Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Heed Audio termékek
- -KP-
- V.I.P.

- Értékelés: 1723
Heed Audio termékek
Új Envoy...
Még küllemre is teszetős. Nem kicsit.
- suminator968
- V.I.P.

- Értékelés: 1082
Heed Audio termékek
Új Envoy...
Sabo Audio Streamer 23--Mzx PRE-NR1--Mzx SS Illuminator Activ Speaker—2xDynavoice Challenger sub
Táp:UnKnow Helix Reference Ultra, Viablue X-60 Silver, Viablue EP-7 Ethernet,
Audio cable:Sabo Audio Solar XLR
Úton: IPhone 13Pro Max-Tidal—-Apple Airpods Pro2
Táp:UnKnow Helix Reference Ultra, Viablue X-60 Silver, Viablue EP-7 Ethernet,
Audio cable:Sabo Audio Solar XLR
Úton: IPhone 13Pro Max-Tidal—-Apple Airpods Pro2
Heed Audio termékek
"Torzítatlan vétel, zavartalan adás, fausti pillanat, örök maradás."
Heed Audio termékek
Beszéltem Zsolttal. Baráti ára van. Május végén meg is látogatom. .)
Már én is felhívtam. München után én is viszem a Quasar-t
Heed Audio termékek
Ne bomolj !
(Csak úgy értelmetlen volt a beírás.)
Világos volt, hogy mi nem világos, csak úgy 'viccelődtem' (vagy legalábbis próbáltam).
Heed Audio termékek
Tudom, hogy Zsolt lenne az illetékes, de szerintem ő is azt írná, hogy először Münchenben a jövő héten, bár ott azért nem parádésak a körülmények, utána lehet hazai meghallgatásról érdeklődni.
Tisztelt Zsolt!
Ennek a Quasar "upgrade"-nek az ára mikor lesz elérhető?
Beszéltem Zsolttal. Baráti ára van. Május végén meg is látogatom. .)
Heed Audio termékek
Kedves Zsolt!
Ehhez a rendszerhez melyik hangfalat ajánljátok a leginkább?
Üdv, MIlán
Még egy kérdésem lenne, hogy mikor lesz meghallgatható a rendszer?
Heed Audio termékek
Kicsit Heed is:http://ear.hu/?p=4152
Zu Druid, Altmann BYOB, Zu kábelek
Sonos Multroom System
Sonos Multroom System
Heed Audio termékek
Elnézést, csak most esett le, hogy mi nem érthető.
Akkor részletesen:
Thesis α 3000€
Thesis π 1700€
Thesis ω 2400€/db
Thesis φ 1800€
Egy π tápegység két kimenettel rendelkezik, tehát ha valaki az "5 dobozos" teljes szettet hajtja, akkor nem kell + tápot venni a φ-hez. Az α (hasonlóan az Obelisk PRE-hez) működik egymagában is, de a π az ideális hozzá is. Ha viszont valaki önmagában csak a φ-t használná, akkor kell egy táp, ami optimálisan a π, de mint alább írtam működik az Obelisk PX-el is.
És értelemszerűen lesz egy picit kedvezőbb Zsolt Audio-s ár is (nem beszélve az AP Klubtagokról! )de most az RRP árakat tudtam megadni.
Kedves Zsolt!
Ehhez a rendszerhez melyik hangfalat ajánljátok a leginkább?
Üdv, MIlán
Heed Audio termékek
András! Gondolom, nagyon eltűnődtél azon, hogy beruházol egy teljes szettre, és hát itt már tényleg nem mindegy, hogy egy vagy két tápot veszel.
Ne bomolj !
(Csak úgy értelmetlen volt a beírás.)
>>Egy nemzetnél sem vagyunk alábbvalók<
Heed Audio termékek
"ha végre sínre kerül a 'zászlóshajó'!"
Na ez tetszett
LP: Pink Triangle PT One, Helius Scorpio III kar, Benz Wood SM 0,85mV, AN-V QSSC
CD: Philips CD100, AN-Vx kábel
Tuner: Kenwood KT8300 analog tuner, AN-V
Erősítő: AN OTO PHONO
Hangfal: AN-E/Hemp+Townshend supertweeter, AN-SP QSSC
Állványok: Sound Org ZO28,ZO21
CD: Philips CD100, AN-Vx kábel
Tuner: Kenwood KT8300 analog tuner, AN-V
Erősítő: AN OTO PHONO
Hangfal: AN-E/Hemp+Townshend supertweeter, AN-SP QSSC
Állványok: Sound Org ZO28,ZO21
Heed Audio termékek
Használhatja THESIS PHI Obelisk PX?
Hi, I guess you are not Hunagrian. Zsolt's (co-founder of Heed) answer was 'yes' but it is not as good as its own psu (the π).
Heed Audio termékek
A "fizikait" egy kicsit sajnos szétvetné, ezért vagyunk kénytelenek a széria Mundorfot használni (ami mellesleg nem éppen rossz), az új Heed kondi ugyanis nem fér bele. (Nálam itthon egy kísérlet erejéig belefért, de mi az ilyesmit nem szívesen adjuk ki a kezünkből, nem is beszélve arról, hogy a tetőt sem egyszerű rátenni... )
DSC_0019.jpg
Tisztelt Zsolt!
Ennek a Quasar "upgrade"-nek az ára mikor lesz elérhető?
Heed Audio termékek
Zsolt !
Ezt még nem magyaráztad el.
András! Gondolom, nagyon eltűnődtél azon, hogy beruházol egy teljes szettre, és hát itt már tényleg nem mindegy, hogy egy vagy két tápot veszel.
- huszti-zsolt
- Törzsvendég

- Értékelés: 2930
Heed Audio termékek
Zsolt !
Elnézést, csak most esett le, hogy mi nem érthető.
Akkor részletesen:
Thesis α 3000€
Thesis π 1700€
Thesis ω 2400€/db
Thesis φ 1800€
Egy π tápegység két kimenettel rendelkezik, tehát ha valaki az "5 dobozos" teljes szettet hajtja, akkor nem kell + tápot venni a φ-hez. Az α (hasonlóan az Obelisk PRE-hez) működik egymagában is, de a π az ideális hozzá is. Ha viszont valaki önmagában csak a φ-t használná, akkor kell egy táp, ami optimálisan a π, de mint alább írtam működik az Obelisk PX-el is.
És értelemszerűen lesz egy picit kedvezőbb Zsolt Audio-s ár is (nem beszélve az AP Klubtagokról! )de most az RRP árakat tudtam megadni.
Heed Audio termékek
Tudom, néha már tényleg ezzel álmodom.
És bár gyenge mentség, de a Thesis családdal tényleg akkora fába vágtuk a fejszénket, hogy csak remélni tudom, hogy a fa dől le előbb mint, hogy a fejsze csorbul ki. Hogy Ear-t idézzem, "könnyen vérengző vadállattá tud válni az ember" márpedig így egy héttel München előtt néha magam is így érzem.
Ígérem találok majd vigaszdíjat a klubtagok/látogatók/érdeklődők számára, ha végre sínre kerül a 'zászlóshajó'!
Én tudok várni
Üdv. mimoo
Heed Audio termékek
"egy 4 dobozos Thesis szett (α + π + 2x ω) 9500€, a φ tápegység nélkül 1800€."
Zsolt !
>>Egy nemzetnél sem vagyunk alábbvalók<
- huszti-zsolt
- Törzsvendég

Heed Audio termékek
Igen. Nem olyan jó mint a π, de tökéletesen működik.
Heed Audio termékek
- huszti-zsolt
- Törzsvendég

Heed Audio termékek
Szia,Ear!Köszönjük! Azt nem tudod,az utolsó AP klub óta változott valami az Envoy-ban,vagy ott már ezt a változatot hallhattuk?
Sajna rossz hírem van, az új Envoy-nak a nevén kívül nem sok köze van a már ismert, régi Envoy-hoz. És ez még csak arról sem szól, hogy a régi rossz(abb) lenne, egész egyszerűen teljesen új konstrukció. Már csak azért is, mert mint közismert, a régi egyik hangszórója olyannyira megszűnt, hogy még helyettesítőt sem találtunk.
Fotók pedig a müncheni show-val egy időben lesznek!
- hubee
- V.I.P.

- Értékelés: 162
Heed Audio termékek
A "fizikait" egy kicsit sajnos szétvetné, ezért vagyunk kénytelenek a széria Mundorfot használni (ami mellesleg nem éppen rossz), az új Heed kondi ugyanis nem fér bele. (Nálam itthon egy kísérlet erejéig belefért, de mi az ilyesmit nem szívesen adjuk ki a kezünkből, nem is beszélve arról, hogy a tetőt sem egyszerű rátenni... )
Az biztos, ha én gyártó lennék, kevés dolgot szeretnék jobban elérni mint hogy egy alkatrészre felkerüljön a saját cégnév!
További sok sikert és kitartást!
- huszti-zsolt
- Törzsvendég

Heed Audio termékek
Bezony. mimoo
Tudom, néha már tényleg ezzel álmodom.
És bár gyenge mentség, de a Thesis családdal tényleg akkora fába vágtuk a fejszénket, hogy csak remélni tudom, hogy a fa dől le előbb mint, hogy a fejsze csorbul ki. Hogy Ear-t idézzem, "könnyen vérengző vadállattá tud válni az ember" márpedig így egy héttel München előtt néha magam is így érzem.
Ígérem találok majd vigaszdíjat a klubtagok/látogatók/érdeklődők számára, ha végre sínre kerül a 'zászlóshajó'!
- huszti-zsolt
- Törzsvendég

Heed Audio termékek
Kedves Zsolt!
Gratulálok a dizájnhoz, telitalálat! A készülékek letisztult formával, nagyon jó méretaránnyal rendelkeznek. A szín kombinációk a matt és a fényes fekete, valamint a fém szürke nagyon elegánssá és egyedivé teszi. A kivitel minősége a képek alapján első osztályú. Véleményem szerint,ezért is kellene büszkén felvállalni a készülékek hátulján a made in Hungary-t.
Üdv,Laci
Köszönöm!
Az utolsó mondatban foglaltakat itt és most nem fejteném ki bővebben (egyben legyen ez válasz 'arn' fórumtárs számára is), lévén a fórumgazda nemigen kedveli a politikát (is) tartalmazó megjegyzéseket, márpedig erre teljesen apolitikusan nem tudnék reagálni. De remélem lesz időm (valamikor...) a blogon erről is szót ejteni.
Ja, és mielőtt elsiklanánk felette, a Thesis elektronikai tervezésén túl a formai dizájn világa is elsősorban Attilának (Oláh Attila) köszönhető, aki úgy (nem) mellékesen zseniális ipari formatervező!
- huszti-zsolt
- Törzsvendég

Heed Audio termékek
Tézisesedik a Quasar! Szóval a csúcs termékből sok minden bekerül az olcsó(bb) dolgokba is, feltéve ha nem veti szét a pénzügyi és fizikai kereteket.
- klutakistvan
- Nincs visszaút

- Értékelés: 49
Heed Audio termékek
Sorrendet! Sorrendet!
München előtt tuti nem lesz semmilyen rendezvény. Zsolték fülig ülnek a Thesis-ek finiselésében, az első sorozat gyártásában, a kiállításra való készülésben. Sem a marketing osztály, se a gyártásfejlesztés nem veszi le a vállukról a terhet ezen a téren, mert az ugye nincs.
Ráadásul most jönnek elő azok az apróságok, amik miatt könnyen vérengző vadállattá tud válni az ember. Nem csodálnám, ha Zsolt esténként a fegyvere csövét fényesítgetné, és nem a céltábla közepén azt a pöttyöt képzelné maga elé közben...
Esetleg néhány kép addig:
P5060161.jpg
P5060235.jpg
P5060251.jpg
P5060138.jpg
Szia,Ear!Köszönjük! Azt nem tudod,az utolsó AP klub óta változott valami az Envoy-ban,vagy ott már ezt a változatot hallhattuk?