Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Isotek minisub
Re: Isotek minisub
Én plasti deep-en gondolkodtam. Az ha nem tetszik, le lehet róla szedni.
- Josselin Beaumont
- Nincs visszaút
- Értékelés: 50
Vízbe mártásos alapú fóliázás.
Laptopok fóliázását is vállalják, szerintem egy tápszűrő is menni fog.
Laptopok fóliázását is vállalják, szerintem egy tápszűrő is menni fog.
Primaluna Prologue 8+3+2*7, AVID DIVA II SP, EAR 834P, Triangle Quartet, Siltech 550i, Siltech 550L, 2 * Isotek MiniSub, 6 * Isotek Elite
Ok. Ha úgy van írj.
A link viszont nem tudom mi
A link viszont nem tudom mi
- Josselin Beaumont
- Nincs visszaút
Nekem 2 van. Egy ezüst és egy fekete.
Májusban ki fogom próbálni ezt:
http://vtn-hungary.hu/felhasznalas.html
Ha sikerül, akkor értesítelek.
Májusban ki fogom próbálni ezt:
http://vtn-hungary.hu/felhasznalas.html
Ha sikerül, akkor értesítelek.
Primaluna Prologue 8+3+2*7, AVID DIVA II SP, EAR 834P, Triangle Quartet, Siltech 550i, Siltech 550L, 2 * Isotek MiniSub, 6 * Isotek Elite
Na basszus. Csökkentek az esélyeim 

De ez a festék ötlet nem is rossz. Figy. Próbáld ki, és ha jó, én se csinálom meg
Amúgy az a durva, hogy nekem sokkal jobban tetszenek az ezüst készülékek, de most úgy hozta a sors, hogy a szűrő kivételével már mindenem fekete. :(
De ez a festék ötlet nem is rossz. Figy. Próbáld ki, és ha jó, én se csinálom meg
Amúgy az a durva, hogy nekem sokkal jobban tetszenek az ezüst készülékek, de most úgy hozta a sors, hogy a szűrő kivételével már mindenem fekete. :(
- Josselin Beaumont
- Nincs visszaút
Isotek minisub
Sziasztok!
A képeken látható ezüst színű Isotek minisub tápszűrőt cserélném fekete színűre! Nem eladó, és bár meghallgatok más készülék ajánlatot, de elsősorban ez a típus érdekel fekete színben :)
A képeken látható ezüst színű Isotek minisub tápszűrőt cserélném fekete színűre! Nem eladó, és bár meghallgatok más készülék ajánlatot, de elsősorban ez a típus érdekel fekete színben :)