Heed Audio termékek
Cambridge Audio MXN10 - Heed Dactilus3-Q-psu, Heed Nexus SP 2.0 - Heed Nexus S-100 -WHARFEDALE LINTON HERITAGE
Heed Audio termékek
Egy kis kortörténet:
http://audioworld.blog.hu/2016/11/06/eg ... _margojara
(Bocsi, de nekem csak ennyire futotta.)
- Giorgio12
- V.I.P.
Heed Audio termékek
Langyosodik a dolog, hallgattam olyat is, aztán Zsolt olyan rendes volt, hogy beszámította
teljes áron és én boldogan gyömöszöltem be az autómba egy pár behemót .............
Amúgy ez a történet, egy előző évezredben történt a Krúdy Gyula utcában.
Basszus, milyen fiatalok voltunk!
Heed Audio termékek
akkor valamelyik standard lehetett...
- Giorgio12
- V.I.P.
Heed Audio termékek
Sajnos nem talált, régebbi cucc volt az!
Annyit azért segítek, hogy az is innen érkezett, csak lehet akkor még Zsolt Audio volt a cégnév.
Heed Audio termékek
Esetleg vagy talán Enigma 5?
- Giorgio12
- V.I.P.
Heed Audio termékek
Fireman, köszi!
Gondoltam feloldom a punnyadást!
Azt a régi képet véletlenül találtam meg a gépemen.
Újabb rejtvény nem jut hirtelen az eszembe, hacsak az nem, hogy milyen hangsugárzó volt
a Rega Planet.- Heed Obelisk páros után kötve?
Huszti úr ebből a fordulóból ki van zárva! Sajnálom!
Heed Audio termékek
Huszti Zsolt,Majik, Fapaci 1-es, mehetnek a helyükre!
Plexibela 5-ös, Trane 5-ös fölé!
Osztály átlag 2,6, siralmas fiaim! Holnap próbálkozhattok újra!
Köszi Giorgio12.
Nekem nagyon tetszett ez a kis agytorna.
Jöhet az új két pirospontért...
- Giorgio12
- V.I.P.
Heed Audio termékek
Huszti Zsolt,Majik, Fapaci 1-es, mehetnek a helyükre!
Plexibela 5-ös, Trane 5-ös fölé!
Osztály átlag 2,6, siralmas fiaim! Holnap próbálkozhattok újra!
- Luxor Audio
- Otthon vagyok
- Értékelés: 11003
- Kapcsolat:
Heed Audio termékek
Addig is egy találós kérdés. Mi van az Obelisk fölött a félhomályban?
15x15 mm-es zártszelvény és üveglap.
Heed Audio termékek
Na mi van itt? Téli szünet?
Aki kitalálja, kap egy mozgó piros pontot, hogy örüljön!
Asterix?
Heed Audio termékek
Na mi van itt? Téli szünet?
Aki kitalálja, kap egy mozgó piros pontot, hogy örüljön!
Rega Planet CD játszó