Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Heed Audio termékek
Heed Audio termékek
Engem sokkal inkább zavar az, hogy még ezt is a Canopus topicban beszéljük meg!
Nem akar valaki új topicot nyitni ennek a témának a megbeszélésére? Ott szivesen elmondanám én is a véleményemet. Akár lehetne szavazás is.
Marantz CD65II - OFC IC - Sony TA-FE510R - AudioLink 2,5 - Tangent SR-500
Heed Audio termékek
Off
Ne legyünk képmutatóak, ha nem kötelező regisztrálni ahhoz, hogy valaki hozzászóljon, akkor ne ba.. piszkáljunk senkit azért, mert bejelentkezés nélkül szól hozzá. Szerintem egyébként nem lenne gond a kötelező regisztráció, mert két pec az egész, még akkor is, ha valaki egyetlen kérdést akar feltenni. Esetleg lehetnének topikok, ahol megengedett a regisztráció és bejelentkezés nélküli hozzászólás (Segítség kezdő vagyok...) míg máshol nem.
Visszatérve 21st esetére: én teljesen meg tudom érteni.
Annak idején én voltam, aki szavazást indított a szigorúbb moderálás kérdésében. nem egy konfliktus ért a dologgal kapcsolatban, aztán valahogy úgy tűnt, hogy a forum szavazói nem akarnak szigorítani a renden.
Aztán mégis szembe ötlik sokszor rengeteg offolás. Néha nekem is úgy tűnik, hogy vannak egyenlőbbek az egyenlők között, ezért kicsit képmutatásnak érzem, hogy ha a "magunk" alkotta szabályokat betartva és egyéb társadalmi normát sem sértve szól hozzá valaki az egyes topikokhoz, akkor őket támadják.
Sehol sincs meghatározva, hogy ki hányszor szólhat hozzá vendégként, hogy hány és milyen helyesírási hibát követhet el, akár úgy, hogy minden szóba w-t tesz.
Engem sokkal inkább zavar az, hogy még ezt is a Canopus topicban beszéljük meg!
gordon314.fw.hu
-
Vendég
Heed Audio termékek
Kéne írni egy kis kiegészítést ami az adott vendégre kattintva kkirja az ip-jét...
(A főnökök úgyis látják...)
Mert így nem tudom, hogy magamnak válaszolok vagy hferinek vagy 21-nek vagy én vagyok 21 (de jó is lenne...)
-
Vendég
Heed Audio termékek
Szvsz rendesen túl van lihegve ez az egész.
Nem baj, majd mindenki megnyugszik, és minden megy tovább a régi mederben.
Peace
Ezt most ki írta?
-
Vendég
Heed Audio termékek
...minden megy tovább a régi mederben.
Szerintem pontosan ezt szerették volna elkerülni.
Mindegy, majd utánanézünk a dolgoknak.
-
Vendég
Heed Audio termékek
Szvsz rendesen túl van lihegve ez az egész.
Nem baj, majd mindenki megnyugszik, és minden megy tovább a régi mederben.
Peace
Heed Audio termékek
Éntőlem írhat bárki "Vendég" néven, csak egy kérés volt, hogy jó lenne ha regisztrálná magát, mivel praktikusabb lenne így megkülönböztetni a többi regisztrálatlan személytől.
Egyébként érdekelne a regisztrációval szembeni ellenálásának oka, akár priviben is.
Jelen esetben a regisztrációval szembeni ellenállás, pont a szabályokkal való szembeszegülés miatt van. Kezdődött ez anno az egyik topic modereálásakor...
Részemről egyébként teljesen mindegy, hogy ki hogyan ír, de én is azt tartanám követendőnek, hogy akik nem csak egy kérdés erejéig ugranak be ide, azok használjanak valami egyedi azonosítót. Ez szerintem nem túl nagy kérés senki felé sem. - szvsz azon butaság vitázni, hogy nem a nick néven anyakönyveztek valakit, hiszen ez természuetes. Ettől még a nick mint olyan egy adott fórumon gyakorlatilag majdnem olyan értékű azonosító mint a születési név a való életben.
De persze semmi sem kötelező, így ez sem.
Van amúgy egy ismerősöm, már vagy 10 éve, aki amúgy jó haver, de pusztán a szabályokkal való szembeszegülés végett, néha kiborítóan idegesítő tud lenni. Csak hogy megmutassa, hogy ő azért sem. .. de attól jó srác, bár néha szívesen beleverném a fejét a falba
Szóval végül is nem vagyunk egyformák. És persze lehet direkt másként csinálni mint a többség, akár csak azért is, hogy elmondhasuk: nem álltunk be a sorba. Lehet, hogy valahol mindenkiben megvan az a határ, amikor kimondja ezt a mondatot. Úgy látsztik ebben aze steben itt volt a határ... - személyszerint én emiatt néha picit szomorkás vagyok.
Heed Audio termékek
Éntőlem írhat bárki "Vendég" néven, csak egy kérés volt, hogy jó lenne ha regisztrálná magát, mivel praktikusabb lenne így megkülönböztetni a többi regisztrálatlan személytől.
Egyébként érdekelne a regisztrációval szembeni ellenálásának oka, akár priviben is.
TV: Hisense 70E7HQ AVR: Onkyo TX-RZ50 Front: Polk Audio RTi A3 Center: Polk Audio CSi A4 Surround: Polk Audio RTi A1 Sub: Mordaunt-Short 909W
-
Vendég
Heed Audio termékek
Egyébként ezek után érdekes "ízt" kap hferi toleranciáról folytatott eszmefuttatása...
Tolerancia mindenképpen van. Viszont alkalmazkodni is kell. A kettő kölcsönössége a kívánatos. A fórumnak követelményei vannak amelyeket kötelező betartani. A fórum követelményeit befolyásolják a tapasztalatok és a többségi vélemények.
Toleranciahiánynak fogod fel, hogy többen megkérnek arra, hogy egy szerencsétlen P betüt dobjál oda a Név rublikába. Szerintem ez inkább egy elfogadható kompromisszum.
-
Vendég
Heed Audio termékek
Esetleg le lehet tiltani a vendég hozzászólásokat. Ez nem jelentené azt, hogy csak regisztrált tagok írhatnak, de mindenképpen be kellene írni valami nevet ahhoz, hogy a rendszer elfogadja a hozzászólást. Onnantól a Vendég is már névnek számít és azonosítható.
A másik -sokkal csúnyább- megoldás, hogy átírom mindegyik olyan Vendég-et 21st-re amit Ő írt.
A harmadik megoldás, hogy megkérek 15 embert, hogy vendég nickel szóljanak hozzá gyakran minden topichoz, sőt néhány fórumtársunk önkéntes jelleggel is vállalhatja. Egy idő után a káosz szüli majd meg a rendet.
A negyedik megoldás, hogy nem foglalkozunk az egésszel. Én már lemondtam róla, hogy BD-t megtanítsam írni vagy, hogy meggyőzzek valakit arról, hogy miért is fontos személyi igazolvány nélkül is azonosíthatónak lenni.
Én a legutóbbit támogatom, de akár szavazásra is lehet bocsájtani. A többség dönt.
Nekem aztán édes minegy, azt csináltok, amit akartok.
Egyébként ezek után érdekes "ízt" kap hferi toleranciáról folytatott eszmefuttatása...
-
Vendég
Heed Audio termékek
Simon!
A harmadik megoldással teljesen egyet értek. Támogatom.
Bár én regisztrálatlan usereket nem engednék semmihez hozzászólni.
-
Vendég
Heed Audio termékek
Esetleg le lehet tiltani a vendég hozzászólásokat. Ez nem jelentené azt, hogy csak regisztrált tagok írhatnak, de mindenképpen be kellene írni valami nevet ahhoz, hogy a rendszer elfogadja a hozzászólást. Onnantól a Vendég is már névnek számít és azonosítható.
A másik -sokkal csúnyább- megoldás, hogy átírom mindegyik olyan Vendég-et 21st-re amit Ő írt.
A harmadik megoldás, hogy megkérek 15 embert, hogy vendég nickel szóljanak hozzá gyakran minden topichoz, sőt néhány fórumtársunk önkéntes jelleggel is vállalhatja. Egy idő után a káosz szüli majd meg a rendet.
A negyedik megoldás, hogy nem foglalkozunk az egésszel. Én már lemondtam róla, hogy BD-t megtanítsam írni vagy, hogy meggyőzzek valakit arról, hogy miért is fontos személyi igazolvány nélkül is azonosíthatónak lenni.
Én a legutóbbit támogatom, de akár szavazásra is lehet bocsájtani. A többség dönt.
-
Vendég
Heed Audio termékek
Oké, akkor simán ignorálni kell a Vendég hozzászólásokat, és kész.
- en szemely szerint adok a velemenyedre, es kivancsi is vagyok ra a jovoben is!
- anno mikor talalkoztunk egy jo kellemes arcu embert ismertem meg.., sajnalnam ha eltunnel..
Nem tűnök el, csak vendégként írok a jövőben is.
Heed Audio termékek
- en szemely szerint adok a velemenyedre, es kivancsi is vagyok ra a jovoben is!
- anno mikor talalkoztunk egy jo kellemes arcu embert ismertem meg.., sajnalnam ha eltunnel..
T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
-
Vendég
Heed Audio termékek
Ne értsétek félre, ne sértődtem meg, főleg nem rátok ( tsc, (ex)Cat ). Csak dühít az olyan korlátolt hozzáállás, mint hferié. Mit változtatott volna az adott hozzászólás TARTALMI részén, ha odabiggyesztek valami nicknevet, hm?
-
Vendég
Heed Audio termékek
Ne értsétek félre, ne sértődtem meg, főleg nem rátok ( tsc, (ex)Cat ). Csak dühít az olyan korlátolt hozzáállás, mint hferié. Mit változtatott volna az adott hozzászólás TARTALMI részén, ha odabiggyesztek valami nicknevet, hm?
-
Vendég
Heed Audio termékek
Milyen kérdés?
Olvass vissza, ott van.
Ki a franc beszélt itt Korsunrol?
Te!
Nos egyértelmüen itt alant TE támadsz engem,és TE személyeskedsz!
Beollóznád mire gondolsz? Ha úgy van ahogy Te állítod, elnézést kérek.
Heed Audio termékek
Miért egyszerűbb sértve érezni magad? - szerintem többen kíváncsiak itt a véleményedre, nem hiszem hogy egy regisztráción - főként ha már van is - múlik az egész.
de persze az elvek, igaz?
Heed Audio termékek
Miért kell rögtön megsértődni? Én nem azzal a szándékkal írtam, hogy megsértselek, és Gandalf sem.
Ne legyél már ilyen, khm.. gyerekes... naaaa...
Peace!
-
Vendég
Heed Audio termékek
Kedves Vendég!
Ne haragudj meg, hogy beleszólok a vitátokba, de gondolj bele, ez a Te Vendég-es hozzászólásod addig működik így, amíg ki nem találja még 2-3-5 ember, hogy ugyanígy gondolkodik, és ő bizony nem nevezi meg magát, nem használ "egyedi azonosítót".
Egyetértek!
Mindig gondot okoz, hogy az adott "Vendég" az azt a bizonyos "Vendég"-et takarja-e akire gondolok.
Heed Audio termékek
Kedves Vendég!
Ne haragudj meg, hogy beleszólok a vitátokba, de gondolj bele, ez a Te Vendég-es hozzászólásod addig működik így, amíg ki nem találja még 2-3-5 ember, hogy ugyanígy gondolkodik, és ő bizony nem nevezi meg magát, nem használ "egyedi azonosítót".
Egyetértek!
Mindig gondot okoz, hogy az adott "Vendég" az azt a bizonyos "Vendég"-et takarja-e akire gondolok.
TV: Hisense 70E7HQ AVR: Onkyo TX-RZ50 Front: Polk Audio RTi A3 Center: Polk Audio CSi A4 Surround: Polk Audio RTi A1 Sub: Mordaunt-Short 909W
Heed Audio termékek
Én azt javasolnám, hogy mindenki vegyen egy mély lélegzetet és higgadjon le. Nincs szükség itt erre a stílusra...