Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Nad C326BEE főleg csere

Csak és kizárólag hifivel kapcsolatos dolgok cseréjéről lehet szó!
Lezárt
tonee73
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor
Értékelés: 6540

Nad C326BEE főleg csere

Hozzászólás Szerző: tonee73 »

Átraktam a helyére.Sok sikert!
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.

dzsonifirpó
Isten Hozott! :)
Értékelés: 1

Nad C326BEE főleg csere

Hozzászólás Szerző: dzsonifirpó »

Üdv!Harman Kardon HK 970 érdekelne?

bebo
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 13

Nad C326BEE főleg csere

Hozzászólás Szerző: bebo »

Az ár rendben, kérlek ne vedd tolakodásnak, meg tudok olvasni/értelmezni is, de ha volna egy erősítő mely "kápés" lenne és szeretnél lecsapni rá, úgy engemet azonnal hívhatsz telefonon, (non-stop) számom küldöm privátban ! 

leoneottiz
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 643

Nad C326BEE főleg csere

Hozzászólás Szerző: leoneottiz »

Bocsánat, két nappal ezelőtti állapot volt...sajnos most már én sem láttam fent. Elnézést! 
Osu no seishin!

seiko
Értékelés: 10

Nad C326BEE főleg csere

Hozzászólás Szerző: seiko »

Bocs, de ez így nem fogja megmoccantani a potenciális vevőjelölteket...szóval én, mint 326BEE tulajdonos, akinek volt szerencséje több fajta elektronikával meghallgatni a 320BEE-t is úgy gondolom, hogy aki akusztikus zenét, jazzt, komolyzenét illetőleg a könnyű műfajból pl. Katon Klárit, Zoránt, Cserhátit, Máté Pétert vagy a külföldiek közül Michael Bublét, Diana Krall-t szeretne hallgatni, a 326-nál árkategóriájában nem tudnék jobb erősítőt ajánlani. A 320-nak tényleg más hangkaraktere van, nekem spec az nem jött be annyira, dehát ízlések és pofonok...a kábel cserét hallhatóan meghálálja egyébként, ennek tükrében best buy lenne, pl. itt a fórumon Bebo szerintem simán megadná az árat...abból meg lehetne zúzós irányba lépni (jofogas.hu-n meg pont egy 320-ast árulnak!!! :-D )
Nem találom a 320-ast, belinkelnéd nekem ? köszi.

seiko

Nad C326BEE főleg csere

Pontosítom  és kiemelem a hirdetés szövegét !

K.P.-re nem eladó az erősítő, mert annyira azért nem akarok szabadulni tőle, de lehetőség szerint árban vagy ráfizetnék kicsit és érdekelne hasonló vagy kicsit más (jobb) erősítő.
Az eladás meg azért nem játszik, mert ha esetleg elvinnék K.P.-re és én meg nem találok "picit jobb" készüléket akkor meg nézhetek nagyokat, az ilyen jellegű privát megkeresésekre a későbbiekben nem is reagálok.
Köszönöm a megértést.

damagedone
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 94

Nad C326BEE főleg csere

Hozzászólás Szerző: damagedone »

Üdv!

NAD C 315BEE-m van,esetleg érték egyeztetéssel cserélnék.
További alternatívaként ajánlok Marantz PM-66SE K.I.Signature-t.

leoneottiz
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 643

Nad C326BEE főleg csere

Hozzászólás Szerző: leoneottiz »

Bocs, de ez így nem fogja megmoccantani a potenciális vevőjelölteket...szóval én, mint 326BEE tulajdonos, akinek volt szerencséje több fajta elektronikával meghallgatni a 320BEE-t is úgy gondolom, hogy aki akusztikus zenét, jazzt, komolyzenét illetőleg a könnyű műfajból pl. Katon Klárit, Zoránt, Cserhátit, Máté Pétert vagy a külföldiek közül Michael Bublét, Diana Krall-t szeretne hallgatni, a 326-nál árkategóriájában nem tudnék jobb erősítőt ajánlani. A 320-nak tényleg más hangkaraktere van, nekem spec az nem jött be annyira, dehát ízlések és pofonok...a kábel cserét hallhatóan meghálálja egyébként, ennek tükrében best buy lenne, pl. itt a fórumon Bebo szerintem simán megadná az árat...abból meg lehetne zúzós irányba lépni (jofogas.hu-n meg pont egy 320-ast árulnak!!! :-D )
Osu no seishin!

seiko

Nad C326BEE főleg csere

Néhány Napja vásároltam egy a címben szereplő sztereó integrál erősítőt, sajnos nekem nem adta vissza azt az élményt amit vártam a készüléktől! Anno volt nekem egy Nad 320 Bee-n, nos ez a készülék a nyomába sem léphet.
Kezdem belátni (sajnos saját bőrömön) hogy a régebbi készülékek valahogyan másképp, melegebben, dinamikusabban zenéltek.
Én 60.000 ft-ért vettem, kapott egy hálózati kábel cserét, de adom az eredetit is.
Nem eladni, inkább cserélni szeretném valami hasonló árú erősítőre, pop zenét hallgatok igazából. Valami jó kis dinamikus vas kellene cserébe.
Képet nem tudok jó minőségűt feltölteni, gagyival meg nem égetem magam. Az erősítő még garanciális egy rövid ideig.
A készülék állapota kifogástalan, karcmentes fekete színű.

Lezárt

Vissza: “Csere-Bere”