Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Heed Audio termékek
- huszti-zsolt
- Törzsvendég
- Értékelés: 2587
Heed Audio termékek
Aki kitalálja, kap egy mozgó piros pontot, hogy örüljön!
Semmi kakasos nyalóka..?
- Giorgio12
- V.I.P.
- Értékelés: 387
Heed Audio termékek
Na mi van itt? Téli szünet?
Addig is egy találós kérdés. Mi van az Obelisk fölött a félhomályban?
Aki kitalálja, kap egy mozgó piros pontot, hogy örüljön!
Heed Audio termékek
Ha a coax vagy toshlink bemenentes dac elégséges, akkor valami 10-15 éves DAC-ot keresnék..
A Zsoltnál is láttam néha hasonló korú (bár lényegesen drágább) készüléket, de ki tudja.. hívd fel Őket és kérdezz rá.
Köszönöm a választ, Zsoltnak hála, a mai napon gazdagabb és boldogabb lett a barátom az Elixír+Dactilus élménnyel
Digi: DIY Raspberry/Allo Digione signature futómű -> Heed Lagrange-> Heed Grand Enigma MKII
LP: Edwards Audio TT3 (Goldring 1042) -> Heed Quasar -> Heed Lagrange -> Heed Grand Enigma MKII
LP: Edwards Audio TT3 (Goldring 1042) -> Heed Quasar -> Heed Lagrange -> Heed Grand Enigma MKII
Heed Audio termékek
Én a Canalotra szavaznék. Már csak a külön táp miatt is.
De holnap már többet fogsz erről tudni.
Köszi az eddigi segítségeket
Heed Audio termékek
Egy kis segítség kellene: Canalot vagy Elixir, melyik jobb fejhallató kimeneten?
Esetleg a Thesis tipusok között létezik fejhallgató kimenetes?
Előre is köszi.
Én a Canalotra szavaznék. Már csak a külön táp miatt is.
De holnap már többet fogsz erről tudni.
hARMoNIkUStoRzitÁs.bLog
fül-, és fejhallgató blog
Heed Audio termékek
Sziasztok!
Barátomat fertőzöm éppen a Heed-del és ajánlottam Neki az Elixír-t a Sennheiser HD599-eséhez.
Van valakinek tapasztalata erről a párosról?
A hangfala Jamo Classic 6-os, ezt egyelőre nem fogja cserélni, de gondolom együtt fog működni szépen az Elixírrel, pláne, hogy most 5.1-es erősítőről használja.
DAC-ot mit ajánlotok hozzá kb. 50 eFt-ig (coax vagy Toshlink bementtel)?
Üdv.
Ha a coax vagy toshlink bemenentes dac elégséges, akkor valami 10-15 éves DAC-ot keresnék..
A Zsoltnál is láttam néha hasonló korú (bár lényegesen drágább) készüléket, de ki tudja.. hívd fel Őket és kérdezz rá.
hARMoNIkUStoRzitÁs.bLog
fül-, és fejhallgató blog
Heed Audio termékek
Sziasztok!
Barátomat fertőzöm éppen a Heed-del és ajánlottam Neki az Elixír-t a Sennheiser HD599-eséhez.
A hangfala Jamo Classic 6-os, ezt egyelőre nem fogja cserélni, de gondolom együtt fog működni szépen az Elixírrel, pláne, hogy most 5.1-es erősítőről használja.
Üdv.
Digi: DIY Raspberry/Allo Digione signature futómű -> Heed Lagrange-> Heed Grand Enigma MKII
Heed Audio termékek
Sziasztok!
Üdv.
Heed Audio termékek
Egy kis segítség kellene: Canalot vagy Elixir, melyik jobb fejhallató kimeneten?
Esetleg a Thesis tipusok között létezik fejhallgató kimenetes?
Előre is köszi.
Heed Audio termékek
Amennyiben Si vagy Si2, úgy mindenképpen érdemes az X2 felé kacsintgatni. Amennyiben Si3, úgy nem feltétlenül szükséges.
Az a modell a jelenleg rendelhető , az az Si3-as?
Heed Audio termékek
Mint korábban írtam HEED Obelisk Pre és PS.
Köszönöm.
Heed Audio termékek
Mint korábban írtam HEED Obelisk Pre és PS.
Heed Audio termékek
Elmondod nekünk, hogy milyen HEED cuccokról van szó?
Heed Audio termékek
Tehát.Valóban nem Huszti Zsolt volt.Érdekes ez nekem csak most tűnt fel.De ez számomra most nem lényeges. Folytatom. A zenehallgatás különleges állapota az EMBERnek. Semmivel össze nem hasonlítható. A magamfajta zenekedvelő egész életében arra törekszik, hogyha hazaér a melóból, megöleli az asszonyt és utána közvetlenül zenei élményre vágyik. Ezt többnyire roppant nehéz kielégíteni (nem úgy mint az egyéb vágyakat).Az agyunkban cikáznak a milliók, a különböző hangok, melyeket a korábban hallottakkal összevetni nem könnyű (a fül rossz emlékező, mint az közismert). Aztán amikor úgy eltelik 20-30-40 év az egyszerű ember életéből és ráakad valami olyasmire ("HEED"), amire nem számított, akkor bepárásodik a szeme alja (gyengébbek kedvéért potyognak a könnyei) és némi szégyenérzet lengi körül emiatt. De a rendes feleség azonnal jelzi, hogy jól hallom, nem bennem van a hiba. Persze nyilván a zene is befolyásolja az érzelmeket, de ma nem ez volt a fő irány. Egyszerűen olyan élmény ért amire nem számítottam. Nem ragozom tovább, inkább hallgatok még egy kis zenét az új HEED cuccomon.
Heed Audio termékek
Pedig a hiba nem a rendszerben van. Ha majd visszaolvasol akár itt a Heed topicban, látni fogod, hogy a te írásodnál jóval hosszabbak is születtek. Tehát elő a pennával.
Írtam volna még, de a RENDSZER nem engedte. Ezt jelzésnek veszem, és nem írok többet. Hallgassatok HEED berendezéseket. Köszönöm az élményt az alkotóknak.
"Az orgona egy könnyű hangszer: a megfelelő billentyűt a megfelelő időben kell lenyomni,és a hangszer magától játszik." /Bach/
- huszti-zsolt
- Törzsvendég
Heed Audio termékek
Köszönöm, ez jó hír. Jól gondolom, hogy az opcionális külső táp növeli dinamikát, teljesítmény tartalékot? Komplexebb zenére ( tehát nem csak jazz és akusztikus zene) kb 20-25 nm-re elég önmagában, vagy ajánlott a külső táp?
Köszönöm, ez jó hír. Jól gondolom, hogy az opcionális külső táp növeli dinamikát, teljesítmény tartalékot? Komplexebb zenére ( tehát nem csak jazz és akusztikus zene) kb 20-25 nm-re elég önmagában, vagy ajánlott a külső táp?
Amennyiben Si vagy Si2, úgy mindenképpen érdemes az X2 felé kacsintgatni. Amennyiben Si3, úgy nem feltétlenül szükséges.
- huszti-zsolt
- Törzsvendég
Heed Audio termékek
Zsolt zenebarát társ segítségével ...
Tisztázzuk, ez nem én voltam.
Heed Audio termékek
Írtam volna még, de a RENDSZER nem engedte. Ezt jelzésnek veszem, és nem írok többet. Hallgassatok HEED berendezéseket. Köszönöm az élményt az alkotóknak.
Heed Audio termékek
Kedves Heed hallgatók! (és persze főleg akik nem HEED-et hallagtnak)!
Mai nap során Zsolt zenebarát társ segítségével (nyugaodtan mondhatom,hogy hosszas vajúdás után) szert tettem egy PRE+PS combo-ra.Sokat hallgatóztam,variáltam,emblémáztam,olvasgattam,mire eldöntöttem,hogy nekem HEED-re van szükségem.Elég idős és öreg zene hallgató vagyok .Berendezés "ismerő" függő vagyok,több mint 40 éve gyűjtök analóg hanglemezt.Természetesen az én véleményem a sajátom (törvénnyel védve ),de azért úgy érzem ezt az élményt meg kell osszam veletek.Koromnál (nem a szén égésterméke) fogva elég sok mindent hallottam már.Sok-sok kísérlet, variálás áll a hátam mögött.De a mai zenehallgatás minden eddigit felül írt.Pedig hallgattam már B&W Nautilust Mark Levinson elektrinikákkal (amik elvarázsoltak) rengeteg millió forint értékben,de amit ma vásároltam (hallgattam) a használt piaci értéken,az minden eddigit felül múlt. Az analóg vonal megerősített abban, hogy a digitális adatfolyam sosem lesz olyan, mint amit az emberi fül szeretne. Ma úgy érzem, hogy ezt a HEED vonalat érdemes kiterjeszteni az anyagi lehetőségeink határáig.
Heed Audio termékek
Régebben volt egy-két ilyesmi összeállítás is felém, a kisebb darabokból (X14 például)még adtam is el, sőt állítottunk ki közösen a bristoli show-n. Az x34/Heed párossal egy kereskedőmnél találkoztam, ő nagyon favorizálta az összeállítást.
devpn1.jpg
- huszti-zsolt
- Törzsvendég
Heed Audio termékek
Érdeklődnék, hogy van-e tapasztalat az Obelisk Si és Dyaudio X34 állódoboz párosításról. Szeretik egymást?
Elég az erősítő teljesítménye a korrekt meghajtáshoz?
Régebben volt egy-két ilyesmi összeállítás is felém, a kisebb darabokból (X14 például)még adtam is el, sőt állítottunk ki közösen a bristoli show-n. Az x34/Heed párossal egy kereskedőmnél találkoztam, ő nagyon favorizálta az összeállítást.
Érdeklődnék, hogy van-e tapasztalat az Obelisk Si és Dyaudio X34 állódoboz párosításról. Szeretik egymást?
Külföldi hifi kiállításokon többször láttam Dynaudio hangfalakat heed elektronikákkal demózva.
- -KP-
- V.I.P.
- Értékelés: 1685
Heed Audio termékek
Külföldi hifi kiállításokon többször láttam Dynaudio hangfalakat heed elektronikákkal demózva.
Heed Audio termékek
- Speedy Gonzales
- V.I.P.
- Értékelés: 218
Heed Audio termékek
Nos, ez még folyamatban sincs. November elejétől év végéig 'kicsit' elfoglalt voltam, aztán az ünnepek és utána két hét az "influenza a családban" szórakoztató játék mellett telt... Szóval van mit behozzak.
OK, ez így teljesen érthető, csak kíváncsiságból kérdeztem, véletlenül sem volt ez "számonkérés".
A lényeg, hogy nem maradtam le róla...
Philips Cd950/Wiim Pro- Audio Note C - TMP Ant DAC SE - SAEC - Moth Series 30 - Kondo - Contrast Audio Model One AS-3 Reference
- huszti-zsolt
- Törzsvendég
Heed Audio termékek
Zsolt, a StandARTJubilee bemutatóján fel lehetett iratkozni annak, aki a dobozról készülő anyagot szeretné megkapni.
Ez még folyamatban van, vagy esetleg én maradtam le róla?
Nos, ez még folyamatban sincs. November elejétől év végéig 'kicsit' elfoglalt voltam, aztán az ünnepek és utána két hét az "influenza a családban" szórakoztató játék mellett telt... Szóval van mit behozzak.