Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Heed Audio termékek

cosmo
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 1

Heed Audio termékek

Hozzászólás Szerző: cosmo »

Nehogy megint elkezdjétek!Egyébként mi az a kütyü a képen Lacy?

Analóg hangnyomásmérő.

Mathias
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 274

Heed Audio termékek

Hozzászólás Szerző: Mathias »

Nehogy megint elkezdjétek!
Egyébként mi az a kütyü a képen Lacy?

Gordon314
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 4

Heed Audio termékek

Hozzászólás Szerző: Gordon314 »

én meg a hétvégén kimentem a hegyre a földúton és a szomszéd Ferráriájával sem tudtam gyorosabban menni, mint a saját Suzukimmal
gordon314.fw.hu

Vendég

Heed Audio termékek

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Szeretném elöljáróban megjegyezni, hogy nincs szándékom ujabb "vérre menő" vitát produkálni, csak a biztonság okán, és néhány néhány dologban kétkedő megnyugtatására, illetve bizonyosabbá tétele miatt a hétvégén , igaz egymagam, mégegy ismételt hallgatózást tartottam Canopus/NAD. Hogy ne legyen probléma, az alant található kis készüléket is bevetettem, előre!!! használva, mielött még...  Még mindíg egyformán szólnak...     

- nah most aztan megkapod, hogy ennyit tud a hangfalad, es a fuled sem igazi mar

Most nem akarom... de pl. biztonság okán az összes tesztlemezt is lejátszottam, és mértem, és hallgatóztam, és az összes mérőhangot, frekit, és zajt, du-ra már sistergett a fülem is

Tami
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 3

Heed Audio termékek

Hozzászólás Szerző: Tami »

Szeretném elöljáróban megjegyezni, hogy nincs szándékom ujabb "vérre menő" vitát produkálni, csak a biztonság okán, és néhány néhány dologban kétkedő megnyugtatására, illetve bizonyosabbá tétele miatt a hétvégén , igaz egymagam, mégegy ismételt hallgatózást tartottam Canopus/NAD. Hogy ne legyen probléma, az alant található kis készüléket is bevetettem, előre!!! használva, mielött még... Még mindíg egyformán szólnak...

- nah most aztan megkapod, hogy ennyit tud a hangfalad, es a fuled sem igazi mar
T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "

Vendég

Heed Audio termékek

Szeretném elöljáróban megjegyezni, hogy nincs szándékom ujabb "vérre menő" vitát produkálni, csak a biztonság okán, és néhány néhány dologban kétkedő megnyugtatására, illetve bizonyosabbá tétele miatt a hétvégén , igaz egymagam, mégegy ismételt hallgatózást tartottam Canopus/NAD. Hogy ne legyen probléma, az alant található kis készüléket is bevetettem, előre!!! használva, mielött még...
Még mindíg egyformán szólnak...

Vendég

Heed Audio termékek

Gondolkodtam a dolgon...
csak nem értem, hogy jön össze az és a csordaszellem

Talán olvasd el a teljes topicot és megtudod. Vagy elég csak ezt a beszélgetést megnézned. Értelmetlen és teljesen offtopic.

ki és milyen jogon/megfontolásból változtatja meg egy topic címét

A jogom megvan hozzá. A megfontolásaimat már elmondtam.

Tami
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 3

Heed Audio termékek

Hozzászólás Szerző: Tami »

Tami, ez volt a kérésed... pedig már összeraktam és eltettem...
- koszi... oks...
T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "

b.org
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 0

Heed Audio termékek

Hozzászólás Szerző: b.org »

Képzeld, ha mindezt rajzolnám, mondjuk.
TV Hitachi 42PD4200 * CD Marantz CD 6000 OSE * AMP Marantz PM350 * AVR Marantz SR7300 * SP'S Dynaudio Audience 52, 62

b.org
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Heed Audio termékek

"Régebben" tudott nagyobbat is, megint be kéne állítani - de pillanatnyilag tele a tököm az egész számítástechnikával - tegnap például elszállt az egyik wincsim (hű, de bigdewiles - bocs) egyelőre oda majd egy hónap munkája - de ez nagyon offff...

A célnak azért megfelel Taminak.
TV Hitachi 42PD4200 * CD Marantz CD 6000 OSE * AMP Marantz PM350 * AVR Marantz SR7300 * SP'S Dynaudio Audience 52, 62

Vendég

Heed Audio termékek

Nem, egy Philips Toucam Pro webkamerával. Viszonylag kényelmes - annak, aki kordában tudja tartani...
És ez csak ilyen kicsi képet tud?
Ez eléggé látásjavító méret.

b.org
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Heed Audio termékek

Nem, egy Philips Toucam Pro webkamerával. Viszonylag kényelmes - annak, aki kordában tudja tartani...

Vendég

Heed Audio termékek

Te b.org !
Telefonnal fényképezel?

b.org
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Heed Audio termékek

Nem hiszitek el, milyen nehéz jó felvételt csinálni ezzel a kis vacakkal...
Nem is sikerült

b.org
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Heed Audio termékek

.. és onnan...

b.org
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Heed Audio termékek

Innen...

b.org
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Heed Audio termékek

Tami, ez volt a kérésed... pedig már összeraktam és eltettem...

Vendég

Heed Audio termékek

Nem értem válaszod, nekifutnál mégegyszer?
A többiek szépen elmagyarázták. Utólag is lehet módosítani a topic nevét vagy alcímét (annak akinek van hozzá jogosultsága). Volt egy időszak amikor -az én hibámból- kissé offtopicra futott a dolog és emiatt módosítottam a topic alcímét.
Többször előfordul, hogy egy nyitott topic később nem is arról szól ami miatt nyitották és ilyenkor a valódi témára módosítjuk a címet, hogy akit a megváltozott téma érdekel az is megtalálja. Itt természetesen erről szó sincs.

Gondolkodtam a dolgon, de csak nem értem, hogy jön össze az és a csordaszellem, s nem utolsó sorban ki és milyen jogon/megfontolásból változtatja meg egy topic címét, ha abban "off"-ok vannak?

Vendég

Heed Audio termékek

A többiek szépen elmagyarázták. Utólag is lehet módosítani a topic nevét vagy alcímét (annak akinek van hozzá jogosultsága). Volt egy időszak amikor -az én hibámból- kissé offtopicra futott a dolog és emiatt módosítottam a topic alcímét.
Többször előfordul, hogy egy nyitott topic később nem is arról szól ami miatt nyitották és ilyenkor a valódi témára módosítjuk a címet, hogy akit a megváltozott téma érdekel az is megtalálja. Itt természetesen erről szó sincs.

Vendég

Heed Audio termékek

Hogy lehet a topic címben megjósolni előre mi fog történni?
Utólag lett beírva. Asszem valami topik-összevonás történt.

Topicösszevonás nem volt. Csak pár hete született vagy 200 hozzászólás teljesen off témában, a csordaszellemről. Simon azért írta be a topic címébe, hogy aki idejön olvasgatni ne lepődjön meg, hogy nem a Canopusról van szó.

Ezt a topic címet, mintha már régebb óta olvasnám.

De ha már a "csorda szellem" szóba került, mennyi topic-ot mutassak amelyik elejére előbb ki kellett volna kerüljön ez az utótag?

cosmo
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 1

Heed Audio termékek

Hozzászólás Szerző: cosmo »

Topicösszevonás nem volt. Csak pár hete született vagy 200 hozzászólás teljesen off témában, a csordaszellemről. Simon azért írta be a topic címébe, hogy aki idejön olvasgatni ne lepődjön meg, hogy nem a Canopusról van szó.

Miki_
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Heed Audio termékek

Hozzászólás Szerző: Miki_ »

Vendég

Heed Audio termékek

Kérdésem nem arra irányult, hogy hány ember vásárolt a Heed audio-tól klf. készüléket, hanem a fórum látogatók közül mennyien birtokolnak nemhogy Canopust, hanem egyáltalán Heed Audio terméket, mert amit a topic címe sugall (amivel nem értek egyet) némely csordaszellemű(?) embereknek, van e egyáltalán valóságtartalma?
A topic alcíme nem azért csordaszellem mert minden második embernek Canopus erősítője van, hanem mert 150 hozzászóláson keresztül erről volt szó a topicban (offtopicként). Azért van ott a "plusz". Lehet, hogy hamarosan törlöm onnan az egészet mert valóban félreértésre adhat okot.

Miért ha arról van szó ami a topic tárgya?

Vendég

Heed Audio termékek

Kérdésem nem arra irányult, hogy hány ember vásárolt a Heed audio-tól klf. készüléket, hanem a fórum látogatók közül mennyien birtokolnak nemhogy Canopust, hanem egyáltalán Heed Audio terméket, mert amit a topic címe sugall (amivel nem értek egyet) némely csordaszellemű(?) embereknek, van e egyáltalán valóságtartalma?
A topic alcíme nem azért csordaszellem mert minden második embernek Canopus erősítője van, hanem mert 150 hozzászóláson keresztül erről volt szó a topicban (offtopicként). Azért van ott a "plusz". Lehet, hogy hamarosan törlöm onnan az egészet mert valóban félreértésre adhat okot.

Vendég

Heed Audio termékek

Vadász!

Elfelejtettem az előbb írni, hogy kösz az infokat, álmomban sem gondoltam volna ekkora számokat.

Jah, zenehallgatásról annyit, Te is fórumozol most épp, ha ezt olvasod.
Viszont sztem Ők is neteznek, csak épp nem írnak annyi hülyeséget talán?

Válasz küldése

Vissza: “Hifi gyártók”